Plezier voor vier

Na mijn date in de club houd ik contact met mijn tinderdate. Regelmatig spreken we af en hebben we de heerlijkste seks. Ik sta open om nieuwe dingen te proberen, maar ben niet van de extreme dingen. We blijven samen nieuwe dingen ontdekken en proberen regelmatig iets nieuws uit samen. Als we aan het nagenieten zijn van de heerlijke seks die we zojuist hebben gehad, komt het gespreksonderwerp uit op seks met meer dan twee mensen tegelijkertijd. Hij geeft aan dat het hem leuk lijkt om een keertje een trio of kwartet te hebben.

Dat lijkt mij eerlijk gezegd ook weleens spannend om te doen. Ik ken alleen geen mensen die hier ook voor open staan en om dit nu met vrienden of bekenden te doen lijkt me ook enigszins ongemakkelijk. Hij geeft aan dat hij dit laatst toevallig met zijn beste vriend heeft besproken. Hij en zijn vriendin staan hier ook voor open, aldus zijn beste vriend. Aangezien ik hen beiden niet ken zou dit wellicht een optie kunnen zijn. Voor mij is een fysieke klik, naast dat ik een goed gesprek met iemand kan voeren, super belangrijk. Als ik iemand niet aantrekkelijk vind gaat het voor mij niet werken.

Hij geeft aan dat hij het met zijn beste vriend gaat bespreken en hij komt er bij me op terug. De volgende dag belt hij mij en geeft aan dat zij het ook wel zien zitten om nader kennis te maken om te kijken of het klikt. Daarna zien we wel hoe het verder gaat. Ik stel voor om een app-groep aan te maken, zodat we in ieder geval elkaars foto's kunnen zien om te kijken of er een fysieke klik is. Het lijkt me ongemakkelijk om hen in het echt te ontmoeten en dan vast te moeten stellen dat er geen klik is. 

Zo gezegd, zo gedaan. De app-groep is een feit. Ik wil graag eerst zien hoe de anderen eruit zien voordat ik mijn foto stuur en vraag hen om een foto te sturen van zichzelf. De foto van zijn beste vriend volgt al snel. Hij is best aantrekkelijk. Zijn vriendin is nu aan het werk, dus haar foto volgt later die dag. We kletsen wat en het is heel gezellig op de app. Dat is in ieder geval een goed begin. Als zijn vriendin klaar is met werken, volgt haar foto. Leuke dame om te zien. De fysieke klik is er wat mij betreft in ieder geval. Uiteraard zijn zij ook nieuwsgierig naar mij.

Het is nu mijn beurt om mijn foto met de groep te delen. Ik zie al snel dat mijn foto bekeken is. Ik wacht in spanning af wat zij van mijn foto vinden. Ik zie dat ze beiden aan het typen zijn. Hij reageert als eerste. Hij geeft aan dat hij me een aantrekkelijke vrouw vindt. Kort daarna zie ik haar reactie verschijnen. Ook zij typt dat ze mij een mooie vrouw vindt. Op de app kletsen we wat en ook worden er iets pikantere foto's rondgestuurd. Iedereen is aantrekkelijk en ook de lichamen zien er goed uit.

We kletsen over koetjes en kalfjes totdat iemand de onvermijdelijke vraag in de app-groep gooit wanneer we gaan afspreken. Nu wordt het toch wel heel concreet. Na wat voorstellen voor een datum over en weer is de datum geprikt. Komend weekend gaan we elkaar dan echt ontmoeten. Nu de datum vast staat moeten we het alleen nog eens worden over waar we elkaar gaan ontmoeten. Al snel zijn we het erover eens dat we dat niet bij iemand thuis gaan doen. Een hotel lijkt ons een goed alternatief. We spreken af in een hotel in de buurt.

Mijn tinderdate stuurt mij een persoonlijk bericht dat hij er erg veel zin in heeft. Ik antwoord hem dat ik er ook zin in heb. Het gaat nu dus echt gebeuren. Het is zaterdagavond en bijna tijd om te vertrekken richting het hotel. Mijn tinderdate komt me op het afgesproken tijdstip thuis ophalen en we rijden samen naar het hotel. Voor de gelegenheid heb ik mijn mooiste lingerie en een leuk jurkje met bijpassende hakken aangetrokken. Zijn beste vriend heeft de hotelkamer met een extra groot bed gereserveerd.

We parkeren de auto in de garage en lopen richting de lift. In de lift kust mijn tinderdate me en vraagt of ik er klaar voor ben. Ik zeg hem dat ik er inderdaad helemaal klaar voor ben. Als de lift is aangekomen bij de begane grond stappen we uit. In de lobby zien we zijn beste vriend en diens vriendin al zitten. We zoenen hen gedag, gaan bij hen zitten en bestellen wat te drinken. Om te kijken of het in real life ook klikt, hebben we afgesproken dat we eerst een drankje doen in de lobby . Als dat niet het geval is dan gaan wij gewoon naar huis en hebben zij een leuke avond met zijn tweeën in het hotel.

Aangezien het in de app-groep ook klikte ga ik er vanuit dat dat niet het geval zal zijn, maar je weet het tenslotte maar nooit. Nu ik ze in real life zie heb ik er alleen maar nog meer zin in. Hij heeft een mooie strakke spijkerbroek en t-shirt aan waardoor zijn lichaam extra goed uitkomt. Hij draagt mooie hippe schoenen met een bijpassende riem. Zijn blonde krullende haar is in model gebracht met gel. Zij heeft een mooie skinny jeans aan en een leuk bijpassend hemdje. Haar kleine borsten komen goed uit in haar hemdje. Haar blonde krullen vallen over haar mooie smalle schouders.

Mijn date ziet er eveneens zeer appetijtelijk uit en heeft een strakke spijkerbroek en wit t-shirt aan. Precies zoals ik hem het liefste zie. Voorafgaand aan de date heb ik het met mijn tinderdate gehad over hoe de date zou verlopen als het echt zou gaan gebeuren. Het leek de mannen een goed idee om in ieder geval te beginnen met hun eigen partners, omdat dan de spanning wellicht iets minder zou zijn. Daarna zouden we wel zien hoe het verder gaat. Ik heb echter een heel ander plan. We bestellen nog een fles wijn en een rondje borrelhapjes.

De anderen geven aan best een beetje zenuwachtig te zijn. Zelf zit ik hier eigenlijk best op mijn gemak. We kletsen over koetjes en kalfjes. Na de tweede fles wijn kijkt iedereen elkaar aan en mijn tinderdate vraagt aan iedereen of hij of zij het nog ziet zitten. Iedereen geeft aan het inderdaad te zien zitten. Ik ben als laatste en ook ik geef aan er zin in te hebben. Na de laatste slok staan we op en vertrekken richting de lift. Als de lift gearriveerd is op de begane grond stappen we met zijn vieren in de lift. De spanning is om te snijden. Ook is duidelijk voelbaar hoe opgewonden iedereen in de lift is.

In de lift zoenen we beiden met onze eigen partner. De lift opent zijn deuren als hij is aangekomen op de vierde etage. We stappen de lift uit en volgen het andere stel naar de kamer. Aangezien we lekker de tijd voor elkaar willen nemen hebben we nog wat wijn en wat snacks meegenomen voor tussen de seks door. Seks maakt je immers best hongerig. Zeker gezien de hoeveelheid seks die er wellicht gaat volgen. Eenmaal aangekomen op de kamer zetten we de wijn en de hapjes op tafel neer en schenken onszelf nog een glas wijn in.

De beide mannen zijn op een stoel gaan zitten en ikzelf zit naast de vrouw op het bed. Het plan was dus om eerst seks te hebben met de eigen partners, maar ik heb iets anders in gedachten om de mannen het hoofd op hol te brengen. Ik zet mijn glas op het nachtkastje en besluit de mannen een mooie show te geven met de mooie vrouw naast me. Zij weet zelf nog van niks en is in de veronderstelling dat ook zij eerst seks gaat hebben met haar eigen partner. Zij heeft nog geen ervaring met een andere vrouw, maar ik weet dat ze hier heel erg nieuwsgierig naar is en  er ook zeker voor open staat.

Ik kijk haar in haar mooie blauwe ogen en breng mijn gezicht naar het hare. Mijn mond opent zich en zij doet hetzelfde. Onze tongen vinden elkaar en we zoenen elkaar passievol.Het zoenen met een vrouw voelt heerlijk zacht aan. Heel anders dan het zoenen met een man. Als we een tijdje hebben gezoend leg ik mijn hand op haar borst en voel hoe mooi klein maar stevig haar borsten zijn. Voorzichtig brengt ze haar handen naar mijn borsten en pakt ze stevig beet. We beginnen nog heftiger te zoenen. De mannen kijken goedkeurend toe vanuit hun stoel.

Dit zagen ze niet aankomen, maar ze genieten met volle teugen van hetgeen dat zich voor hen afspeelt. Ik besluit dat het tijd is om ze nog wat verder op te winden en doe haar hemdje uit. Onder haar hemdje heeft ze geen beha aan waardoor haar borsten meteen zichtbaar zijn. Haar borsten voelen heerlijk zacht. Ik speel met haar tepels die daar direct op reageren door keihard te worden. Ik streel ook haar strakke buik. Ze heeft een mooi lichaam en het is heerlijk om haar overal aan te raken. Ik leg haar op haar rug op het bed en leg een knie elk aan een kant van haar lichaam.

Onze borsten raken elkaar terwijl ik haar zoen. Ik kus haar nek en schouders en laat met mijn mond een spoor van kusjes achter van haar nek naar haar buik. Ik ga iets verder omhoog om haar tepels in mijn mond te nemen en bijt er zachtjes in. Ze vindt het heerlijk en geeft zich volledig aan me over. Haar handen leg ik boven haar hoofd en ik zeg haar dat ze haar ogen dicht moet houden. Uit ervaring weet ik dat elke aanraking dan nog intenser voelt. Ik kus haar armen en vervolgens druk ik mijn lippen op haar zachte lippen. Haar ademhaling wordt nog intenser.

Het is tijd om haar van haar laatste kledingstukken te ontdoen. Als ik de mannen aankijk zie ik dat ze het heel geil vinden om te kijken naar twee vrouwen die met elkaar in de weer zijn. Mijn mond kust haar over haar hele lichaam totdat ik met mijn mond bij de rand van haar spijkerbroek ben aangekomen. Met mijn handen glijd ik over haar spijkerbroek via haar dijen naar beneden en vervolgens weer rustig naar boven. Met mijn ene hand open ik de knopen van haar spijkerbroek terwijl de andere over haar borsten glijd.

Afwisselend pak ik de ene dan weer de andere naakte borst in mijn handen en masseer ze. Als alle knoopjes van de spijkerbroek open zijn verplaats ik mijn handen naar de rand van haar spijkerbroek. Wederom kus ik haar buik en zakt mijn hoofd langzaam iets verder naar beneden. Met mijn handen schuif ik de spijkerbroek over haar zachte billen en leg de spijkerbroek op de grond bij haar hemdje. Mijn handen glijden van haar enkels over haar zachte lichaam naar boven. Mijn mond volgt mijn handen. Ik kus de binnenzijde van haar dijen en zie hoe ze daarvan geniet.

In alleen nog haar zwarte string ligt ze onder me op het bed. Met mijn mond kus ik haar string. Met een vinger volg ik de randen van haar string. Af en toe lijd ik met mijn vinger onder de rand van haar string en raak daarbij terloops haar schaamlippen aan. Ik zet mijn handen op de rand van haar string en schuif die tergend langzaam naar beneden terwijl ik haar naakte huid eronder kus. Langzaam komt haar vagina te voorschijn onder haar string. Ze heeft zich lekker glad geschoren. Ik schuif haar string over haar enkels en leg de string op de grond bij de rest van haar kleding. 

Ze wil mijn borsten op haar lichaam voelen en schuift mijn jurk over mijn hoofd. Met haar beide handen pakt ze mijn borsten vast en houdt ze stevig vast. Ik duw haar terug op het bed en met alleen mijn string nog aan ga ik weer op haar liggen. Ik pak de olie van het nachtkastje en open de fles. Ik spuit wat olie op mijn handen en wrijf de koude olie warm in mijn handen. Daarna breng ik de olie aan op haar bovenlichaam. Als de olie goed is verdeeld leg ik mijn borsten op haar buik en ga vanuit daar langzaam omhoog. Met draaiende bewegingen masseer ik met mijn borsten haar bovenlijf.

Het voelt heerlijk aan om met mijn lichaam dat van haar aan te mogen raken. Zo lekker zacht. Snel kijk ik naar beide mannen en zie hoe ze met hun hand in hun broek zitten. Dit windt zo te zien niet alleen ons op, maar ook onze mannen. Dit moedigt mij aan om nog even door te gaan voordat zij met ons mee mogen doen. Mijn borsten gaan door met masseren en ik neem ook haar bovenbenen mee. Als ik met mijn borsten haar bovenbenen masseer geeft dat mijn mond de ruimte om haar venusheuvel te zoenen. Ik neem hier graag uitgebreid de tijd voor.

Met mijn tong ga ik langs de buitenzijde van haar schaamlippen. Langzaam maar zeker ga ik steeds iets verder naar binnen en streel uiteindelijk ook met mijn tong haar clit. Die is al aardig opgezwollen. Met lange halen streel ik haar meest gevoelige delen. Om haar te plagen ga ik weer verder omhoog en zoen haar op haar mond. Ik sta op van het bed en wenk mijn vriend. Hij komt naar het bed en neemt het stokje van mij over. Ondertussen loop ik naar haar vriend en ga bij hem op schoot zitten. Onder mij voel ik hoe hard hij al is geworden van ons voorspel.

Mijn heupen beweeg ik heen en weer op zijn kruis. Ik doe zijn t-shirt uit en leg dat op de stoel waar hij op zit. Al sinds ik hem heb gezien in de lobby heb ik zin om hem te zoenen. Hij zoent precies zoals ik had gehoopt. Ik kan zo uren blijven zitten en met hem blijven zoenen. Ik sta op en neem hem bij zijn hand. Ik begeleid hem naar het bed en voordat hij op het bed plaats neemt doe ik zijn broek uit. We gaan naast de anderen op het bed zitten en zoenen elkaar.Met onze handen verkennen we elkaars lichaam. 

Hij duwt mij achterover op het bed en ik lig naast de vrouw. Ik zie hoe zij geniet terwijl mijn tinderdate haar oraal verwend. Ik draai me op mijn zij en kus de vrouw. Ondertussen voel ik hoe de handen en mond van haar vriend mijn lichaam verkennen. Ook haar vriend vindt het meest gevoelige gedeelte van mijn lichaam en streelt die met zijn tong. Dit is zo ontzettend geil om te doen. Terwijl de mannen ons heerlijk strelen met hun tong zoen ik de vrouw en strelen we elkaars borsten. Korte tijd later komen we beiden heftig klaar. Nu is het tijd voor onze mannen om lekker te genieten. 

We vragen de mannen om op hun rug te gaan liggen en gaan beiden bovenop hen zitten. De vrouw heeft inmiddels de kleren van mijn tinderdate uitgedaan en hij heeft alleen zijn boxershort nog aan net als zijn beste vriend. Beiden zoenen we de man onder ons en strelen tegelijkertijd zijn lichaam. Soms stoppen we even om elkaar te zoenen en gaan dan weer verder waar we gebleven zijn. Met onze borsten masseren we de lichamen van de mannen en gelijktijdig glijden onze monden over de pik van de mannen

We nemen de pikken diep in onze mond en gebruiken lekker veel speeksel als glijmiddel. Afwisselend nemen we de ballen in onze mond en gaan dan weer verder met het oraal verwennen van de mannen. We likken ook de eikel van de mannen tot ze bijna klaarkomen. Dan stoppen we en gaan beiden op de pik van de man onder ons zitten. De keiharde pik voelt heerlijk in me. De man onder me beweegt zijn heupen mee op mijn ritme waardoor hij extra diep in me gaat. Een paar ferme stoten later komt hij in me klaar. Ik voel hoe zijn zaad langs mijn benen naar beneden loopt.

Hij staat op van het bed om te gaan douchen. Mijn tinderdate vraagt de vrouw op haar knieën te gaan zitten. Ze doet wat hij van haar vraagt. Hij kijkt me aan en vraagt mij voor haar te komen liggen. Ook ik doe wat hij van me vraagt en ga voor haar liggen. Ik heb hem eerder verteld dat ik het enorm opwindend vind als iemand mij beft terwijl ze door een man wordt genomen. Dat is hij blijkbaar niet vergeten. De vrouw beft me terwijl mijn tinderdate haar op zijn hondjes neemt. Dit voelt heerlijk aan. Ondanks dat ze dit nooit eerder heeft gedaan zorgt ze ervoor dat ik binnen no-time een hoogtepunt bereik.

Net als zijn beste vriend de kamer weer binnen komt stoot hij voor de laatste keer in de vrouw en komen ze beiden tegelijkertijd  klaar. Als we allemaal ons hoogtepunt hebben bereikt douchen we en nemen we een hapje en een drankje. Op het bed kletsen we wat totdat we weer opgewonden genoeg zijn voor de volgende ronde. Tijdens de volgende ronde heeft iedereen seks met zijn eigen partner. Er volgen nog verschillende rondes waarbij we afwisselend met drie of vier mensen tegelijkertijd seks hebben.

Na de allerlaatste ronde gaan we ons voor de laatste keer douchen en zoenen onze nieuwe vrienden gedag en beloven elkaar dat we dit zeker vaker zullen gaan doen.   

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.2 sterren
10 stemmen