Seks on the beach

Ingezonden door Othello

Seks on the beach, een van de drie meest gedronken cocktails. Wodka, Jus d’orange, Cranberry sap en Peach likeur. Ik heb mij altijd afgevraagd hoe iemand op het idee is gekomen om een drankje deze naam te geven. Echter deze ervaring gaat niet over drank. Hij gaat echt over seks op het (naakt)strand. Dinsdag en Buienradar gaf aan dat het wel eens de laatste zonnige stranddag van het jaar zou kunnen worden. Sandra en ik hadden vorige week al min of meer afgesproken om van deze gelegenheid gebruik te maken om onze kennismaking te verbreden.

Dat er een click tussen San en mij bestond, voelden wij beiden al, maar wij zaten duidelijk nog in de aftast-fase. Een voor iedereen herkenbaar onderdeel daarvan is de vraag wie zich het eerste bloot durft te geven. In letterlijke zin speelde dat geen rol. Wij hadden elkaar immers op het naaktstrand ontmoet. Bovendien hadden San en ik ook al vastgesteld dat wij alle twee op een breed scala aan seksuele belevenissen terug konden kijken. Daarnaast vielen zowel zij als ik in de categorie 'happy swinging single'. Daar hoefden wij het dus ook niet meer over te hebben.

Je hoort vaak zeggen dat een van de voordelen van het de veertig gepasseerd zijn, is dat de meeste mensen, zowel vrouwen als mannen, al heel goed weten hoe zij hun seksleven eruit willen laten zien. Zij weten precies wat zij wel of niet lekker vinden. Bovendien hoeven zij zich meestal ook niet meer zo nodig te bewijzen. Aan al die poespas, die verliefd om elkaar heen draaiende pubers nog nodig hebben, hebben de meeste veertigplussers geen behoefte meer. Statistieken zeggen dat zij, ook qua seks, veel sneller 'to the point' komen.

Toch was het voor San en mij nog wel even zoeken. Met name naar het antwoord op de vraag wie uiteindelijk de eerste stap zou gaan zetten. Dat die eerste stap gezet zou worden, stond wel vast.

Dinsdag, oftewel D-day

De hele fietstocht van zeventien kilometer zat ik met een glimlach van oor tot oor op mijn trouwe stalen ros. Het weer leek zelfs beter te worden dan Buienradar had voorspeld. Als een van de eerste badgasten liep ik de duinovergang over en sloeg ik rechtsaf richting het naaktstrand. Er stond een flinke Noord-Ooster en het strand lag er nog verlaten bij. Dat zou in de loop van de dag nog wel veranderen wist ik. Terwijl ik de ongeveer 500 meter naar het naaktstrand aflegde, was ik maar wat blij met het tentje, dat ik vorige week had gekocht.

Anderhalve week geleden had ik nooit kunnen vermoeden dat zo’n klein tentje zulke grote gevolgen zou krijgen. Het naaktstrand lag er nog helemaal maagdelijk bij. Ik zag nog maar een ander tentje en een windscherm staan. Voor nu had ik het strand nagenoeg voor mijzelf. Vlak naast de eerste gele kliko zette ik mijn tentje op. Ik ging languit in de zon liggen. Ik verbaasde mij erover dat het zo vroeg in de ochtend al zo lekker warm kon zijn. Met mijn hoofd op mijn rugzak was ik half weg aan het dromen, toen een bekende stem zei dat ik vandaag wel erg vroeg was.

Ook Sandra had haar plaats van bestemming bereikt. In het kader van de saamhorigheid zette San haar tentje pal naast het mijne op. Zo konden wij heerlijk uitgebreid met elkaar zitten kletsen zonder dat onze monden meteen vol zand zouden waaien. En inderdaad, als veertigplussers hadden Sandra en ik niet veel tijd nodig om het onderwerp 'seks' aan te snijden. Wij kwamen achter steeds meer dezelfde interesses, voorkeuren en eventuele wensen voor de toekomst. Het was alweer enige tijd geleden dat ik zo open en ongedwongen met een vrouw over seks kon praten als met Sandra.

Ik merkte bij mijzelf dat ik het laatste restje schroom dat ik eigenlijk nog steeds bij mij droeg in sneltreinvaart aan het kwijtraken was. San sprak zo makkelijk over seks, waar ik uit opmaakte dat zij een dame vrijwel zonder taboes was. Al babbelend versteek de tijd vlot. San en ik besloten om onze benen even te gaan strekken met een wandeling langs de vloedlijn. Het was de bedoeling om bij de hoge dukdalfpalen richting Zandvoort even een paar foto’s te nemen, die Sandra bij haar profiel op een site voor exhibitionisten kon zetten.

San en ik maakten wat foto’s van elkaar en wij bekenden tegenover elkaar dat het elkaar naakt fotograferen bij beiden voor een licht hormonale ontregeling zorgde. Eenmaal terug bij de tentjes ging het al heel snel weer over seks als single. Het was geen bewuste keuze van mij om de eerste stap te zetten. Voordat ik het zelf goed en wel in de gaten had, legde ik wel een vinger op Sandra’s linkertepel. De tepel reageerde meteen door te groeien en hard te worden. Sandra’s tepelvlekken verraadden haar. Die werden gerimpeld. Voor mij het teken dat een vrouw opgewonden raakt.

Het spel kon beginnen. Sandra’s tepel was sowieso al gevoelig, maar toen ik het staafje door die tepel heen en weer schoof, meldde San dat dat wel heel erg prettig voelde. Misschien zelfs net iets te prettig voor dat moment. Sandra sloot haar ogen en lag ontspannen stil te genieten van mijn geraffineerde spel met haar gepiercete tepels. Al snel waren haar tepels alleen voor mij niet meer voldoende. Ik betrok haar beide romige borsten bij mijn liefkozingen. San meldde dat zij vochtig aan het worden was. Ik kon trots melden dat mijn trouwe vriend zich ook al als klaar voor de confrontatie meldde.

Ik zat met een flinke erectie, waar het voorvocht weer uit druppelde. Een enkele druppel zakte aan een glanzend draadje tergend langzaam richting mijn schaamheuvel. Sans ogen volgden deze afdaling minutieus. De exhibitionist in mij kwam los. Zonder terughoudendheid of schaamte manoeuvreerde ik mijn lichaam zo dat San vrij zicht had op mijn al flinke lul. Ik kon het niet laten. Ik dipte mijn wijsvinger in de druppels voorvocht in mijn liesplooi. Ik smeerde Sandra’s tepel ermee in. Het was alsof de zon zich in mijn voorvocht weerspiegelde. San zag dat ook.

Zij vond het weer tijd voor een paar extra foto’s voor bij haar profiel. Ik stelde voor om te proberen om een draad van voorvocht tussen Sans tepel en mijn vingertop te trekken. ‘Geil’, vond San. Met haar telefoon in de aanslag, keek zij gebiologeerd naar mijn glimmende vingertop die ik midden op haar tepel drukte. En ja hoor, er ontstond een lichtsnoertje van bijna twee centimeter. Sandra kroop bijna in haar telefoon om er honderd procent zeker van te zijn dat zij het moment ‘pakte’. ‘En jij, hou jij het nog droog?’ Sandra bekende dat ook bij haar de sapjes begonnen te stromen.

Onze geilheid moet wel bijna in neonletters boven onze tentjes geschreven hebben gestaan. Ik met een stijve pik, waar het vocht uitdroop en San met gezwollen, half openstaande, vochtige schaamlippen met daarin als kroontje haar clitpiercing. Op mijn verzoek spreidde Sandra haar benen. Het strand lag er nagenoeg verlaten bij, maar het idee, nee, de fantasie dat wij bekeken konden worden wond ons alleen maar meer op. Ik ging op mijn rug liggen met mijn dijen geopend. Terwijl ik mijn voorhuid terugtrok, kreeg ik, nee niet waar, kreeg mijn pik een compliment.

Volgens San had ik een groeipik. Volgens Sandra hield dat in dat mijn piemel in slaapstand nauwelijks opviel, maar dat hij bij opwinding tot forse afmetingen opbloeide. ‘Een mooie pik’, luidde het oordeel. San ging op haar zij liggen en blokkeerde daarmee het zicht voor voorbijgangers. Terwijl zij mij met haar blauwe ogen recht aankeek, pakte San mijn pik en trok het laatste stukje voorhuid helemaal naar achteren. Het kleine beetje pijn dat daardoor veroorzaakt werd, maakt mij alleen maar harder. Sans ogen straalden opwinding uit.

Terwijl San mij strak aan bleef kijken, spuugde zij in haar hand en smeerde daarna mijn eikel in met haar spuug. De wind blies een wolk van fijn zand over mijn natte eikel die daardoor bijna in schuurpapier veranderde. Sandra bleef mij geil recht in mijn ogen kijken en maakte draaiende bewegingen over mijn harde knop. Sans blik in haar ogen, haar hand met speeksel, die mijn lul masseerde en het vastgeplakte zand dreven mij naar een zaadlozing. San kon aan mijn lichaam zien dat ik op spuiten stond.

Nu was het mijn beurt om Sandra geil aan te kijken. Ik zei haar dat ik met mijn eikel tussen haar schaamlippen op en neer wilde gaan. Dat ik mijn knoertharde paarse knop op haar clitje wilde drukken. Ik zou proberen om het balletje van haar clitpiercing in mijn plasgaatje te duwen om daarna mijn druipende pik in Sandra te steken. ‘Eerst rustig en langzaam’, gaf Sandra haar voorkeur aan. Daarna sneller en forser om te eindigen met heftig en vol in haar pompen. Ik zei mijn zaad over haar clitje en schaamlippen haar bilnaad in te willen zien druipen.

Om er mijn eikel daarna weer in te dopen die ik vervolgens weer in Sans kutje zou stoppen. San was naar eigen zeggen kletsnat. Ik dacht dat ik bijna gek werd toen Sandra met haar lange nagels precies langs de rand van mijn eikel cirkelde. En zo nu en dan even die nagels licht in mijn eikel en schacht te prikken. Sans ogen bleven mij maar recht aankijken. San knipperde amper. Aan mijn verkramping en hese geluiden merkte Sandra dat ik op spuiten stond. Zij pakte mijn pik stevig vast en sloot mijn plasgaatje met haar duimtopje af. Geen zaadcel kon er door.

Sandra genoot van haar machtsspel. Zij wist precies op welk moment zij moest stoppen om daarna de weggeëbde opwinding weer naar explosief niveau terug te halen. Ik droop werkelijk. San en ik hebben niet samen geneukt, maar we zijn wel bevredigd. De hele situatie had iets tantra-achtigs. Bovenop het duin bespraken San en ik op een heerlijke loungebank hoe onze volgende ontmoeting eruit zou gaan zien. Mijn gevoel zegt mij dat de brandweer de belendende percelen nat zal moeten houden...

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen