Adrie laat het er niet bij zitten

Ingezonden door Twan

Amper had ik de deurbel losgelaten of Adrie opende de zware groene voordeur met een gietijzeren ornament voor het glas. Wat ik zag gaf mij op voorhand al de verzekering dat het vanavond wel eens een spetterende avond zou kunnen worden. Adrie zag er echt bijzonder mooi en aantrekkelijk uit. Mogelijk had zij een kleurspoeling gebruikt, want haar bos rode krullen leek veel intenser van kleur dan wat ik mij van onze ontmoeting bij het Van der Valk-hotel meende te herinneren.

Adrie had een nauwsluitend bordeauxrood jurkje aangetrokken. De dieprode kleur van het jurkje accentueerde haar opvallend licht huidskleur. Nu pas zag ik ook pas dat Adrie’s gezicht en schouders vol met sproetjes zaten. Ik vond het tekenend voor Adrie dat zij haar nagels in dezelfde kleur als die van haar jurkje had gelakt. Die kleur had zij consequent doorgetrokken naar haar schoeisel. Helaas zag ik niet de door mij gehoopte pumps of hakken. Adrie had voor platte, lage schoentjes gekozen. Heetten die niet ‘ballerina’s’?

Adrie’s begroeting was meer dan hartelijk. Met beide armen omklemde zij mijn nek. Na een kus vol op mijn mond begon Adrie mij alvast te bedanken voor mijn rol in de avond, terwijl ik helemaal geen bedankje verwachtte of nodig vond. Adrie’s verschijning was op zich al voldoende voor een hormonale ontregeling. Niet alleen de wetenschap dat zij en ik het straks samen erg gezellig zouden krijgen, maar dat Michel vanaf een afstandje daarbij toe zou kijken en zichzelf ongetwijfeld ook nog eens naar een orgasme zou brengen, was voldoende om nu al een prettige tinteling in mijn kruis te veroorzaken.

We liepen door de hoge hal met een oude, marmeren vloer en met elementen van gips aan het plafond naar de deur die toegang gaf tot een sfeervol ingerichte woonkamer met eveneens prachtige plafondversieringen in gips. Een indrukwekkende kroonluchter met duidelijk echt kristallen parels en druppels was samen met een zwarte vleugel van Steinway de grote aandachttrekker. Wat de woonkamer verder nog een luxe sfeer gaf, was de bijna manshoge schouw uit kalkzandsteen.

Een knetterend haardvuur en geur van brandend hout pasten perfect bij de tijd van het jaar. Voor mij heel veelzeggend zat Michel naast de schouw in een Chesterfield fauteuil die met donker lamsleer was bekleed. Het Chesterfield concept was integraal in de rest van het meubilair doorgetrokken. Er stonden nog een fauteuil en twee banken met de kenmerkende ingetrokken noppen. Op de vloer onder de tafel van een donkere houtsoort lag een huid die in betere tijden waarschijnlijk om een ijsbeer had gezeten.

Het contrast tussen het donkere meubilair, de donkere parketvloer in visgraatmotief en het hagelwitte dierenvel benadrukte nog maar eens dat de bewoners van deze patriciërswoning niet alleen een goede smaak, maar ook een goedgevulde portemonnee moesten hebben. Adrie schonk een paar drankjes is. Michel ging aan de Glenfiddich. Ik koos mijn gebruikelijke, saaie bitter lemon terwijl Adrie heel onverwacht aan de Ruby port ging. Net zoals ik dat bij eerdere gelegenheden had meegemaakt, was de sfeer aanvankelijk op z’n minst gezegd wat ongemakkelijk.

Hier zaten drie volwassen mensen die zich terdege van bewust waren van wat er stond te gebeuren. En toch, of misschien wel juist daarom, was er gevoelsmatig sprake ijs dat eerst gebroken moest worden. Gelet op wat er tot nu toe was gebeurd en gezegd, ging ik er voetstoots vanuit dat ik die ijsbreker moest zijn. Ik voegde de daad bij de gedachte en ik stond op uit mijn fauteuil. Terwijl ik naar Adrie toeliep keek ik in haar ogen die zich het beste als verwachtingsvol lieten omschrijven. Ik ging voor Adrie staan en bukte mij voorover om haar te zoenen. Adrie kwam mij halverwege tegemoet.

Terwijl onze monden elkaar raakten, openden onze lippen zich. Ik besloot om als eerste mijn tong in Adrie’s mond te steken. Die werd erg enthousiast ontvangen. Er volgde een fraai staaltje ‘tikkertje met verlos’ in onze monden. Ik nam Adrie’s gezicht in mijn handen die ik daarna langzaam onder haar rode krullen naar haar nek zakken. Ik vermoedde dat ik met het aanraken van Adrie’s oren en hals een aantal van haar erogene zones had aangeraakt. Adrie leek nu al als was in mijn handen.

Ik ging, zonder op te houden haar te zoenen naast Adrie op de bank zitten. Daarbij realiseerde ik dat Adrie er waarschijnlijk heel bewust voor had gekozen om op deze bank te gaan zitten. Die stond namelijk heel strategisch opgesteld ten opzichte van Michels fauteuil. Met mijn rechterhand nog in Adrie’s nek ging mijn linkerhand op verkenning over Adrie’s lichaam. Eerst streelde ik haar hals en de aanzet van haar opvallend kleine borstjes. Het eerste contact met die borstjes werd door Adrie ontvangen met het naar voren duwen van haar bovenlichaam.

Het textiel van Adrie’s jurkje verraadde duidelijk dat zij geen beha droeg. Wat met haar hooguit AA-tietjes niet alleen volstrekt overbodig, maar bij mij zelfs enigszins tegenovergesteld zou hebben gewerkt. Nu vond ik het alleen maar heerlijk om twee trotse tepeltjes in mijn handpalm en onder mijn vingers te voelen verstijven. Wat overigens niet de enige lichaamsdelen waren die op dat moment aan het verstijven waren. Adrie’s mond en lichaam maakte bepaalde onderdelen van mijn lichaam ook erg enthousiast.

Mijn linkerhand verliet langzaam Adrie’s tietjes en vond haar platte buikje. Normaal gesproken heb ik niet zoveel met buikjes, maar om de een of andere reden voelde ik nu al de behoefte om daar straks uitgebreid aandacht aan te gaan besteden. Ik wilde met mijn tong straks Adrie’s navel gaan verkennen. Mijn hand verliet Adrie’s buikje en daalde af naar haar benen. Het aanraken van haar knieën leek een siddering door Adrie’s lichaam te laten gaan. Nu al. Ik wreef over Adrie’s bovenbenen. Naarmate ik dichterbij haar prethoekje kwam, opende Adrie haar benen.

Ik legde mijn hand vol op haar poes. Voor het eerst maakte ik mijn mond los van de hare. Ik draaide mijn gezicht naar Michel wiens blikken op mijn hand gefocust waren. Zo nu en dan kneep ik mijn hand op Adrie’s kutje even dicht. Steevast duwde Adrie dan haar benen tegen elkaar en bood zij mij bijna haar ongetwijfeld ook zeer blanke kutje aan. Ik spreidde mijn vingers. Bijna als vanzelf vond mijn wijsvinger het gleufje tussen Adrie’s grote schaamlippen. Mijn vinger werd met warmte ontvangen. Opnieuw bood Adrie mij haar kutje aan.

Terwijl ik over Adrie’s slipje heen haar gleuf bleef strelen, keek ik Michel aan. Hij was zich daar helemaal niet van bewust. Zijn ogen waren volledig op mijn hand tussen Adrie’s benen gericht. Al het andere leek Michel compleet te ontgaan. Ik haalde mijn rechterhand uit Adri’s nek. Ik liet mij van de bank af zakken en ging op mijn knieën tegen Adrie’s knieën zitten. Langzaam opende ik haar benen en maakte met mijn vingers kleine draaiende beweginkjes langs de binnenkant van Adrie’s dijen.

Mijn mond volgde mijn vingers. Wat die net hadden gedaan, deed mijn tong nu. Met kleine, draaiende bewegingen naderde die nu Adrie’s slipje. Ik drukte mijn mond op haar warme poes. Adrie zakte iets onderuit en sloot haar ogen. Dat gold absoluut niet voor Michel. Hij zat voorover gebogen gebiologeerd naar ons te kijken. Ik vermoedde dat Michel al een flinke stijve lul had. Ik bleef Adrie door haar slipje heen op haar kutje zoenen. Zo nu en dan opende ik mijn lippen en liet ik het puntje van mijn tong op verkenning gaan over Adrie’s lipjes.

Een klein, hard knopje verraadde dat ik Adrie’s clit had ontdekt. Ik deed verwoede pogingen om door Adrie’s slipje heen zachtjes in haar genotsknopje te bijten. Het kleine stukje textiel bood dapper weerstand. Zonder mijn mond van haar kutje af te halen, wist ik Adrie’s slipje opzij te schuiven. Een nagenoeg volledig geschoren blank kutje werd langzaam zichtbaar. Ik draaide enigszins weg om Michels daarmee een blik op Adrie en mij te gunnen. Nu wist ik het zeker: Michel had een stijve. De aanzienlijke bult in zijn pantalon was het zichtbare bewijs.

Hoewel het lastig was, probeerde ik Michel zo goed mogelijk te laten zien dat ik mijn tong over de lichtroze schaamlipjes van Adrie liet gaan. Adrie keek ook naar Michel. Ik kon op dat moment volstrekt niet inschatten wat haar gedachten over hem waren. Dat zouden wilde fantasieën kunnen zijn, maar bij een toch redelijk dominante vrouw als Adrie kon in haar blikken ook iets van minachting liggen. Ik had echt geen idee. Mijn linkerhand hield Adrie’s slipje opzij. Mijn rechterhand had haar kleine tietjes weer gevonden. Ik zoog mijzelf vast op Adrie’s kut. Tegelijkertijd streelde en kneedde ik haar tietjes.

Adrie’s tepels waren onverwacht groot. Mijn duim en wijsvinger terroriseerden die brutale knoppen. Wat hen alleen maar harder liet worden. ‘Kom maar kijken’, zei ik tegen Michel. Meteen kwam hij uit zijn fauteuil omhoog en ging half voor Adrie en mij staan. Zo kon hij goed zien dat ik Adrie befte. Adrie smaakte zoals zij eruit zag: intens en overvloedig. Ik stak mijn wijsvinger langzaam in haar en kromde deze naar boven. Het ‘sponsje’ tegen de voorwand van haar vagina liet een zucht aan Adrie’s mond ontsnappen. Ik liet mijn vingertopje als een razende over dat ‘sponsje’ heen en weer gaan.

Ik kon merken dat Adrie ging komen. Mijn gezicht werd tegen haar kruis gedrukt. Met haar hand op mijn geschoren hoofd dwong Adrie om haar toch vooral maar te blijven beffen. Ik zoog Adrie naar haar orgasme. Adrie kon alleen maar ‘oh mijn God’ uitbrengen en Adrie werd nat. Kletsnat. Mijn hele mond glom van haar sapjes en ik genoot daarvan. Beffen is sowieso mijn lievelingsactiviteit. Als een dame zoals Adrie dan ook nog eens zo direct en zo heftig reageert dan wordt het beffen voor mij een doel op zich.

Ik vingerde Adrie naar haar tweede orgasme. Ik merkte dat mijn gekromde vinger in haar naar grote hoogten bracht. Zo heeft elke vrouw haar eigen gevoeligste plekjes. Bij Adrie was dat duidelijk het ‘sponsje’ in haar vagina. Michel had intussen zijn gulp geopend. Hij stond vreselijk enthousiast aan zijn lul te rukken. Dat zette mij ertoe aan om fase drie in te laten gaan. Ik zei Adrie te gaan staan. Zij gehoorzaamde zonder slag of stoot. Terwijl ik haar nauwe jurkje langzaam van onder naar boven van haar lichaam afpelde, zei Adrie ronduit commanderend: ‘Kijk dan loser.

Hij kleedt mij verdomme voor jouw ogen uit en jij staat daar maar met je zielige lul in je hand.' Bij mij zou deze ronduit vernedering dodelijk zijn geweest voor mijn erectie, maar omdat die van Michel alleen maar toe leek te nemen, nam ik aan dat vernederen een onderdeel van het spel tussen Adrie en Michel was. ‘Wat jullie ding ook is, als het voor jullie zo werkt, dan werkt het.' Ik liet Adrie weer in de Chesterfield gaan zitten. Ik ging op mijn hurken voor haar zitten. De keuze om zelf niet weer op mijn knieën te gaan zitten was een bewuste.

Ik vond dat niet binnen ons spel passen, omdat het als een teken van onderwerping aan Adrie kon worden uitgelegd. Adrie was naar Michel absoluut dominant, maar ik wilde er geen enkele twijfel over laten ontstaan dat het tussen Adrie en mij toch echt andersom was. Daarom greep ik Adrie vol bij haar billen en trok haar daarmee dicht tegen mij aan. Ik voerde mijn voornemen om Adrie’s navel te zoenen en af te tasten met mijn tong uit. Dat werkte voor mij erotiserend. Ik merkte dat het ook zijn uitwerking op Adrie niet miste. Zij kromde haar rug en drukte mijn gezicht vol tegen haar buikje aan.

Ik had nog tijden zo door kunnen gaan, maar als vernedering het toverwoord binnen de relatie tussen Adrie en Michel was dan wilde ik daar zeker mijn bijdrage aanleveren. Ik duwde Adrie terug op de Chesterfield. Zonder verdere plichtplegingen opende ik mijn gulp. Ik droeg geen boxer wat Adrie duidelijk meteen blij verraste. Na enig gefriemel, werd mijn lul in zijn volle omvang en glorie zichtbaar. Adrie was het duidelijk gewend om te pijpen. Eerst opende zij ook de bovenste knoop van mijn jeans. Even schrok ik toen Adrie Michel opdracht gaf om mijn broek naar beneden te trekken.

Ik wist niet of ik daar vrolijk van werd. Ik had het niet zo op aanraking door een man. Aan de andere kant was dit een duidelijk onderdeel van hun spel, dus liet ik het maar toe. Adrie gebruikte eerst haar handen niet. Adrie stak haar tong uit en begon daarmee mijn zak zachtjes aan te raken. Zo nu en dan zoog zij een bal in haar mond. Ook de onderkant van mijn zak kwam uitgebreid aan bod. Ik genoot. Nog steeds zonder handen verplaatste Adrie haar tong naar de achterkant van mijn lul, die nu toch echt een pik was geworden. Hard, vochtig en met een donkerpaarse eikel.

Adrie’s tong legde de lengte van mijn pik een paar maal op en neer af. De gevolgen daarvan bleven niet uit. Voorvocht sijpelde rijkelijk over mijn eikel naar beneden. Adrie tuitte haar lippen precies op de piercing in het riempje van mijn voorhuid. Met slurpende geluidjes nam Adrie iedere druppel voorvocht gretig op. Wat er vervolgens gebeurde, riep weerstand bij mij op. Adrie keek opeens weer heel anders, bijna agressief naar Michel. ‘Waardeloze lul, ik ben Twan aan het pijpen en jij staat daar maar!

Het enige waar jij goed genoeg voor bent, is om Twans lul vast te houden, terwijl ik hem afzuig.' Ik schrok hier bijna door terug. Een vreemde mannenhand aan mijn penis ging wel ver. Vermoedelijk zelfs te ver. Adrie leek zich dat te realiseren. Dat besef straalde nu ook uit haar ogen, bijna schuldbewust. Dat trok mij over de streep om het in elk geval toch maar te proberen. Adrie verviel weer in haar dominante rol. Zij pakte Michels hand. ‘Je bent nog te laf om zelf Twans pik aan te raken. Wat ben jij een loser!’

Met een ruk bracht Adrie Michels hand naar mijn pik die toch iets van een identiteitscrisis door leek te maken. Mijn eikel was opeens niet meer zo dik en blauw. Ook was de toevloed van voorvocht gestopt. Bovendien voelde Michels hand opvallend koel aan. Ik denk dat Adrie zich er op dat moment volledig van bewust was dat de hele situatie op het punt van mislukken stond. Een enkele verkeerde beweging van Michel en mijn pik zou weer in de parkeerstand vervallen. Adrie deed een uiterste poging om het tij te keren.

Zij vouwde haar hand om die van Michel alsof zij daarmee wilde voorkomen dat Michel ook maar enigszins een beweging die op aftrekken zou lijken, zou maken. Met haar andere hand trok Adrie mijn penis naar haar mond. Terwijl haar blauwe ogen mij aankeken, stak zij in een poging tot opperste onderdanigheid mijn eikel diep in haar mond. Zelfs zo diep dat ik elk moment kokhalzende geluiden zou horen. Adrie had dit duidelijk vaker gedaan. Michel stond daar als een zoutzak. Zijn hand bewegingsloos om mijn lul die dankzij Adrie toch weer een pik was geworden en met zijn eigen piemel uit zijn broek.

Voor mij werkte dat niet echt, maar ik zag de chemie tussen Adrie en Michel wel. Ik ontworstelde mij aan de handen van Michel en Adrie. Normaal gesproken zou ik Adrie nu op de Chesterfield leggen, haar benen spreiden en haar knieën in hun holtes omhoog trekken. Vervolgens zou ik op mijn knieën tussen haar benen zijn gaan zitten. Om daarna mijn eikel zachtjes tussen haar roze lipjes te manoeuvreren en die vervolgens met een keiharde stoot in Adrie uiteen te rammen. Deze keer besloot ik, met name vanwege het visuele effect, om Adrie om te draaien. Adrie voelde aankomen wat er ging komen.

Ik vond het bij haar onderdanigheid naar mij toe passen dat zij zich ongevraagd voorover boog. Haar roze lipjes keken mij vanuit haar bleke kutje aan. Ik trok Adrie’s slipje uit en stapte zelf ook uit mijn jeans. ‘Kijk goed hoe Twan mij gaat neuken klootzak!’ Dat deed bij mij zelfs pijn. Michel bleef stoïcijns. Ik besloot hun spel mee te spelen. Ik haalde mijn eikel een paar keer door Adrie’s gleufje op en neer. Ik nam de controle over de hele sessie over door Michel te commanderen om Adrie’s kut voor mij te openen. De arme man deed het ook nog.

Ik meende een verkorte vloek van Adrie te horen, maar of dat een vloek uit verontwaardiging of juist opwinding was, wist ik echt niet. Ik zei Adrie haar benen iets verder te spreiden. Zij gehoorzaamde blindelings. Michel hield Adrie nog steeds voor mij open. Ik plaatste mijn eikel langzaam tussen Adrie’s lipjes. Waar ik anders meteen tot mijn zak in haar zou hebben gestoten, koos ik er nu bewust voor om mijn pik tegens langzaam in Adrie te laten verdwijnen. Ik voelde de ene druppel voorvocht na de andere in Adrie’s baarmoeder verdwijnen. Dat meldde ik ook aan Michel. Dat miste zijn uitwerking niet.

Michel begon weer enthousiast aan zijn leuter te trekken die binnen de kortste keren weer stoer overeind stond. Adrie bood zich echt aan mij aan. Bijna als een loops teefje. Ik bleef maar voorvocht in haar druppelen. Ik plaatste mijn handen rond Adrie’s heupen. In plaats van dat ik Adrie neukte, gebruikte ik Adrie om mij te neuken. Ik trok haar kutje aan haar heupen over mijn pik naar mij toe. Iedere keer dat ik Adrie van mij afduwde, zogen haar roze lipjes zich om de schacht van mijn glanzende pik vast. Adrie’s kutje deed haar best om mijn zuignapje te zijn en dat werkte.

‘Ik kan verdomme jouw hoer zijn, maar ik moet me voor jou door Twan laten neuken klootzak!’ Wauw, die vond ik heftig! Michel ging klaarkomen. Adrie had dat ook in de gaten. Omdat ik het effect ervan heel goed kende, stak ik mijn wijsvinger in Adrie’s rode sterretje. Adrie neukte heftig terug. Mijn vinger zat tot en met het laatste kootje in haar kont. ‘Zie je het klootzak? Twan vingert mijn reet ook nog. En waar ben jij loser? Sta je nog steeds te rukken?’ Ik werd er bijna slap van. Mijn ballen voelden plaatsvervangende schaamte. Voor Adrie en Michel werkte het.

Michel deed een stap naar voren. Hakkelend en stotend vroeg hij Adrie toestemming om klaar te mogen komen. Dat was volgens Adrie het enige waar Michel nog goed voor was. ‘Maar wel op de grond. Ik kan jouw zielige zaad niet op mijn lijf verdragen.' Au, au, au! dacht ik nog. Drie stralen sperma gevolgd door een paar druppels landden op de parketvloer, net naast het berenvel.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen