BDSM-sessie

Ingezonden door Anoniem

Het is vroeg in de ochtend en ik word wakker door een geluid op mijn mobiel. Het is een e-mail van een stel dat op mijn website terecht is gekomen en geniet van de verhalen. Door hun e-mail te lezen raak ik opgewonden en nieuwsgierig, omdat het stel net anders is dan de rest. Ze stellen zich voor als BDSM-stel en willen mij een keer uitnodigen om bekeken te worden, zodat ik nog meer fantasie heb om mijn verhalen te schrijven. Het wordt steeds warmer onder mijn dekens en ik voel dat mijn kutje nat aan het worden is.

Ik besluit het stel te antwoorden en vertel hen dat ik al heel lang de fantasie heb om een BDSM-sessie bij te mogen wonen. Het lijkt mij dan ook erg spannend om te zien hoe een man zijn vrouw hard aanpakt. Gelijk krijg ik een antwoord terug met een uitnodiging om bij hen te komen kijken. We communiceren nog wat over de e-mail hetgeen heel vlot verloopt. We hebben voor dezelfde dag nog afgesproken. Nadat ik mezelf klaar heb laten komen, spring ik mijn bed uit en begin ik mijn dag.

Ik heb mezelf die dag heel mooi gemaakt met een mooie jurk en er onder heb ik stiekem sexy lingerie aangedaan. Op het moment dat ik naar het stel vertrek is de opwinding bij mij zo groot dat ik in de auto nog een zakdoek moet pakken om mijn druipende poesje droog te houden. Gelukkig is het maar een uurtje rijden, dus kan ik nog even tot rust komen. Aangekomen in hun straat parkeer ik de auto en bel ik bij hen aan. Ik word verwelkomt door een jong, knap stel en door hun schaarse kleding kan ik meteen zien dat ze ook beide sportief zijn.

De vrouw is klein en strak, heeft donker haar en een mooi gezicht. De man is groot, blond en heeft blauwe ogen. Hij is gespierd, maar niet te gespierd. We lopen door de hal naar de woonkamer waar we met ze allen op de bank gaan zitten en een drankje drinken. De man neemt meteen de leiding door iedereen op zijn gemak te stellen. Hij zit naast zijn vriendin en zijn hand rust op haar schoot. Onder het genot van een drankje praten we over sexualiteit. Ze kijken mij allebei aan en de man besluit zijn vriendin voor mijn ogen te strelen.

Hij vraagt mij comfortabel te gaan zitten en te genieten van de BDSM-show. Hij voegt er met een knipoog aan toe dat ik uiteraard ook met mezelf mag spelen. De vrouw wordt door haar man gevraagd om zichzelf voor mij uit te kleden en vraagt haar ook hem uit te kleden. Beiden staan nu naakt voor me in hun woonkamer. Nu pas zie ik hoe knap ze beiden zijn. Allebei zijn ze mooi gespierd en hebben lekkere vormen. De goed getrainde lijven komen dichter bij elkaar en de man doet een halsband rondom de nek van de vrouw. Ook haar enkels en polsen worden geboeid.

Dan moet de vrouw van de man voorover buigen op een speciale tafel die in de woonkamer staat. Op dat moment worden de polsen van de vrouw aan de tafel vastgemaakt. Haar hoofd steekt nu goed uit om te kunnen pijpen en haar benen die nog steeds op de grond zijn worden wijd gespreid en ook aan de tafel vastgemaakt. De man haalt nu allerlei speeltjes uit een doos. Ik zie hoe groot en dik geschapen de man is en gecombineerd met zijn lijf wil ik op dat moment ook graag meedoen, maar dat was niet de bedoeling. Ik zou alleen toekijken.

De man tikt met zijn grote handen op de billen van de vrouw. Al snel worden die tikken harder en worden haar billen rood. Dan pakt de man een kleine zweep. Hij gaat eerst met zijn grote pik in de mond van de vrouw en terwijl de vrouw gewillig begint te pijpen, zweept de man de vrouw zachtjes op haar rug en billen. Het wordt al snel steeds wilder, want de man begint nu met zijn enorme lul in het mondje te stoten en zweept twee keer zo hard op haar billen. Die zijn nu meer dan rood en een klein litteken begint te zich te vormen.

'Mijn vrouw heeft de eerste ronde goed gewerkt', zegt de man opeens tegen mij. Terwijl de vrouw half voorovergebogen ligt en vastgebonden is, haalt de man twee dildo's uit de doos. Eentje verdwijnt direct in haar mond en terwijl hij haar van achteren begint te penetreren, wordt de andere dildo langzaam in haar anus geduwd. Ik zie duidelijk dat de vrouw geniet, maar ook veel incasseert. Het schouwspel zorgt ervoor dat ik steeds meer opgewonden raak en zin krijg om ook aangepakt te worden.

Als de dildo in haar kont verdwijnt , haalt de man de dildo uit haar mond en duwt die diep in haar kutje. De man gaat voor haar staan en terwijl ze zijn pik in haar mond heeft, neukt hij haar kutje op en neer met de dildo. Ik kan niet meer en vraag of ik mezelf ook uit mag kleden, omdat ik het warm van hen krijg. De man knikt en haalt zijn pik uit de mond van zijn sletje. Hij draait haar naar mij toe en beiden kijken ze hoe ik mezelf uitkleed. Ondertussen neukt hij haar van achteren. Dan zien ze hoe ik met sexy lingerie aan op de bank met mezelf speel.

De man vraag mij of ik mee wil helpen en natuurlijk knik ik ja. Hij ontboeit zijn slet en duwt haar gezicht tussen mijn benen. Hij beveelt haar om te mij likken. Terwijl hij haar gezicht in mijn kruis duwt, kijken we elkaar lachend aan. Ik geniet zo van haar tong op dat moment en voel elke harde stoot die ze krijgt. Heerlijk! Dan zegt de man dat wij vrouwen elkaar moeten vingeren. Het is een onwijs genot voor mij om met zo'n jong en sexy koppel te spelen. Beiden zijn ervaren en taboeloos. Het is heerlijk om zijn grote pik in actie te zien.

Terwijl wij elkaar vingerend laten klaarkomen, trekt de man zich boven onze gezichtjes af. Ik zie hoe hij zijn dikke ballen in de mond van zijn vriendin dipt. Daarna doet hij dat ook bij mij. Hij smeert zijn lul op ons beider gezichten. Wat lekker al dat voorvocht. Hij besluit in het mondje van zijn vriendin te spuiten en ze slikt alles netjes door. Hij vraagt mij of ik ook een lading zaad wil. Ik knik van wel. Blijkbaar kan hij ook nog eens vaak achter elkaar klaarkomen. Hij vraagt zijn vriendin om hem te pijpen en aan mij om zijn ballen te stimuleren door erop te zuigen en likken.

Na twee minuten is het de beurt aan mijn mondje om gevuld te worden. En wat was dat veel zeg. Op dat moment heeft iedereen genoten en is de sfeer rustig. De man pakt ons beiden bij de haren vast en sleurt ons op bed waarna hij ons vraagt om in standje negenenzestig te gaan liggen met zijn vriendin bovenop mij. Omdat hij zo lekker is kunnen we beiden niet weigeren. Hij dipt zijn dikke pik nogmaals in het kutje van zijn vrouw en vraagt mij om haar goed te likken. Dan gaat hij aan de andere kant zitten en wordt hij gepijpt door zijn vriendin. Soms dipt hij zijn pik ook in mij.

Zo gaat dat nog de hele middag door. Tegen het einde bedank ik hen voor de super tijd en besluiten we dit vaker te gaan doen. Ze vragen mij ook om volgende keer een leuke vent mee te nemen om met zijn vieren een spannende, intieme tijd met elkaar te hebben. Net voordat ik vertrek krijg ik van de vrouw nog een zoen en een knuffel. Echt fijne mensen zijn dit en ik voel dat ik zeker terug zal komen. De man knipoogt nog een keer en ze doen de deur dicht. Onderweg naar huis besef ik mij hoe vies en sletterig deze ervaring was, maar ik heb een leuke dag gehad die voldoening heeft gegeven. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.25 sterren
4 stemmen