Fata Morgana

Ingezonden door Arthur

'En wat nou als ik het toch niet durf?' 'Wow, uhm… dat is… laat, om nu nog mee te komen.' Ik draaide de parkeerplaats van Fata Morgana op. Jacqueline was mooi, leuk en geil in hotelkamers. Ik kende haar van het werk, waar we allebei zaten te mopperen over onze eigenlijke partners. Dat schijnt normaal te zijn, zo rond je dertigste. Zelfs als je er zo goed uitzag als Jacqueline, met haar blonde staart, slanke lichaam en pronte tietjes. Onze affaire begon dan ook vrij soepel, maar ik had haar pas na veel moeite kunnen overhalen om mee te gaan naar een parenclub.

Dus nu vroeg ik me af: 'Had ik haar overgehaald, of zo onder druk gezet dat ze geen nee durfde te zeggen?' 'Nee is toch nee, in zo’n club? Dat heb jij me verteld. Jij komt vaker in dit soort tenten', zei ze terwijl ze uitstapte. Okay, ze stapte zelf uit. Dat was goed. En damn, had ze nou haar blouse uitgelaten en liep ze alleen met haar doorschijnende topje naar binnen? Misschien had ze toch wel zin. 'Hé, het is hier best leuk', zei Jacqueline aan de bar, na een paar opwekkende welkomstcocktails. 'Mooie mensen en een uitgelaten, geile sfeer. Ik snap wel dat je hier vaker komt!'

'Ja, he? Wacht maar tot het boven losgaat!' Ze stak haar hand in mijn boxer, haalde mijn halfslappe pik eruit en begon langzaam te trekken. 'Waarom daar pas?' 'Omdat dat de regels zijn', lachte ik terwijl ik haar hand weghaalde. 'Hier beneden blijft het schoon. Anders wordt het één grote bende.' 'Goed dat je haar een beetje in toom houdt', knikte een grote, brede man naast ons. 'Straks hoeft dat niet meer hoor, leukerds. Gaan jullie ook zo naar boven?', vroeg een lachende brunette naast hem. Ik schatte in dat ze zo’n twintig jaar scheelden in leeftijd. Mooi dat dat kan.

We verplaatsen ons niet veel later naar een verdieping hoger. 'Die orgiezolder is nog een verdieping hoger toch?' Jacqueline vroeg het terwijl ze reverse cowgirl op me zat en me tegelijkertijd aftrok en met mijn ballen speelde. 'Wat? Echt? Ik probeer nu ook even te genieten hoor!' 'Haha, ik vind dit ook leuk hoor op zo’n overloop waar iedereen ons kan zien.' Ik had haar over de orgiezolder verteld, maar wat ik haar niet had verteld, is dat ik daar nooit had meegedaan. Vaak genoeg gekeken met dates, maar echt meedoen?

Allemaal mensen in elkaar verstrengeld als één grote, geile masse hete lichamen. Jezelf helemaal verliezen in een waas van lust en passie. Dat was nog wel een droom van me. Ik maakt haar beha stiekem los. Ze gaf een gilletje en probeerde haar beha vast te klemmen, maar die viel op de grond. Een mooie meid met zwarte vlechten liep toevallig langs en raapte hem op. Ze lachte naar Jacqueline en liep met de beha over haar schouder door. Ze knipoogde over haar schouder. 'Kom we gaan mee', zei Jacqueline terwijl ze me aan mijn hand meenam. Fijn, ze had dus echt zin. 

Eerlijk gezegd schrok ik een klein beetje toen de meid met de zwarte vlechtjes alle privékamertjes, de gemeenschappelijke ruimtes en zelfs de darkroom voorbij liep. Ze liep net als wij richting de orgiezolder. Zo werd Jacqueline wel heel erg het diepe in gegooid. We liepen de trap op en zagen nog net voor ons de deur dichtvallen. Vlechtjes was al binnen. Jacqueline keek me aan, giechelde even en zei toen: 'Ik doe het gewoon. Fuck it.' 'Graag', grijnsde ik. 

Binnen was het één grote zee van bedden, kussens, zachte verlichting en gedempte muziek, en… één meisje met zwarte vlechtjes. Verder was het leeg. 'Hoi', zei ze, 'Ik zag jullie bezig en vond dat zo leuk! Ongegeneerd aan de bar en daarna zo lekker op de overloop. Het komt hier altijd veel te laat op gang vind ik. Ik dacht jullie zijn vast lekkere gangmakers!' We gingen naast haar liggen. Een beetje onwennig stelde Jacqueline zichzelf voor, maar Vlechtjes stelde haar gerust. Ze babbelden eerst wat en maakten kennis.

Zonder dat Jacqueline het doorhad, legde Vlechtje haar hand eerst op haar knie en daarna op haar heupen. Even later draaide ze zachtjes rondjes over haar zij. 'Dat kietelt', lachte Jacqueline. 'Oh sorry, moet ik ophouden bij jou?' Ze begon haar eigen lichaam te strelen. Jacqueline reageerde door mijn hand op haar borsten te leggen. Ze raakte zachtjes het gezicht van Vlechtjes aan. Ik zag hoe ze elkaar strak aankeken en voelde Jacqueline’s tepels net zo hard worden als mijn pik. Langzaam draaide ze zich naar me toe.

Ze ging op haar rug liggen om haar slipje uit te doen. Daarna stopte ze haar hand in mijn boxer en trok mijn pik er uit. Oh nee wacht, die hand bleek van iemand anders te zijn.'Hey John, leuk dat je mee doet', zei Vlechtjes. 'Dit is mijn vriend, John', zei ze lief tegen ons. 'John is ook bi, net als ik.' 'Ja, zoiets vermoedde ik al', zei ik. John maakte mijn pik met lange, zachte halen stijf. 'Bi?' vroeg Jacqueline terwijl ze Vlechtjes verleidelijk aankeek, waarop zij haar zachtjes kuste. Een stel was er bij komen staan en keek verlekkerd toe.

Hij zat zich voorzichtig af te trekken en zij draaide een beetje op haar voeten, terwijl ze op haar lip beet. Vlechtjes gaf Jacqueline een knipoog. 'Je staat toch wel open voor nieuwe ervaringen?' vroeg Vlechtjes. 'Ja, natuurlijk. Ik.. Ooooooow! Wauw!', lachte Jacqueline toen Vlechtjes haar slipje net even genoeg naar beneden deed, zodat haar stijve pik er uit kon springen. De toekijkende dame gaf een kreetje van schrik, maar de man was enthousiast en kroop het bed op. Vlechtjes streelde hem door zijn haar en duwde zijn mond langzaam naar haar pik.

Ik kon niet goed zien of de dame van de man dat wel geil vond, maar ik was te voorzichtig. Terwijl hij Vlechtjes pijpte, gaf hij een kreun. Duidelijk veroorzaakt door zijn vrouw die hem in zijn kontje vingerde. Ik weet niet of hij mij daarna pijpte of dat het de dame was. Ik kon even niet kijken, omdat ik tegelijkertijd zoende met Jacqueline en Vlechtjes en daarna met Jacqueline en John. Die zoenden verder toen Vlechtjes op mijn gezicht kwam zitten. Haar ballen pasten perfect in mijn mond. Ik streelde haar grote billen. Vlechtjes pakte mijn handen en sloeg ze tegen haar billen.

Ze wilde duidelijk harder, dus ik sloeg haar met één hand. Ondertussen zette ik met de andere mijn nagels in haar ballen. Ze ging echt wild te keer op mijn hoofd en ik voelde haar ballen samentrekken. 'John, John', riep ze en ik hoorde haar kreunen terwijl haar sperma op mijn buik landde. John zoog haar lief af voor de laatste druppels en likte daarna mijn buik schoon. Vlechtjes kroop van mij af en keek me aan. Ik zocht naar Jacqueline, maar die werd gebeft door iemand die ik niet eerder had gezien. Kort daarvoor zag ik haar nog de man van het eerdere stel pijpen. 

Ik keek naar Vlechtjes. Ik wilde iets zeggen in de trant van 'het was lekker'. Het leek alsof er met haar orgasme iets was afgesloten, maar met haar nu slappe pik kroop ze op mijn stijve pik. Ze liet mijn stijve pik langzaam in haar kontje glijden. Met grote ogen keek ze me aan en zei: 'Maak me weer hard' waarna ze John ging pijpen. Ik zag haar slappe pik op en neer flappen terwijl ze me neukte en het maakte me geiler dan ik had gedacht. 'Lekker hè', zei de brunette die we eerder aan de bar hadden gezien. Ze ging op mijn gezicht zitten, zodat haar gepiercete clitje over mijn tong gleed.

Ze zei nog veel meer, maar ik kon het niet meer horen omdat mijn gezicht tussen haar dijen zat. Ik weet dus ook niet wie na Vlechtjes op mijn pik ging zitten, maar wel dat zij ongelooflijk ruim was. Ruimer dan degene daarna, die de brunette op mijn gezicht helemaal voorover duwde. Dat was al heerlijk, maar het werd nog beter toen ik voelde dat de nieuwe vrouw werd geDPt. Heerlijk om door de huid heen een andere eikel tegen de mijne te voelen. Mijn brunette rolde om, de vrouw op mijn pik ook en ik draaide mee. Ik begon mijn brunette te beffen terwijl ze haar clitje vingerde.

Ze was zo nat dat ze voortdurend een beetje spoot. Op mijn rug voelde ik een paar grote borsten van een vrouw die van achteren werd genomen. Ik draaide me omhoog en keek in één van de lampen. Raar. Toen ik binnen kwam, leek het hier heel donker, maar die lamp leek nu als een vuurtoren in mijn gezicht te schijnen. Ik keek om me heen en zag hoe Jacqueline op zijn hondjes werd genomen. Ze keek me recht aan, maar zag me niet want haar ogen rolden weg. Overal om me heen waren mensen aan het seksen, maar op een of andere manier zat er even niemand aan mij.

En hoe lang stond die muziek al zo hard? Iemand streelde langs mijn pik, die slap was. Was ik klaargekomen? Nee, dat ook niet. Het was alsof ik in één klap was ontwaakt. Klaarwakker. In mijn eentje. Alsof niemand me opmerkte. Iets verderop zat Vlechtjes. Als enige, naast mij, niet aan het seksen. Ze knikte me toe, stond op en liep weg. In de auto naar huis kon Jacqueline niet ophouden. 'Echt, het was zooooo geil! Zag je dat kleine mannetje? Die had echt zo’n grote pik! En damn, wat zijn shemales lekker. Dit moeten we vaker doen! Veel vaker!'

Ik glimlachte vriendelijk en staarde daarna de verte in. Verderop de lege snelweg zag ik een paar eenzame, rode lampen wegdraaien. 'Gaan we doen', zei ik tegen Jacqueline. Ze ging maar door met praten. Zou ze door hebben gehad dat ik het zei met de bekende ondertoon: 'We bellen nog?'

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.3333333333333 sterren
3 stemmen