Seks met mijn ex

Ingezonden door Michael Utrecht

Ik ben Michael, drieëntwintig, 1.75m lang, heb een slanke bouw, blond haar, blauwe ogen en heb een ferme besneden pik van zeventien centimeter. Kaylee is een heerlijk halfbloedje: zwart haar, karamel kleurige huid, 1.62m lang, mollig met dikke billen en 75F als cupmaat. Ik ken Kaylee nu drie jaar en pas sinds een paar maanden heeft onze vriendschap een mooi plusje. We leerden elkaar kennen op een sociaal netwerk speciaal voor studenten in Utrecht. Na wat korte berichtjes hebben we besloten om wat te gaan daten. 

Helaas werd het toen niks, maar zijn we altijd bevriend gebleven. In de tussentijd zijn we los van elkaar diverse losse relaties aangegaan. Echter werkte die voor ons beiden niet. Net aan het begin van de Corona periode hadden we afgesproken om bij haar thuis samen te koken en te eten, waarna ik op de bank zou pitten. We eindigden met een fles wijn bij haar op bed met een slechte zombie film op televisie. Zij droeg een strak, zwart jurkje, een panty en daaronder slechts een string. Ik was gekleed in een spijkerbroek, een overhemd en mijn boxer.

Gedurende de avond was ik al wat aanhankelijker geworden en daar reageerde ze erg goed op. 'Hmm, deze film is echt ruk.' merkt Kaylee op, terwijl ze haar derde glas wijn leegdrinkt. Haar zachte lijf legt ze tegen de mijne aan. Ik grijns en sla mijn arm om haar heen. Ik laat hem tegen haar imposante boezem rusten. Ze glimlacht haar parelwitte tanden bloot en leunt nog dichter tegen me aan. Haar glas zet ze op haar nachtkastje. Mijn hand begint zachtjes haar borst te strelen en ik merk dat haar tepels hard worden.

'Kom eens hier', fluister ik. Ik zoen haar. Eerst een beetje aarzelend, maar daar neemt ze geen genoegen mee. Haar lippen drukt ze hard op de mijne en begint mijn tong met de hare te plagen. Mijn handen schuiven onder haar jurkje. Tot mijn grote vreugde voel ik dat haar zachte huid tussen haar benen alleen bedekt is door een lapje stof. Haar enorme borsten zijn zacht en zwaar. Ik verbreek de zoen door zachtjes in haar onderlip te bijten. Kaylee lacht en zegt: 'Hmm, je hebt een beetje van mijn lipstick op nu.'

Ze likt aan haar vinger en maakt me weer presentabel, terwijl ik haar achterover duw. Ik open mijn overhemd en zij doet haar jurk over haar hoofd uit. Wat een heerlijk uitzicht kreeg ik te zien! Haar mollige lijf kronkelt met verwachting. Haar zware borsten met harde tepels trekken al mijn aandacht en ik stort me nogmaals op haar. Onze naakte bovenlijven liggen tegen elkaar als we tongen. Ik zak af naar haar nek en zuig zachtjes. Ze kreunt hard en duwt haar kruis tegen mijn spijkerbroek. Zachtjes draait ze haar heupen.

Mijn pik zit intussen veel te strak opgesloten en ik duw mezelf weer omhoog. Ik maak zo snel als ik kan mijn broek los en doe alles uit. Ze kijkt afwachtend toe en grijnst goedkeurend. 'Je had weleens mogen vertellen dat je me ook op deze manier mocht', merkt ze op als ze haar stringetje uitdoet en een kaal bol kutje zich toont. Natte strepen op haar volle dijen verraden hoe graag ze dit wil. Ik duw haar dijen uit elkaar en begin ze te kussen. Langzaam maar zeker kus ik dichter naar haar kutje.

Zodra ik daar ben, lik ik haar plagend . I ik lik haar dieper en bijt zachtjes op haar gewillige kutje. Haar kutje gaat een beetje openstaan. Ik pak haar benen vast en leg ze op mijn schouders. Ze ligt er nu perfect voor. Ik leun naar voren en zoen haar, terwijl ik mijn pik langzaam naar binnen duw. Ze is strak, maar wil graag. Ze accepteert mijn complete pik met weinig moeite, maar met veel gekreun. Haar kutje is zo nat en heerlijk dat ik snel diep en hard kan stoten. Dit voelt alsof het zo hoort. Alsof we al lang zo samen horen te liggen.

Mijn harde pik komt diep bij haar binnen en ze kijkt me met grote ogen aan. 'Oh wat is dit lekker', kreunt ze. Hard en diep, steeds harder neuk ik haar. Ik begin nu ook sneller te ademen en te kreunen. 'Kom niet in me. Ik gebruik geen pil', weet ze nog net uit te brengen voordat ze zelf schreeuwend klaarkomt. Met enige teleurstelling trek ik mijn pik uit haar gewillige kutje. 'Kom op me zitten en kom klaar in mijn mondje.' Ik ga op mijn knieën zitten over haar buik met mijn pik tussen haar tieten.

Snel trek ik mezelf af. Haar handen duwen me verder en ze opent haar mond. Haar volle lippen sluiten zich om mijn dikke eikel. Ik kreun en alles wordt zwart. Ze zuigt me helemaal leeg. Ik ben nog nooit zo hard klaargekomen. Haar tong draait rondjes om mijn lekkende eikel en pas na een minuut kom ik weer bij zinnen. We eindigen knuffelend in haar bed. Ik zoen haar en ze lacht: 'Blijf je vaker slapen?'

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem