Een mooie, zomerse dag

Ingezonden door Bob

Het was een mooie zomerse dag en ik had een ritje naar het strand op de motor gemaakt. Het was behoorlijk heet, dus ik wist niet hoe snel ik mijn motorkleding uit moest doen. Ik stond daar een beetje te klungelen op de parkeerplaats om alles uit te krijgen en mijn board short aan te doen. Ik had niet in de gaten dat jij vanaf het terras uitgebreid naar me had zitten kijken. Pas toen ik richting het strand liep, zag ik je kijken. Toen pas had ik het door. Je lachte naar me en gaf me een knipoog. Ik lachte terug. 

Je zag er heerlijk sexy uit. Je had er al een stranddag opzitten en  zat daar mooi gebruind met je haren in de wind. Ik dacht 'hier wil ik ook wel uitzicht op hebben' en besloot om ook op het terras te gaan zitten. Ik ging zitten met mijn gezicht in jouw richting om je een beetje te teasen. We hadden steeds oogcontact en je ging het spelletje met me aan. Je bukte voorover om iets uit je tas te pakken en gunde mij een heerlijk uitzicht op je mooie borsten. Terwijl je bukte, keek je nog even omhoog om te checken of ik wel keek.

Ik beet op mijn lip, omdat ik het steeds warmer begon te krijgen. Je ging weer rechtop zitten en ik zag dat het de zonnebrand was die je gepakt had. Je begon je armen en je hals in te smeren. Je haalde je handen langzaam langs je wangen en keek me ondeugend aan. Ik kon mijn ogen niet van je af houden. Ik besloot hetzelfde te doen en pakte mijn zonnebrand erbij. Ik smeerde mijn armen en borstkas in. Ik ging even staan, zodat je een mooi uitzicht op mij in mijn zwembroek had.

Het oogcontact bleef en ik zag je ogen glinsteren. Je stond op en liep op me af. Je zei niks, terwijl je vlak langs me liep. Je liep zo dicht langs me dat de rug van mijn hand, die op de leuning lag, je been raakte. Je liep door richting de bar en niet veel later liep je weer vlak langs me terug. Je had een sarong om je middel, maar ik zag je heerlijke billen er doorheen in je bikinibroekje. Vlak voordat je weer ging zitten, bukte je voorover om even wat in je tas te doen. Mijn blik viel op je heerlijke billen.

Je ging zitten en toen zag ik dat je een ijsje had gekocht. Oh, ik wist dat ik het nu moeilijk ging krijgen. Langzaam maakte je het ijsje open. Terwijl je me recht aankeek, begon je heel sensueel aan je ijsje te likken. Je zoog hem eerst af en vervolgens zoog je hem helemaal naar binnen. Ik begon een aardige paal in mijn broek te krijgen. Ik moest er even wat opleggen, omdat we niet de enigen hier waren. Je bleef me ondeugend aankijken en je zag dat ik het moeilijk had. Toch liet ik mijn hand even over mijn kruis glijden voor je.

Ik zag dat je nu ook even op je lip moest bijten. Ik zag het al helemaal voor me hoe wij samen hier in de duinen zouden liggen. Daarom stond ik op, liep recht op je af en ging naast je zitten. Ik zei dat ik een rondje wilde lopen, maar hier niet vandaan kom. Ik vroeg je of jij een leuke route wist. Je zei dat je wel wat wist en dat je het zou vertellen op voorwaarde dat je mee mocht. Ik lachte: 'Tuurlijk. Als het een mooi rondje is dan trakteer ik op een etentje.' We liepen samen een duinpad op.

We praatten wat en ineens pakte ik je hand vast. Je keek me aan en zei: 'Dat gaat snel,' en je knipoogde. Ik bracht mijn mond dicht bij de jouwe en gaf je een intense zoen. We keken elkaar aan en je beantwoorde mijn zoen. Al snel voelde je mijn tong over je lippen gaan. Ik zoog je lip even naar binnen waarna we heerlijk aan het tongzoenen waren. Met mijn handen op je heupen, omhoog naar je blote rug. Het voelde heerlijk. Ik pakte je hand en trok je mee een duinpannetje in. Ik pakte mijn badlaken uit mijn tas en we gingen erop liggen. 

We zoenden heerlijk verder. Je lag op je rug en ik zoende vanaf je mond, langs je kaak en richting je hals. Je ademhaling ging sneller en je kreunde zacht toen mijn hand over je bovenbeen gleed. Ik zoende je hals en vervolgens je borsten door je bikini heen. Je borsten gingen op en neer, omdat je nog sneller ging ademhalen wanneer ik de binnenkant van je dijbeen masseerde. Steeds raakte ik je met mijn vinger net even aan. Je deed je benen al wat wijder en schoof je bikinitopje opzij. Mijn mond gleed over je tepels en ik likte er aan.

Met mijn hand masseerde ik zachtjes je kruis door je broekje heen. Je kronkelde een beetje. Ik zoende me een weg omlaag over je buik. Mijn vingers masseerde zachtjes je schaamlippen en ik kneep erin en drukte er zachtjes op. Ik voelde dat je steeds meer opgewonden raakte. Ik trok je broekje omlaag en keek je aan. Ik legde mijn vinger op je lippen en je zoog er op alsof het mijn paal was. Ik deed mijn hand tussen je benen en bleef je aankijken. Ik begon je zo lekker te vingeren dat je er verbaasd van keek.

Mijn vingers gingen over je clit en gleden in en uit je. Ik raakte je G-spot en je kreunde. Ik bleef je aankijken en zei dat ik je wilde proeven. Je knikte ja en meteen ging ik tussen je benen liggen. Ik begon je zachtjes te zoenen op je natte kutje. Toen ik met mijn vingers je lippen iets van elkaar deed, gleed mijn tong van onder naar boven en likte ik je heerlijke clit. Je benen gingen verder uit elkaar en ik likte je sneller. Mijn vingers neukte je en je voelde mijn pink een beetje tussen je billen waardoor je extra geil werd.

Het duurde niet lang voordat je schokkend klaar kwam op mijn tong. Je clit was supergevoelig. Ik kwam tussen je benen zitten. Mijn paal was duidelijk te zien in mijn board short. Je keek me geil aan toen ik hem omlaag trok. Ik pakte mijn paal vast en haalde de hele lengte tussen je lippen door. Met mijn eikel wreef ik van rechts naar links over je clit. Hij was zo gevoelig, je kon het haast niet aan. Al snel ging je voor een tweede keer klaarkomen. Op het moment dat je kwam, gleed mijn harde paal helemaal in je. Met mijn handen om je dijbenen begon ik snel in je te stoten.

Je moest jezelf inhouden om niet te hard te kreunen. Ik stootte diep en sensueel in je. Terwijl ik je neukte, voelde je mijn duim over je clit gaan om je op mijn paal te laten komen. Je kromde je rug en met een kreun kwam je nog een derde keer klaar. Je keek me aan en zei dat je mij ook wilde proeven...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.6666666666667 sterren
3 stemmen