Oh, what a night!

Ingezonden door Twan

Tot voor kort was mijn stamcafé op vrijdagavond alleen toegankelijk voor stellen en single dames. In verband met de reputatie die ik daar inmiddels heb opgebouwd, was het voor mij als single man geen probleem meer om gisteravond naar binnen te gaan. In mijn stamcafé geldt een regel: je weet nooit wat je te wachten staat. Op de ene avond denk je ‘wat doe ik hier?’ Terwijl je een andere avond zintuigen en geslachtsdelen tekort komt om aan elke verleiding toe te geven. Afgelopen vrijdag was zo’n avond.

Mijn belevenissen waren zo groot en intens dat ik waarschijnlijk drie afzonderlijke verhalen ga schrijven om ook maar enigszins weer te geven wat er tijdens een goede avond allemaal kan gebeuren.

 

Het eerste gesprek van deze avond was met een jong stel uit Austin, Texas. Ik schatte hen qua leeftijd ergens in het begin van hun dertiger jaren. Vreemd genoeg werd ik door haar, een kleine, donkerharige krullenbol en vreselijk ondeugende ogen, aangesproken. ‘Of ik onderdeel van het personeel was?’ Geïnteresseerd in haar vraag vroeg ik waar deze vandaan kwam. ‘Vanwege mijn amicaliteit met de portier en de bardame,’ luidde het antwoord. Ik denk dat mijn reactie haar teleurstelde, want meteen richtte de hitsige Texaanse zich op het vrouwelijke deel van een Nederlands koppel in dezelfde leeftijdscategorie. 

Een gesprek dat overigens later –en binnen een heel andere context– nog een inspirerend vervolg zou krijgen. Mijn tweede gesprek werd aangeknoopt door mijn buurvrouw ter linkerzijde. Nathalie, weliswaar woonachtig en werkzaam als kunstenares in Amsterdam, maar -interessant genoeg- van half Franse -en half Engelse afkomst. Haar partner had overduidelijk Afrikaanse roots, maar bleek het resultaat van een vluchtige ontmoeting tussen een Antilliaanse vader en een Nederlandse moeder. De Frans/Engelse Nathalie was duidelijk in mij geïnteresseerd.

Haar partner, van wie ik de naam echt niet meer weet, was dat duidelijk meer in haar. Het stel behoorde duidelijk tot de categorie exhibitionisten, want zelfs tijdens mijn gesprek met Nathalie kon haar vriend het niet laten om een paar roomwitte tieten met heerlijke spenen erop uit de blouse van Nathalie te halen. Hij streelde ze, beet erin, zoog eraan en molk ze. Wat mij een bult in mijn broek opleverde met een liefkozende streling door Nathalie als gevolg. Daar zou het (voorlopig) bij blijven.

Het paar liep naar de dansvloer, waar het in een zinnelijke dans op Zuid-Amerikaanse muziek verwikkeld raakte. Binnen de kortste keren stond Nathalie met open blouse en vrij bewegende tieten te genieten van alle aandacht die het koppel op zich wist te vestigen. Ook deze ontmoeting zou in een later stadium nog een vervolg krijgen. Ontmoeting nummer drie van deze avond was misschien wel de meest opmerkelijke en kwam voort uit een gesprek tussen Nathalie en haar Caraïbische partner. Een gesprek, waarvan ik slechts vlagen opving.

Waar het uiterlijk van zowel de man als de vrouw al een buiten-Europese herkomst deden vermoeden, bleek het koppel afkomstig uit Jordanië. Hij was een boom van een kerel die zich als Mohammed voorstelde. Zij, een tenger vrouwtje met een zalig lichaam, maar met een naar mijn smaak iets te rond kontje stelde zich voor als Nour. Ik sprak mijn verbazing uit over het feit dat Nour als Jordanese vrouw meerdere tatoeages had en dat zij het ene glas rode wijn na het andere naar binnen goot, wat volgens het koppel in Jordanië heel normaal was.

‘Thuis’ ging Nour als gesluierde moslima door het openbare leven. Zelfs in het islamitische Jordanië zou er een bloeiende swingers gemeenschap bestaan waarin lichaamsversieringen als tattoos en piercings heel normaal waren. Waar vrouwen zich niet alleen te buiten gingen aan alcohol en andere geestverruimende middelen, maar ook aan de geslachtsdelen van andere mannen dan hun eigen. Waarmee Nour absoluut mijn aandacht had. Mohammed mengde zich regelmatig in ons gesprek en ik schatte het stel in in de categorie ‘cuckolding’.

Wat even later maar al te correct bleek te zijn, maar niet eerder dan dat het Jordanese koppel ook naar de dansvloer was verhuisd. In eerste instantie schijnbaar om van de sensuele Nathalie en haar Antilliaanse mengelmoes te genieten, maar al snel wrong ook Nour zich in de meest uitdagende poses op de dansvloer. Ik besloot om maar even beneden in het souterrain te gaan kijken. Ik had een aantal mensen zien afdalen en meestal viel er dan even later wel wat leuks te bekijken.

Zo ook nu. In het kamertje met het etalageraam was een vrij forse man volledig in Adamskostuum een appetijtelijke dame met ‘een maatje meer’ vreselijk aan het afneuken. In alle standjes en met een enthousiasme dat op iedereen -en dus ook op mij- oversloeg.  Terwijl ik vrij ongegeneerd over de beginnende bult in mijn jeans stond te wrijven, verscheen Nour opeens ten tonele. Op niet mis te verstane wijze wrong/drong zij zich tussen het etalageraam en mij in. De beperkte tussenruimte stond er garant voor dat het iets te ronde kontje van Nour tegen mijn bult werd gedrukt.

Een laatste test voordat ik tot de aanval over zou gaan: mijn bekken naar voren en mijn bult in Nours bilnaad. Geen terugtrekking. In tegendeel: tegendruk! Alea Iacta Est: de teerling was geworpen! Of om het in termen van de film ‘Apollo 13’ te houden: ‘Houston, we have a problem’. Het probleem bestond eruit dat mijn penis mijn boxer en jeans spontaan wilde verlaten. Wat bijna onmogelijk bleek, omdat Nour haar kont zo hard naar achteren perste dat mijn stamper geen kant op kon.

Mijn hand schoof onder het mini-jurkje van Nour. Dwars door haar panty en stringetje voelde ik de hitte van een smachtend kutje. Mijn hand verdween in de panty en nam ook de laatste hindernis in de vorm van het elastiek van Nours string. Wat ik voelde was heet, spiegelglad en zeiknat. Naast mijn pik was het enige andere harde de piercing door de clit van Nour. Toen mijn vinger naar binnen gezogen werd, trok Nour zelf haar jurkje omhoog. Ik deed het tegenovergestelde met haar panty en stringetje. Klaar om ten strijde te trekken. 

Nour dacht daar anders over. Zij draaide zich naar mij toe en ontblootte zeer ervaren mijn pik. Die was inmiddels zo dik dat Nour hem niet met een hand kon omvatten. Haar tweede hand had Nour nodig om de paal van een man naast ons vast te grijpen. De man stond zich al af te trekken en had daarmee ook Nours aandacht getrokken. Dat mijn inschatting van cuckolding juist was geweest, bleek toen ik Mohammed in de hoek zag staan toekijken. Hij stond met zijn halfharde penis te spelen, maar leek niet in staat om een volledige erectie te produceren. Wat mij en mijn buurman duidelijk wel lukte.

Nour verdeelde haar aandacht en mond tussen beiden. In het Arabisch werd gemeld dat ik een piercing onder mijn eikel draag. Mohammed kwam kijken en knikte goedkeurend. Ik vingerde Nour intens. Nadat ik haar ‘sponsje’ had bereikt, leek Nour slappe knieën te hebben. Onderuit gezakt pieste Nour mijn hand vol. Mijn buurman kwam vroegtijdig klaar en droop af. ‘Do you want me to fuck you?’ Mijn vraag bleek retorisch. Nour liep naar de massagetafel.

Wat ik nog niet had gezien, was dat Nathalie daar met ontblote tieten en met afgezakte broek van achteren door haar Antiliaan werd geneukt. Nour ging in tegengestelde richting naast Nathalie liggen en boog voorover. Ik stroopte mijn kleding af. Na met mijn eikel een paar keer over Nours schaamlippen door te hebben gewreven, schoof ik haar drijfnatte kut in. Wat een: ‘Oh my God, it’s so big!’ losmaakte. Terwijl ik Nour neukte verzamelde zich een groep omstanders. Met belangstelling en met goedkeurend commentaar.

Ik besloot er een showtje van te maken en draaide mijn linkerheup zo dat iedereen mijn paal goed in en uit Nour zag gaan. Onze ‘doggy’ werd aan de rechterkant ook bewonderd door Nathalie en haar inmiddels volledig naakte partner die spontaan ophield met Nathalie te neuken. Weer werd de mythe dat iedere donkere man zwaar geschapen zou zijn, ontkracht. Met goedkeuring van Nathalie liet de Antiliaan zich door Nour pijpen, terwijl ik haar van achteren neukte. Nathalie streelde Nours rug, billen en tieten. 

Ik kon de verleiding niet weerstaan om Nathalie’s tepels te zoenen. Ze werden dik en hard. Nathalie’s tepelvlekken verschrompelden onder mijn vingers. Soms met beide handen Nours heupen omvattend, wist ik op andere momenten met een hand Nathalie te vingeren. Die vruchteloos mijn ballen probeerde te bereiken. Ik besloot om een test uit te voeren. Ik trok me uit Nour terug en legde mijn glanzende pik bovenop Nours bilnaad. Nathalie keek geïntrigeerd toe. Weer verdween ik in Nour om drie stoten later mij weer uit haar terug te trekken.

Een paar tikjes van mijn eikel boven Nours bilnaad bleken voor Nathalie teveel om nog langer weerstand te kunnen bieden. Ze boog voorover, pakte mijn joekel en opende haar mond. Haar warmte en speeksel vermengden zich met het natuurlijke glijmiddel van Nour en mij. Nathalie, haar Antiliaan, Nour en ik vormden het ideale kwartet. Mohammed stond wanhopig aan zijn falende erectie te trekken. Ik trok mij terug uit Nathalie’s mond en reeg Nour weer aan mijn paal. Weer werd ik ondergepiest. Nathalie pijpte samen met Nour haar donkere vriend naar zijn orgasme.

Met lange, voor de omstanders, duidelijk volgbare stoten neukte ik Nour tot het onvermijdelijke gebeurde, want aan alle goede dingen komt een einde. Ik nam afscheid van miljoenen zaadcellen. Een dankbaar Jordanees stel achterlatend.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem