Mijn ontmoeting met Mosby en Cira

Op mijn website staan diverse verhalen over de belevenissen van Mosby en Cira. Ik was heel erg nieuwsgierig naar de mensen achter deze verhalen. Ik heb contact gehad met Mosby en hij stelde voor om als verrassing voor Cira samen met hem en Cira te komen lunchen. We zouden wel zien hoe het vanaf daar verder zou gaan. We spraken af om in het midden van het land een hapje te gaan eten met zijn drieën. 

De hele week is het mooi weer, behalve vandaag. Als ik onderweg ben naar de afgesproken locatie voor de lunch regent het. Ik stel mijn navigatie in en ga op weg. Het is ongeveer driekwartier rijden. Als ik onderweg ben, ontvang ik een mailtje van Mosby dat zij al in het restaurant aanwezig zijn. Ze zitten aan een tafeltje bij de muur. Iets later dan afgesproken kom ik aan bij de locatie. Ik parkeer mijn auto en loop richting de ingang. Ik ben benieuwd of ik ze zal herkennen van de foto. 

Inmiddels is het gestopt met regenen en schijnt de zon. Op het terras zitten aardig wat mensen. Ik kijk de mensen één voor één aan en zie geen bekende gezichten. Ik loop naar binnen en inderdaad op de afgesproken plek zie ik twee mensen zitten die ik herken van de foto. Ik loop naar ze toe en stel mezelf aan hen voor. Ze zitten aan een tafeltje voor vier. Ik neem plaats op de stoel tegenover Mosby. Naast hem zit Cira. De stoel naast me blijft leeg. Ze hebben al wat te drinken en de serveerster komt langs en vraagt of we compleet zijn. We zeggen dat dat inderdaad zo is. 

We krijgen de menukaart en ik bestel een verse jus. Mosby en Cira zijn een heel erg leuk stel. Ik voel me meteen op mijn gemak bij hen en volgens mij is dat andersom ook zo. Het is net alsof we elkaar al heel lang kennen. Ze zijn heel erg open en vertellen hoe ze elkaar hebben ontmoet. Ze komen beiden uit een ander deel van Nederland en de locatie waar we hebben afgesproken is mooi centraal gelegen. De serveerster komt langs en vraagt of we al een keuze hebben kunnen maken. We hebben zoveel zitten kletsen dat we nog geen blik op de menukaart hebben geworpen.  

Snel laten we onze ogen glijden over de menukaart, zodat we de volgende keer als de serveerster langskomt de bestelling door kunnen geven. Al snel hervatten we ons gesprek. Het is die dag best druk in het café/restaurant. Zo'n beetje alle tafels zijn bezet. De sfeer is gemoedelijk. De tafels zijn veelal bezet door wat oudere mensen. Aan de tafel naast ons zitten twee dames op leeftijd. De dame die schuin tegenover me zit, lijkt af en toe flarden van ons gesprek op te kunnen vangen. Als dat inderdaad zou is dan heeft ze vandaag ongetwijfeld dingen gehoord die haar oren doen klapperen.

Heel open praten Mosby en Cira over hun ervaringen met de BDSM-wereld en met elkaar. Wat me in eerdere gesprekken met mensen uit de BDSM-wereld is opgevallen, is dat ze heel erg open zijn en bereid zijn om je te voorzien van informatie. Ik denk dat veel mensen een verkeerd beeld hebben van de BDSM-wereld en ook van de mensen die hierin actief zijn. Uiteraard zijn ook de stereotypen in deze wereld van BDSM vertegenwoordigd. Echter het grootste deel van de mensen zijn de mensen waarvan je het in eerste instantie niet verwacht.

Het zouden zomaar je buren, vrienden of collega's kunnen zijn die actief zijn in de BDSM. Dit geldt ook voor Mosby en Cira. Het zijn hele leuke, spontane, sympathieke en intelligente mensen. Niet het stereotype dat een leek zou omschrijven als hem of haar werd gevraagd te omschrijven hoe iemand eruit ziet die aan BDSM doet. Dat maakt het juist ook zo leuk vind ik. Als de serveerster de bestelling heeft opgenomen, bestellen we nog een drankje. Niet veel later wordt de lunch geserveerd. Inmiddels hebben we zoveel gepraat dat we trek hebben gekregen.

Tijdens de lunch vertellen ze dat zij aan een softe vorm van BDSM doen en ze vragen zich af of dat wel interessant genoeg is. Ik leg hun uit dat het wat mij betreft niet gaat om het extreme, maar juist om de passie waarmee mensen doen wat ze doen. Dat laatste maakt het juist leuk voor mij om naar te kijken. Daarnaast is het maar wat mensen soft vinden natuurlijk. Ik durf te zeggen dat het voor sommige mensen best extreem is wat zij doen. Als de lunch op is en de tafel is afgeruimd, legt Mosby een klein, roze voorwerp op tafel. In eerste instantie heb ik geen idee wat het is.

Al snel valt het kwartje en weet ik uit de verhalen die ik van hen heb gelezen dat het een afstandsbediening is. De afstandsbediening van een trilei welteverstaan. Het trilei is voor de lunch al door Cira ingebracht. Mosby plaagt Cira door het trilei afwisselend aan en uit te zetten. Aan haar gezicht is niet af te lezen of het ei aan of uit staat. Gezien de regen van die morgen is de omgeving nat. Ze twijfelen of het een goed idee is om de natuur in te gaan om wat te spelen. Ze hakken de knoop door en besluiten toch te gaan kijken op de vooraf, door Mosby, uitgekozen locatie. Ze vragen of ik mee wil gaan.

Daar zeg ik uiteraard geen nee tegen! Ik ben heel benieuwd hoe zo'n sessie er bij hen uitziet. Ik heb nog niet eerder een BDSM-sessie bij mogen wonen, laat staan een sessie in de buitenlucht. We stappen met zijn drieën in de auto van Cira en gaan op weg naar de buitenlocatie. Het is vanaf het café/restaurant een klein stukje rijden naar de locatie. De locatie bevindt zich tegenover een heel mooi kasteel. We parkeren de auto op een kleine parkeerplaats, nemen de twee tassen uit de auto mee en gaan lopend naar de uitgekozen plek. Er staan geen andere auto's op de parkeerplaats.

Hopelijk zijn wij de enige aanwezigen en blijft dat zo. Het zit er niet naar uit dat hier veel mensen komen. Dat is wel een fijne gedachte. Je wil tijdens een sessie niet gestoord worden lijkt me. Als we op het pad lopen, blijkt dat ze hier al eerder zijn geweest. De locatie is vooraf uitgezocht door op google te kijken of het een plek is waar niet vanuit meerdere kanten mensen het terrein op kunnen. Onderweg komen we niemand tegen. Inmiddels is de zon aardig gaan schijnen en brandt deze op onze huid. Het is zo heet dat ik mijn jasje uittrek.

Onderweg krijgt Cira van Mosby de opdracht om haar jurk alvast uit te doen. Het zomerjurkje met vrolijke kleuren verdwijnt in haar tas. Onder de jurk draagt ze alleen een blauwe beha. Ze had blijkbaar eerder de opdracht gekregen om zich alvast te ontdoen van haar slip. We lopen een klein stukje en komen dan aan bij de picknicktafel. De picknicktafel is een stuk groter dan de picknicktafels die ik ken en dus heel geschikt voor wat ze in gedachten hebben. De tassen gaan open en er komen allerlei voorwerpen te voorschijn. Allereerst wordt het grote, zachte kleed op tafel neergelegd. De ene tas fungeert als koeltas en de andere tas zit vol met speeltjes. Uit de koeltas komen flesjes water en bekers te voorschijn.

Deze worden alvast op tafel neergezet. Cira geeft aan dat ze meteen als ze klaar is gekomen iets moet drinken. Zo te zien is het goed voorbereid en is aan alles gedacht. Dan pakt Cira een metalen voorwerp uit haar tas. Ik herken het voorwerp en weet dat het een collar is. Die had ik nog niet eerder in het echt gezien. Aan de collar is een plaatje bevestigd. Op het plaatje staat dat Cira eigendom is van Mosby. De collar is van grote waarde en deze krijg je niet zomaar. Hier gaat een heel proces aan vooraf. Cira geeft de collar aan Mosby. Die maakt het schroefje los en bevestigt de collar rond haar hals. 

De sessie kan beginnen. Als eerste pakt Mosby een touw uit de tas. Met het touw maakt hij een harnas rondom de borsten van Cira. Dit ziet er heel erg mooi uit en haar mooie lichaam wordt hierdoor extra benadrukt. Dan pakt Mosby de paddle erbij. De ene zijde van de paddle is van stof en de andere van leer. Elke zijde heeft een andere uitwerking als deze het lichaam aanraakt. Als hij met de pad met de leren kant de billen van Cira raakt dan laat dat meteen een rode markering achter op haar lichaam. De stoffen kant is een stuk vriendelijker.

Afwisselend met de leren en de stoffen zijde bewerkt hij haar lichaam. Met de stoffen zijde slaat hij op haar vagina en haar tepels. Naast allerlei speeltjes kun je uiteraard ook gewoon je handen, mond en tong gebruiken. Mosby schijnt geoefende vingers te hebben en geeft Cira hiermee een G-spot massage. Niet veel later brengt hij zijn mond naar de vagina van Cira en met zijn tong masseert hij tegelijkertijd haar clit. Dit heeft direct effect op Cira. Aangezien ze zo ver bij elkaar vandaan wonen, zien ze elkaar gemiddeld één keer per vier of zes weken.

Dit zorgt ervoor dat de seksuele spanning meteen erg hoog is wanneer ze elkaar weer zien. Mosby weet dat Cira het heerlijk vindt als hij haar keel dichtknijpt wanneer ze een orgasme krijgt. Hij brengt zijn hand naar de keel van Cira en knijpt er voorzichtig in. Het duurt niet lang of Cira komt heerlijk klaar. Snel neemt ze een slokje water. Ze mag heel even bijkomen en dan gaat het spel verder. Cira komt voor de picknicktafel tegenover Mosby staan en hij trekt haar tegen zich aan. Ze zoenen elkaar heel passievol en dan knipt Mosby één keer met zijn vingers.

Dit is voor Cira een teken dat ze zijn penis mag aanraken. Mosby is nog volledig gekleed, dus masseert ze zijn penis door zijn spijkerbroek heen. Dan knipt hij twee keer met zijn vingers en Cira opent de broek van Mosby. Als hij drie keer met zijn vingers knipt, is het tijd om op haar knieën te gaan zitten en hem te pijpen. Mosby pakt het hoofd van Cira vast, sluit zijn ogen en geniet van hoe de mond en tong van Cira zijn penis bewerken. Als even later een daas in de billen van Mosby prikt, is het moment voorbij. Cira stopt met pijpen en gaat tegen de tafel staan.

Ze zoenen wat en dat is het tijd voor ronde nummer twee. Cira neemt op haar rug plaats op de tafel. Mosby opent het kleine tasje dat op tafel staat. Uit het tasje haalt hij verschillende voorwerpen tevoorschijn. Onder die voorwerpen bevinden zich tepelklemmen die hij vakkundig op de tepels van Cira plaatst. De klemmetjes zijn aan elkaar verbonden middels een kettinkje. Er zijn niet twee, maar vier klemmetjes verbonden met het kettinkje. De andere twee klemmetjes worden op de schaamlippen van Cira geplaatst.

Uit mijn ooghoek zie ik wat wit vocht op de tepel van Cira parelen in de zon. De klemmetjes blijven lastig zitten. Voorzichtig verwijdert Mosby de klemmetjes en vervangt deze door wasknijpers. Die blijven beter zitten. Uit de tas wordt ook een glazen dildo tevoorschijn gehaald. Eén van de favoriete speeltjes van Cira. Met de glazen dildo beweegt Mosby in en uit de vagina van Cira. Ik zie hoe ze hiervan geniet. Ik zit op het bankje naast de picknicktafel en zie van dichtbij wat er allemaal gebeurt. Dan is het tijd voor een favoriet van veel vrouwen: de Magic Wand.

Deze is echter niet op stroom, maar werkt op batterijen. Het effect is echter exact hetzelfde. Mosby vraagt mij om de Magic Wand over het lichaam van Cira te laten glijden. Dit doe ik uiteraard met veel plezier. Ik plaats de Magic Wand op het gebied rondom haar borsten. Plagend ga ik met de grote ronde kop over haar gevoelige borsten en tepels. De combinatie van de stimulatie van de Magic Wand op haar borsten en de glazen dildo tussen haar benen zorgt ervoor dat een tweede hoogtepunt snel nadert. Ook na dit hoogtepunt drinkt Cira snel een beetje water.

Ze laat me zien wat er allemaal in de tas zit. Ik zie diverse tepelklemmen en een buttplug van glas. Ook zit er een voorwerp in dat nieuw voor mij is. Dit blijkt een vaginaal- en anaalspreider te zijn. Als ik het voorwerp bekijk, kan ik me er niet helemaal een voorstelling maken van wat precies de bedoeling is van het voorwerp. Cira demonstreert de werking van van de toy en geeft aan dat het best prettig aanvoelt. De spreider wordt in de vagina ingebracht en de 'pootjes' die uit de vagina steken, worden omgebogen, zodat de spreider kan blijven zitten.

De vagina van Cira ziet er mooi uit met de spreider erin. Mosby kan het niet laten om hier een foto van te maken. Ik kijk naar links en zie twee mensen aan komen lopen. Snel staat Cira op van de tafel en slaat het kleed om zich heen. Ik geef haar haar jurk aan, zodat ze die aan kan doen. De spullen verdwijnen snel in de tas. Bijna vergeet Cira dat de collar nog om heeft. Waarschijnlijk hebben de tegemoet komende mensen geen idee en zullen ze de collar niet herkennen, maar voor de zekerheid doet Cira de collar toch maar af.

Net op tijd heeft ze haar jurk weer aan en zijn de collar en de andere spullen veilig opgeborgen in de tas. We begroeten de mensen die ons tegemoet komen lopen en lopen verder richting de auto. Een glimlach kunnen we niet onderdrukken. Het is maar goed dat die mensen geen idee hebben van wat zich zojuist een paar meter verderop heeft afgespeeld. Andersom hebben wij natuurlijk ook geen idee wat zij hier komen doen..

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
4 stemmen