Strand en zand

Ingezonden door Twan

In vergelijking met de zomer van 2022 waren de dagen waarop ik op het strand van de hitte lag te puffen op een hand te tellen, maar deze vrijdag was er eentje. Het was zo heet dat mijn voetzolen pijn deden als ik door het rulle zand naar de vloedlijn liep. Daarom bleef ik dicht aan de waterkant en liep ik vaak tot mijn enkels en tot halverwege mijn kuiten door het zeewater. Normaal gesproken ben ik vooral op zoek naar leuke dingen: kleine schelpjes of mooie stukken hout die aanspoelen. Maar soms voel je gewoon dat er naar je gekeken wordt. Voel je zelfs dat je bekeken wordt.

Dat eerste ben ik wel gewend. Vanwege mijn afkomst hoef ik het woord ‘zon’ maar te horen om binnen een paar dagen koffiebruin te kleuren. Veel bruiner dan de andere badgasten waardoor veel mensen naar mij kijken. Het bekeken worden, wat in mijn beleving wat verder gaat, heeft vaak met andere dingen te maken. Bij mij wordt dat meestal veroorzaakt door mijn zichtbare piercing en de tattoo die ik in mijn lies heb laten zetten. Intimi weten dat de drie verstrengelde hartjes het symbool voor poly-amorie zijn.

Telkens verbaas ik mij erover hoeveel mensen, mannen EN vrouwen, die link weten te leggen. Volgens sommigen is Nederland aan het vertrutten. Ik merk daar eerlijk gezegd niet veel van. Maar terug naar het bekeken worden. Als overtuigd exhibitionist geniet ik ervan dat mensen mijn lichaam met hun ogen aftasten. Daarbij maakt het voor mij niet eens zoveel uit of het nu mannen of vrouwen zijn die mij scannen. Soms blijft het ook niet bij alleen maar scannen. Of het nu de tweede of derde keer was dat ik langs de vloedlijn liep, weet ik niet meer.

Wat ik wel weet, is dat het koppel, dat zo dicht tegen het zeewater aanzat dat hun billen nog wel in het zand drukten, maar waarbij hun voeten net door de golfjes overspoeld werden. Het koppel was mij ook al opgevallen. Net zoals ik hun was opgevallen. Bij een eerder voorbijgaan waren er al blikken gewisseld. Toen ik het stel de volgende keer naderde, werd er een wederzijds ‘hallo’ uitgewisseld. Het koppel, midden vijftigers, bestond uit een man die er eentje uit de categorie dertien in een dozijn.

Een doorsnee man die mij niet zou zijn opgevallen als zijn partner niet naast hem had gezeten. Zij, waarschijnlijk nog niet eens in de slechte helft van haar vijftiger jaren, was geen uitgesproken beauty, maar had dat speciale ‘je ne sais quoi’. Een mooi lijf met een paar heerlijke borsten die net een beetje begonnen te hangen. Precies op een manier waarop zij perfect in mijn handen zouden passen. Een klein bol buikje waarop in de bikinilijn het litteken van een keizersnede zichtbaar was. Het haar van mevrouw was netjes gekapt en bruinrood geverfd.

Het kapsel zat nog zo perfect dat de vrouw absoluut nog niet kopje onder was geweest. Terwijl ik nog naar dat litteken stond te kijken, kon het absoluut geen toeval zijn dat mevrouw haar rechterknie opzij liet vallen. Mij niet alleen een onbeperkt uitzicht op het horizontale sneetje gunnend, maar ook een verticaal gleufje, zongebruind en perfect gladgeschoren bood zich aan mijn bewonderende blikken aan. Ik wilde een tweede nonchalante begroeting uitspreken, maar de dame was mij voor. In accentloos Nederlands vroeg zij of wij elkaar niet al eens eerder hadden ontmoet.

Waarop ik antwoordde dat ik dat niet met zekerheid kon zeggen, omdat ik hun op het naaktstrand in ieder geval niet aan hun kleding herkende. Wat twee glimlachen van oor tot oor opleverde. Het ijs was meteen gebroken. ‘Nee, serieus’, zei de vrouw die zich als Hetty voorstelde. ‘Je komt ons zo bekend voor.' Of ik wel eens in Amsterdam uitging? Toen ik bevestigend antwoordde, vroeg Hetty door. ‘In restaurants, bars of cafés?' ‘Vooral het laatste’, zei ik. ‘En is dat dan steeds dezelfde plaats?’ Nu glimlachte ik.

Ik besloot om het dan maar gewoon recht op de vrouw af te vragen of ‘dezelfde plaats’ in het Engels dan met hoofdletters wordt geschreven. ‘Zie je, ik wist het!’ grijnsde Hetty. Wat voor mij meteen reden was om met mijn billen in het zeewater te zakken. Hetty en Jan waren twee keer in mijn stamcafé geweest. Volgens Hetty had ik het toen erg gezellig met een stel in het kamertje in het souterrain. Zowel Jan als zij had van het schouwspel genoten. Ze hadden zelfs overwogen om ook het kamertje in te lopen en om mee te gaan doen.

‘Had dat maar gewoon gedaan. Jullie waren meer dan welkom geweest’, was mijn reactie. Ondanks het koude zeewater dat via mijn bilnaad langs mijn balzak klotste, verkeerde mijn penis niet meer helemaal in ruststand. Exhibitionist die ik ben, was het nu mijn beurt om een knie opzij te laten zakken. Vier ogen daalden af naar mijn gevarendriehoek. Mijn penis reageerde direct. Met moeite kon ik een volledige erectie voorkomen, maar wat niet te vermijden was dat iedere hartslag van mij als schokje in mijn halfharde lid terug was te zien. Hetty ging in een kleermakerszit zitten.

Haar zongebruinde vagina opende zich waardoor mij twee rozerode schaamlipjes werden aangeboden. Mijn hartslag steeg. En het aantal schokjes van mijn penis ook. Toen Hetty quasi nonchalant het zand uit haar liezen veegde, spreidde zij ‘toevallig’ met haar wijs- en middelvinger haar lipjes. Een glimmend clitje smeekte om mijn tong. Ook ‘om het zand te verwijderen’ trok ik mijn voorhuid naar achteren waardoor de piercing onder mijn eikel zichtbaar werd. In het zonlicht zelfs glom en de zonnestralen reflecteerde. Jan kon zijn erectie ook niet meer onderdrukken.

Om te voorkomen dat wij van het naaktstrand afgestuurd zouden worden, kropen we met z’n drieën de branding in. Waar het koude zeewater bij mij normaal gesproken dodelijk is voor mijn erectie zorgde Hetty’s hand ervoor dat ik hard bleef. Mijn voorhuid werd tegen mijn pijngrens aan naar achteren getrokken. Vingertoppen onderzochten het hoefijzertje door het riempje van mijn voorhuid. Mijn hand vond het harde clitje van Hetty. Een vinger ging naar binnen. Mijn duim drukte op het knopje. Opeens werd het zeewater tussen Hetty’s benen warm.

Hetty, Jan en ik stonden bij elkaar. Weer voelde ik dat we bekeken werden. Ogen van meerdere strandgangers waren duidelijk op dit triviale trio gericht. De gedachte dat veel van die toeschouwers nu over ons aan het fantaseren waren, maakte mij nog harder. Jans plotselinge hand om mijn pik deed pijn, maar wel op een prettige manier. Ik zocht en vond zijn erectie waarop Hetty haar lippen op de mijne perste. Weer werd het warm in mijn hand. Jan trok mij af, terwijl Hetty met mijn balzak speelde. Hem kneedde en eraan trok.

Hoe ik me ook trachtte te beheersen, miljoenen zaadcellen vermengden zich met het schuim van de branding. Hetty kuste Jan hartstochtelijk. Ik maakte van de gelegenheid gebruik door achter Hetty het restant van mijn erectie in haar bilnaad te drukken. Hetty bood zich aan. Halfhard ging ik naar binnen. Jans hand streelde over mijn billen. Een vinger op mijn kontgaatje zorgde voor het genadeschot. Drie, vier ladingen zaad werden gretig verwelkomd. ‘Dank jullie wel’, moet ik gestameld hebben om het stel zoenend in de branding achter te laten.

‘Een heerlijke ervaring, maar ook niet meer dan dat’, denk je dan. Totdat je voetstappen naast je voelt, een van jouw ‘oortjes’ uit je oor wordt gehaald om de stem van Hetty jou uit te horen nodigen om vanavond naar een hotel in Noordwijk te komen. Via het telefoonnummer op een papiertje zouden we nadere afspraken over waar en hoe laat maken. Hetty ging zich nu eerst weer met Jan bezighouden. Op ruim vijftig meter afstand liep het stel de branding weer in. Hartstochtelijk zoenend, maar met hun handen onder water. Ik verschoof mijn handdoek naar mijn heupen.

Mijn tentje van Decathlon kreeg gezelschap van een ander tentje. Om 20.00 uur stap ik de lobby van het hotel binnen. Een grote foto aan de muur achter de balie bevestigt dat dit ook het hotel is van waaruit elke zondag een televisieprogramma wordt uitgezonden. Hetty wuift vanaf een tafeltje naar mij. Een zoen volgt waarbij Hetty haar tong tussen mijn lippen perst. Hopelijk voelen mijn lippen ook nog andere lipjes. Hetty bestelt nog een prosecco. Ik neem een bitter lemon. Weer overvalt Hetty’s directheid mij. Na terugkeer van het naaktstrand heeft Jan haar op het balkon geneukt.

Daarbij was zaad van mij uit Hetty’s kutje komen druipen. Hetty had zelf haar vinger afgelikt om daarna een druppel zaad van mij of van Jan op Jans tong te drukken. Jan had geslikt. Onder het genot van onze drankjes bespraken Hetty en ik wat er vanavond allemaal zou kunnen gebeuren. Met de haar kenmerkende directheid gaf Hetty aan dat, waar zij tijdens mijn wandeling op het strand van mijn hele lichaam had genoten, Jan totaal onder de indruk van mijn lul was geweest waarbij hij zich had afgevraagd of ik misschien besneden was. Ook had Jan tegen Hetty gezegd dat hij mij graag had wilde pijpen.

Zolang ik Hetty straks maar mocht neuken, mocht Jan wat mij betreft zijn gang gaan. Tijdens ons gesprek zat Hetty duidelijk op haar stoel heen en weer te draaien. Ook ik voelde een bepaalde onrust in mijn lijf, maar vooral tussen mijn benen. In de lift zogen onze monden zich op elkaar vast. Onze tongen speelden tikkertje met verlos. Hetty stak haar tong zo diep in mij dat ik bijna moest kokhalzen. Een greep onder Hetty’s rokje bewees wat ik al vermoedde: geen slipje en een naakt kutje dat gloeiend en nat mijn hand vulde.

Twee vingers gleden moeiteloos naar binnen en ik vingerde Hetty tegen een orgasme aan. Vlak voordat zij zou exploderen, trok ik mijn vingers terug en perste die in Hetty’s mond. Een diepe kreun vulde de lift. We waren nog amper uit de lift of Hetty opende mijn gulp. Zonder boxer wees mijn paal ongegeneerd naar de sfeerverlichting in het plafond. Hetty trok mij aan mijn lul mee naar de hotelkamer. Drie klopjes op de deur gaven het ‘sesam open u’ effect. Jan stond achter de deur. Hij droeg alleen een slip die aan de voorkant tot onder zijn ballen was weggetrokken.

Hetty zei dat hij op zijn knieën moest gaan zitten en dat Jan geen druppel sperma verloren zou mogen laten gaan. Terwijl Hetty en ik elkaar intens tongden, voelde ik de warmte van Jans mond over mijn erectie zakken. Hetty’s hand omvatte de stam van mijn paal en kneep daar hard in met als gevolg dat ik nog harder en dikker werd. Jan had het er duidelijk moeilijk mee. Hetty besloot om hem een handje en een mondje te helpen. Het uitzicht op twee gezichten die om de beurt en soms zelfs tegelijkertijd jouw eikel in hun mond nemen was waanzinnig.

Voorvocht gutste uit mijn plasgaatje en werd gretig en dankbaar in ontvangst genomen. Het hele scala aan orale seks passeerde de revue. Waar zowel Jan als Hetty zich op mij en op elkaar uitleefden, hielden mijn mond en tong zich alleen maar bezig met Hetty’s genotsgrotje. Wat grappig was, was dat ik niet alleen aan Hetty’s heupbewegingen een orgasme kon zien aankomen. In aanloop naar haar zoveelste ontlading krompen Hetty’s tepelvlekken helemaal samen tot kleine berglandschapjes met haar strakke tepels als op uitbarsten staande vulkaantjes in het midden.

Met Hetty’s kutje vol op mijn mond werd ik geweldig door Jan gepijpt. Terwijl ik net zolang op Hetty’s sterretje drukte totdat ik de weerstand van haar kringspier had overwonnen, gaf Hetty Jan opdracht om op mij te gaan zitten met zijn rug naar ons toe. Hetty boog voorover en trok de pik van Jan tussen zijn billen door naar achteren. Zijn pik lag naast mijn paal die overliep van voorvocht. Met mijn vinger in haar kontje probeerde Hetty beide pikken om beurten in haar mond te nemen, wat maar gedeeltelijk lukte. Hetty duwde zonder enige moeite een vinger in Jans anus.

Hij holde zijn rug en bood zijn kontgaatje gewoon aan. Een tweede vinger gleed moeiteloos naar binnen. Jan schoof achteruit naar ons toe waarbij zijn pik en ballen over mijn buik gleden. Godallemachtig wat was ik geil! Zo geil dat ik Jan vroeg om ook mij te vingeren. De gedachte aan drie mensen die tegelijkertijd elkaar anaal aan het vingeren zijn, maakte mij gek. Hoe ik mijn orgasme uit heb kunnen stellen is voor mij nog steeds een raadsel, maar het lukte mij. Na een korte, maar broodnodige pauze gingen Hetty en Jan in de 69-positie liggen.

Jan werd op zijn rug door Hetty gepijpt, terwijl zij gevingerd en gebeft werd. Jan stak zijn hand uit. Ik accepteerde zijn uitnodiging en legde mijn pik erin. Zijn vingers knepen mijn paal bijna blauw. ‘Neuk haar!’ klonk het bijna bevelend. Ik ging met mijn knieën om Jans hoofd achter Hetty zitten. Ik liet Jan mijn pik tussen Hetty’s schaamlipjes stoppen waarna ik haar met lange, trage halen begon te neuken. Wat ik hoopte, gebeurde ook. Jans tong gleed zacht, warm en vochtig over mijn ballen.

Wat mij mateloos geil maakte was dat, iedere keer als ik mij uit Hetty terugtrok, Jans tong de onderkant van mijn paal aflikte. Wat wat mij betreft urenlang had mogen duren, kwam voor mij toch nog onverwacht en ongekend heftig aan zijn einde. Jans vinger in mijn kontgaatje gooide de sluizen van mijn zaadleiders open. Met Jans vinger in mijn kont, zijn tong over mijn ballen en mijn kloppende pik diep in Hetty moeten zelfs de buren gehoord hebben dat ik straal na straal heet zaad in Hetty schoot. Zelfs toen ik uitgespoten was, bleef mijn eikel nog nakloppen.

Jan trok mijn pik naar buiten en likte zorgvuldig iedere zaadcel van mijn pik. Datzelfde deed Jan met de golfjes roomwit sperma die tussen Hetty’s lipjes naar buiten sijpelden. Zonder te spuiten, kwam ik nogmaals klaar. Het is die avond nog lang gezellig en geil gebleven. Het had niet veel gescheeld of ik had me door Jan laten neuken, maar daar had Hetty vreemd genoeg moeite mee. Of ik Neptunus en de Kleine Zeemeermin ooit nog ga ontmoeten, betwijfel ik, maar deze ervaring en herinnering staan hoog op mijn lijstje van favorieten.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
1 stem