Adam en Eva I: Eva zonder Adam

Ingezonden door Twan

Een tijd geleden bracht ik veel tijd door bij een vriend van mij uit Loosdrecht. Hij had daar een kleine jachthaven. Hij was daarnaast ook nog beroepsvisser. Ik heb iets met water, bootjes en watersport. Bij mijn vriend vond ik alle drie. In de zomermaanden was het altijd erg druk in de jachthaven. Veel mensen lieten hun boot daar het hele seizoen liggen. De zomermaanden waren al druk, maar in de weekenden tijdens die maanden kon je soms letterlijk over de hoofden lopen. Pal naast de jachthaven lag een eetcafé genaamd De Eend. Ik kende de eigenaresse en haar partner heel goed.

Het was een heel sfeervol eetcafé waar ik ook regelmatig een kop koffie ging drinken. De Eend voer ook wel bij de jachthaven, omdat veel bootjes daar aan konden leggen om op het terras iets te eten en te drinken. Ik hielp mijn vriend met van alles en nog wat. Van de verhuur van roeibootjes tot en met het herstellen van kapotte visnetten. Vooral bij dat laatste kwamen veel bootjesmensen dan even kijken. Ik kreeg de meest uiteenlopende vragen, meestal over de visserij. Een enkele toerist wilde graag weten waar je bijvoorbeeld het beste met een hengel op paling of snoekbaars kon vissen.

Het was de hele week prachtig weer geweest. De jachthaven was tot en met de laatste ligplaats gevuld. Vanwege de drukte had De Eend ook een terras aan de zijkant aangelegd. Ik had het stel al een paar dagen op het terras zien zitten. Hij was een grote, nogal forse man met kort donkerblond haar. Ik schatte hem ergens eind veertig. Zij was volgens mij een behoorlijk stuk jonger dan hij en was klein en slank. Zij droeg opvallend lang donkerblond haar. Haar leeftijd schatte ik op hooguit midden dertig.

Beiden droegen altijd duidelijk herkenbare merkkleding en dan ook nog eens uit de hogere prijsklasse. Zij was op zich al een opmerkelijke verschijning, maar viel mij extra op omdat zij meestal een grote hoed droeg. Ook droeg zij altijd een zonnebril. Zij kwam op mij over als bijna fragiel. Ik had al ontdekt dat het stel uit Duitsland kwam, omdat zij altijd met hun BMW 8-serie cabrio de parkeerplaats op kwamen rijden. Hun kentekenplaat meldde als eerste drie letters CUX, wat hun herkomst uit Cuxhaven prijsgaf. Vaak kwam hij met mij een praatje maken.

Hij heette Karl en was speculant op de termijnmarkt. Karl had regelmatig een vraag. Over waar je het beste een mooie boot voor een dag of twee kon huren of welk restaurant de beste visgerechten serveerde. Karl was ook iemand die de vraag naar de beste snoekbaarsstek stelde. Ik mocht Karl wel en ik noemde drie stekjes. Toen ik de volgende middag bezig was om palingfuiken te repareren kwam Karl met zijn vrouw of vriendin? Ze was in elk geval te oud om zijn dochter te kunnen zijn. Karl kwam meteen naar mij toe lopen en begon mij uitvoerig te bedanken.

Hij was na ons gesprek van gisteren helemaal enthousiast geworden. Hij had bij de plaatselijke hengelsportwinkel een complete uitrusting gekocht en was ’s avonds op één van de door mij getipte stekjes gaan vissen. Drie snoekbaarzen hadden eraan moeten geloven. Eentje daarvan had hij gisteravond nog aan de kok van De Eend gegeven. Die had hem beloofd om de volgende dag een heerlijk gerecht van die snoekbaars te zullen maken. Eva, zoals zijn partner later zou blijken te heten, bleef enigszins op de achtergrond staan. Zij nam geen deel aan ons gesprek.

Qua uiterlijk en uitstraling paste zij ook helemaal niet tussen de verf en olie van de jachten of de netten waarin ik tot mijn knieën stond. Eva was meer een modepopje. Karl en ik stonden nog wat na te praten toen de kok van De Eend naar ons toe kwam lopen. Hij vroeg Karl hoe laat hij de snoekbaars moest serveren. Ze spraken een tijd af en Karl ging naar het tafeltje waar Eva al onder een parasol was gaan zitten. Karl bestelde een groot glas bier. Eva begon aan een glas koele rosé. Het liep al tegen half zes en ik rolde de netten op en legde ze alvast klaar voor de volgende keer.

Toen ik weg wilde lopen, riep Karl mij. Ik liep naar hun tafeltje waar de snoekbaars als filet met een groentegarnituur was opgediend. Karl vroeg mij om even bij hen te komen zitten en of ik ook iets wilde drinken. Ik had wel zin in een ijskoude bitter lemon. Al snel waren Karl en ik druk met elkaar in gesprek. Eva zei amper iets. Toen Eva opeens wel tegen mij begon te praten merkte ik meteen dat zij Nederlands was. Ik moet haar verbaasd aan hebben gekeken of heel onnozel. In elk geval schoot Eva in de lach en het leek erop dat het ijs tussen ons meteen was gebroken.

Eva en Karl hadden elkaar zeven jaar geleden leren kennen toen Eva nog als model werkte. Als fashion model had zij op de cover van menig modetijdschrift gestaan. Dat geloofde ik meteen. Ik kreeg meteen een visioen van Eva in een mantelpakjes van Chanel. Uiteraard met bijpassende handtas en zonnebril. Bij hun eerste kennismaking had Karl op de termijnmarkt al goede zaken gedaan. Nu was hij misschien wel zeer gefortuneerd. Zeven jaar geleden had hij ook al niet op een euro meer of minder hoeven letten. Karl had meteen serieus werk van Eva gemaakt.

Eva had in eerste instantie niets van zijn avances willen weten, maar door zijn volharding en door haar met allerlei dure cadeautjes te overladen, was Eva uiteindelijk toch bezweken voor Karl’s charmes. Eva had haar carrière als model opgegeven en was met Karl mee naar Duitsland gegaan. Spijt van die keuze had Eva nooit gehad verzekerde zij mij. Het enige waar Eva het wel eens moeilijk mee had, was dat Karl zo vreselijk vaak weg moest voor zijn werk. Vaak was hij een hele week of soms nog langer van huis.

Als hij ’s avonds al thuis kwam, werd het altijd laat voordat hij ook echt weer thuis was. Eva had zich daarmee verzoend. Soms, als Karl weer eens voor een week of langer op reis zou gaan, ging Eva dan een paar dagen terug naar haar familie in Leiden. De enige klacht die ik van Eva hoorde was dat Karl zelfs tijdens hun vakantie soms nog een hele dag of avond naar relaties ergens in Nederland ging. Eva verveelde zich dan stierlijk in hun vakantiehuis in Breukelen. Karl haakte daarop in door te vragen of ik Eva en hem een dienst wilde bewijzen.

Die dienst zou dan inhouden dat ik, bijvoorbeeld morgen al, met Eva door het plassengebied in en rond Loosdrecht zou gaan varen. Karl moest morgen weer naar Amsterdam en hij voelde zich daar naar Eva toe schuldig over. Ik hoefde niet voor een boot te zorgen. Karl en Eva hadden hun eigen sloep bij hun huis in Breukelen liggen. Omdat Karl waarschijnlijk pas laat thuis zou komen, vroeg hij mij om dan ook met Eva te gaan lunchen en ’s avonds ergens te gaan dineren. Op zijn kosten uiteraard. Tja, ik was morgen vrij en ik had nog geen andere afspraken gemaakt.

Daarbij zou het echt heel leuk zijn om een dag met Eva door de veenafgravingen te varen. Het plassengebied kende vele eilandjes en inhammen waar je heerlijk uit de wind van de zon kon genieten. Een ‘dagje Eva’ leek mij geen straf. Twee glazen bitter lemon later en met het adres en telefoonnummer van Eva op zak, reed ik via Nieuwersluis en Breukelen terug naar huis. De volgende morgen stond ik op het afgesproken tijdstip bij Eva voor de deur. Het huis bleek een prachtige witte, rietgedekte villa aan de vierde plas te zijn.

De BMW stond nog op de oprit, dus Karl zou nog wel thuis zijn. Nadat ik aangebeld had deed Eva open. Eigenlijk voor het eerst zag ik haar zonder zonnebril. Volgens mij waren haar ogen grijsgroen. Vanwege het contrast leken die ogen bijna uit Eva’s gebruinde gezicht te springen. Eva had haar lange haar met een klem op haar achterhoofd opgestoken waardoor haar gezicht veel meer accent kreeg. Er verscheen een glimlach op dat anders zo stoïcijnse gezicht. Ik was even sprakeloos. Met haar glimlach was Eva voor mij als een fata morgana uit een jongensdroom.

Eva droeg een dun zomerjurkje met een klein, veelkleurige bloemmotief. Het textiel was zo dun dat ik kon zien dat Eva een witte bikini onder het jurkje droeg. Aan haar voeten droeg Eva witte sneakers van Nike. Karl stond bovenaan de trap en was nog druk bezig zijn stropdas te strikken. Op dat moment hoorde ik een auto voor het huis stoppen. Het was een bestelauto van El Gusto, een cateraar uit Breukelen. Een mand met, naar ik vermoedde, allerlei lekkers werd door een jongeman afgegeven. Met een: ‘Het staat op uw rekening hoor’, wilde de chauffeur weer weglopen.

Eva riep hem terug en drukte nog snel een biljet van twintig euro in zijn hand. Ik moest meteen aan Olli B. Bommel denken: ‘Geld speelt geen rol Tom Poes’. De sloep van Karl en Eva lag nog onder een dekzeil naast het huis. Ik stelde voor om het zeil alvast terug te rollen en de sloep klaar te leggen voor vertrek. Karl kwam naar mij toegelopen. Hij drukte mij een paar bankbiljetten in mijn hand. Dat ze groen waren zag ik meteen, maar van hoeveel biljetten het waren, had ik geen idee. Samen liepen Karl en ik naar de voordeur terug. Karl nam met een omhelzing afscheid van Eva.

Met een handkus verdween Karl achter het stuur van de BMW. De acht cilinders begonnen te grommen en Karl reed weg. Ik draaide mij om om de mand met ongetwijfeld veel lekkers op te pakken. Eva had dat idee ook gehad. Beiden bukten wij met uitgestoken handen naar de mand voorover. Onze voorhoofden raakten elkaar met een flinke tik. Op datzelfde moment raakten onze handen elkaar ook op de handvatten van de mand. Ik denk dat het door de tik van onze botsende hoofden kwam, maar Eva bleef even gebukt staan en zei dat zij sterretjes had gezien.

Terwijl ik naar haar gezicht keek, hield ik zonder daarbij na te denken haar handen op de hengsels vast. Toen ik mij dat realiseerde, trok ik snel een hand terug. Uit zorg om Eva streek ik zachtjes met mijn vingers over haar voorhoofd. Ik zag gelukkig geen verkleuring of beginnende buil. Eva zei ook meteen dat het alweer goed met haar ging. Ze deed de voordeur dicht en draaide die nog extra op slot. Toen ik de mand weer wilde pakken, ging Eva’s hand naar één van de hengsels. Ik begreep haar hint en pakte het andere hengsel. Ik stapte in de boot en tilde de mand aan boord.

Om Eva bij het instappen te begeleiden, pakte ik haar bij haar heupen vast en tilde ik haar min of meer aan boord. Eva bleek nog minder te wegen dat ik al had ingeschat. Toen ik op de startknop van de sloep, een Antares 32, drukte begon de 2-cilinder rustig te tokkelen. Ik gooide de landvasten los en rustig tuffend, voeren wij de plas op. Eva zat naast mij op het bankje bij het stuurwiel. Eva toverde een zonnebril uit haar rieten tasje. Ik kon het niet laten om zo nu en dan mijn hoofd naar Eva toe te draaien. Als Eva dat al had gemerkt dan liet zij daar in elk geval niets van blijken.

‘Of Eva iets speciaals wilde zien?’ vroeg ik. ‘Nee hoor’, antwoordde Eva. ‘Ik laat me graag verassen’. Na iets meer dan een uur rond getuft te hebben, stelde ik voor om even in een inham te gaan liggen om iets te drinken. Dat vond Eva een prima idee. Zij stond meteen op en opende de mand. Van de inhoud had een compleet gezin makkelijk een dag kunnen eten. Eva vroeg of ik zin had in verse jus d’orange. ‘Heerlijk’, zei ik. Eva schonk de jus in en gaf mij een glas op een voetje aan. Bij het aannemen raakten onze handen elkaar alweer.

Ik keek wel naar Eva, maar haar ogen gingen weer richting de mand. Toch liet zij het glas niet meteen los. Ik deed hetzelfde en veel langer dan op dat moment strikt noodzakelijk was. Eva toverde nog een paar sandwiches met vers gerookte zalm uit de mand. Met onze gezichten in de zon zaten wij naast elkaar. We praatten over van alles en nog wat. Eva vertelde dat veel mensen dachten dat zij een relatie met Karl was begonnen vanwege zijn rijkdom. Dat had volgens haar in het begin ook wel een rol gespeeld. Daaruit was toch iets heel moois tussen haar en Karl ontstaan.

Eva hield echt van Karl. Alleen was hij zoveel weg en was Eva zoveel alleen. Elke keer naar Leiden rijden was ook geen optie. Na een uurtje gedobberd te hebben, startte ik de motor weer en voeren we weer de plassen op. Mijn vriend heeft, omdat hij beroepsvisser is, een ontheffing om met een motorboot stukken van de Loosdrechtse plassen, waar verder niemand in mag komen, in te mogen varen. Ik mocht ook van die ontheffing gebruik maken. Bij de overgang van de tweede naar de derde plas lag een schitterend veld witte waterlelies. Ik trok er eentje uit het water en gaf die aan Eva.

Uit spontaniteit drukte Eva als dank een kus op mijn wang. Ik had dat absoluut niet verwacht. Via de Heul voeren wij de Vuntusplas op. Omdat de Antares een heel geringe diepgang had, konden wij heel ver de veengaten invaren. De zon klom steeds hoger aan de hemel en stond nu bijna loodrecht boven ons. Er stond geen zuchtje wind. De rietpluimen en rietsigaren leken ons bij elke volgende legakker opnieuw te begroeten. Het was echt doodstil en wij leken de hele polder voor ons alleen te hebben.

Onderweg zagen wij nog een reegeit afspringen, gevolgd door twee reekalfjes. Eentje daarvan was zwart. Een kleurmutatie. Eva stelde voor om even ergens op een mooi plekje aan te leggen en in de zon te gaan liggen. Ik was vandaag alleen maar de schipper. Eva was de baas. Ik meerde de sloep af langs een elzenwal en knoopte de landvast met een paalsteek aan een elzenstruik. Ik stapte snel uit en bood Eva mijn hand aan. Eva stapte uit en ik tilde haar het laatste stukje weer even op en liet haar eenmaal weer veilig op terra firma los. Ik vond mijzelf echt ongelofelijk dom.

Ik had er vanmorgen thuis geen moment bij stilgestaan dat Eva misschien wel ergens wilde zonnen. Ik had dus ook geen handdoek meegenomen. Eva spreidde haar badlaken uit op het gras in een kom die omringd werd door riet. Alsof Eva mijn gedachten had gelezen, vroeg zij mij om naast haar op het badlaken te komen zitten. Eva trok haar sneakers uit. Het viel mij op dat haar teentjes net zo fijn waren als de rest van haar lichaam. Eva was echt een hele mooie vrouw. Ze trok haar jurkje over haar hoofd uit en ging in de zon liggen.

Het wit van haar bikini vormde een mooi contrast met de diepbruine kleur van de rest van Eva’s lichaam. Ik had mijn poloshirt ook uitgetrokken. Toen Eva merkte dat ik naast haar wilde gaan liggen, schoof zij iets op zodat ik ook op haar handdoek kon liggen. Ik schat dat na een kwartiertje Eva opstond en zij naar de waterkant liep. Met haar rechtervoet onderzocht zij de temperatuur van het water. Die leek haar wel te bevallen. Even later zag ik alleen Eva’s hoofd nog boven het water uitsteken. Eva riep dat ik ook in het water moest komen, want volgens haar was het heerlijk.

Aangezien ik geen rekening met een zwempartij had gehouden, had ik dus ook geen zwembroek meegenomen. Eva begon hard te lachen toen ik haar dat vertelde. Na een paar minuten wilde Eva uit het water klimmen, maar de veenrand was zo zacht dat zij telkens in het water terugzakte. Ik stond op en hees Eva op de kant. Binnen een seconde begonnen Eva en ik te proesten van het lachen. Het zwarte veenwater had ervoor gezorgd dat Eva’s eens zo mooi witte bikini nu donkerbruin met zwarte spikkels was.

Met uitzondering van haar hoofd en haar was Eva’s lichaam ook helemaal bedekt met turfvlokken. Ze zag er niet uit! Ik pakte de handdoek en begon Eva af te drogen. De spikkels op haar lichaam waren zo weggeveegd, maar ik was wel zo voorzichtig dat ik Eva’s bikini niet aanraakte. Dat hoefde ook niet, want zonder blikken of blozen deed Eva haar boven-stukje uit. Ik zag twee roomwitte borstjes, waarvan ik de grootte op maximaal een kleine B-cup schatte. De tepeltjes waren hard en keken mij brutaal aan.

Zonder zich om te draaien of de handdoek om zich heen te slaan verdween ook het broekje richting het gras. Als een kleine richtingaanwijzer wees een driehoekje donker schaamhaar Eva’s spleetje aan. Daar stond Eva in al haar glorie spiernaakt voor mij. Ik kon net Eva’s kleine schaamlipjes zien. Eva zei niets en ik ook niet. Ik liep met de handdoek naar haar toe. Ik begon bij haar hals en droogde haar prachtige lijfje langzaam naar beneden af. Ik vermeed angstvallig Eva’s tietjes en kutje. Haar billen veegde ik wel droog. Ik voelde een enorme stijve lul in mijn broek.

Ik had haar ter plaatse wel willen nemen, maar ik kon me nog inhouden. Eva begin zich met factor vijftig in te smeren en vroeg mij om haar rug en de achterkant van haar benen te doen. Mijn handen raakten haar warme, naakte huid aan en weer slaakte mijn lul een noodkreet. Mijn broek was veel te klein en was strak gaan zitten. Het gebrek aan ruimte deed gewoon pijn. Nadat ik de handdoek weer op het gras had uitgespreid, ging Eva naakt in de zon liggen. Na enige aarzeling besloot ik om ook maar weer naast haar te gaan liggen.

Ik draaide mijn gezicht naar Eva toe en ik genoot van haar lichaam. Dom van mij natuurlijk, want weer kwam mijn erectie omhoog. Die begon nu echt pijn te doen. Opeens hoorde ik Eva zeggen dat ik rustig mijn broek uit kon trekken. Ik vermoedde dat zij die opvallende bult tussen mijn benen ook had gezien. Ik stond op en trok mijn bermuda uit. Mijn boxer bood niet veel ruimte om mijn harde lul te verbergen. Ik besloot om die ook uit te trekken. Poedelnaakt en keihard stond ik daar.

Eva keek naar mijn lul, daarna naar mijn gezicht, waarna haar ogen weer mijn erectie op leken te nemen. Ik ging op mijn knieën naast Eva zitten. Ik was al in ‘de glorie of de gladiolen-stemming’. Toen ik Eva’s linkerhand pakte en die naar mijn lul bracht, zei Eva niets. Zij deed zelfs haar ogen niet open. Haar vingers sloten zich om mijn paal. Eva begon mij met langzame halen af trekken. Ik ging met mijn rechterhand naar het driehoekje schaamhaar. Mijn middelvinger vond de opening tussen Eva’s benen. Met mijn vingertopje streelde ik Eva’s kietelaar. Eva slaakte een zucht.

Net als Eva’s tepels was haar clitje hard. Ik kreeg zo’n zin om het kutje met mijn tong te verwennen. Met mijn handen opende ik Eva’s benen. Met de duim en wijsvinger van mijn linker hand spreidde ik de roze lipjes. Ik zag de ingang van Eva’s kutje. Ik boog mijn hoofd en gaf eerst een kusje op het clitje. Ik omsloot het knopje met mijn lippen en liet het puntje van mijn tong over dat eigenwijze knobbeltje gaan. Ik begon steeds een beetje harder te zuigen. Het clitje van Eva leek wat op te zwellen en kwam wat meer naar voren. Ideaal om daar zachtjes in te bijten. Dat deed ik ook.

Eva kromde haar hele lijf en pakte mijn hoofd met beide handen vast. Het was net of Eva haar kraantje openzette. Het leek op een klein golfje dat uit haar kutje kwam, want binnen vijf seconden was Eva door en door nat. Kletsnat. Ik proefde haar sapjes en genoot ervan. Ik liet mijn tong Eva’s clitje gijzelen en ging met mijn rechterwijsvinger diep in Eva. Weer een zucht. Toen ik de vinger kromde, ontdekte ik tegen de voorwand van Eva’s vagina iets dat sponsachtig aanvoelde. Zou dat nou de beruchte G-spot zijn?

Zonder verder na te denken, besloot ik met mijn vinger diep in Eva het sponsje te bevoelen. Eva genoot. Ik bleef mijn vinger op het sponsje heen er weer laten gaan. Met mijn linkerhand drukte en kneedde ik Eva’s clitje. Mijn linker wijs- en middelvinger gingen steeds wat sneller over het knopje en telkens voerde ik het tempo een eentje op. Met mijn vinger in Eva deed ik hetzelfde. Ik deed mijn best om het sponsje zoveel mogelijk te stimuleren. Opeens klemde Eva haar boven-benen tegen elkaar. Mijn hand met de vinger diep in Eva werd klem gezet. Eva trok haar knieën ook nog op.

Haar kutje leek wel een bankschroef. Mijn hand zat echt muurvast. Eva schokte en bleef schokken. Verder dan het uitstoten van een paar 'Oh'-klanken kwam Eva niet. Eva’s eigen handen speelden met haar kleine tietjes. Op het moment van klaarkomen, kneep Eva hard in haar tepels. Ik verbaas mijzelf er nu nog over dat ik zelf op dat moment niet spontaan klaargekomen ben. De hele omgeving en sfeer ademden geilheid. Ik legde mijn lippen op die van Eva. Onze tongen vonden elkaar. Eva zoende mij intens. Weer gingen haar handen naar mijn achterhoofd.

Eva drukte mijn lippen nog harder op de hare. Soms raakten onze voortanden elkaar, maar dat maakte niet uit. Als zuignappen zaten onze lippen aan elkaar vast en probeerden Eva en ik elkaar met onze tongen gek te maken. Ik voelde alweer druppels vocht uit mijn lul komen. Toen ik even de gelegenheid kreeg om omlaag te kijken, zag ik al een paar druppels uit mijn lul glimmend op Eva’s buikje liggen. Eva zag dat ook en streek met haar vinger door de druppels. Haar vingertop glom van mijn geil. Eva bracht haar hand naar haar mond. Haar glanzende vingertop verdween in haar mond.

Toen zij even later haar vinger weer terugtrok, zorgden haar lippen ervoor dat er geen druppel van mijn voorvocht op haar vinger was achtergebleven. Ik zat wat zwelling van mijn lul betrof al aan het maximum. Mijn dikke blauw-paarse eikel klopte bij elke hartslag. Zo nu en dan sijpelde een druppel voorvocht langs de rand van mijn eikel over de rest van mijn pik. Ik ging in de 69-positie op Eva liggen. Met mijn twee wijsvingers spreidde ik Eva’s kutlipjes en stak ik mijn tong zo diep mogelijk in haar. Ik probeerde Eva met mijn tong te neuken. Ik maakte mijn tong zo lang en stijf mogelijk.

Elke keer dat ik diep in Eva tongde, schuurde mijn kin tegen Eva’s clit. Ik probeerde om mijn rechterwijsvinger langs mijn tong weer Eva’s sponsje te bereiken. Eva had zo heftig gereageerd. Ik moest wel haar G-spot ontdekt hebben. Eva hield mijn pik met één hand vast. Mijn voorhuid had ze helemaal over mijn eikel teruggetrokken. Eva trok zo hard aan mijn voorhuid dat het riempje van mijn voorhuid de achterkant van mijn eikel wit liet verkleuren. Dat gaf een vreemde sensatie. Een heel fijne mix van een naderend orgasme en pijn.

Eva kon heerlijk pijpen. Op het ene moment zat mijn eikel bijna klem tussen Eva’s strakke lippen en het andere moment voelde ik Eva’s tong die langs de hele lengte van mijn schacht zelfs mijn balzak likte. Mijn zak werd echt niet vergeten. Eva’s tong, lippen en handen masseerden en knepen mijn ballen. Weer was daar die perfecte mix van genot en pijn. Ik had het niet meer. Ik wist op dat moment nog maar één ding: ik moest Eva neuken. Ten koste van alles. Op mijn knieën zakte ik net zover omlaag tot ik mijn lat in Eva kon brengen. Expres spreidde ik Eva’s kutlipjes niet van te voren.

Ik wilde dat met mijn eikel doen. Die duwde glanzend en kloppend Eva’s lipjes opzij en verdween in Eva. Even leek Eva te schokken. Deed ik iets verkeerd? Was ik te ruw geweest? Eva vroeg mij of ik even voorzichtig wilde zijn. Eva zei al twee keer te zijn klaargekomen. Daardoor was haar kutje erg gevoelig geworden. ‘Jij bent ook zo groot en dik’, grapte zij daar in één adem achteraan. Ik wist dat dat heus wel meeviel, maar door de geilheid van de hele situatie was ik wel iets dikker dan normaal.

Het zal mijn gedachte zijn geweest, waarin mijn dikke, blauwe eikel zich een opening in Eva’s vagina moest forceren, die ervoor zorgde dat ik mijn prostaat zijn eerste samentrekkingen voelde maken. Ik voelde mijn sperma al de zaadbuis in schieten. Ik probeerde het nog uit te stellen, maar er was geen houden meer aan. Net voordat de eerste druppels sperma uit mijn eikel zouden komen, trok ik mij uit Eva terug. Ik pakte mijn lul met mijn rechterhand en trok daar wild mee aan mijn pik. Het voelde alsof mijn eikel openscheurde. Volgens mij heb ik geschreeuwd als een speenvarken.

Waar ik normaal gesproken na drie of vier samentrekkingen wel leeggelopen ben, bleef nu maar de ene golf van genot na de andere door mijn bekken jagen. Mijn zaad lag in een paar sliertjes op Eva’s buikje en in haar schaamhaar. Ik zag zelfs twee druppels zaad tergend langzaam over het clitje en de schaamlipjes van Eva druipen. Als grapje zei ik nog tegen Eva dat het zonder schaamhaar niet zo’n smeerboel zou zijn geworden. Ik haalde de picknickmand uit de sloep en we zaten heerlijk naakt samen van allerlei lekkere dingen te genieten. We bleven nog even op de handdoek liggen.

Tegen een uur of vier zei ik tegen Eva dat ik haar nog wat mooie plekjes wilde laten zien. Ik trok mijn boxer, bermuda en polo weer aan. Eva had haar natte en vieze bikini opgerold in de badhanddoek en in de mand gedaan. Zij liet haar jurkje over haar lichaam glijden. De gedachte dat Eva straks met haar naakte kutje naast mij zou zitten, wond mij alweer op. Eva was een vrouw waaraan ik verslaafd zou kunnen raken. Vanaf de Vuntusplas voeren wij weer via de Heul en kruisend door allerlei aftakkingen en veengaten langzaam terug naar de vierde plas.

Ik legde de sloep weer netjes aan bij de steiger. Vanaf de wal stak ik mijn hand uit naar Eva en hielp ik haar aan land. Eva draaide de voordeur van het slot en liep voor mij uit de villa in. Beiden onderuit gezakt, namen wij nog een drankje. Ik vroeg aan Eva waar zij wat wilde gaan eten. Eva wist zo snel niets te noemen. Ik stelde de Wijde Blik in Kortenhoef voor. Daar had Eva wel goede berichten over gehoord, maar zij had daar nog nooit gegeten. Ik belde om een tafel voor ons te reserveren. Eva fluisterde dat we nog even tijd nodig zouden hebben voordat wij daar konden zijn.

Ik sprak voor over een uur af. Eva liep naar de stalen wenteltrap in de kamer en zei dat zij even snel ging douchen. Ik bracht de picknickmand naar de keuken en zette wat er nog over was in de koelkast. Niet lang daarna kwam Eva weer de trap aflopen. Weer was ik onder de indruk van haar verschijning. Ze had een zalmroze jurkje aangetrokken. Om haar middel droeg zij als kleuraccent een rood ceintuurtje. Die paste dan ook weer prachtig bij haar rode pumps. Wij trokken de voordeur achter ons in het slot. Ik wilde naar mijn auto lopen, maar Eva drukte op een kennelijke afstandsbediening.

De garagedeuren scharnierden open. Daar stond Eva’s auto voor als zij in Nederland was. Een zwarte Mini Cooper S cabrio met rood leren bekleding. Eva gooide de sleutels naar mij. Ik hield de deur voor haar open en Eva stapte in. De garagedeuren gleden weer dicht en ik zette koers richting Kortenhoef. Het was gezellig druk. Wij besloten om op het terras aan het water te gaan zitten. Eva vroeg om een glas ijskoude rosé. Ik hield het weer op bitter lemon. Toen de ober wegliep, sloeg Eva haar rechterbeen over haar linker. Opeens klopte mijn hart in mijn keel.

Nu voelde ik wat Michael Douglas moet hebben gevoeld toen Sharon Stone in de film Basic Instinct tegenover hem zat. Toen ook zij haar ene been over het andere sloeg, was een fractie van een seconde Sharon’s poes te zien. Die had ik net ook weer kort bij Eva gezien. Ik moest vreselijk lachen. Ik ben misschien erg, maar Eva kon er ook wat van. Zij speelde een spelletje, want toen ik goed naar haar tietjes keek, kon ik die ook door het dunne jurkje heen zien. Eva was onder dat jurkje gewoon nog steeds heerlijk naakt. Toen de ober met onze drankjes terugkwam, bestelden Eva en ik à la Carte.

Ik nam de zeetong. Eva koos voor een kalfsmedaillon. Terwijl Eva haar wensen aan de ober doorgaf, zag ik dat zij haar rechterbeen weer terugsloeg vanaf haar linkerbeen. Niet alleen was haar kutje nu weer zichtbaar, maar dit keer ook langer. Eva leek expres even te wachten. Of dat nu was om mij weer op te geilen of om de ober van zijn stuk te brengen wist ik niet. Later zou Eva uitleggen dat het dat laatste was. Haar inschatting van mij was dat ik dat mega spannend zou vinden. Eva begon mij al aardig kennen.

Terwijl wij druk aan het kwebbelen waren en op onze maaltijden wachtten, ging Eva wat gemakkelijker zitten. Zij draaide haar stoel iets bij zodat haar knieën in mijn richting wezen. Eva zou toch niet… Ja, dat deed Eva dus wel. Met wijs- en middelvinger van haar linkerhand trok zij de bies van haar jurkje tergend langzaam iets omhoog. Hoog genoeg om mij een heerlijk uitzicht te gunnen, maar ook laag genoeg om bij teveel ongewenste aandacht zonder teveel op te vallen het jurkje weer naar haar knieën te kunnen trekken.

Eva opende haar benen zover dat er ongeveer vijftien centimeter afstand tussen haar knieën zat. Ik kon haar liezen zien en ook weer dat kleine driehoekje waar ik een paar uur geleden mijn zaad in gespoten had. Met dezelfde vingers als zonet spreidde Eva nu haar kleine lipjes. Ik keek recht in haar heerlijke genotsgrotje. Met het topje van haar middel-vinger raakte zij haar clitje aan. Ondertussen keek zij naar mij en naar mijn ogen. Toen zij daar het kennelijk gewenste effect zag, draaiden haar ogen richting mijn kruis.

Zij genoot met een duidelijke glimlach van de kansloze pogingen van mijn penis om weer door mijn broek te breken. De bult was weer duidelijk zichtbaar. Deze vrouw zou mij helemaal door kunnen laten draaien. Eva bleef met haar clitje spelen totdat de ober met onze borden en schalen aan kwam lopen. Eva praatte wel tegen hem, maar haar ogen lieten mij geen seconde los. Wij genoten allebei. Van de entourage, de maaltijd en elkaars gezelschap. Eva vroeg opeens of ik genoten had van haar kleine voorstelling van net. Waarom zou ik liegen?

Ik antwoordde dat ik het liefst zelf ook met mijzelf had willen spelen, omdat ik ervan overtuigd was dat Eva dat met haar voorstelling had willen bereiken. Eva erkende noch ontkende. Terwijl wij zaten te eten werd Eva gebeld. Karl was thuis en vroeg waar wij waren. Eva vertelde dat. Of hij ook nog even langs zou komen was zijn vraag. Eva zei dat hij net zo goed thuis kon blijven, omdat wij over een half uurtje toch ook weer in Breukelen zouden zijn. Ik opende de deur van de auto weer voor Eva. Zwijgzaam reden we via Loosdrecht terug naar Breukelen. Karl’s BMW stond voor het huis.

Eva opende de garagedeuren weer met de afstandsbediening, waarna ik naar binnen reed en de motor afzette. Eva en ik draaiden onze hoofden naar elkaar. Onze lippen zochten en vonden elkaar. Een intense zoen bezegelde een dag om nooit te vergeten.

 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem