En weer Bianca

Ingezonden door Twan

Ik heb veel mensen met een vertraging, uitstel of zelfs een afwijzing zien omgaan. Niet iedereen is daar even goed in. Ik denk dat dat ook te maken heeft met waar dus vertraging, uitstel of afwijzing mee te maken heeft. Vaak is de reactie heftiger naarmate de wens groter was. Omdat de wens van Bianca om gisteravond samen te zijn duidelijk erg groot was geweest, voorzag ik een heftige reactie toen ik mijn voordeur voor haar opende. Ondanks dat het vandaag lang niet zo heet was als gisteren had Bianca zichzelf in een flinterdun jurkje gehesen.

Erg kleurig, maar ook erg keurig, omdat het reikte tot halverwege haar bovenbenen. Twee harde knoppen verraadden dat zij of helemaal geen beha droeg of een flinterdun niemendalletje waar haar winkel ook mee volhing. In de deuropening persten wij onze lippen op elkaar. Ik zoog haar tong naar binnen en zij beet speels op de mijne. Speeksel werd uitgewisseld en doorgeslikt. Handen streelden en knepen in ruggen. Wat de bevestiging gaf dat Bianca geen beha had aangetrokken. Zacht omvatte ik haar borst.

Met een ‘Ohh’ en met gesloten ogen liet Bianca haar hoofd achterover zakken. Ik kuste haar borsten een voor een. Zoende haar tepels door het textiel heen. Toen ze hard genoeg waren, deden mijn tanden de rest. ‘Oh God, wat heb ik hiernaar verlangd!' Ik verzamelde voldoende speeksel om beide tepels dwars door de stof heen nat te maken. Mijn spuug maakte het textiel transparant en tussen de bloemetjes van haar jurkje door werden twee rode, gerimpelde tepelvlekken zichtbaar. Met twee harde knoppen in het midden. 

De voordeur knalde dicht en nog geen twintig seconden later lag ik met mijn gezicht tussen de benen van Bianca. Een kruisloos slipje (lang leve Hunkemöller) gaf op zich al makkelijk toegang tot een smachtend kutje. Omdat Bianca haar knieën optrok en ze maximaal spreidde, lag zij wagenwijd open voor mij. ‘Vinger me.’ Het was meer dan een verzoek. Mijn middelvinger ging naar binnen en maakte meteen een bochtje naar boven waar een zacht sponsje verraadde dat ik haar G-spot had gevonden.

Maar zelfs al had ik het sponsje niet gevoeld dan nog wees Bianca’s reactie uit dat het ‘Bulls Eye’ was. ‘Oh God, oh Godjezus!' Het vacuüm van mijn mond op Bianca’s clit liet haar onderlichaam loskomen van het matras. Mijn mond en kin dropen. Bianca werd duidelijk steeds beter in het spuitend klaarkomen. Wat smaakte zij lekker! Sommige dames smaken neutraal of licht zout. Bianca smaakt zoet. ‘Ik wil je pijpen.’ Ook nu had Bianca’s opmerking niets met een verzoek te maken. Het was gewoon een mededeling.

Ik was al redelijk hard, maar toen Bianca’s hand en tong mijn zak onder handen nam en zij mijn ballen een voor een in haar mond zoog, werd het wazig voor mijn ogen. Bianca ging tussen mijn benen zitten en likte vanaf mijn zak over de hele lengte van mijn plasbuis. Om vervolgens met haar tongpuntje met mijn piercing te gaan spelen. Aan mijn heupbewegingen was te merken dat ik tegen een orgasme aanzat. Ik duwde Bianca’s hoofd weg. Vruchtloos, want haar mond kwam terug. Bianca trok mijn pik recht omhoog en probeerde om mijn voor haar veel te dikke eikel in haar mond te krijgen.

Weer lukte dat niet. De hitte van haar lippen en de onbedoelde beetjes in mijn eikel lieten mij wild omhoog stoten. ‘Kom maar. Kom maar. Ik wil je proeven.’ Weer werd het wazig voor mijn ogen. Gevoelsmatig vanaf mijn kontgaatje vochten zaadcellen om voorrang om in de mond van Bianca te exploderen. Met haar rode haren in mijn handen leek ik leeg te lopen. Bianca was niet tegen de hoeveelheid sperma bestand. Mijn zaad liep uit haar mondhoek en langs mijn pik om vervolgens op mijn buik te landen. Terwijl ik naschokte, wreef Bianca met een vinger door het plasje zaad in mijn navel.

Telkens bracht zij een roomwitte druppel naar haar mond. Wat nog niet meteen weggeslikt was, werd door haar van haar vinger gelikt, terwijl zij mij met haar lichtblauwe ogen intens aankeek. ‘Mijn God Twan, je wil niet weten hoe heftig ik jou steeds mis. Als ik ’s nachts in bed lig dan hoef ik alleen maar aan jou te denken om mijn vingers uit zichzelf tussen mijn benen te voelen gaan. Als mijn vingers over mijn kietelaar en lipjes gaan, dan voelt dat als jouw tong. Ik moet in mijn kussen bijten om mijn man niet te laten merken dat ik alweer klaargekomen ben.’

Vroeger zou Bianca deze bekentenis nooit gedaan hebben. Nu deed zij die zonder enige vorm van schroom en terwijl zij recht in mijn ogen keek. Ik trok haar gezicht naar mij toe en gaf haar een kusje op haar voorhoofd. Mijn hand woelde door haar rode haren. Bianca ging naar de badkamer om te gaan plassen. Ik hoorde haar krachtige stralen in de wc pot kletteren. Ik stond op en liep ook naar de badkamer. Bianca stond voor de wastafel in de spiegel te kijken. Nu was het mijn beurt om op de pot te gaan zitten. Ook ik leegde mijn blaas hoorbaar. Bianca keek er via de spiegel naar.

Ik stond op en ging achter haar staan. Mijn handen streelden Bianca’s lichaam. Haar heupen, haar schouders en haar nek. Een zoen van achteren in haar hals liet een diepe zucht ontsnappen. Met haar hoofd opzij en met haar ogen via de spiegel op mij gepind, kreunde Bianca ‘Godjezus Twan, wat doe jij met me?’ Het was een retorische vraag. Terwijl ik Bianca’s hals en schouders bleef kussen, kromde zij haar rug en duwde haar billen hard tegen mijn bekken. Met iedere hartslag werd ik stijver. Met beide handen schoof ik het kleurige bloemenjurkje omhoog. En het kruisloze slipje omlaag.

Een grote moedervlek in de vorm van een druppel leek de weg naar Bianca’s ‘tunnel of love’ te willen wijzen. Ik kende de weg al. Met mijn eikel maakte ik neukbewegingen in Bianca’s bilnaad. Mijn voorvocht vermengde zich met haar natuurlijk glijmiddel. Een smeerboel die erom vroeg om weg gelikt te worden. De cocktail van liefdessappen was zoet, maar toch zouter dan ik had verwacht. Had dat misschien te maken met het feit dat wij beiden net onze blazen hadden geleegd? Op mijn kurken spreidde ik Bianca’s in-witte kadetten.

Gezwollen schaamlippen leken om mijn aandacht te smeken, terwijl een strak rood sterretje mij uit leek te dagen. Een harde tong op Bianca’s sluitspier leverde een ‘Godjezus’ op. Ik ging staan en trok Bianca’s heupen naar mij toe. Ik zei haar om, wat er ook ging gebeuren, alleen maar strak in de spiegel te blijven kijken. Bianca knikte alleen maar. Mijn duim duwde mijn pik in aanvalshouding. Mijn veel te dikke eikel vond de ingang van een verwachtingsvolle vagina. Bij de eerste twee stoten bewoog Bianca mee naar voren. Kennelijk herinnerde zij zich mijn eerste penetratie in haar.

Genotvol, maar ook pijnlijk. Bij mijn derde stoot leek Bianca voor pijnlijk genotvol te kiezen. Niet alleen veerde zij niet meer mee naar voren, maar leek zij zich zelfs actief aan mijn pik te willen rijgen. Bianca leek haar ogen te willen sluiten,  maar ik gaf haar opdracht om strak in de spiegel te blijven kijken. Naarmate ik dieper in haar ging, werd Bianca’s gezicht roder. ‘Godver…Au! Godver…Au, stop! Nee ga door! Au! Au!’ Bianca’s laatste ‘Godjezus’ gaf aan dat ik helemaal in haar zat. Ik vroeg haar hoe zij dit vond. ‘Geil’, was het korte en bondige antwoord.

Ik trok Bianca verder naar mij toe. Met als gevolg dat alleen haar rode haren nog in de spiegel te zien waren. Ik keek naar beneden en zag mijn zwaar beaderde neukstaaf Bianca’s schaamlippen tot het uiterste testen. Iets op te rekken. Bianca leek steeds beter met mijn formaat om te kunnen gaan. Zolang ik mijn eikel tenminste in haar liet. Elke nieuwe penetratie leek Bianca telkens even te laten verstijven. Ik trok Bianca nog verder onderuit, zodat zij zich met haar handen aan de wastafel moest vasthouden. Bij elke stoot raakte haar voorhoofd het witte porselein.

Toen ik een grote klodder speeksel uit mijn mond in Bianca’s bilnaad liet zakken, stootte Bianca hard terug. Mijn duim op haar strakke, rode sterretje liet een oergeluid uit Bianca’s mond ontsnappen. ‘Wil je dat ik het doe?’ Ik liet bewust in het midden wat ik met ‘het’ bedoelde. Ik voerde de druk op het sterretje op. Daarmee suggererend dat ik van plan was om Bianca anaal te ontmaagden. Haar aarzeling en onzekerheid waren hoor- en voelbaar. Zo stonden we zeker een minuut. Een minuut, waarin ik volkomen bewegingloos diep in Bianca zat.

Om aan Bianca’s onzekerheid een einde te maken, zei ik dat ik bedoelde om haar favoriete scheldnaam te gebruiken. Bianca ontspande meteen. Ik begon het tempo van mijn stoten langzaam op te voeren en zei dat Bianca weer met haar gezicht voor de spiegel moest gaan staan. Duidelijk bang om mij uit zich te voelen gaan schoof zij voetje voor voetje naar voren. ‘Kijk mij aan.' Ze deed het. ‘Zeg wat je wilt dat ik doe.’ Om mijn opdracht kracht bij te zetten, stootte ik korter en heftiger in Bianca. ‘Oh God… Oh God Ohhhhhh Godjezus Godgodjezus!'

Bianca’s orgasme moet bij de buren hoorbaar zijn geweest, maar wij waren beiden nog steeds in de passie van het moment opgesloten. ‘Hier heb je zo naar verlangd toch?’ Bianca reageerde alleen fysiek. Ik maakte ruimte voor mijn duim. De druk op het sterretje nam toe. ‘Wil je…’ Ik kon mijn vraag niet afmaken. Het was geen vraag van Bianca. Nu was zij degene die zei ‘zeg het’ ‘Zeg het verdomme, zeg het!!’ Mijn ‘geile neukslet’ was voldoende om Bianca door haar knieën zakkend en verkrampend klaar te laten komen.

Mijn mega-erectie moest werkloos toezien hoe Bianca op de badkamervloer na lag te schokken. ‘Kom hier snol.’ Bianca kwam maar al te graag. Met een open mond wachtte zij op wat volgens haar onvermijdelijk was. Ik tikte met mijn pik in Bianca’s gezicht en trok mijn eikel vanaf haar voorhoofd via de brug van haar neus en over haar bovenlip. En vanaf het kuiltje in haar hals via haar kin naar haar onderlip. ‘Kijk me aan.’ Bianca keek. Twee rukken aan mijn pik waren voldoende om delen van Bianca’s gezicht roomwit te kleuren. Ik zei Bianca op te staan en in de spiegel te kijken.

Ik kan de blik in haar ogen niet beschrijven. Ze leken in elk geval groter en blauwer dan ooit. Een vinger veegde sperma van Bianca’s wang naar haar uitgestoken tong. Hetzelfde gebeurde met het sperma op haar andere wang. Waar het op Bianca’s tong gezelschap kreeg van het zaad op haar voorhoofd. Een slikbeweging volgde. Na het douchen lagen we op bed na te genieten. Ik kon moeilijk inschatten wat Bianca precies bedoelde toen zij zei dat zij niet wist of zij hiermee door kon gaan. En of zij hiermee door moest gaan. ‘Dat is helemaal aan jou schat’, zei ik, terwijl ik Bianca’s gesloten ogen kuste.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen