Wilco, Rhea en ik

Vandaag heb ik afgesproken met Wilco in een hotel in de buurt. Wilco heeft afgesproken met Rhea en zij weet niet dat ik kom kijken bij hun speelsessie. We hebben om 15.00 uur afgesproken. Als ik op de afgesproken locatie ben, parkeer k mijn auto en e-mail ik Wilco dat ik er ben. Even later komt Wilco me tegemoet gelopen. Wilco is een stuk kleiner dan ik. We begroeten elkaar en Wilco nodigt me uit om met hem mee te lopen naar de hotelkamer. Buiten schijnt het zonnetje en is het lekker warm. 

Als ik de kamer binnenloop, zie ik een mooie, classy dame in de kamer op het bed zitten. Ze draagt een mooie rode jurk. Rhea is een pittige, classy vrouw van rond de vijftig. Op de tafel tegenover het bed, zie ik een hele verzameling speeltjes liggen. Ik stel mezelf aan Rhea voor en vraag waar ik kan gaan zitten. Wilco geeft aan dat de stoel naast het bed waarschijnlijk het beste uitzicht biedt op hen. Wilco geeft Rhea de opdracht om te gaan staan en haar jurk uit te doen. Hier geeft ze uiteraard gehoor aan. Als ze haar jurk uit heeft gedaan, zie ik dat ze eronder alleen een rode beha draagt.

De slip ontbreekt. Ze geeft aan dat ze nooit een slipje draagt. Ook niet in de winter. Dan wordt Rhea onderworpen aan een lichamelijke inspectie. Ze moet haar armen spreiden en haar benen iets uit elkaar zetten. Ik zit op de stoel naast het bed en ze staan nog geen meter bij mij vandaan. Wilco inspecteert uitgebreid het lichaam vanRhea en slaat daarbij geen plekje over. Hij voelt aan haar borsten en knijpt stevig in haar tepels. Af en toe knijpt hij haar in haar zij. Dan is het tijd voor een inspectie van haar vagina. 

Hij geeft Rhea opdracht om nog een stap dichterbij mij te komen staan. Wilco glijdt met zijn nagels over haar lichaam. Ze staan nu zo dichtbij dat ik Rhea aan kan raken. Volledig naakt staat ze nu voor me. Ze draagt alleen nog haar rode schoenen met een klein hakje. De schoenen hebben een bandje waarmee ze de schoen aan en uit kan doen. Pets! Ik hoor hoe Wilco's vlakke hand op de billen van Rhea landt. Wilco vraagt me om mijn lange, rode nagels te gebruiken om het lichaam van Rhea aan te raken. Ik doe wat hij van me vraagt en ga met mijn nagels over het lichaam van Rhea. 

Ik vermijd daarbij haar tepels. Zelf vind ik het namelijk heerlijk als je overal aangeraakt wordt, maar juist niet meteen op de meest gevoelige delen van je lichaam. Pas als alle plekjes zijn aangeraakt en de spanning een maximum heeft bereikt en je bijna smeekt om op die gevoelige plekjes aangeraakt te worden, is het effect het heftigst. Als we een tijdje samen haar lichaam hebben gestreeld, is het tijd om in haar tepels te knijpen. Wilco heeft een zweep van de tafel gepakt en laat die op verschillende plekken op haar lichaam landen. 

Hij beveelt haar op bed te gaan liggen. De bandjes van haar schoenen maakt ze los en ik pak de schoenen aan en zet die naast me neer op de grond. Wilco heeft inmiddels wat touw van de tafel gepakt en loopt naar een hoek van het bed. Hij pakt de enkel van Rhea vast en maakt die met behulp van het touw vast aan het bed. Ook op de andere drie hoeken maakt hij een enkel of pols met behulp van touw vast aan het bed. Ik zit nog altijd op mijn stoel en kijk toe naar at er allemaal op het bed gebeurt. 

Rhea ligt op haar rug op het bed met haar polsen en enkels vastgebonden aan het bed. Ze vindt het heerlijk dat ze geen kant op kan en onderworpen wordt aan de wil van Wilco. Ik sta op van de stoel en ga op de rand van het bed zitten, zodat ik het beter kan zien. Rhea's vagina wordt door de vingers van Wilco onderworpen aan een grondige inspectie. Terwijl hij zich focust op haar vagina glijd ik met mijn nagels weer over het lichaam van Rhea. Op de rand van het bed ligt een klein make-up tasje. Wilco opent de rits en haalt er wasknijpers uit.

Deze worden één voor één voorzichtig op haar tepels gezet. Dit windt haar enorm op. Haar tepels zijn naar eigen zeggen heel gevoelig. Daarna volgen er meerdere wasknijpers, maar dit keer op haar schaamlippen. Ze verzekert me dat het geen pijn doet, maar juist heerlijk aanvoelt. Het verwijderen van de wasknijpers is juist pijnlijker dan het erop plaatsen. De pijn is echter maar van korte duur en trekt snel weg. Daarna wordt mij verzocht het apparaat op het nachtkastje te pakken en op de tepels van Rhea te plaatsen.

Ik voel een forse trilling door het apparaat gaan. Doordat het apparaat met een stekker is verbonden aan het stopcontact boven het nachtkastje is het lastig manoeuvreren. Ik zet het apparaat voorzichtig op standje één. Het apparaat voelt zwaar aan in mijn handen. Vrouwen schijnt helemaal wild te worden van dit apparaat. Misschien is het tijd om er zelf dan ook maar één aan te schaffen en de werking ervan te testen. Wilco geeft aan dat het tijd is voor standje twee. Ik druk het plusje in en de trilling van het apparaat versterkt. Rhea reageert hier direct op.

Haar lichaam kronkelt en ook een kreun kan ze niet onderdrukken. Ik plaag haar met de magic wand en beweeg het apparaat rondom haar clit. De clit is, in tegenstelling wat veel mensen denken, groter dan alleen het topje dat je tussen de schaamlippen ziet zitten. De clit bevat meer zenuwuiteinden dan de penis en beslaat ook een groter oppervlak. Het gebied rondom de clit is ook zeer gevoelig. Het is heel erg lekker om het omliggende gebied te stimuleren en niet alleen de clit. Ook de binnenkant van de dijen zijn heel erg gevoelig.

De trilling van het apparaat is zo heftig dat het in je hele onderlichaam voelbaar is. Ik besluit om nog maar een keer op het plusje te drukken en de intensiteit van het apparaat te verhogen. Rhea kan niet veel langer meer weerstand bieden tegen de trillingen van het apparaat. Niet veel later komt ze heerlijk klaar. Voorzichtig verlost Wilco Rhea van de wasknijpers op haar tepels. Zo te zien is dit inderdaad gevoeliger dan het aanbrengen. De touwen blijven nog om. Wilco vindt het nog niet genoeg geweest en gaat voor een tweede ronde.

Hij pakt een roze vibrator uit het tasje van Rhea en plaatst dat op haar clit. Aan het uiteinde van de vibrator brandt een felroze lampje. Altijd handig om onder de deken te kunnen zien waar je clit zich bevindt, zodat je de vibrator op de juiste plek kunt aanbrengen... De clit van Rhea is nog erg gevoelig van de eerste keer klaarkomen. Rhea geeft aan dat ze het fijn vindt als ze hard in haar tepels wordt geknepen op het juiste moment. Dat moment is zo te zien nog niet aangebroken. Ik leg de magic wand weg en ga wederom met mijn nagels over haar lichaam.

Ik probeer daarbij aanraking met haar tepels te vermijden. Uit eigen ervaring weet ik dat het lekker is om juist de spanning op te bouwen en niet meteen op je meest gevoelige plekjes aangeraakt te worden. Door het gebied eromheen te stimuleren, wordt het verlangen naar de aanraking ervan juist heviger. Als het gevoelige gebied dan uiteindelijk wordt aangeraakt, is dat juist extra opwindend en lekker. Ondertussen gaan de vingers van Wilco in en uit Rhea en wordt haar clit gestimuleerd door de vibrator. Hij vraagt mij om de magic wand er weer bij te pakken.

Met de magic wand masseer ik haar borsten en het gebied rondom haar tepels. Dit heeft direct effect zo te zien en te horen. Ik leg de magic wand weg en zet mijn handen op haar tepels. Het juiste moment lijkt dichtbij te zijn nu aan het kronkelen van haar lichaam te zien. Voorzichtig knijp ik in haar tepels. Daar wordt direct op gereageerd. Haar ademhaling wordt zwaarder. Ik verstevig mijn grip op haar tepels. Steeds harder knijp ik erin. Het tweede orgasme dient zich al snel aan. Het zweet parelt op haar voorhoofd en druppelt van haar lichaam.

De ventilator in de hoek verplaatst de lucht in de kamer, maar brengt helaas geen verkoeling in de kamer. Het is heel warm in de kamer. Wilco maakt de touwen los van Rhea's enkel en polsen en bergt deze weer netjes op. Vooraf heeft Wilco en ook Rhea te kennen gegeven dat ze niet vies is van een vrouw op zijn tijd. Ze zegt dat ze heel goed kan beffen. Praatjes vullen geen gaatjes. Ik zeg haar dat ze haar befkunsten dan maar eens moet tonen. Ik neem plaats op het bed en ze schuift mijn jurk omhoog. 

De haakjes van mijn body worden één voor één losgemaakt. Vervolgens gaat mijn panty gaat. Rhea's tong verkent voorzichtig het gebied rondom mijn vagina. Haar tong voelt inderdaad heel erg zacht en aangenaam aan. Ze likt me voorzichtig, warm en nat. Precies zoals ik het het lekkerst vind. Ik kan merken dat dit niet de eerste keer is dat ze een vrouw oraal bevredigt. De handen van Wilco kneden ondertussen mijn borsten. Ik geniet volop en kom heerlijk klaar. Two down one to go.. 

Nu is het tijd voor Wilco om te genieten van de orale kwaliteiten van Rhea. Hij gaat op zijn rug op het bed liggen en Rhea komt tussen zijn benen liggen. Ze brengt haar mond naar de penis van Wilco. Van heel dichtbij zie ik hoe haar mond volleerd over de penis van Wilco heen en weer beweegt. Ze brengt zijn penis tot aan de stam in haar mond. Het speeksel vloeit rijkelijk. Dan zie ik een vinger in haar mond verdwijnen. De vochtige vinger gaat richting het kontgaatje van Wilco. Ik zie haar vinger in en uit de anus van Wilco schuiven, terwijl ze hem oraal bevredigt.

Niet veel later komt hij heerlijk klaar in de mond van Rhea. Ze slikt zijn zaad door en dept het zweet van haar lichaam. De tijd is voorbij gevlogen en het is tijd om afscheid te nemen. Voor Rhea zullen er die week ongetwijfeld nog een aantal afspraken volgen. Naar eigen zeggen is ze een nymfomane en heeft ze gemiddeld acht seksdates per week. Dat houd je in ieder geval lekker fit. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.6666666666667 sterren
6 stemmen