Zijn eerste trio

Mijn telefoon licht op. Ik zie een berichtje binnenkomen van mijn oude toyboy Tim. Na wat over koetjes en kalfjes te hebben gepraat, zegt hij een leuk voorstel te hebben. Nieuwsgierig als ik ben, vraag ik hem naar zijn voorstel. De afgelopen jaren ontvang ik met grote regelmaat verschillende voorstellen, maar de meeste zijn niet echt origineel. Ik ga er dan ook bijna nooit op in. Voor de echt leuke en vooral originele ideeën maak ik graag tijd. Tim vertelt wat hij van plan is en ik ben meteen enthousiast. We spreken een dag en een tijd af waarop we elkaar weer zullen gaan ontmoeten.

Tim en ik kennen elkaar al een hele tijd. Via verschillende sites zijn we een aantal keer opnieuw in gesprek geraakt. Drie keer is scheepsrecht zeggen ze en dat vonden wij ook. Nadat we elkaar op de derde site weer per toeval hadden ontmoet, hebben we eindelijk afgesproken. Dat smaakte meteen naar meer. Tim is een hele aantrekkelijke jongeman, die naast een goed lichaam ook de trotse eigenaar is van een goed stel hersens. Dat laatste is een zeer welkome afwisseling. Mijn ervaring is dat 'beauty en brains' over het algemeen lastig in een persoon te verenigen zijn. 

De mannen die alleen in het bezit zijn van de 'beauty' zijn over het algemeen niet echt de beste bedpartners. Misschien omdat ze nooit ergens moeite voor hoeven te doen, denken ze dat ze in bed ook geen moeite voor hun bedpartner hoeven te doen. Vaak zijn ze alleen gericht op hun eigen genot. Met Tim was dat gelukkig anders. Anders was er uiteraard ook geen vervolgdate gekomen. Nadat we een paar keer hadden afgesproken, is het contact een beetje verwaterd. Heel af en toe hadden we nog contact, maar van afspreken is het niet meer gekomen. 

Vandaag is het dan eindelijk zover. Vanavond zullen we elkaar sinds lange tijd weer zien. We hebben rond zes uur afgesproken bij een hotel. Ik app Tim dat ik er ben. Hij vraagt me nog even in de auto te wachten, zodat hij een en ander klaar kan zetten. Hij belooft me te appen als hij daarmee klaar is. Ik doe een spelletje op mijn telefoon om de tijd te doden. Dan appt hij me dat hij zover is. Ik stap de auto uit en loop naar de ingang van het hotel. Ik moet even kijken waar ik naar binnen moet, maar dan zie ik de trap. 

Ik loop de trap op en zoek het kamernummer. Ik zie dat er meerdere deuren zijn en vraag mezelf af welke deur ik moet hebben. Dan gaat er een deur open en zie ik Tim staan. Het voelt meteen weer vertrouwd. Ik loop achter hem aan naar binnen. Ik hang mijn jas over de stoel en kijk de kamer rond. Ik zie op verschillende plekken kaarsjes branden. Ook is het lekker warm in de kamer. Ik loop richting het bed en zie dat Tim zich aan zijn woord heeft gehouden. Precies zoals afgesproken zie ik haar naast het bed zitten. Ik heb wel een foto van Jolien gezien, maar zij heeft geen idee hoe ik eruit zie.

Ze zit op haar knieën op een sprei op de grond en heeft een witte pluche blinddoek voor haar ogen. Haar lange blonde lokken reiken tot ver over haar schouders. Haar handen zijn geboeid en rusten op haar rug. Jolien draagt een mooie sexy, zwarte body met gouden pailletjes. Daarover draagt ze een doorzichtige, zwarte blouse. Hierdoor komt haar mooie lichaam extra goed uit. 

Voor de gelegenheid heb ik mijn zwarte rokje, wetlook topje en uiteraard jarretels met mooie pumps aangetrokken. Vanavond is Jolien ons sletje. Tim en ik kunnen vanavond bepalen hoe we Jolien inzetten om ons genot te dienen. Tim komt naast me staan en heet me welkom door me heerlijk op mijn mond te zoenen. Ik herinner me weer hoe lekker hij kan zoenen. Doordat Jolien haar zicht is weggenomen, werken haar andere zintuigen ongetwijfeld een stuk beter. Ik vraag mezelf af hoe het voor haar moet zijn om alle geluiden te horen zonder dat je kunt zien wat er gebeurt.

Ze hoort vast ook hoe Tim me zoent. Het lijkt me toch lastig om je minnaar te horen zoenen met een andere vrouw. Ik hoop maar dat ze niet jaloers is, maar Tim heeft me verzekerd dat dat niet het geval is. Vooraf hebben we het hier namelijk uitgebreid over gehad. Ik heb eerdere ervaringen met trio's gehad waarbij de vrouw het (achteraf) blijkbaar toch lastig vond om haar minnaar innig met mij in de weer te zien. Jolien zegt echter niks en ondergaat haar lot. Tim doet mijn jasje en mijn rok uit en vraagt me om op de rand van het bed te gaan zitten.

Hij draagt Jolien op om voor me te komen zitten. Ze schuifelt langzaam dichterbij en komt dichtbij de rand van het bed zitten. Ik ga wat lager op het bed liggen, zodat ze met haar hoofd precies ter hoogte van mijn vulva zit. Ze brengt haar hoofd naar voren en Tim begeleidt haar naar mijn vulva. Haar mond verkent de binnenkant van mijn dijen. Langzaam verplaatst ze haar mond steeds een stukje dichter naar mijn meest gevoelige plekje. Met haar tong begint ze voorzichtig mijn intieme zone te verkennen. Joliens tong voelt heerlijk aan. 

Tim kijkt tevreden toe hoe zijn subje mij pleziert. Dan gaat hij op zijn knieën voor het bed zitten en heel kort voel ik zijn vertrouwde tong op mijn clit. Dit is wel heel erg geil! Heerlijk om te voelen hoe twee mensen het meest gevoelige plekje van je lichaam aanraken. Dan is het weer de beurt aan Jolien om haar taak te vervolgen. Ondertussen kleedt Tim zich uit. Aangezien ze zijn zaadsletje is, wil hij haar even zelf gebruiken. Ze stopt met likken. Tim pakt haar hoofd vast en brengt zijn harde pik in haar mond. Vol overgave pijpt ze hem. Ik zie hoe Tim en Jolien hier beiden van genieten. 

Als hij er genoeg van heeft, zegt hij Jolien dat ze op haar rug op het bed moet gaan liggen. Voorzichtig staat ze op en begeleiden we haar naar het bed. Haar benen wijzen naar het hoofdbord en haar hoofd ligt op het voeteneind. Tim vraagt me om op haar gezicht te gaan zitten met mijn gezicht richting haar voeten. Dat laat ik me geen twee keer zeggen als ik weet wat hij van plan is. Ik ga op mijn knieën op het bed zitten en laat me op haar gezicht zakken. Tim doet een condoom om en komt achter het bed staan.

Het blijkt toch iets te lastig te zijn als hij achter het bed staat. Jolien schuift iets verder omhoog, zodat Tim achter haar op het bed kan gaan zitten. Ik ga weer op het gezicht van Jolien zitten en voel haar tong weer op mijn clit. Terwijl ik geniet van haar tong komt Tim achter me zitten. Ik voel zijn heerlijke pik ik mijn vagina glijden. Tim stoot in me en Jolien likt mijn clit, een goddelijke combinatie! Mijn handen strelen het heerlijke lichaam van Jolien. Mijn handen glijden over haar kousen rustig verder omhoog. 

 Via haar body glijden mijn handen omhoog richting haar borsten. Ik probeer het aanraken van haar borsten zo lang mogelijk uit te stellen. Bij mij zorgt het net niet aanraken van mijn borsten er juist voor dat het verlangen dat de ander ze wel aanraakt nog groter wordt. Als dan uiteindelijk de aanraking volgt, is dat extra lekker. Ik streel de zijkant van haar lichaam en bij het omhoog gaan van mijn handen vermijd ik de aanraking met haar borsten. Datzelfde geldt voor haar vulva. Telkens wanneer ik mijn handen over haar bovenlichaam naar beneden laat glijden, probeer ik die te vermijden.

Met mijn nagels duw ik in haar benen en breng ze omhoog richting haar buik. Ik voel haar lichaam hierop reageren. Bij een volgende aanraking breng ik mijn handen iets dichter langs haar borsten. Bij elke volgende aanraking kom ik steeds iets dichterbij totdat ik uiteindelijk met mijn handen haar borsten volledig omvat. Ik knijp er voorzichtig in. Ik buig iets verder voorover, zodat Tim dieper in me kan stoten. Ik ga naast Jolien op het bed liggen en Tim komt tussen mijn benen in zitten. Hij legt mijn benen in zijn nek en stoot krachtig bij me naar binnen.

Terwijl hij lekker in me stoot, glijden onze handen over het strakke lichaam van Jolien. Nog altijd is Jolien geblinddoekt en heeft ze geen idee hoe ik eruit zie. Best een geil idee eigenlijk. Misschien moeten we dat maar zo laten. Dan ga ik straks naar huis en heeft ze geen idee met wie ze zojuist seks heeft gehad. Tims pik glijdt uit me en hij gaat tussen de benen van Jolien zitten. Hij brengt zijn pik bij haar naar binnen. Ik vind het leuk om hen zo bezig te zien en geniet van het uitzicht zo vlakbij mij. Aangezien ze al lekker is opgewarmd, duurt het niet lang voordat ze heerlijk klaarkomt.

Echter de afspraak is dat ze Tim toestemming moet vragen om klaar te mogen komen. Dat heeft ze net dus niet gedaan. Dat betekent dat er een gepaste straf moet volgen. Jolien moet op haar buik op het bed gaan liggen. Ik loop naar het bureau en zoek een zweep uit. Het wordt de flogger. De flogger test ik op de strakke billen van Jolien. Eerst zachtjes en dan steeds iets harder. Ze kan best veel hebben. De flogger wordt afgewisseld met een ouderwetse tik op de billen met de vlakke hand van Tim. Als de straf is ingelost, mag Jolien plaatsnemen op de harde paal van Tim.

Terwijl zij hem bereidt, zoen ik Tim. Leuk om de klik tussen hen te zien. Heerlijk dat dat kan. Af en toe ontsnappen aan de echte wereld en met je minnaar of minnares afspreken. Heerlijk genieten van die bubbel en elkaar en dan weer verder met je echte leven. Ondertussen heeft Jolien haar vagina verruilt voor haar mond. Vol passie pijpt ze Tim. Af en toe help ik haar een mondje. Als Jolien zijn pik weer in haar mond neemt, komt Tim na een paar diepe halen heerlijk klaar. Ze slikt zijn zaad netjes door. Als hij bij is gekomen, is het tijd voor de volgende ronde. 

Tim vraagt me wat ik wil dat Jolien doet. Nou daar hoef ik niet heel lang over na te denken. Aangezien ik nog geen orgasme hebt gehad, stel ik voor dat Jolien verder gaat met waar ze was gebleven. Ik ga op mijn rug op het bed liggen met een kussen onder mijn hoofd. Niet veel later voel ik haar warme, zachte tong weer over mijn clit strijken. Ik sluit mijn ogen en geniet er volop van. Al snel zit ik tegen een orgasme aan, maar het wil nog maar niet doorzetten. Tim pakt een condoom en doet die bij zichzelf om.

Dan gaat hij achter Jolien zitten en neemt haar doggystyle. Bij elke stoot voel ik hoe Jolien naar voren schuift. Het is voor haar lastig om haar tong op dezelfde plek te houden. De aanblik van Tim die haar neemt en Jolien die mij beft is super geil. Jolien komt erg makkelijk klaar. Door het ferme stoten van Tim in haar, duurt het niet erg lang voordat ze opnieuw een orgasme bereikt. Doordat zij een orgasme krijgt, zorgt dat ervoor dat ik zo mogelijk nog meer opgewonden raak. Na een paar laatste strelingen van haar tong kom ik dan ook heerlijk klaar. 

We gaan naast elkaar op het bed liggen en kletsen gezellig nog wat. Jolien is inmiddels wel erg nieuwsgierig hoe ik eruit zie. Naast mijn stem en de smaak van mijn vagina weet ze eigenlijk niks van me. Ik vraag haar de blinddoek op te houden .Ik speel nog steeds met de gedachte om zo naar buiten te lopen zonder dat ze me heeft gezien. Om haar toch een idee te geven hoe ik eruit zie, mag ze me met haar handen aanraken. Ze steekt haar handen uit en raakt mijn hoofd aan. Voorzichtig tasten haar handen mijn voorhoofd, neus, wangen en mond af. 

Dan zakken haar handen verder af naar beneden. Haar handen glijden over mijn armen en vervolgens rustig omhoog richting mijn bovenlichaam. Haar handen voel ik rusten op mijn borsten. Die zijn blijkbaar een stuk groter dan ze dacht. Zo heeft ze toch een beetje een idee hoe ik eruit zie of in iedere geval hoe ik voel. Omdat het zo'n leuke en relaxte avond was, vind ik dat ze het recht heeft om te zien wie ze zojuist heerlijk heeft verwend. Als ze haar blinddoek afdoet, moet ze even wennen aan het licht. De hele avond heeft de blinddoek haar het zicht ontnomen.

Als haar ogen gewend zijn aan het licht bekijkt me uitvoerig. Ze geeft aan aangenaam verrast te zijn. Nu we elkaar kunnen zien, kletsen we gezellig nog even na en wisselen we ervaringen en fantasieën uit. Aangezien er inmiddels alweer een aantal uur is verstreken, is het tijd om onszelf aan te kleden en huiswaarts te gaan. Dankzij de leuke klik spreken we af dat dit zeker nog een keer een vervolg gaat krijgen. De eerste keer is toch altijd een beetje aftasten wat de ander wil en hoe ver je wilt en kunt gaan.

De volgende keer zullen Tim en ik haar dan ook wat harder aanpakken. Tot die tijd kunnen we onze fantasie de vrije loop laten en alvast plannen maken voor een volgende ontmoeting.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.4444444444444 sterren
9 stemmen