Vernedering

Ingezonden door Kees

Het vernederen van een man met zijn onder de maat presterende, kleine piemeltje is een heel bekend fetisj gevoel voor onderdanige mannen. Vaak denken vrouwen dat ze daarmee hun man kwetsen, maar het tegendeel is waar. Het brengt haar man in een enorme onderdanige roes. Het is voor die mannen helemaal niet zo belangrijk of zijn piemeltje werkelijk kleiner is dan normaal, maar het verbale, overtuigende vernederen raakt zijn onderdanigheid heel diep. Daarom is het ook belangrijk dat de dominante vrouw heel consequent en overtuigend blijft in haar vernederingen van zijn kleine piemeltje.

Hoe harder, overtuigender en consequenter zij hem triggert met haar vernederingen van zijn kleine, onder de maat presterende piemeltje, des te dieper hij in zijn onderdanigheid zakt en hoe aanhankelijker hij zich naar haar toe zal gedragen. Het gevoel is oprecht en de liefde verdiept zich dan van beide kanten. De woorden die zo'n groot effect hebben, werken heel goed als ze uitgesproken worden, maar zeer zeker ook in de vorm van geschreven berichten. Het voordeel van en spannende aan geschreven berichten is dat deze gedurende de hele dag en overal tussendoor gestuurd en gelezen kunnen worden. Dat voelt dan als een heel lang, geheim, voorspel.


Hoe het allemaal begon

Kees had al vaker tegen Marja gezegd dat hij het een opwindend idee vond als Marja hem zou vernederen en hem als onderdanige zou behandelen. Kees hield ervan gedomineerd te worden in het seksspel. Marja moest er wel aan wennen en voelde er eerst niet zoveel voor. Ze wilde Kees ook niet kwetsen, zo dacht ze. Ze speelde wel met de gedachte en samen bedachten ze seksspel elementen zoals een kuisheidskooitje en bondage. Soms kwam er een zweepje aan te pas of attributen die in bijna elke slaapkamer wel te vinden zijn, zoals een vibrator.

Samen leerden ze wennen aan het idee dat Kees een kuisheidskooitje zou dragen. Soms deed hij dat ook al. Beiden wenden aan dat idee, maar er bleef bij beiden een bepaalde verlegenheid bestaan om het onderwerp 'vernedering' echt op te pakken in hun erotische spel. Op een dag zei Marja tegen Kees dat hij zijn kuisheidskooitje aan moest doen, wat Kees maar al te graag deed. Dat betekende namelijk weer wat speelse spanning. Die dag liet Marja eigenlijk niet al te veel gebeuren. Ze streelde Kees zijn kruis af en toe en plaagde hem met opmerkingen dat hij deze keer wat langer opgesloten zou blijven.

Die avond in bed knuffelden ze wat. Marja streelde even de ballen van Kees, zodat hij opgewonden. Hij kon maar moeilijk in slaap vallen, mede door zijn kuisheidskooitje. De volgende ochtend bij het ontwaken, streelde Kees Marja, waarop zij hem kuste en zijn ballen kneedde. Kees werd erg opgewonden, maar zijn kooitje maakte een volledige erectie onmogelijk. Marja liet zich lekker tot een orgasme likken en strelen door Kees en speelde ondertussen met zijn gekooide piemeltje. Ze maakte enkele opmerkingen over dat zijn piemeltje te klein was en nu echt lang opgesloten moest blijven.

Kees ging douchen en kleedde zich aan om te gaan werken, Marja draaide zich nog even om. Op het werk kreeg Kees een berichtje van Marja: Lieve schat, jouw piemeltje laat ik maar opgesloten, want daarmee kan je mij echt niet bevredigen. Kees was perplex. Zo’n duidelijk vernederend berichtje had hij nog nooit gekregen. Hij wist niet hoe hij erop moest reageren. Het wondt hem tegelijkertijd enorm op. Kees reageerde maar met een hartje en een verlegen emoticon. Enkele uren later kreeg Kees weer een berichtje van Marja: Schatje, weet je nog dat ik je verteld heb van mijn ex; David?

Die heeft zo’n grote, dikke en harde pik en die kan zo lekker lang neuken. Echt in alles het tegenovergestelde van jouw kleine piemeltje. Kees wist nu helemaal niet meer hoe te reageren en schreef terug: Liefje, dat maakt me erg verlegen. Dat was eigenlijk precies wat Marja wilde horen, want het was haar erom te doen Kees verlegen te maken. Het liefst zo erg mogelijk. Dat wilde ze nu eens uitproberen. Marja schreef terug dat ze die avond nog wel meer zou vertellen. Kees werd er zenuwachtig, maar ook erg geil van.

Die avond was de sfeer tijdens het eten al speels, met knuffels en ondeugende kwinkslagen tussendoor. Na het eten zei Marja tegen Kees dat hij zich uit moest kleden en gekleed in slechts zijn kuisheidskooitje weer de huiskamer in moest komen. Kees moest voor Marja gaan staan. Marja keek hem aan en zei: 'Nu ga je op je knieën zitten en je biedt netjes jouw excuses aan voor het hebben wat zo’n klein, dun piemeltje die niet eens lang genoeg kan neuken.' Kees knielde en stamelde: 'Lieve Marja, het spijt me zo dat ik je met mijn kleine piemeltje niet kan geven wat jij nodig hebt en verdient.

Het spijt me dat ik te klein geschapen ben en het spijt me dat ik veel te snel klaar kom.' Marja kreeg er plezier in en antwoordde: 'Te klein geschapen? Je hebt een kinderpiemeltje. Je lijkt niet eens op een man. En te snel klaarkomen, dat is nog zwak uitgedrukt. Je kan niet eens neuken. Als je dat kinderpiemeltje in mij brengt, kom je meteen al klaar. Dat is geen neuken.' Kees kromp ineen van schaamte en wist zich echt geen houding meer te geven. Marja zag dat heel goed en ontdekte in zichzelf dat ze ervan genoot.

Het gevoel van macht, de emoties en de intimiteit van Kees te kunnen sturen was voor Marja een heerlijk gevoel. Marja stuurde Kees naar de slaapkamer en gebood hem op handen en knieën te gaan zitten, met zijn hoofd naar het voeteneind. Ze deed hem een blinddoek om en een mondknevel in en vervolgens deed ze een bondage aan zijn enkels, waaraan ze vervolgens zijn polsen bevestigde. Hierdoor lag Kees met zijn hoofd op het bed en zijn billen omhoog, vastgebonden. Marja plaagde hem met deze kwetsbare positie.

Terwijl ze met haar hand op zijn ballen tikte, zei ze: 'Nu kan jouw kinderpiemeltje helemaal niets meer en kan ik juist genieten. Wacht maar af.' Marja pakte wat glijmiddel en gleed met haar glibberige vingers rond de anus van Kees en af en toe naar binnen. Toen hij goed glibberig was, duwde ze langzaam een forse buttplug in zijn anus. Kees kreunde en Marja voelde zijn gecombineerde gevoel van schaamte en opwinding. Gekooid, naakt, vastgebonden en met de buttplug in, liet Marja Kees zo even op handen en knieën geblinddoekt zitten.

Ze kleedde zich uit en praatte tegen Kees. 'Zo daar lig je dan met je kinderpiemeltje. Doet je kontje zeer?' Marja nestelde zich lekker in de kussens en keek zo van achteren naar Kees zijn omhoog gestoken kontje. Ze moest erom lachen en maakte opmerkingen. Met haar blote voet tikte ze tegen de ballen van Kees aan en ze zei dat ze hem zou leren wat genot voor haar betekent. Marja pakte een vibrator en Kees hoorde hoe ze hem aandeed. Het gezoem werd een achtergrondgeluid. Marja speelde met de vibrator en praatte tegen Kees.

Kees kon door de knevel niets terugzeggen, maar ze hoorde aan zijn ademhaling de opwinding toenemen. Marja plaagde Kees, terwijl ze met haar voet zijn ballen af en toe aantikte. 'Jij met jouw kleine, dunne piemeltje hebt mij nog nooit laten klaarkomen met dat dingetje. Je maakt dat ik wel moet verlangen naar andere mannen. Ik heb je verteld van David, mijn ex. Zijn pik is zoveel groter en dikker dan dat dingetje van jou. Hij kan echt neuken, wel een kwartier lang, voordat hij klaarkomt. Jouw piemeltje leegt zich al na een halve minuut, dat kan je geen neuken noemen.

Niet alleen David is veel beter in bed, maar eigenlijk al mijn eerdere minnaars waren stuk voor stuk beter geschapen en kunnen veel langer neuken dan jij. Neem nou Martin, die neukte me de hele nacht door met verschillende standjes en hij liet me meermaals klaarkomen voordat hij klaarkwam.' Kees hoorde daarna de vibrator zoemen en hij hoorde hoe Marja ermee speelde. Op een gegeven moment begon Marja erg opgewonden de naam van David te noemen: 'Oh David, toe neuk me met jouw lekkere pik. Neuk me weer zoals vroeger. Je bent zoveel beter dan Kees. Toe neuk me. Spuit me vol.'

De schaamte bij Kees kreeg een nieuwe dimensie, namelijk jaloezie. Kees was beschaamd, jaloers en heel erg opgewonden. Marja was machtig, on top, heel erg opgewonden en zij bepaalde alles. Marja ging steeds meer op in haar spel met de vibrator en ‘vergat’ Kees uiteindelijk. Al masturberend werkte ze naar een orgasme toe. Marja dacht daarbij echt alleen maar aan haar ex David. Al roepend en kreunend kwam Marja uiteindelijk klaar: 'Oh David. Ja! David, neuk me. Laat me klaarkomen op jouw heerlijke grote pik. Oh ja, ik kom. Oh David!!!!'. Kees hoorde het aan en kromp van binnen.

Ja, zo geil als David zijn geliefde Marja kon neuken, zou hij echt nooit kunnen. Hij schaamde zich daar nu oprecht voor en voelde het ook echt zo. Als Marja bekomen was van haar orgasme, maakte ze de blinddoek, mondknevel en bondage van Kees los, maar de buttplug en het kuisheidskooitje liet ze zitten. Ze bleven in bed liggen en knuffelden wat. Marja voelde zich voldaan en bevredigd. Kees daarentegen voelde zich jaloers, geil, onbevredigd en beschaamd. Zo hoort het ook. Vonden Marja en Kees eigenlijk allebei.

De volgende ochtend bij het wakker worden, zei Marja tegen Kees dat ze een ‘Mantra’ wilde die Kees dagelijks voor haar uitspreekt. Marja zei dat kees elke dag, s’ochtends voor hij opstaat Marja zijn excuses moet aanbieden voor het feit dat hij een te klein piemeltje heeft en dat hij te snel klaarkomt. Hij moet erbij zeggen dat hij daarom goed begrijpt dat Marja naar andere mannen verlangt. Dat dat in feite zijn eigen schuld is door zijn seksuele dysfuncties. Het is een echte cuckold mantra voor dagelijkse herhaling. De eerste keer is altijd het moeilijkst.

Kees probeerde het de eerste keer: 'Lieve Marja, het spijt me zo dat mijn kleine piemeltje jou zo teleurstelt. Het spijt me dat ik je niet kan neuken zoals je verdient. Het spijt me dat ik mijn piemeltje niet kan controleren. Lieve Marja, je verdient een echte man als minnaar. Ik gun je dat oprecht.' Ze meenden het allebei ook echt. Wie weet waar dit naartoe zou gaan.

 

Stap voor stap

Stap voor stap speelden Marja en Kees hun spel verder. Het werd ook steeds gewoner in hun dagelijks leven. Marja had in het begin een beetje weerstand tegen het idee dat ze Kees zou kwetsen met het vernederen van zijn piemeltje, maar ze raakte er ook van overtuigd dat dat juist was wat hij nodig heeft. Het effect van haar woorden op Kees vond Marja fantastisch om te ervaren. Het steeds grotere gevoel van macht die dat haar dan weer gaf, was voor Marja een overweldigend gevoel van groeiende zelfverzekerdheid en lustbeleving.

Naarmate ze het spel langer en consequenter speelden, voelde Marja ook haar eigen lust en opwinding toenemen. Marja werd erg geil bij het idee dat ze Kees zijn piemeltje kon vernederen en als ze bedacht hoe ze dat deze keer zou doen. Ze besefte steeds beter dat de drijvende emoties die Kees stuurden op haar woorden, schaamte en jaloezie waren. Deze twee emoties, schaamte en jaloezie, maakten Kees oprecht onzeker, angstig zelfs, maar ook erg opgewonden en onderdanig. Dat effect maakte Marja op haar beurt ook erg zelfzeker en opgewonden. Ze kreeg er echt plezier in.

Zo werd het meer en meer een leefstijl. Als Kees ’s morgens wakker werd, streelde hij altijd Marja haar haar en haar borsten. Marja vond het dan leuk om half slaperig even met haar hand naar Kees zijn gekooide piemeltje te gaan en die te strelen en zijn balletjes te strelen. Dan zei ze bijvoorbeeld : 'Jouw balletjes zijn echt de kleinste balletjes die ik ooit bij een volwassen man heb gezien. Kleine balletjes en een dun kinderpiemeltje.' Zo verzon Marja eigenlijk bijna elke dag wel een opmerking om Kees aan het begin van de dag in zijn onderdanige rol te krijgen. Dat werkte heel erg goed.

Zo ging ze weleens demonstratief staan kijken als Kees zich douchte. Ze genoot dan van zijn onzekere blik. Kees wist dan dat er die dag vast wel meer zou volgen. Dat maakte hem opgewonden. Zo ook deze keer. Kees ging naar zijn werk in al redelijk opgewonden en onderdanige gemoedstoestand. Tegen het einde van de ochtend kreeg hij een berichtje van Marja: Toen ik jou vanmorgen onder de douche zo eens bekeek, realiseerde ik me weer hoe klein jouw piemeltje is. Dat kleine dunne eikeltje is echt niet te voelen.

Ik moet zeggen dat ik met heel geil genot terugdenk aan de stevige pik en mooie dikke eikel van David. Kees reageerde verlegen. Het zat in zijn hoofd en ging er ook niet meer uit. Hij was aan het werk, maar keek steeds even op zijn telefoon of Marja nog iets had gestuurd. Het idee maakte hem week en geil. Aan het einde van de lunchpauze kreeg Kees weer een berichtje: Als ik David zijn mooie, dikke, harde pik in mijn mond nam, vulde alleen zijn eikel al bijna mijn hele mond. Ik moest moeite doen om hem goed te kunnen pijpen. Wat ik overigens heerlijk vond en hij ook.

Dan likte ik zijn stevige, grote ballen en zo langs zijn dikke pik naar boven, naar zijn dikke harde eikel. Hmm. Kees stelde zich het als beelddenker helemaal voor en werd er jaloers en verlegen ervan. De gedachte bleef door zijn hoofd gaan.  Marja was dit zich terdege bewust. Daarnaast maakte het Marja ook echt geil. Zij stelde zich voor hoe ze haar ex David inderdaad heerlijk likte en pijpte en hoe ze dan van elkaar seks genoten. Dat besefte Kees zich op zijn beurt dan ook weer heel erg goed.

Ergens in de middag kreeg Kees weer een berichtje: Dat kleine pikkie van jou komt dan wel heel erg snel klaar, maar er komt dan wel maar heel erg weinig uit. Als David in mijn mond spoot, had ik grote moeite om die heerlijke grote hoeveelheid warm sperma te slikken. Bij jou is het bijna niks. Met knikkende knieën voltooide de jaloerse en beschaamde Kees zijn werk die dag. Marja genoot ervan, maar ze was ook oprecht erg opgewonden van de herinneringen aan haar goed geschapen en goed presterende ex David.

Die avond gingen ze op tijd naar bed. In bed wilde Marja dat Kees enkele dildo’s op het bed zou leggen. Ze hadden er enkele die een penisvorm hadden van een flink formaat. Ze pakte er eentje en hield die naast het gekooide piemeltje van Kees en ze zei: 'Kijk, deze lijkt het meest op de heerlijke piemel van David. Deze dildo noemen we dan voortaan David. Daarna pakte ze de andere en hield die ook naast zijn gekooide piemeltje en zei: 'Deze lijkt het meest op Martin, dus die noemen we voortaan dan ook Martin.'

Marja vervolgde: 'Nu ben ik de hele dag al zo geil door mijn herinneringen aan die heerlijke grote pik van David, maar toch wil ik nu met Martin spelen. Martin die me echt de hele nacht kon neuken en mij wel drie keer liet klaarkomen voordat hij in mij spoot. Kom eerst even hier en biedt je excuses aan dat jij mij niet kan neuken terwijl echte mannen, zoals David en Martin dat wel kunnen.' Verlegen stamelde Kees zijn excuses: 'Het spijt me liefje dat ik niet zo goed kan neuken als David en Martin.' Marja lachte hem uit en zei: 'Niet zo goed? Je kan helemaal niet neuken.

Als dat kleine dingetje van jou alleen al tegen mijn schaamlippen aankomt, komt ie al klaar.' Beschaamd en jaloers beaamde Kees wat Marja zei. Ze streelden elkaar. Kees likte Marja en begon zachtjes te spelen met haar dildo die ze net Martin had genoemd. Heel langzaam warmde ze op en Kees merkte hoe opgewonden Marja was. Kees duwde heel voorzichtig en langzaam de dildo Martin bij Marja naar binnen, terwijl hij haar likte en streelde. Marja kreunde de naam van Martin. Ze raakte steeds meer opgewonden en kreunde steeds harder om Martin: 'Oh Martin, neuk me met jouw lekkere dikke pik.

Oh ja, neuk me diep en lang, zoals je dat toen ook deed. Ja, spuit in me. Laat me komen.' Met deze woorden kwam Marja heftig klaar. Ze lagen lekker tegen elkaar en Marja genoot nog na van haar heftige orgasme. Plagerig streelde ze de balletjes van Kees en zei: 'Zo jammer dat jij mij met jouw kleine dingetje niet kan bevredigen.' Toen viel ze in een diepe tevreden slaap. Kees lag nog wel even wakker die nacht.

 

Discipline

Naarmate hun spel vorderde en vooral Marja meer en meer groeide in haar rol en er oprecht steeds meer van ging genieten, ontwikkelde zich het spel ook met meer verdieping. Marja begon zich in toenemende mate te realiseren dat ze heel erg kan en mag genieten van haar dominante rol, dat het vernederen van Kees zijn kleine piemeltje hem niet echt kwetst, maar juist heel erg opwindt en hem eigenlijk geeft wat hij zo diep van binnen nodig heeft. Op een ochtend deed Marja het kuisheidskooitje af bij Kees en begon ze hem uit te dagen en te verleiden. Kees vond het heerlijk.

Ze streelden en kusten elkaar en Marja streelde het piemeltje van Kees. Wel plaagde ze hem door te zeggen dat hij wel echt een heel kleintje heeft en dat ze oprecht verbaasd is dat zijn balletjes echt sperma kunnen maken, al is het erg weinig.
Kees werd hier ook heel erg opgewonden van. Al snel kroop hij op Marja en wilde hij neuken. Hij bracht zijn piemeltje heel voorzichtig bij Marja naar binnen, maar helaas binnen enkele seconden kwam hij ongewild klaar. Marja duwde hem abrupt van zich af en streng zei ze tegen hem: 'Zie je wel. Jouw kleine piemeltje kan ook niks hè.

Kom je weer klaar in enkele seconden. Je kan echt niet neuken!' Kees schaamde zich en Marja’s woorden maakten zijn schaamte nog intenser. Marja genoot daar nu juist van, zo ver was ze al gekomen. 'Nu moet je me likken en een orgasme geven met jouw tong. Dat kleine drupje sperma moet je ook uit mij likken', zei ze streng. Kees kroop tussen haar benen en likte zo goed hij kon. Hij proefde zijn eigen sperma en voelde schaamte en verlegenheid. Hij ging wel door, hij moest wel.
Marja raakte weer opgewonden.

Terwijl Kees haar uit volle overtuiging likte en streelde, riep Marja om Martin, haar geile minnaar van weleer. Toen ze klaarkwam, kreunde Marja: 'Oh Martin, spuit me lekker vol met die mooie, harde, grote pik van je. Met echt zaad, jouw heerlijke warme straal diep in me.' Kees voelde zich echt falen en was erg jaloers. Voordat ze gingen slapen, moest Kees het kuisheidskooitje weer omdoen en Marja zei : 'Dat was weer een teleurstelling. Dat kleine, waardeloze piemeltje van jou komt echt veel te snel. Je kunt echt niet neuken.'

Enkele dagen later stuurde Marja een berichtje naar Kees dat ze weer via social media contact had gekregen met een oude liefde van haar. Ze schreef aan Kees: O liefje, ik heb via social media een oude liefde teruggevonden. Het is echt een heerlijke man en hij ziet er zo lekker uit. Zijn pik is ook zoveel beter en groter dan dat dingetje van jou. Ik ga met hem chatten en misschien wel afspreken.' Kees kromp ineen van jaloezie en schaamte. Het was wel waar. Zijn kleine piemeltje dat zo snel klaarkomt, was ook echt waardeloos. Hij was het zich zo bewust.

Marja daarentegen voelde zich groeien en raakte steeds zelfverzekerder. Ze begon heel enthousiast aan haar chatavontuur met haar oude liefde. Dit keer was Kees echter onderdeel van het spel, net als die oude liefde.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
3 stemmen