Haar man kwam onverwacht thuis 

Ingezonden door  Christiaan

Dit verhaal speelt zich een paar jaar geleden af. Ik was met mijn vrienden in een club. Iedereen weet wat dronken 19-jarigen doen. Die gaan meisjes versieren. Na een tijdje had ik beet. Een mooie getinte dame met de meest fantastische billen die ik in mijn leven heb gezien. Na even samen naar het toilet te zijn geweest om daar te beginnen met zoenen, was het tijd om afscheid te nemen van mijn vrienden en naar haar huis te gaan. Onderweg kwam ze erachter dat ze zeven jaar ouder was dan ik, maar de pret was er niet minder om. 

Eenmaal aangekomen in haar huis ging mijn kleding gelijk uit en gingen we op de bank zitten. Na tien minuten tongzoenen, besloten we nog erger dronken te worden dan we al waren door middel van een paar shotjes. Toen was de tijd eindelijk aangebroken om naar de slaapkamer te vertrekken. Ik werd gelijk op het bed gegooid en afgezogen totdat zij een lekker laagje sperma kon doorslikken. Daarna begon het echte werk. Dit was de beste seks van mijn leven. Ik heb haar een paar keer helemaal volgespoten en oprecht genoten. We gingen door tot de vroege uurtjes en we helemaal kapot waren.

Rond zes uur 's ochtends besloot ik om richting huis te gaan. Op het moment dat ik mijn kleding aan deed, hoorden we de voordeur. En daar stond hij dan: haar man. Ik schrok me dood. De situatie was een half naakte ik van 1.85m en totaal niet gespierd die oog in oog stond met een man - van ik gok- 2.11m en super gespierd. Gelukkig was hij niet boos. Dat is denk ik de reden dat ik dit nog kan schrijven. Teleurgesteld in zijn inmiddels ex-vriendin was hij wel. Uiteindelijk was ik dus niet de enige die het huis verliet.

Zij liep nog even met mij mee om vervolgens naar het studentenhuis van haar vriendinnen te gaan. Op het moment dat we afscheid namen, hebben we nog snel contactgegevens uitgewisseld met de belofte dat we dit nog eens zouden doen. Tot een nieuw afspraakje is het niet gekomen, maar zelfs vier jaar later ontvang ik nog wekelijks naaktfoto's waar ik echt van geniet. Ik hoop nog een keer met haar te neuken in de toekomst, want die billen waren de mooiste en fijnst aanvoelende billen die ik ooit gezien en aangeraakt heb.

Mocht het zover komen krijgen jullie een gedetailleerd verslag van mij. Dat beloof ik.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen