Hypnofilmpjes

Voor je deze blog leest toch even een waarschuwing. De links in dit artikel zijn mentaal schadelijk en zelfs gevaarlijk voor gewone Alpha hetero mannen en zijn enkel bedoeld voor sissy beta's. Lees gerust het artikel door voor achtergrondinformatie, maar open de links die bij dit artikel horen niet, tenzij je zelf een overtuigde of ontluikende sissy bent.

Lees meer »

Terug naar de Sissy School

Om een veelheid van redenen kan en wil ik de echte transitie naar vrouw niet maken. Dat wil niet zeggen dat ik het gevoelsmatig niet kan beleven en dat ik niet af en toe ondeugend en stout ben, integendeel. Diep van binnen gelden nog altijd de regels en zal ik nooit de grenzen overschrijden van wat verboden is. Ik kan immers nooit meer seksuele vrijheid ervaren. Dat heb ik afgestaan bij intrede op de Sissy School. 

Lees meer »

Intrede ritueel

Regelmatig dienen nieuwe beta-jongetjes zich aan die desperate zijn om een opleiding te krijgen tot sissy slet. Ze zien vaak filmpjes op internet van sissies en worden erdoor geïntrigeerd. Er zijn ook de vaste lok-kanalen zoals hypnotube.com die een aanzuigend, hypnotiserend en verslavend effect teweeg brengen. Daarnaast heb je natuurlijk ook de gender onzekeren die vroeger wel eens wat aantrokken van hun zus of moeder en dat op latere leeftijd ook zijn blijven doen.

Lees meer »