Masseuse

Ingezonden door Jan de Man

Het is nu ongeveer anderhalf jaar geleden dat ik reageerde op een massage advertentie. Dit was bij een massagepraktijk aan huis waar ontspanningsmassage alsook rug- en nekmassages en scrubmassages werden gegeven. In deze advertentie bood de masseuse ook een topless erotische massage aan. Hier heb ik op gereageerd en ik mocht kort daarop bij haar thuis langskomen. Op de afgesproken tijd belde ik aan en een vrouw van rond de vijftig deed de deur open en liet mij binnen. Na een warm welkom mocht ik haar volgen naar de massageruimte.

In het midden stond een professionele massagetafel die in hoogte verstelbaar was. De ruimte was zeer schoon en netjes aangekleed. Nadat ik op de tafel had plaatsgenomen, begon ze mij met olie in te smeren en vervolgens te masseren. Je kon wel merken dat ze een professionele masseuse was. Zo lekker en ontspannen was de massage die ze me gaf. Na mijn rug gemasseerd te hebben, mocht ik mezelf omdraaien. Ze masseerde mijn voorkant waarbij ze plagend rond mijn lid masseerde zonder deze aan te raken.

Dit vond ik zo opwindend dat mijn pik daarop reageerde en lekker stijf werd. Toen pakte ze mijn pik vast en begon er langzaam mee te spelen. Zachtjes bewerkte ze mijn eikel. Na een poosje hield ik het niet meer en kwam ik ontzettend lekker klaar. De keren die volgde was de massage steeds hetzelfde en zorgde telkens voor hetzelfde resultaat. Ik maakte een nieuwe afspraak en vroeg haar of het mogelijk was om een langdurige erectie te hebben en het klaarkomen zo lang mogelijk uit te stellen. Dit was voor haar geen probleem.

De keer erna lag ik op mijn buik op de tafel en begon ze mijn rug te masseren. Op een gegeven moment werden mijn benen uit elkaar gelegd en masseerde ze mijn ballen en mijn pik tussen mijn billen door. Als vanzelf tilde ik mijn billen iets op, zodat ze mijn pik makkelijker kon masseren. Ik kreeg een lekkere erectie en toen ze merkte dat ik wat dieper ging ademen, stopte ze ermee en begon mijn rug weer te masseren. Dit ritueel werd een paar keer herhaald, zodat ik zoals afgesproken een langdurige erectie had.

Na een poosje mocht ik mezelf weer omdraaien en masseerde ze mij naar een ontzettend lekker hoogtepunt. Dit ritueel werd zo nog een paar keer herhaald. Naarmate ik langer bij haar kwam, begonnen we elkaar meer te vertrouwen en vertelde ik haar dat ik het lekker zou vinden als ik wat harder aangepakt zou worden. Zo kwam het dat ze wat in mijn ballen begon te knijpen en tegen mijn stijve lul begon te slaan. Ik zag dat ze een sadistische blik in haar ogen kreeg wanneer ze zag dat ik genoot van de pijn die ze me toebracht.

De keer erna dat ik bij haar kwam, zei ze dat ze iets had dat ik misschien ook leuk zou vinden. Ze pakte een paar polsboeien erbij en vroeg me of dat ik deze om zou willen doen. Na mijn goedkeuring deed ze deze bij me om en maakte mij vast aan de massagetafel, zodat ik volledig aan haar overgeleverd was. De massages werden steeds heftiger en op een gegeven moment zat ik op mijn knieën met mijn handen vast aan de massagetafel. Ik kwam ontzettend hard en bijna gillend klaar. De daarop volgende massages werden steeds heftiger. We genoten er allebei van.

Op een gegeven moment vroeg ze me of ik weleens iets mijn achterste had gehad. Ik zei dat ik dat nog nooit had geprobeerd. Ze vroeg me of dat ze bij mij een buttplug mocht proberen waarop ik haar de goedkeuring gaf. Ze pakte de buttplug en nadat mijn achterste met veel olie was bewerkt, schoof ze deze langzaam bij me naar binnen. Het was een heerlijk gevoel en voor ik het wist kwam ik weer ontzettend lekker klaar. Zelf genoot ze hier ook ontzettend van. Je kon aan alles merken dat ze wel ervaring had met soft-BDSM.

De keren daarop kwam er ook een vibrator aan te pas. Deze werd eveneens bij mij naar binnengebracht. We beleefden  er samen veel plezier aan. De laatste keer spande toch wel de kroon. Nadat ik op de tafel had plaatsgenomen, vroeg ze mij of dat ik haar voor de volle honderd procent vertrouwde. Ik zei dat dat inderdaad het geval was. Ze pakte de handboeien en maakte mij aan de massagetafel vast. Toen werd er een blinddoek bij mij omgedaan en moest ik op mijn knieën gaan zitten. Ik hoorde dat er achter de tafel wat gerommeld werd, maar ik wist niet wat het was.

Na enige tijd werd mijn kontje weer lekker ingeolied en moest ik mijn benen verder uit elkaar zetten. Daarna voelde ik dat ze tussen mijn benen plaatsnam en er iets tegen mijn kontgaatje werd geplaatst. Ik voelde dat er met lichte dwang iets bij me naar binnen werd geduwd. Zoiets groots had ik nog nooit in me gevoeld. Op een gegeven moment werd ik bij mijn heupen vastgepakt en begon ze te stoten. Nu besefte ik dat ik werd genomen met een strapon. Ze pakte met één hand mijn pik vast en begon me lekker af te trekken. Ik kwam weer ontzettend lekker klaar en ik bleef maar klaarkomen.

Je zult begrijpen dat ik haar nog vaker op ga zoeken. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6428571428571 sterren
14 stemmen