De doop: Ultieme vernedering en overgave

Ingezonden door Toy2Be

Al enige tijd ben ik het speeltje van een fantastische Domina. Onder haar hoede zet ik mijn eerste stappen in de BDSM-wereld en vormt ze me langzaam tot een goede sub. Voor vanavond heeft ze me bij een café ontboden, wat nog niet eerder het geval is geweest. Het is een zomerse avond en ik moest me luchtig kleden. Zoals altijd zonder ondergoed. Ik heb een korte zwembroek aangetrokken, want dat is het kortste dat ik in de kast heb liggen. Daarboven draag ik een slimfit basis shirt. Het wordt me duidelijk dat ik maar eens iets moet doen aan mijn BDSM-outfit.

Dit is precies hoe mijn Meesters te werk kan gaan, subtiel en mij wijzend op mijn beperkingen, zodat ik mezelf verder kan ontwikkelen. Natuurlijk zijn er ook minder subtiele momenten en daar weet ze me altijd mee te overvallen. Eenmaal aangekomen bij het desbetreffende café valt me op dat het een LGBTQ-café betreft. Enigszins verrast stap ik naar binnen. Het is er al gezellig druk en het voelt of iedereen me aankijkt. Misschien is het ook wel zo door mijn eigen onwennige houding. Ik zie Meesters aan de bar staan.

Ze heeft een strakke, korte rok aan met een semi-doorschijnend strak shirt. Ik voel me wat beschaamd over mijn outfit zo vergeleken bij die van haar. Ze heeft altijd zoveel klasse. Snel ga ik naar haar toe. 'Mmm', zegt ze. 'Misschien moeten we eens wat doen aan je garderobe speeltje, maar dat komt later. Bestel eens twee drankjes. Wellicht ontspan je dan een beetje.' Ze knipoogt naar me en lacht. Ik moet er ook van lachen en bestel twee flinke cocktails. Zodra we ze geserveerd krijgen neem ik een gulzige teug. 'Je hebt het wel heel hard nodig hè', lacht ze weer.

'Neem mijn COCKtail ook maar'. Met een flink tempo zuig ik de drank door het rietje naar binnen, want om de één of andere reden ben ik zenuwachtiger dan normaal. Alsof ik weet dat er iets groots gaat gebeuren. Ook begin ik me af te vragen waarom ze de klemtoon zo vreemd plaatste bij het geven van haar drank. Ik heb het glas alweer leeg en Meesters schudt haar hoofd. Ook de barman lacht hardop om mijn actie. 'Gulzig ventje ben je. Ben je ook zo in bed?', flirt hij met me. Ik ben dat niet gewend en verschiet van kleur. 'Geen idee', zeg ik zacht.

De barman stopt met zijn werkzaamheden. 'Vertel je me nou dat jij met je mooie koppie nog nooit aan een lekkere pik hebt gezogen?' Ik voel me enorm geïntimideerd. Helemaal omdat ik merk dat ik door verschillende mannen bekeken word. 'Nee', zeg ik nog zachter dan net. 'Ik weet niet of ik wel bi ben.' 'Precies', zegt  Meesters, 'Vanavond maak ik van jou naast mijn speeltje ook een sletje!' Ik kijk haar wat geschrokken aan. 'Schattig he', zegt ze tegen de barman. 'Net een hertje dat in de naderende koplampen kijkt. Zin om zijn eerste te zijn?'

'Kom maar achter de bar sletje', zegt hij tegen mij met een knipoog. Ik loop om de bar heen en ga voor hem op mijn knieën zitten. Mijn hart gaat enorm tekeer en mijn lichaam beeft een beetje. Hij doet zijn leren broek open en een grote vleeslul valt recht in mijn gezicht. Met grote ogen en bewondering kijk ik naar zijn lul en pak hem voorzichtig vast. Wanneer ik hem rustig begin af te trekken, groeit zijn lul uit tot een monsterachtig formaat. Ik ga maar met twee handen verder, terwijl ik met mijn mond zijn eikel rustig zuig.

Kalm pakt hij mijn hoofd beet en duwt mijn mond langzaam verder over zijn lul. Het ding komt tot in mijn keel en ik heb het moeilijk. Met mijn handen zoek ik naar houvast aan de bar. Hij haalt zijn lul met een haal uit mijn mond en het kwijl loopt over mijn keel. 'Mijn god', slaak ik uit. 'Is het teveel voor je? Ben je geen goed sletje voor je Meesteres?' Daar raakt hij een gevoelige snaar bij mij. Uiteraard wil ik mijn Meesteres trots maken en wil ik haar plezieren zoals ze maar wenst. Ik pak de enorme lul vast en ga gretig aan de slag. Ik duw mezelf naar voren tot het echt niet meer kan.

Hij kreunt luidruchtig, pakt mijn hoofd vast en begint erop los te stoten. Plotseling voel ik zijn lul nog meer opzwellen en direct erna stroomt mijn mond vol sperma. Dit had ik niet verwacht en blijf wat ontdaan met mijn mond vol op mijn knieën zitten. 'Wat zou een echt sletje nu doen denk je?', zegt Meesteres wat ongeduldig. 'Bewijs je loyaliteit eens.' Ik slik de lading door en kijk de barman en Meesters bevrijdend aan. Ik voel me nu een echt sletje en het voelt wonderbaarlijk lekker. Meesteres beveelt me even buiten te wachten, omdat ze wat met de barman wil bespreken.

Even later komt ze naar buiten. 'Kom, we gaan even shoppen', zegt ze met opgetogen toon. Iets heeft haar erg blij gemaakt en ik vraag me af wat. Was dat mijn actie van net of heeft er zich net nog iets afgespeeld, terwijl ik buiten stond? We lopen de erotische winkel binnen en ik mag even rondkijken. Er gaat een wereld voor me open. Er is een grote BDSM-afdeling met dingen die ik nog nooit gezien heb en ik heb geen idee waarvoor ze dienen. 'Ja, je hebt nog veel te leren speeltje', zegt ze met een grote grijns.

Ze kiest een nieuw latex masker uit met openingen voor mijn ogen en mond. Ook neemt ze een blinddoek en een halsband met ketting mee. 'Strip maar', zegt ze plots streng. Wat ik direct zonder aarzeling doe ook al staan we middenin een winkel. 'Je hebt je weer netjes bijgewerkt van onderen speeltje. Goed zo', merkt ze op. Ik krijg vervolgens het masker meteen op en de halsband om. We lopen naar de uitgang. Wat ik niet verwacht had is dat ik de blinddoek om krijg. Mijn hart bonkt in mijn keel. Gaan we echt zo naar buiten? En dan?

Ik hoor de deur opengaan en er volgt een ruk aan de ketting. Ditmaal met wat schaamte volg ik waar de ketting me naartoe leidt, terwijl ik mezelf zoveel mogelijk probeer te bedekken. Ik ben enigszins opgelucht als we weer snel ergens naar binnen gaan. Vreemd genoeg is het er stil. Veel te stil. 'Pas op, we gaan een trapje af', waarschuwt Meesteres. Even staan we stil. 'Ik geef je een laatste kans, word je mijn sletje of breken we onze band?, vraagt Meesteres zeer duidelijk. Ik beantwoord vol overtuiging met: 'Ik ben van U'. 'Oké, dan is er vanaf nu geen weg meer terug. Is dat duidelijk?'

Ze vraagt het me op een retorische manier, maar toch knik ik. We lopen weer een deur door. Er heerst een moeilijk te omschrijven sfeer en ik kan nog altijd niets zien. Het is er vrij warm en erg stil. Alleen zo nu en dan hoor ik iets schuiven of kraken. Langzaam begin ik geroezemoes te horen en dan zwelt het snel op tot joelen. Mijn lichaam begint hevig te trillen en ik vraag mezelf af waar ik ja tegen heb gezegd. Ik hoor een mannenstem zeggen: 'Dat kontje trekken we helemaal uit elkaar', waarna er flink wat gelach ontstaat.

Mijn hart begint nog harder te bonken, want inmiddels begint tot me door te dringen wat er te gebeuren staat en er zijn meer stemmen dan ik tellen kan. De ketting begeleidt me verder de ruimte in en verschillende handen betasten me en slaan me op mijn achterste. Ik vraag Meesters hoeveel mensen er zijn hier. Het antwoord was, waar ik al wel bang voor was,: 'Genoeg om je voortaan zonder twijfel slet te kunnen noemen speeltje.' Ze trekt me op een rubberen matras dat zo'n halve meter van de grond staat.

De blinddoek blijft nog altijd om en daar zit ik dan op handen en knieën, volledig kwetsbaar en weerloos. Meerdere handen beginnen me in te smeren met olie. Ik voel me aan de ene kant als een stuk vee dat klaargemaakt wordt voor de slacht, maar anderzijds voel ik ook een heerlijke sensatie door mijn lichaam gaan. Ik besluit me er gewoon volledig aan over te geven en mijn lichaam ontspant zich. Dan hoor ik Meesteres zeggen: 'We gaan beginnen. De eerste drie heren mogen plaatsnemen.' Onmiddellijk voel ik twee eikels over mijn gezicht smeren, waarna er wat gejoel klinkt. 

Ik kies er één uit en beginnen eraan te zuigen, terwijl de andere eikel mijn gezicht swaffelt. Ook voel ik iemand met mijn anus spelen en hem oprekken. Dan glijdt er een lul bij me naar binnen en het zorgt ervoor dat ik een flinke kreun geef.  De lul glipt mijn mond uit en er loopt een lading speeksel over mijn kin. 'Fuck yes!', roep ik tot mijn schrik uit. Er volgen enkele rake klappen op mijn kont en ik grijp het matras vast. De man achter me pakt mijn heupen stevig vast en begint hard tekeer te gaan. Zo erg dat ik niet verder kan met het pijpen van de palen voor me.

Ik grijp het bed nog steviger vast om niet om te vallen. De mannen voor me nemen er geen genoegen mee dat ik gestopt ben en beginnen me van voren om de beurten te nemen. Dan klinkt de stem van Meesteres: 'Volgende ronde!' Ik krijg twee tellen om op adem te komen, maar dan schuift er, met een lange haal, een grote paal mijn anus binnen. Ik slaak een kreet van geilheid en gevoeligheid tegelijkertijd uit. Ik hoor de man in een hoog tempo tegen mijn kont kletsen en ik begin me een echte slet te voelen. God, wat is dit eigenlijk geil! Ik wil meer!

Ik roep zo hard als ik kan: 'Neem me allemaal'. Meesteres lacht schamper. Meer kan ik niet uitbrengen, want er schuift weer een paal tot diep in mijn keel naar binnen. Ik moet er van kokhalzen, maar verman me en duw mezelf nog wat verder. Ik voel dat de man achter me klaarkomt in mijn kontje. Dan gaat hij uit me en smeert nog wat zaad over mijn billen. Meteen volgt de volgende paal en daarna de volgende en de volgende. Inmiddels zijn er ook enkele ladingen zaad op mijn gezicht belandt en ben ik zelf totaal de controle kwijt.

Als een bezetene zuig ik aan alles dat voor mijn mond aangeboden wordt. Er is iets bij mij naar boven gekomen waar ik het bestaan niet van kende. Na een lange tijd van misbruik, waarbij ik de tel al geruime tijd kwijt ben, voel ik de ketting aan me trekken. 'Kom hier op je knieën sletje'! Gebied Meesteres me. Er is veel geroezemoes om me heen wanneer de blinddoek afgaat. Mijn ogen moeten wennen aan het licht, ook al is het best duister in de ruimte. Langzaam wordt het beeld scherper, maar ik zie alleen maar een kring met penissen recht boven mijn hoofd.

'Je zult nu officieel gedoopt worden tot slet', vertelt Meesteres me. Al meteen vanaf dat moment komt de ene na de andere lading zaad over me heen. Het zit werkelijk overal. Mijn ogen prikken en op de momenten dat ik adem wil halen komt het in mijn mond. Iedere keer wordt de kring aangevuld met een nieuwe paal die me een lading geeft. Dan stopt het opeens. Ze zijn allemaal klaar met me. Ik zie ze voldaan met zijn allen naar me kijken. Ze geven elkaar de hand en een high vijf. Ik zit op de grond.

Overal druipt sperma over me heen en ik lik er nog wat van op, wat vervolgens nog wat gejoel uit de zaal oplevert. 'Slet, kleed jezelf aan en neem zo de "walk of shame" naar huis'. Je bent doorontwikkeld van speeltje tot slet, draag de titel met trots.' Ik loop naar buiten, terwijl het geil nog van me af druipt. Ik loop met opgeheven hoofd. Ik ben immers gepromoveerd tot de slet van Meesteres.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6 sterren
5 stemmen