Het kamermeisje

Ingezonden door Olaf Olgers

Een paar weken geleden moest ik in de buurt van Utrecht zijn voor een tweedaagse bedrijfscursus, die werd gehouden in zo'n keurig maar saai conferentiehotel waar dit soort bijeenkomsten een continubedrijf lijken te zijn. Nadat ik de eerste dag overleefd had, zat ik 's morgens alleen aan het ontbijt. De meeste hotelgasten waren zakenlui die net als ik in hun eentje of met een groep andere mannen zaten te eten. Schuin tegenover mij zat een aangename uitzondering; een aantrekkelijke vrouw met lang donkerblond haar en ranke schouders. Mijn blik kruiste die van haar en bleef hangen.

Haar grijze ogen keken me even strak aan; ze fonkelden ondeugend. Mmm .. was ze nu openlijk met me aan het flirten? Net toen ik op het punt stond om haar te wenken om bij mij aan te schuiven, kwam een man aanlopen die een glas sap voor de vrouw op tafel zette. De man fluisterde iets in haar oor terwijl ze me strak bleef aankijken. Ze nam een slok van het sap en likte haar lippen net iets te langzaam af. Ik kreeg het plots warm en ik voelde onder mijn tafeltje een enorme erectie opkomen. Ik knipperde met mijn ogen, keek even weg en toen ik opnieuw opkeek was het tafeltje voor me leeg.

Ik nam een slok van mijn koffie en toen ik het kopje weer neerzette, zag ik nog net hoe een hand in het voorbijgaan een plastic kaartje op mijn tafeltje legde. Ik draaide mijn hoofd om en zag hoe de vrouw de ontbijtzaal uit liep. Mijn blik bleef hangen op haar in strakke jeans gestoken billen tot ze de deur uit was. Mijn erectie was nu volledig, maar bleef gelukkig verborgen onder de tafel. Ik pakte het kaartje op en zag meteen dat het een sleutelkaart van een hotelkamer was, precies zo'n ding als ik in mijn broekzak had zitten.

Ik hield het kaartje in mijn hand en bekeek het aandachtig. Op de voorkant stond het logo van het hotel en aan de achterkant was met viltstift een nummer geschreven: 234. Mijn hart begon te bonzen. Ik keek om me heen en stopte het kaartje snel weg in mijn borstzak. Daarna dronk ik mijn koffie op, bracht het dienblad weg en liep rustig naar de tweede verdieping. Terwijl ik door de lang gang liepen, gleden mijn ogen langs de nummers. Bij nummer 234 bleef ik stilstaan. Ik keek wel tien keer om me heen en haalde diep adem. Behoedzaam stak ik het kaartje in de gleuf van het metalen deurslot.

Ik hoorde een luide klik, iets harder dan het bonzen van mijn hart. Voorzichtig opende ik de deur en stapte naar binnen. Wat ik daar aantrof schokte me. Zoiets had ik nog nooit gezien! Op het grote tweepersoonsbed, aan de rand, zat een vrouw voorovergebogen op haar knieën. Haar hoofd lag op het matras, haar lange haren in een paardenstaart ernaast gedrapeerd. Ze was geblinddoekt en haar handen lagen geboeid achterop haar rug die ze had gekromd, zodat haar schitterende ronde kont obsceen in de lucht stak.

Haar jeans waren naar beneden geschoven. Dezelfde jeans die ik zojuist nog had nagestaard in de ontbijtzaal. Terwijl mijn ogen dit verrukkelijke tafereel opnamen, werd mijn erectie in minder dan geen tijd nóg harder en groter. Ik rukte mijn blik - met moeite - even los van deze erotische scene en keek de hotelkamer rond. Niemand te zien. Even aarzelde ik. Was dit een valstrik? En waar was die man die er eerder bij was? Iemand moest haar toch geboeid hebben? Ik kan toch niet zomaar ...? Zal ik haar vragen of ze ...?

Toen zag ik pas dat ze een mondprop in had. Ze kon ook helemaal niet antwoorden! Ik voel mijn erectie steeds harder knellen in mijn broek. Jezus wat een prachtige billen zo recht voor mijn neus. En dan dat heerlijke geheim dat zich ertussen bevindt. Zou ik....? Even aanraken kon toch geen kwaad? Ik keek nog eens om mij heen en legde voorzichtig mijn hand op haar rechterbil. Perfect rond en heerlijk zacht en stevig. Ik voelde een rilling door haar lijf gaan en ik hoorde de vrouw zachtjes kreunen door de prop heen. Mmmm.

Langzaam maar zeker won mijn opwinding het van mijn voorzichtigheid en voor ik het wist had ik mijn handen stevig om haar volle billen gesloten. Ik voelde me als een kind in een speelgoedwinkel! Mijn aandacht werd steeds meer naar het midden getrokken en ik liet mijn handen naar daar glijden zonder het contact met haar zachte huid te verliezen. Er kwam zacht gekreun van voren, dat al snel overging in een diepe grom toen mijn vingertoppen vonden waar ze naar op zoek waren. Ik voelde nattigheid. Heerlijke, hete nattigheid. Mijn vingers glipten naar binnen. Twee vingers, drie en daarna vier.

Mijn linkerhand legde ik bovenop haar billen. Ze reageerde met een lichte tegendruk, alsof ze tegen mijn hand wilde oprijden. Ik maakt een soort schepje van mijn rechterhand en duwde haar daarmee voorzichtig open. En erin. Gemakkelijk. Het voelde bijna alsof ze me naar binnen zoog. Mmm. Ik bewoog mijn vingers op en neer over haar natte spleetje, terwijl ik haar met mijn andere hand vasthield en stuurde. Steeds hoger en steviger reed haar kontje tegen mijn vingers op. Ik had de grootste moeite om deze geile meid in het gareel te houden, terwijl ik toch aardig sterk ben in mijn armen en handen.

Het werd tijd voor een andere benadering. Ik verbrak het contact tussen mijn vingers en haar dijen en ging op mijn knieën achter haar zitten. Vervolgens legde ik mijn vingertoppen aan beide kanten van haar spleetje tegen haar schaamlippen aan en vouwde haar met twee handen open. Ze kantelde haar bekken nóg iets verder naar voren zodat ik nóg beter zicht had op haar intiemste plekje. Ik drukte mijn lippen stevig op de hare en zocht met mijn tong de diepte op. Ze smaakte zoet! Ik schoof nog iets dichterbij en sloeg mijn armen om haar opgerichte billen heen, als in een stevige omhelzing.

Mijn gezicht was nu verborgen tussen haar opwindende dijen. Ik kuste, likte en zoog dat het een lieve lust was. Het zuchten en kreunen was nu ritmischer en sneller geworden. Ik duwde haar billen met kracht tegen me aan om mijn tong zo diep mogelijk naar binnen te kunnen laten dringen. Ondertussen knalde mijn erectie zowat uit mijn jeans. Nadat ik nog één keer omzichtig had rondgekeken, ontdeed ik mezelf snel van mijn kleding en gooide die op een hoopje naast het bed. Ik vestigde mijn aandacht weer op het geile schepsel dat zich voor me bevond. Mijn opgerichte pik voelde zo hard als staal.

Blijkbaar waren haar billen magnetisch, want in no time drukte mijn hardheid tegen het zachte vlees van haar billen. First contact! Een diepe zucht klonk van onder. Nu kon ik me niet meer bedwingen. Mijn stijve pik zocht de ruimte tussen haar billen en voorzichtig legde ik hem over de volle lengte tegen haar schaamlippen, die mijn schacht meteen omsloten. Als vanzelf begon ik op en neer te bewegen tussen haar heerlijke lippen, mijn handen op haar billen, sturend. Haar lichaam kronkelende verleidelijk, met bijna voelbare begeerte. 

Ik maakte mijn rechterhand los van haar kont, positioneerde mijn pik precies vóór het midden van haar opening en duwde vervolgens met mijn duim mijn gezwollen eikel naar binnen. Mmmmmm! Even liet ik los, zodat haar lippen hem weer vanzelf naar buiten drukten. Ik hoorde een zachte kreun. Verlatingsangst. Ik duwde mezelf weer naar binnen. Nu iets dieper. Instemmend gegrom. Toen ik mijn handen weer op haar billen legde en de druk van mijn pik iets verder opvoerde, voelde ik plots hoe ze helemaal openging.

Mijn pik gleed bijna zonder wrijving volledig naar binnen. Het was onduidelijk of ze zichzelf over mij heen schoof of dat ik me in haar stuwde. Waarschijnlijk beide. Mijn grip op haar heupen verstevigde zich. Haar rug kromde nog iets dieper en mijn pik begon langzaam maar onbedwingbaar te stoten. Eerst langzame, diepe halen, daarna sneller en nog dieper. Ik trok haar aan het einde van iedere stoot aan haar billen even heel stevig op het dikste gedeelte van mijn pik, onderaan. Ze maakte kleine kreun geluidjes op dat heerlijk moment van de cyclus. En weer los ... lange halen ... Wat voelde ze heerlijk!

Nog geen tien minuten geleden zat deze verleidelijke onbekende vrouw tegenover mij aan haar ontbijt en nu stond ik op het punt diep in haar klaar te komen!! Maar ik was niet de enige. Ik voelde nu bij elke stoot hoe zij strakker en natter werd. Mijn pik moest harder werken om steeds zo diep te komen. Veel langer ging ik dit niet meer uithouden. En zij ook niet. Het leek een wedstrijdje 'uithoudingsvermogen' te worden. Mijn handen grepen nu diep in het vlees van haar ronde billen en steeds heftiger trok ik haar over mijn geile pik heen. Ze gromde en kreunde dat het een lieve lust was.

Hierdoor werd ik nog verder opgejaagd. Er klonk een diepe grom die meer uit haar keel leek te komen dan uit haar mond. Een rilling sidderde door haar lijf, terwijl haar kutje samenkneep rond het dikste gedeelte van mijn pik. Met een laatste inspanning trok ik haar zo hard mogelijk tegen me aan en mijzelf zo diep mogelijk IN haar. Dáár kwam ik klaar en zij ook. Ik liet me door haar leegmelken door de hemelse samentrekkingen van haar kutje. Ik maakte mezelf leeg in haar. Mijn ballen pulseerden in het ritme van mijn orgasme. Als ik haar naam had geweten, had ik die uitgeschreeuwd.

Met grote moeite maakte ik mijzelf los van haar, onder zacht protest van onder de mondprop. Ondanks dat ik heel diep in haar was gekomen, gutste er toch een flinke hoeveelheid geil langs haar dijen naar beneden. De opening die ik bij haar had achtergelaten sloot zich langzaam, een prachtig gezicht. Liefdevol raakte ik met mijn handen haar dijen aan en smeerde met mijn vingers nog wat zaad over haar gezwollen lippen. Ik kuste haar voorzichtig op haar rechterbil. Wat nu gedaan!? flitste ineens door mijn gedachten. Het leek alsof ik uit een droom ontwaakte.

Moest ik haar losmaken? En dan? Ik raakte een beetje in paniek. Dit kon alsnog een soort valstrik zijn. Snel trok ik mijn kleren aan en liep de gang op, niet goed wetend wat ik nu moest doen. Twee deuren verderop botste ik bijna tegen een man die vanuit het trappenhuis aan kwam lopen. 'Sorry!' stamelde ik. Ik keek hem aan en zag dat het dezelfde man was die ik vanmorgen bij de vrouw had gezien. 'Geen probleem. Mag ik u wat vragen? Ik ben mijn sleutelkaartje kwijt. Heeft u er misschien eentje gevonden hier op de gang? Ik denk dat ik het hier ergens heb verloren.'

Hij glimlachte rustig. Ik slikte en dacht een halve seconde na. Ik haalde diep adem en zei: 'Ja, toevallig wel. Net gevonden hier op de grond.' Ik haalde het kaartje uit mijn zak en gaf het aan hem. Hij draaide het kaartje om. 'Ja, dit is hem. Mijn dank is groot!' Nadat ik hem een prettig dag had gewenst, liep ik verder. Nog één keer keek ik achterom en zag nog net hoe de man naar me knipoogde, terwijl hij kamer 234 binnenging.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
5 stemmen