V Confrontatie

Ingezonden door Mosby & Cira

Cuckolding is vooral het accepteren dat het genot bestaat uit confronterende betrokkenheid. Niet de daad zelf staat centraal voor de cuck. Deze conclusie was vooral een samenvatting van mijn eerste echte confrontatie waarbij mijn Lady's in mijn bijzijn werden gebruikt of zich lieten gebruiken door M. Het zal duidelijk zijn dat dit voor mij nogal wat teweeg heeft gebracht. Mijn lieve, mooie dames noemen hem Meester, maar ik kan hem, hoeveel ik hem ook respecteer, nog niet voluit Meester noemen.

De man die mijn Lady's benadert met een vanzelfsprekendheid maakt me duidelijk wie ik ben. Daarom noem ik hem liever M. Vanaf de eerste kennismaking wilden de dames al meer. Het leek alsof ze nog geiler waren en zonder terughoudendheid zich schaamteloos van kop tot kont wilden laten gebruiken door M. Voorafgaand aan de tweede sessie in de hotelsuite, die ondertussen onze vaste stek lijkt te worden, laat M. heel duidelijk blijken dat 'mijn' vriendinnen zonder reserve of bedenking van en voor hem zijn.

Via de e-mail laat hij mij, Lady Donya en Lady Cira onverbloemd weten wat er staat te gebeuren. Hij schrijft: Mijn twee prachtige "sletjes" gaan zich uiterst "hoerig" gedragen en ik kan alles met hen doen waar ik zin in heb. Die boodschap lijkt vooral bedoeld om mij als cuckold te laten merken dat dit 'zijn' dames zijn. Het klopt in zekere zin ook wel, omdat er helemaal geen sprake is van een rollenspel. De Lady's willen dit ook echt graag. M. gaat ervan uit dat 'zijn meisjes' hem niet ongehoorzaam zullen zijn. Bij onze tweede sessie blijkt dat M. hen indien nodig hard corrigeert.

Bij de eerste ontmoeting heeft M. zijn 'sletjes', zoals hij ze noemt, voornamelijk seksueel gebruikt. Dat ging er af en toe wild aan toe. Dit staat volgens M. weliswaar hoog op het actielijstje, maar bij de vervolgontmoeting komen daar een aantal nieuwe elementen bij. M. wil dat ze zich daar mentaal op voorbereiden. Ik ben de Toy, het speeltje van de dames. Ik ben gewaarschuwd dat mij een nieuwe ervaring te wachten staat. Er is, speciaal voor mij, een buttplug, een dildo en een anaaldouche aangeschaft. Ik ben er toch wel zenuwachtig over.

Mij is ook te kennen gegeven dat ik als cuck zonder toestemming geen erectie mag krijgen, noch klaarkomen. Mijn Lady C. meldt me per e-mail dat ze het voor mij bestemde nieuwe speeltje al in haar kontje heeft gehad. Ook Lady D. meldt me dat ze hem even zal 'dopen' voordat ik hem ga voelen. 'Hij glijdt er zomaar in, "hoertje" van ons!', aldus de onverbiddelijke dames. Ze kunnen het niet laten mij te plagen: 'Toy, jouw beide Lady's willen jou als hun "slet" zo geil als boter maken met alleen maar kijken naar... Dat weet jij ook, "slet".'

Mijn vriendin, Lady C., bevestigt nog eens hoe ze aankijkt tegen 'haar' minnaar M.: 'Ik please hem in alles, zoals mijn Meester het graag wil. Ik verlang er ook naar om zijn heerlijke, harde pik daarna te mogen ontvangen in mijn strakke, vochtige kutje, want je weet, mijn kutje is tenslotte zijn bezit!' Het is me duidelijk dat haar kutje niet mijn terrein is, terwijl ik die toch zo graag stimuleer. Ze laat me hunkeren! In diezelfde e-mail lees ik ook hoe graag mijn lady C. haar minnaar M. in zich heeft.

'Ik wil hem zo graag weer langzaam in me voelen schuiven. Het is een heerlijk gevoel om helemaal gevuld te zijn met de super mooie en stijve pik van mijn Meester! Zijn handen om mijn heupen en zijn ogen op me gericht. Traag stotend en daarna steeds harder en dieper. Geil word ik ervan. Mijn kutspiertjes trekken nu al samen.' Bij de tweede sessie blijkt dat Lady C. tot nog veel meer bereid is. M. wordt verwend met haar mond en haar hete, natte tong. Het blijkt één van haar geliefde bezigheden!

Dat het niet alleen maar woorden zijn van mijn dames blijkt bij de tweede sessie in het genoemde hotel. Dat de Lady's zelf ook graag willen, blijkt ook uit het feit dat ze vaart zetten achter een nieuw te plannen datum. Er is wel overleg, maar ik word geacht om gewoon te komen. Niet alleen omdat ik er bij hoor, maar omdat ze me overduidelijk aan het trainen zijn tot een gewillig speeltje. Zo had ik het niet verwacht, maar het gebeurt zo. Alles gebeurt tot nu toe zoals zij het willen!

Op de middag van aankomst ben ik keurig op tijd, maar mij is middels de app te kennen gegeven dat ik nog wel een berichtje krijg over het kamernummer. De eerste ontmoeting moest ik al zo ongeveer een kwartier wachten. Het lijkt wel of M. zichzelf steeds meer tijd gunt om samen met zijn 'sletjes' te zijn. Pas als er bijna een half uur is verstreken, mag ik naar boven komen. Na de klop op de deur treed ik een half duistere kamer binnen. Daar zitten mijn vriendinnen, naast elkaar geknield op de vloer. Vastgebonden. Ook hun borsten zijn behoorlijk opgebonden. M. heeft zelfs een klem op hun tepels gezet waardoor ze mooi naar voren steken. Oef, dat is iets heel anders dan wat ik had verwacht!

M. is zich te buiten gegaan aan het vormgeven van zijn fantasie. Rondom iedere borst is een zorgvuldig aantal windingen geknoopt waardoor de borstpartij van mijn vriendinnen fier naar voren steekt. Het ziet eruit om in te bijten. Ook voor- en achterlangs lopen touwen. Handen en benen zijn vastgeknoopt waardoor de Lady's iedere bewegingsvrijheid wordt ontnomen. De maskers die ze dragen, maakt het beeld van de twee getemde dames compleet. Meester M. heeft alles in de hand. Hun kwetsbaarheid belet hem niet om flinke tikken uit te delen, ook op hun borsten. 

Ik mag op mijn knieën voor ze gaan zitten en ze bewonderen. Ongevraagd betast ik mijn Lady's en zoen hun fier vooruitstekende borsten. Ik krijg van beiden een uitgebreide tongzoen. Het is duidelijk. Dit is me toegestaan zolang het duurt, want ze zijn niet voor niets de Lady's van M. Echter, ik had verwacht dat M. niet verder zou gaan dan de intimiteiten zoals vertoond en gepraktiseerd bij de eerste sessie. M. heeft ambities die verder gaan. Een volledige onderwerping en ter beschikking stelling aan hem waarbij dominantie in al haar vormen steeds meer vorm krijgt.

Mijn Lady's lijken er geen bezwaar tegen of moeite mee te hebben, want ze gaan gewillig mee in wat gedaan of gevraagd wordt. Meer dan de eerste keer laten Lady D. en Lady C. over zich heen komen wat M. bedenkt en doet. Ik hoor M. bevestigen wat ik voor mijn ogen zie gebeuren. 'Je bent voor honderd procent mijn eigendom, mijn "sletje". Ik gebruik je voor mijn lusten'. M. noemt zijn dames zijn 'ideaal'. Kijkend naar mijn vriendinnen zegt hij: 'Prachtig om te zien die heerlijke lichamen waar ik van hou. En die overgave, fantastisch'. Het is maar dat ik het weet.

Ik ben als cuck van mijn beide Cuckoldress Lady's even heel erg op de achtergrond geraakt. Bij het zien en horen van wat M. met hen doet, hunker ik naar de intimiteit die niet (meer) beschikbaar is voor mij. Toch voelt het geil om te zien dat ze zich beiden met graagte geven aan M. Ik voel geen jaloezie, maar een bevestiging van wat nodig is en waar ik mee heb ingestemd. Twee vriendinnen die met een minnaar die door hun beiden wordt bewonderd en die hun geeft wat ze nodig hebben.

Al hun samengebalde lusten worden nu geabsorbeerd door M. Ik kan daarvan genieten, omdat ik zie dat mijn vriendinnen worden begeerd. Mijn Lady's blijken toch wel verrast te zijn door mijn houding. Blij verrast zelfs, maar het raakt me wel dat ik mijn beide vriendinnen zo moet afstaan. Dat laat ik af en toe ook wel blijken.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
2 stemmen