Fotoshoot op kantoor

Ingezonden door Peter

Na jaren voor verschillende werkgevers gewerkt te hebben, ben ik een eigen advieskantoor gestart. Hierdoor werk ik veel. In de avonduren ben ik ook veel op kantoor, omdat ik dan niet gestoord wordt door mijn assistenten of de telefoon. Het kantoor is gevestigd in een oud pakhuis met grote ruimtes en hoge plafonds. Naast mijn werk houd ik erg van erotiek/ porno. Om tussen de klussen door te ontspannen, surf ik dan ook bij tijd en wijle over het internet. Een pagina waar ik regelmatig op surf, is de site 'afspraakjes.com'.

Op deze site staan allerlei erotische advertenties van clubs tot dames, seks bioscopen en contactadvertenties. Onder andere van dames  en stellen die heren zoeken. Tegen het einde van de dag, ik had die dag erg hard gewerkt, gingen de dames die bij mij werkten naar huis. Ik stond op vanachter mijn bureau en ging nog een kopje koffie halen. Ik wilde nog wat kleine dingen afmaken voordat ik naar huis zou gaan. Met mijn koffie in de hand ging ik achter mijn bureau zitten en typte automatisch www.afspraakjes.com in. Ik klikte op de rubriek 'stel zoekt man' en bekeek de advertenties.

Mijn oog viel op een advertentie waarbij een kinky meisje uit Belgisch Limburg een fotolocatie zocht voor het maken van erotische foto’s. Bij de advertentie waren ook foto’s op een buitenlocatie van haar bijgevoegd. Het was een echte Big Beautiful Woman. Mijn interesse was gewekt en mijn fantasie sloeg op hol. Ik reageerde op de advertentie waarbij ik mijn locatie beschreef. Nadat mijn reactie was verstuurd, sloot ik de website af en ging nog even werken. Hopelijk zouden ze reageren en zou ik een keer een erotische fotosessie kunnen bijwonen.

Mijn voyeuristisch kik zou dan helemaal bevredigd worden. De volgende morgen openende ik het door mij opgegeven mail account, maar helaas geen reactie. Dan maar door met werken. Meer dan een week ging voorbij. Iedere morgen keek ik in de mail, maar nog steeds geen reactie. Na ongeveer anderhalve week, ik had de moed al opgegeven, kreeg ik ineens een reactie. 'Hallo, wat leuk dat je een reactie op onze advertentie hebt geschreven. Het klinkt aantrekkelijk, maar wij hebben nog een paar vragen.' Bij de reactie hadden ze een paar naaktfoto’s gevoegd.

Ze wilden graag een paar foto’s van de ruimte ontvangen en een van mijzelf. Dat hadden ze in de advertentie ook gevraagd, maar door de spanning was ik dat vergeten. Die dag maakte ik foto’s van mijn kantoorpand. Ik verstuurde wederom een mail en voegde de foto’s erbij, samen met een foto van mijzelf. Nu afwachten of er eenreactie kwam. Het spel was op de wagen en ik moest bekennen dat mij dat enorm geil maakte. Twee dagen later kwam er een reactie van Ilona. Ze wilde graag een afspraak maken, het liefst in de avonduren.

Na wat heen en weer gemaild te hebben, kwamen wij tot een datum en tijdstip. Ze wilden het liefst rond half acht of acht uur in de avond afspreken. Dat vond ik uiteraard geen probleem, omdat dan iedereen op kantoor naar huis is en wij alle vrijheid zouden hebben. Tot slot vroeg Ilona of ik wilde meedoen in de fotosessie of ik alleen toe wilde kijken. De foto’s zouden enkel voor privégebruik zijn en niet verder worden gebruikt. Daar moest ik over nadenken, mede gezien het feit dat ik door mijn werk veel mensen ken. Dat vond ze geen probleem. 

De dag van de afspraak werd ik, naarmate het tijdstip van de afspraak naderde, steeds nerveuzer. Op de afgesproken dag ga ik na sluiting van het kantoor snel naar huis, even douchen. Ik stap onder de douche en mijn jongeheer was al enigszins gezwollen doordat ik steeds aan de afspraak moest denken. Na de douche droog ik mij af en doe mijn kleren aan, een mooi kostuum met bijhorend hemd en stropdas. Nog een lekker geurtje op en weer in de auto terug naar kantoor. Ik ben ruim op tijd, nog voor 19.00 uur, dus ik besluit nog even wat te werken. Ineens gaat de deurbel.

Omdat ik niet op de begane grond zit met mijn kamer neem ik de telefoon opAan de andere kant van de lijn begroeten Ilona en haar partner mij waarna ik de deur elektronisch open. Ik vraag ze met de lift naar de tweede etage te komen. Ik hoor de lift omhoog komen en loop naar de deur. De lift gaat open en uit de lift stapt een man en daarachter komt Ilona. Ze heeft een lange jas aan, zodat ik nog in spanning ben hoe ze eronder gekleed zal zijn. Het enige dat ik zie, zijn hoge hakken en een zwarte panty.

Ik begroet hen en vraag of ze iets willen drinken om het ijs een beetje te breken. Beiden willen ze koffie, dus die pak ik. Ze hebben inmiddels in de spreekkamer plaatsgenomen en er komt een gesprek tussen ons op gang. Nog steeds heeft Ilona haar jas gesloten. Aandachtig kijken ze om zich heen en vragen hoe de rest van het pand eruit ziet. Ik sta op om ze de overige ruimtes te laten zien. Ilona die haar benen over elkaar heeft, maakt aanstalten om op te staan waardoor haar jas van haar schoot glijdt. Ik kan zo zien dat ze pantykousen en een mini rokje aan heeft.

Ze volgt mij als ik de verschillende ruimtes laat zien. Aan hun reactie merk ik dat ze de ruimtes mooi vinden. Ze loopt voor mij uit terug naar de spreekkamer. Ik kijk naar haar en omdat ze haar handen in de jaszakken heeft, zie ik haar kontje in de jas. Dat uitzicht zorgt direct voor de nodige spanning in mijn broek. Eenmaal in de spreekkamer aangekomen, doet ze haar jas uit. Daar staat een mooie BBW in een witte blouse, grijs minirokje, kousen en mooie hakken. 'Bevalt het je wat je ziet?' vraagt ze. Ik slik van wat ik zag en beaam dat het mij heel erg goed bevalt.

Heupwiegend komt ze naar mij toegelopen, pakt mijn hand en loopt naar achteren in de richting van de andere kamers. Op een van de werkplekken aangekomen, laat ze mij los. Ze loopt richting het bureau, gaat op de stoel zitten en draait zich naar mij toe. Ondeugend kijkt ze mij aan, spreidt haar benen en wrijft met haar vingers over haar rode slipje. Ik voel hoe mijn jongeheer stijf aan het worden is. Met haar andere hand maakt ze de knopjes van haar blouse los. Ze wrijft met haar ene hand over haar slipje.

Haar andere hand gebruikt ze om over haar beha te strelen en een van haar borsten vast te pakken. Ze krijgt een rood hoofd van de opwinding en trekt haar blouse en beha uit. Ze staat op. Haar partner neemt haar mee naar een andere fotolocatie. Ik volg. In de ruimte met het hoge plafond zijn verschillende houten bielzen en balken zichtbaar. Haar partner pakt een touw uit een tas en gooit die over een balk. Ilona moet onder de balk komen staan. Hij loopt naar haar toe, doet een touw om haar pols en gooit het touw weer over de balk.

Hij pakt het uiteinde van het touw en knoopt die om de andere pols van Ilona. Nu staat ze voor mij, met haar handen vastgebonden aan de balk in de lucht geheven. Met haar ogen nodigt Ilona mij uit om naar haar toe te komen. Ik loop naar haar toe, ga voor haar staan en laat mijn handen over haar billen glijden. Ik voel hoe haar been langs de mijne glijdt in de richting van mijn kruis. Ze kijkt mij ondeugend aan. Het is duidelijk dat ze mij aan het opgeilen is. Elke keer dat ik over haar billen glijdt, merk ik dat ze haar kutje tegen mijn kruis duwt.

De foto’s die worden gemaakt, maar zeker de hele situatie hebben mij geil gemaakt. Snel ontdoe ik mij van mijn stropdas en blouse. Ik maak mijn broek los en doe die samen met mijn schoenen en sokken uit. Slechts gekleed in mijn boxer maak ik haar rokje los die vervolgens op de grond valt. Ik zak door mijn knieën, pak haar rokje op en glijdt met mijn handen over haar benen. Al kussend schuif ik mijn hand tussen haar benen omhoog en laat merken dat ze haar benen iets moet spreiden. Haar benen gaan uit elkaar en ik wrijf met mijn hand over haar slipje en haar lipjes.

Haar rode slipje is nu donkerrood van het vocht tussen haar benen. Mijn handen glijden over haar billen en langzaam trek ik haar slipje naar beneden. Ik zie dat ze een lekker glad geschoren kutje heeft. Ik kom omhoog en begin haar te kussen. Al kussend glijd mijn hand naar beneden tussen haar benen. Ik pak haar rechter been, duw die een beetje omhoog en mijn vingers glijden tussen haar vochtige lipjes. Met twee vingers ga ik naar binnen en begin haar heerlijk te vingeren. 'Ga door', hijgt ze. Het geil druipt langs mijn vingers en inmiddels staat mijn jongeheer fier overeind in mijn boxer.

Ze ademt zwaar en ondertussen maakt haar partner foto’s. 'Ik wil je pijpen', fluistert ze. Ik laat mijn vingers uit haar kutje glijden en maak haar polsen los. Ze pakt mij bij de hand en loopt richting het bureau. Daar aangekomen, duwt ze mij in een stoel, zakt naar beneden en gaat op haar knieën zitten. Met haar handen trekt ze mijn boxershort naar beneden. Mijn jongeheer springt direct omhoog. 'Oh, je hebt het naar je zin', merkt ze op. Ze pakt mijn jongeheer in haar hand en begint hem te likken. Langzaam verdwijnt mijn lul in haar mond.

Heerlijk word ik door haar gepijpt waarbij mijn lul helemaal in haar mond verdwijnt. Mijn handen glijden over haar rug naar boven en ik pak met mijn handen haar hoofd vast. Mijn handen volgen het ritme van haar hoofd bij het pijpen. Ze maakt mij helemaal gek door mij afwisselend te pijpen en te likken. Ik wil nog niet klaarkomen. Mijn handen glijden over haar gezicht en ik dirigeer haar naar boven. Zij komt omhoog en wij kussen elkaar hevig. Akussend draai ik haar in de richting van het bureau en duw haar achterover.

Ze ligt op haar rug op het bureau en trekt haar knieën omhoog. Ik zak door mijn knieën en begin haar kutje te likken. Haar onderlichaam gaat heerlijk op en neer. Ze is zo nat geworden van het beffen dat ik haar vocht over mijn gezicht voel gaan. Af en toe kreunt ze zacht. Al likkend en kussend kom ik langzaam omhoog. Ik voel hoe haar hand in de richting van mijn lul gaat. Ze pakt hem vast. Haar andere hand maakt ze met haar tong vochtig en ze beweegt mijn lul op en neer. Ik sta voor haar en wij beginnen heerlijk te tongen.

Met mijn hand wrijf ik over haar lipjes waarbij ik soms een vinger in haar kutje stop. Zittend op de rand van de tafel pakt ze mijn ballen in haar hand en begint ze zacht te masseren. Heel af en toe voel ik hoe ze erin knijpt. Ik ben zo heerlijk aan het genieten van de seks dat ik niet in de gaten heb dat er ook foto’s worden gemaakt. Ook Ilona geniet. Ze staat op van de tafel en komt voor mij staan. 'Ga op de tafel staan', zegt ze. Ik kijk haar aan en doe wat er gevraagd wordt. Ik ga op de tafel staan met mijn gezicht naar haar toe.

Ze pakt mijn lul in haar hand, trekt die naar haar gezicht en begint mij weer heerlijk te pijpen. Mijn lul verlaat haar mondje en ik voel hoe ze aan mijn ballen begint te likken en zuigen. Telkens wanneer ze denkt dat ik klaar ga komen, stopt ze. Ik voel dat ik inmiddels rood ben aangelopen. Het is lang geleden dat ik zo lang en zulke heerlijke seks heb gehad. Ik kijk naar beneden hoe Ilona mij aan het pijpen is en zie dat ze zelf haar kutje aan het vingeren is. Met een geile blik kijkt ze mij vragend aan. Ik kom van de tafel af. Wij staan nu tegenover elkaar.

Ik kus haar. Die kus wordt beantwoord met haar tong waardoor wij ineens heerlijk aan het vrijen zijn. Ik vind de hele situatie zo geil dat mijn lul stijf blijft. Mede omdat ze haar onderlichaam stevig tegen de mijne aanduwt en heen en weer beweegt. Ik duw haar weer richting het bureau. Ze gaat op het bureau zitten, spreidt haar benen en trekt mij naar zich toe. Ik voel mijn lul tegen haar vochtige lipjes aandrukken. Langzaam druk ik mijn lul naar binnen. Ik voel haar handen op mijn billen en steeds als ik wil stoten, duwt ze tegen mijn billen.

Langzaam, maar diep dring ik telkens bij haar naar binnen en bij iedere stoot slaakt ze een kreet van genot. Af en toe stop ik even met neuken, omdat ik anders al klaarkom. Het zweet loopt over mijn rug. Ilona is nu zo geil en vochtig dat ze klaar wil komen. Ik haal mijn lul uit haar kutje, zak door mijn knieën en lik en vinger haar. Steeds zwaarder ademt ze en slaakt kreetjes van genot. Opeens schokt ze en doet ze haar benen bij elkaar. Ze kijkt mij ondeugend lachend met een rood hoofd aan. Ze komt van het bureau af, pakt mij vast en duwt mij in een bureaustoel.

Ze zakt door haar knieën en begint mijn lul en ballen te masseren. Lekker stijf geworden, neemt ze hem in haar mond en ik voel haar tong over mijn lul glijden. Het zal niet lang duren of ik kom ook klaar. Ik voel mijn hoofd rood worden. Ilona merk ook dat het niet lang meer zal duren. Ze stopt met pijpen, komt omhoog en trekt aan mijn lul. 'Ik kom', roep ik en ik zie hoe ik op haar borsten klaarkom. Zachtjes trekt zij al mijn zaad eruit. Dan laat ze mijn lul los en wrijft met haar handen mijn sperma uit over haar borsten. Ze lacht daarbij ondeugend. Ik moet even bijkomen.

Ze komt naast mij op het bureau zitten waarbij ze met een hand mijn lul vast heeft. Mijn hand glijdt over haar been in de richting van haar kutje. Wij kijken elkaar aan. Ze lacht en vraagt of de volgende fotosessie er een kan zijn waarbij zij mijn secretaresse is. Daar ben ik natuurlijk voor in. Ik sta op van het bureau, en zoek en mijn kleren. Ilona doet hetzelfde. Wij kleden ons aan en drinken met zijn drieën nog iets. Als ze weggaan, draait ze zich bij deur om en zegt: 'Een mooie selectie van de foto’s stuur ik je per mail.' Heupwiegend, nu zonder jas, in minirok en blouse loopt ze met haar partner weg.

Nog nagenietend van mijn avontuur ga ik achter mijn bureau zitten. Ik sluit de computer af en ga naar huis. Een paar dagen later open ik mijn privé-email weer om te kijken of ze al iets gestuurd hebben. Daar zie ik een berichtje van Ilona. 'Ha lieverd, ik heb genoten van onze afspraak en hierbij een paar mooie foto’s. Ik hoop dat je ze leuk vindt. Als je een sexy secretaresse nodig hebt hoor ik het wel.' Ik opende de foto’s en bekijk ze glimlachend. Het zijn mooie, maar ook best geile foto’s. Alleen al bij het kijken van de foto’s voel ik de geilheid weer opkomen en beleef de avond in gedachten opnieuw.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem