Mijn eerste echte sekservaring

Ingezonden door De Brabander

Gelukkig was ik geslaagd voor mijn HAVO en was het tijd voor vakantie. Mijn ouders gingen dit jaar weer voor drie weken naar Frankrijk, maar daar had ik echt geen zin in. Alleen thuisblijven voor drie weken vonden mijn ouders wel oké, omdat het stiefzusje van mijn vader (Yvonne) drie weken bij ons in huis kwam. Yvonne is een paar jaar geleden gescheiden en woont in een klein flatje in de stad. Ze vindt het heerlijk hier op het platteland van West-Brabant. Ik baal er wel een beetje van, maar het is beter dan mee naar Frankrijk met mijn ouders.

In de nacht van donderdag op vrijdag zwaai ik mijn ouders uit. 'Morgen in de loop van de dag komt Yvonne', zegt mijn moeder. Als mijn ouders de deur uit zijn, ren ik naar boven, pak mijn sigaretten en steek er een op. Nu mag het. Mijn ouders willen namelijk niet dat ik rook. Vandaar dat ik het stiekem doe. Ik kleed mezelf helemaal uit en loop naakt terug naar beneden. Ik pak ook wat te drinken en een zak chips en ga heerlijk op de bank zitten. Ik kijk of er iets op de tv is, maar helaas. 

Er zit nog een band in de recorder. Het verhaal gaat nergens over, maar er spelen mooie mensen in. In no time zit ik lekker mijn harde pik te masseren. Telkens wanneer ik mijn zaad op voel borrelen, stop ik even. Na dit een keer of vijf gedaan te hebben, kan ik het niet meer onderdrukken en schiet mijn mannenpap uit mijn keiharde pik. De eerste straal komt recht in mijn gezicht. Als ik zit bij te komen, proef ik mezelf voor het eerst. Niet vies, denk ik. Vervolgens loop ik naar de badkamer en veeg mezelf schoon met de handdoek die over het rek hangt.

Daarna heb ik nog lekker een sigaretje gerookt en ben naar bed gegaan. De volgende ochtend word ik rond tien uur wakker. Ik spring snel onder de douche en maak een ontbijt. Het is die dag heerlijk warm, dus ik zit in mijn boxer in de tuin als ik de bel hoor. Dat moet Yvonne zijn, denk ik. Ik loop naar de voordeur en doe open. Daar zie ik Yvonne staan: een mooie, slanke lange vrouw van negenendertig. Ze heeft een leuk, net en sexy jurkje aan met pumps eronder. 'Goedemorgen. Dat is nog eens lekker opendoen zo',zegt Yvonne. Ik snap niet wat ze bedoelt, maar het zal wel.

'Zal ik je tas in de logeerkamer zetten?' 'Ja, graag.' Nadat ik de tas naar boven heb gedragen, neem ik weer plaats in de tuin. Yvonne komt er ook bij zitten en ik vraag of ze wat wil drinken. 'Ja, lekker. Doe maar een glas water. De komende weken ben ik hier niet als gast, dus je hoeft niet steeds te lopen'. 'Dat is fijn. Doe of je thuis bent.'  Wat er toen gebeurde, had ik niet verwacht. Yvonne schopt haar pumps uit en vraagt mij om de rits van haar jurkje te openen. Ze laat de jurk van haar lijf af glijden. Mijn mond valt open. Wauw wat een figuur! Ze is mooi slank, heeft een strak buikje en een mooie C-cup.

Verder heeft ze prachtige, lange benen en mooie, lange, donkerblonde krullen. Het enige dat ze nog om haar lijf heeft, is ee string en een bijpassende beha. 'Zo', zegt Yvonne 'zo loop ik er thuis ook bij.' 'Dat is waar.' Yvonne vraagt of ik een vriendin heb. 'Nee helaas. Wel heb ik een tijdje een meisje hier uit de polder gehad, maar dat ging over.' 'Al wel ervaring?' vraagt Yvonne. Ik kleur een beetje en zeg stoer: 'Ja hoor'. Ze hoeft niet te weten dat ik nooit verder ben gegaan dan wat zoenen en vingeren. Later die dag ga ik even bij mijn maatje langs om een balletje te trappen en wat te chillen.

Als ik rond zes uur thuiskom, zie ik Yvonne nergens. Haar auto staat wel op het erf. Ze zal wel wandelen zijn. Omdat het zo warm is, ontdoe ik mezelf van mijn kleding en neem even een duik in het zwembad. Daarna ga ik lekker naakt in de tuin zitten. Dan hoor ik de deur open gaan en even later komt Yvonne de tuin in. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, kleedt ze zich helemaal uit en springt zo het zwembad in. 'Dat is lekker. Kom je ook, Paul?' Ik twijfel geen minuut en even later zitten we heerlijk samen in het zwembad wat te stoeien. 

Van deze gelegenheid maak ik natuurlijk mooi gebruik om soms langs haar borsten of billen te strelen. 'Gaat dat per ongeluk? Of doe je het expres?' Brutaal zeg ik dat ik het expres doe. Ik loop naar haar toe en geef haar een tik op haar billen. ' Oh', zegt Yvonne, 'meisje plagen, is kusjes vragen.' Yvonne draait zich om, gaat het zwembad uit en  gaat in de tuin zitten. Mijn pik is ondertussen heerlijk stijf en staat tegen mijn buik aan. Dan grijpt ze naar mijn pik en begint deze te masseren. Zodra Yvonne haar mond opent en richting mijn keiharde pik gaat, schiet mijn mannenpap uit mijn pik.

Een deel belandt in haar mond en gezicht en loopt zo over haar borsten naar beneden. Met haar vingers veegt ze mijn mannenpap weg en stopt dit in haar mond. 'Heerlijk', zegt ze. Na deze ontlading voel ik me toch wat ongemakkelijk en ga ik naar mijn kamer. Een uur later komt Yvonne naar boven en komt mijn kamer binnen. Ze heeft een jurkje aangetrokken. Ze vraagt of ik ervan geschrokken ben. Ik begin te blozen en zeg dat ik niet goed weet wat ik nu moet. 'In mijn hoofd wil ik van alles, alleen je bent mijn tante. Wat zouden mijn ouders er wel niet van denken?

'Doe met me wat je wilt. Als ik het niet wil, geef ik het wel aan. Dit blijft onder ons.' Yvonne geeft me een zoen en loopt mijn kamer uit. De volgende dag word ik rond elf uur wakker en na een heerlijke douche loop ik in mijn boxer naar beneden. Yvonne zit in de tuin wat te lezen. Ik ga achter haar staan, zodat ik goed zicht heb op haar mooie decolleté. 'Kun je het zien?' vraagt Yvonne. 'Niet heel goed', zeg ik. Yvonne pakt mijn had en begeleidt deze naar haar linkerborst. 'Voel maar.' Als ik erin knijp, verschiet Yvonne wat. 'Voorzichtig Paul. Je moet het opbouwen.'

Dan streel ik wat over haar linkerborst. Ik voel haar tepel hard worden. Door de stof van haar jurk zie ik ook haar rechter tepel priemen. 'Mmmm, lekker. Wil je me beffen, Paul?' Yvonne trekt haar jurk uit, gaat weer in de stoel zitten en doet haar benen uit elkaar. Ik ga op mijn knieën tussen haar benen zitten. Voorzichtig begon ik haar kutje te zoenen. 'Gebruik je tong', zegt Yvonne en ze pakt mijn hoofd vast. Door mijn speeksel en door de geiligheid van Yvonne glijdt mijn tong heerlijk soepel over haar lipjes en clitoris. Dan vraagt Yvonne om ook een hand te gebruiken.

Ik weet niet goed wat ik ermee moet en streelt een beetje over haar schaamlippen. Ze pakt mijn hand vast en kreunt: 'Stop je vinger in me.' Voorzichtig druk ik mijn vinger bij haar naar binnen en met mijn vingertop wrijf ik zachtjes over haar g-spot. Yvonne begint zwaar te ademen en ik voel haar kut om mijn vinger spannen. Met haar handen trekt ze mijn hoofd stevig tussen haar benen. Het vocht gutst uit haar en ik bef haar gewoon door: 'Het was heerlijk, Paul. Al kon ik wel merken dat je nog niet veel ervaring hebt', zegt ze lachend. 'Heb je al wel eens geneukt? vraagt ze brutaal. 'Nee', zeg ik.

Yvonne glimlacht en zegt: 'Dat komt nog wel.' Wat ze ermee bedoelt, begrijp ik niet goed. Ze pakt haar boek en gaat weer zitten lezen. Ik zit er met een keiharde pik een beetje gefrustreerd bij. Dan loop ik naar binnen en ruk mezelf op mijn kamer naar een hoogtepunt. Die avond is het nog lang warm en Yvonne en ik zitten gezellig te borrelen en kletsen. Of het door de rosé kwam of niet, maar de sfeer werd wat losser. Na deze dag was ik nog steeds erg geil. Als de fles rosé op is, loop ik naar binnen.  Met geile gedachten bedenk ik een plannetje.

Als ik terugloop en de glazen vol heb geschonken, ga ik naast Yvonne staan en pak ik haar brutaal even bij haar borsten. Yvonne reageert direct en bloost een beetje. Door haar reactie voel ik mezelf aangemoedigd, pak Yvonne in haar nek vast en stuur haar hoofd richting mijn kruis. Yvonne trekt mijn boxer omlaag. Gulzig opent Yvonne haar mond en begint me te pijpen. Het kan mijn onervarenheid of brutaliteit geweest zijn, maar met mijn hand stuur ik haar hoofd en bepaal ik het ritme. Soms hoor ik haar even kokhalzen.

Met mijn andere hand pak ik een tepel van Yvonne beet en trek en knijp daar in. Even slaakt ze een gilletje met mijn pik in haar mond. Dan trek ik mijn pik terug uit de mond van Yvonne. Ze zegt tegen me dat ze het wel fijn vindt dat ik het initiatief neem. 'Ga maar eens staan', zeg ik tegen Yvonne. Ze staat op en ik tik met mijn voet tegen haar been. 'Benen wat uit elkaar.' Dan ga ik met mijn hand achterlangs haar billen en voel met mijn vingers aan haar kutje. Als ik haar lipjes open, voel ik dat ze lekker nat is. Yvonne vraagt me of het me bevalt wat ik voel.

Ik ga achter Yvonne staan en pak haar bij haar billen. Mijn pik staat recht omhoog en valt tussen haar billen. Met een hand hou ik haar billen vast en met de andere druk ik haar schouders naar voren. Yvonne gaat voorover gebukt staan. Met haar ellebogen steunt ze op een hand pak ik een borst vast waar ik stevig in knijp. Met mijn andere hand pak ik haar bij haar haren vast en bij elke stoot geef ik een ruk aan haar haren. Na een aantal stoten trek ik mijn pik uit Yvonne terug. Yvonne vraagt me waarom ik stop.

'Ga op je rug op tafel liggen', zeg ik haar en gelijkertijd geef ik haar een harde tik met mijn vlakke hand op haar billen. 'Ja, Paul', zegt Yvonne onderdanig en gewillig gaat ze op haar rug op de tuintafel liggen. Met mijn handen pak ik haar bij haar tepels en neem deze tussen duim en wijsvinger. 'Neuk me, Paul. Neuk me.' 'Ssst', zeg ik en leg mijn vinger op haar mond. Ik pak Yvonne bij haar hoofd en begeleidt haar zo naar mijn pik. 'Pijpen, slet', zeg ik tegen haar en met mijn rechterhand pak ik haar bij haar kutje. Mijn middelvinger druk ik naar binnen. Gulzig voel ik de mond van Yvonne om mijn pik bewegen.

Zonder wat te zeggen, doe ik een stap naar achteren en ga tussen haar benen staan. In een soepele beweging begin ik haar te neuken, hard en snel. Yvonne kreunt luid en moedigt me aan: 'Ga door, Paul. Neuk me. Neuk me hard, Paul. Ja!' Dan voel ik mijn orgasme opkomen en spuit mijn mannenpap in Yvonne haar kut. Doordat ik zo geil was, verslapt mijn pik nauwelijks en ik blijf haar nog even door neuken. Ik voel haar kutspieren mijn pik leegmelken en Yvonne haar luide gekreun verandert in een zware ademhaling. Ze is in trans. 

Dan trek ik mijn pik uit haar en ga weer lekker in de tuinstoel zitten. Ik steek een sigaretje op en geniet van het uitzicht. Yvonne ligt bij te komen en mijn mannenpap druipt uit haar kutje. Als Yvonne weer bij zinnen is gekomen en is gaan zitten, zegt ze: 'Dank je, Paul. Dit had ik echt nodig.' Die weken hebben we geweldige seks gehad en ook daarna hebben we elkaar nog regelmatig opgezocht voor goede, harde seks uit pure lust.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.75 sterren
4 stemmen