IV Inwijding ladies

Ingezonden door Mosby & Cira

Ik wacht in de lobby van het hotel op nadere orders van M. In mijn fantasie is hij nu bezig met mijn Lady's. Ik heb eigenlijk geen idee waar hij mee bezig is en ik wil het ook niet weten. Ik voel me rustig, omdat ik weet dat er geen weg terug is. Ergens in een hotelkamer gebeurt nu het onvermijdelijke. Mijn Lady's worden ingewijd en van wat dat inhoudt probeer ik me een voorstelling te maken. Veel te laat merk ik dat er een berichtje binnenkomt: Je kunt naar boven komen. Het kamernummer wordt eveneens in het bericht vermeld.

Enigszins beschroomd wacht ik op de lift. Ik klop op de deur en schuifel naar binnen. Meester M. blijkt de meisjes al grondig te hebben geïnspecteerd. Mijn Lady's zitten keurig in geknielde houding en zijn, op wat lingerie na, geheel ontkleed. Ze zitten daar gedwee in een ontvangende houding, met open handen en klaar voor M. Wachtend op zijn instructies. Mijn eerste reactie is natuurlijk dat het mooi is om naar te kijken, maar wat is precies de bedoeling? Ik heb nog geen verdere instructies mogen ontvangen.

Spoedig wordt me duidelijk wat er gaat gebeuren. M. heeft een soort ceremonie / ritueel bedacht om mij en de dames duidelijk te maken dat het menens is. Mijn Lady's krijgen beiden hun collar overhandigd, waarbij M. een passende tekst voorleest waarbij trouw en gehoorzaamheid wordt geëist. Ook maakt M. met zoveel woorden duidelijk dat zijn beide Lady's weliswaar 'gebruiksklaar' zijn, maar dat hij ook de plicht heeft om zich als waardig Meester te gedragen. Wat dat inhoudt zullen we nog mee gaan maken.

De Lady's moeten genoegen nemen met een nieuwe naam. Dat is, vooral voor mij, erg wennen. Ik krijg, godbetert, ook een andere naam. Voortaan zal ik het moeten doen met de naam Toy. Speeltje van mijn beide dames en, als het zo uitkomt, van hun minnaar. Bij deze eerste gezamenlijke sessie wordt al snel duidelijk dat het begrip 'minnaar' breed opgevat moet worden. M. permitteert zich veel en het vreemde is dat mijn Lady's het de gewoonste zaak van de wereld blijken te vinden dat ze gebruikt gaan worden. Het lijkt ze zelfs op te winden.

Voor mij is het ritueel van de Lady's, die worden ingewijd tot sub, een haast vervreemdende ervaring. Achteraf herinner ik me alleen nog dat ik de doos met collars moest aanreiken en geduldig, staande naast de dames, M. moest assisteren. Het dichtschroeven van de collars verloopt niet vlekkeloos. De schroefjes willen niet op hun plek blijven zitten. Het niet direct op hun plek vallen van de collars lijkt haast symbolisch voor wat er in mijn hoofd gebeurt. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, ben ik er getuige van dat mijn Lady's worden overgenomen door M.

Dat valt, net als de collars, niet gelijk op z'n plaats. Oké, ik respecteer deze man die zich beschouwt als minnaar van mijn Lady's. Hij is er klaar voor. Hij zal deze dames laten voelen dat ze vrouw zijn en ik weet dat mijn Lady's niet anders willen en ook dat ik dit zo wil. Het is alsof mijn Lady's uitstralen wat ik voel. Als wij dit allemaal zo willen, waarom dan nog aarzelen? De aarzeling is wat mij betreft niet dat mijn Lady's krijgen wat ze willen. Het zit veel meer in een niet te beredeneren intens gevoel over een spel dat gespeeld gaat worden. Een spel wat niet vrijblijvend is.

Twee stijlvolle en goed verzorgde dames. Beiden hebben een mooie en goed verzorgde kut die zo goed als zeker niet vanzelfsprekend beschikbaar meer zal zijn voor mij als cuck, maar wel ongelimiteerd voor minnaar M. Mijn erotische beleving en voldoening zal er voornamelijk uit bestaan dat deze dames zich schaamteloos zullen laten gebruiken op een manier waar een cuck slechts van kan dromen. Dat mee te mogen maken, dichtbij of op afstand, is de inspiratie die me op de been zal houden. Natuurlijk, al bij de eerste ontmoeting merk ik wat er van een cuck wordt verwacht.

Ik ben er voor de drankjes en de koffie. Mij wordt gevraagd om het bad vol te laten lopen en na gebruik weer schoon te maken. Na afloop ben ik er om de dames zorgvuldig te assisteren bij het afdrogen. Er zullen ongetwijfeld nog momenten komen dat me gevraagd zal worden om mijn Lady's te wassen of om ze te assisteren bij het aan- en uitkleden. Ik heb al tijdens de eerste keer gemerkt dat minnaar M. een belangrijk persoon is geworden voor zijn 'sletjes'. Mijn Lady's vertrouw ik, na deze eerste ervaring, graag aan hem toe.

Ze hebben het gewoon nodig. Ze stellen prijs op zijn omgang en ze worden er echt geil van hoe hij ze als ervaren man tot de bodem doorneukt in alle denkbare variaties. Ik gebruik het woord niet snel, maar ik heb nu gezien dat mijn Lady's onder handen van M. echt 'hoerig' en gewillig worden. Ik heb gehoord en gezien dat hij goed aanvoelt waar de 'knopjes' zitten om mijn Lady's in beweging te krijgen. Ik vind het heel spannend en geil om te zien. Minnaar M. lijkt er weinig last van te hebben dat ik meekijk. Hij gaat gewoon zijn gang. Dat recht is hem vrijwillig in handen gegeven door de Lady's.

Het cuckoldinggevoel klopt helemaal. De woorden van Lady D., die ze me terloops influistert, spreken wat dat betreft boekdelen. 'Mijn Meester voelt in alles de beste. Daar kan jij niet tegen op.' Het is confronterend om dit als cuck te moeten beamen dat wel, maar oh wat klopt het. Wat is het geil om te weten dat een andere man mijn Lady's tot de bodem laat gaan. Meester M. heeft, om de dames in stemming te laten komen, alvast een spelletje bedacht. Zijn nimfen liggen geblinddoekt op bed. Naakt.

Ik moet hem helpen. Er worden een aantal druipkaarsen tevoorschijn gehaald en discreet aangestoken. De gedachte erachter kan ik raden, maar kennelijk heeft M. bedacht dat deze hete vrouwen nog heter gemaakt dienen te worden. Warm, heet, plakkerig en met de zoete sensatie van pijn. Lady D. en Lady C. ervaren het ritueel van het druppelen met de kaarsen als bijzonder geil en opwindend. Steeds als er hete druppels op die kwetsbare vrouwenbuiken neerdalen slaken ze gilletjes van zoete pijn.

Door het gestolde kaarsvet krijgen mijn Lady's het uiterlijk van een luipaard. Twee luipaarden die straks worden getemd door een minnaar die weet wat hij wil. De Lady's grommen, nu al. Hun begeerlijke, gladde buik en borsten zijn strak gespannen. Het kaarsvet laat sporen achter op het beddengoed. En ja, dit cuckje mag het allemaal netjes opvegen. Het zal niet de laatste keer zijn dat hij resten moet opruimen. Aan het begin van de middag vraag ik mezelf nog af hoe we de tijd tot laat in de avond door moeten komen, maar de tijd blijkt om te vliegen.

Gaandeweg gaat M. over tot actie. M. lijkt onvermoeibaar. Steeds weer zie ik van dichtbij of van een afstandje zijn fier vooruitstekend lid, zoekend naar maar één doel: een vochtig glimmende en vrouwelijke vrucht. Er lijkt geen ontsnappen meer aan. De Lady die zich het dichtst in zijn buurt bevindt, lijkt zich haast letterlijk voor hem te openen. Zijn lid lijkt als vanzelf de weg te weten naar de geheimzinnige vochtige, vrouwelijke vertrekken waar hem een warm welkom wacht. M. weet niet van ophouden. Zijn lid richt zich steeds weer op.

De dames kreunen, zuchten en houden soms beide handen voor hun mond om niet al te dierlijke geluiden te maken. Ik zie dat Lady D. haar handen voor haar ogen houdt en zich in een orgastische kramp laat gaan. Ik zie ook dat Lady C. zich van achteren hard laat nemen met haar mooie kont gewillig omhoog. Het is te merken dat ze op die plaats voldoende is opgerekt. Er lijkt geen einde aan te komen. Steeds dieper verdwijnt het stevig lid van M. tussen haar gewillige spleet. De speeltjes liggen nog steeds ongebruikt naast het bed en ook de aangekondigde spelletjes blijven achterwege.

Waar het op neerkomt is dat de dames zonder enige scrupules worden uitgewoond door hun nieuwe minnaar. Er wordt niet over gesproken. Het gebeurt gewoon. Vreemd genoeg roept het geen gevoelens op van jaloezie. Dat is maar goed ook, want anders zou er ongewild een soort competitie kunnen ontstaan. Ik merk dat ik het heel fijn vind dat M. de Lady's datgene geeft wat ze kennelijk aan geilheid en aandacht nodig hebben. Wat me opvalt is de 'hoerige' houding en de schaamteloze overgave.

Ik zit er wel een beetje mee hoe ik als cuck onder die omstandigheden iets kan betekenen voor mijn Lady's. Toy zijn, betekent dat dan dat ik gewoon terzijde word geschoven als mijn Lady's even geen zin hebben in mij? Daar komt het toch wel op neer en dat accepteer ik. Toch blijk ik ook bij de overrompelende manier waarop M. zich de dames eigen maakt wel degelijk van nut te zijn. Steeds als M. klaar is met één van mijn Lady's maak ik mezelf nuttig met een soort naspel. Met- of zonder aanwijzingen zoek ik mijn weg naar de plekken waar M. is geweest.

Aandachtig likkend, zuigend of strelend zoek ik mijn weg in het vrouwelijk labyrinth. Ook voordat M. zich een weg baant, maak ik mezelf nuttig. Ik probeer ervoor te zorgen dat kut en clit worden voorbereid. Ik proef, zuig en lik. Mijn tong gaat zijn eigen weg. Het minnaarschap dat de Lady's en M. samen vormgeven is voor mij zonder twijfel de ultieme vervulling van cuckold zijn. De begeerte en het verlangen voelen en de bevestiging zien van wie M. is voor deze vrouwen. Dat is, ook al wordt er niet geneukt door mij, niet minder dan intens voelen van wat ik al eerder heb gemerkt.

Zijn pik is als een plaatsvervangende erotische ervaring, maar dan emotioneel en van binnenuit gevoeld. Dat voelt nog 'dieper' wanneer de Lady's dat in woord en daad naar mij toe bevestigen. De vraag die ik mezelf stel is hoe kan ik me tijdens een ontmoeting helemaal cuck voelen? Er is haast geen antwoord te geven. Wat me opwindt, is dat een Lady me gek maakt zonder dat het een vervolg krijgt. Natuurlijk zijn ze op hun aantrekkelijkst voor mij als ze de vrije hand hebben om met mij te spelen of me zelfs negeren.

Cuckolding is, dat is me nu wel duidelijk, het mooiste als het vorm krijgt vanuit een aansturing van de Lady's. Als hun minnaar me domineert is dat niet speciaal of opwindend. Eigenlijk is na deze eerste ervaring mijn cuck-zijn en de beleving ervan een kwestie van loslaten en accepteren dat twee aantrekkelijke dames er voornamelijk zijn voor een ander. Het is de vanzelfsprekendheid, met of zonder woorden, waarmee M. zich alles kan permitteren bij de Lady's. Ze laten duidelijk zien dat ze van hem zijn waardoor alles vanzelf lijkt te gaan.

Na deze eerste eerste ervaring met M. en mijn Lady's is dit mijn leermoment: ik heb geaccepteerd dat Lady D. en Lady C. vanaf nu echt helemaal van en voor hun minnaar zijn. Niks meer en niks minder. Dat maakt het nu ook minder moeilijk. De Lady's volgen M. in wat ze met mij willen of juist niet willen. Ze zullen, eenmaal in handen van M., vanzelf de boodschap uitstralen wat mijn plaats is. Dan gebeuren de dingen als vanzelf. Ik verheug me op wat er verder komen gaat. Als ik mijn dames goed begrijp, waren ze deze eerste sessie vooral aardig voor mij.

Lady D. gaf me vlak voor vertrek bijna terloops een handmatig hoogtepunt. Onverwacht lief van haar. Wat me nog te wachten staat? Daar denk ik maar even niet teveel over na. Denken, vragen stellen of iets vinden is ook niet wat de dames op prijs stellen heb ik gemerkt. Cuckolding is toch vooral het accepteren dat het genot vooral bestaat uit betrokkenheid en niet uit de daad zelf. Dat maakt me afhankelijk van de Lady's die ik adoreer.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3 sterren
1 stem