Oh, what a night! III

Ingezonden door Twan

Het gebeurt mij niet dagelijks dat ik via een gloryhole word afgezogen. Terugkijkend ben ik zelfs tot de conclusie gekomen dat dit de eerste keer was. Dat ik ook nooit met zekerheid zal weten of nutte mannetje of het vrouwtje er met mijn nakomelingen vandoor is gegaan, maakt de herinnering alleen maar specialer. Tijd om aan de bar even bij te komen. Onder het genot van een bitter lemon zat ik alles en iedereen te observeren. Het scala aan gasten was groot. En zoals al was gebleken, waren mijn kansen op leuke ervaringen dito. Veel mooier dan hij nu al was, kon de avond niet worden.

Super relaxed zat ik al het moois dat Moeder Natuur op deze aardbol heeft neergezet te bewonderen. Verbeelde ik het me nou? Had ik nu steeds oogcontact met een blondine die aan de korte zijde van de bar zat? Telkens als ik naar haar keek (en daar was alle reden toe) leken onze blikken elkaar niet alleen te kruisen, maar was er ook sprake van secondenlang oogcontact. De blondine was netjes opgevoed (of deed tenminste alsof) en nam geen enkel initiatief. Ik vond haar interessant genoeg om in de gaten te houden.

Toen zij opstond om naar het toilet te gaan, kreeg ik de kans om haar in al haar schoonheid en in stilte te bewonderen. Ik schatte haar ergens achter in de vijftig. Slank en niet langer dan 1.65m met blond haar dat in een pagekapsel was geknipt. Een leuk gezichtje met daarin als enige dissonant een neusje dat waarschijnlijk ooit gebroken was geweest. Halverwege de neusbrug zat een verdikking en daaronder leek het neusje enigszins naar links af te buigen. Nu gebiedt de eerlijkheid mij om meteen te bekennen dat neusjes nu niet direct het eerste zijn waar ik in mijn stamcafé bij dames naar kijk.

Wat deze dame qua neus misschien tekort kwam, maakte zij door haar outfit meer dan goed. Stel u zich eens voor: een kleine, slanke dame met blond haar dat haar gezicht iets aandoenlijks geeft. Met een lichaam waar zelfs een mummie nog opgewonden van zou zijn geworden. Een sierlijke hals, die overging in elegante schouders. Een in verhouding precies goed geplaatst decolleté dat uit twee handjesvol bestond. Een plat buikje waaronder een smalle taille het begin van welgevormde heupen aankondigde. Mooie bovenbenen waartussen ongetwijfeld iets heerlijks was verborgen.

Sierlijke dijen die in lieve knietjes overliepen. Niet dat al dat moois zomaar te zien was, want deze blondine had haar heerlijkheden geraffineerd ingepakt. Haar 'handjesvol' had zij in een zwart transparant  bh'tje verstopt en om iedere poging om te ontsnappen van borst of tepel te voorkomen, had zij over dat bh’tje een zwarte transparante body aangetrokken met aan de onderkant zwarte riempjes waaraan zwarte kousen met een brede rand waren bevestigd. Een klein doorzichtig stringetje moest verhullen dat daar een mooi poesje in zat.

Waar het stringetje vanwege de doorzichtigheid absoluut niet in slaagde. Waar ik het begin van de bilnaad wel eens het begin van een perzik noem, liet het transparante stringetje de aanzet van de abrikoos van deze blondine zien. Zwarte enkellaarsjes onttrokken haar voetjes aan het oog. Weer even dat ‘toevallige’ oogcontact. Manlief ging naar het toilet. Je moet het ijzer smeden als het heet is. Soms geldt dat ook voor dames. Ik liep naar de blondine toe en zei dat ik vond (en dat was ook echt zo) dat haar aanwezigheid een aanwinst voor het café was.

Mevrouw leek mij niet te begrijpen. Wat verklaard werd, doordat het stel uit Londen afkomstig bleek te zijn. Ik herhaalde mijn complimenten in het Engels, wat door de blondine meteen aan haar teruggekeerde partner werd doorgegeven. Het viel gelukkig in goede aarde. We dronken en praatten wat. Bij gebrek aan vorderingen, besloot ik om naar het toilet te gaan. Toen ik terugkwam, was het Londense stel verdwenen. Boven waren ze nergens meer te bekennen. Wat alleen maar in kon houden dat zij of weggegaan waren of naar het souterrain waren verhuisd. Het laatste bleek het geval.

Toen ik de trap afliep, zag ik de Engelsman gekleed op zijn rug op het matras van het grote bed liggen. De blondine zat op haar knieën voorover gebogen. Ze was hem aan het zoenen, terwijl zij ook bezig was met zijn gulp. Ik keek recht tegen het touwtje van haar stringetje dat heel uitdagend precies tussen twee kleine schaamlipjes strakgetrokken stond. Het touwtje was zo smal dat een donkerrose sterretje ook zichtbaar was. Ik besloot om naast het koppel te gaan liggen. Hun vrijpartij mistte zijn uitwerking op mij niet. Ik besloot te vragen of ik de blondine aan mocht raken. ‘Yes, please!'

Ik begon haar rug te strelen. Toen ik haar buik aanraakte, kromde zij haar rug. Haar borstjes voelden heerlijk zacht aan. Met amper voelbare tepels. Wat goed veroorzaakt kon worden door de twee laagjes transparant textiel. Als vanzelf vonden mijn handen haar billen. Waar mijn hand die van hem raakte, omdat hij met een vinger in haar kutje zat. Ik trok de string opzij en gaf een kusje op beide billen. Een lik vanaf haar clitje tot over haar sterretje liet een diepe zucht horen. Met zachte drang wist ik de blondine vijfenveertig graden te draaien.

Dat gaf mij de ruimte om op mijn rug onder haar tussen haar knieën te gaan liggen. Aan haar heupen trok ik haar kruis naar mijn mond. Ze was niet gladgeschoren. Een klein driehoekje van zacht, wit schaamdons wreef tegen mijn neus. Ik proefde haar. Of eigenlijk proefde ik niets. Niet dat er niets te proeven viel, want de blondine zou straks echt geen glijmiddel nodig hebben. Ze was nat. Heel nat. En werd alleen maar natter toen ik, vastgezogen op haar clit met twee vingers haar sponsje vond. Ondertussen was de blondine een kansloze piemel aan het pijpen.

Met een hand wist ik mijn erectie te bevrijden en wist ik de blondine in een 69-positie te manoeuvreren. Ook zij meldde de aanwezigheid van mijn piercings. Terwijl ik haar befte en dronk, vingerde haar partner mee. Hij had het echter veel te druk met zijn falende erectie om bij te dragen aan de feestvreugde. Toen ik mijn tong diep in haar stak, ging de blondine overeind zitten. Haar sterretje tegen mijn neus liet mij bijna exploderen. ‘Fuck her hard!’ Alsof ik dat zelf al niet van plan was geweest.

Ik vroeg de blondine om met haar rug naar mij toe, op mij te gaan zitten. Op haar knieën kroop zij naar voren, pakte mijn pik, opende haar schaamlippen en liet zich zakken. Althans dat was haar plan. ‘God damned, he’s so big!’ riep ze over haar schouder. Manlief zei haar zich te laten zakken, wat in mijn ogen een eeuwigheid duurde. Zij zette door. Tot haar sterretje mijn venusheuvel raakte. Elke millimeter van mijn paal vulde de blondine die langzaam heen en weer, maar vooral niet op en neer bewoog. Zoals een rodeorijder zich vastzuigt in het zadel, zo zoog de blondine zich vast op mij.

Net zoals die rodeorijder vanuit zijn heupen het contact met de hengst zo hecht mogelijk probeert te houden, deed de blondine exact hetzelfde. Van voor naar achter en van links naar rechts, maar nooit omhoog en omlaag. ‘He’s too big.' Met een hand duwde ik haar voorover. Ik zag amper een halve centimeter van mijzelf, maar die was wel kletsnat. Ik bevochtigde mijn wijsvinger en zette die tegen haar kringspier. Ik ging niet naar binnen, maar ik voerde de druk wel op. Ik heb begrepen dat dat tegenwoordig ‘shallowing’ heet, maar ik deed het al voordat het die naam kreeg.

Elk zenuweinde bij de anus van de blondine reageerde. Haar kringspier spande en ontspande zich. Iets meer druk. Om vervolgens alleen maar te strelen. En dan die druk er weer op. Het spel, waarbij de blondine zich waarschijnlijk niet eens meer afvroeg of ik haar kontgaatje in zou gaan, maar alleen wanneer. Het was niet nodig, want de rodeorijdster slaagde met vlag en wimpel. Ik voelde het aankomen. Dat heel speciale gevoel als je prostaat overgaat van het produceren van voorvocht naar het samentrekken. Het moment waarop alle zaadcellen worden gemobiliseerd om naar buiten te komen.

Maar ook het moment voor mij om de blondine van achteren goed vast te pakken. Leuk of niet, ik maakte toch verticale neukbewegingen. Op het moment dat ik dacht dat mijn eikel zou openbarsten, was er geen houden meer aan: mijn derde en laatste zaadlozing van die avond. Met een oprecht en wederzijds ‘Thank you’ namen wij afscheid van elkaar. In de bus naar huis realiseerde ik me dat ik de namen van dit Londense koppel niet eens wist. Maar ‘Oh, what a night’!

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen