Project Penthouse

Ingezonden door Anoniem

Zij wist dat hij getrouwd was, maar dat was dan ook eigenlijk alles wat ze uit hem had gekregen. Hij wist dat zij 'van de contacten' was. Vlotter, vrijer, een paar jaar jonger en zelfverzekerd. Dat laatste was hij op dit moment niet. Hij had ook zoveel te verliezen als dit ooit uit zou komen. Zijn werk, zijn reputatie, zijn zelfrespect en niet te vergeten zijn vrouw. Waarom had hij dan toch afgesproken? Hoe stom kon je zijn? Min of meer bij toeval, als zoiets tenminste echt bestond, hadden ze een paar maanden terug contact gelegd.

Al heel snel ontdekt dat ze er allebei veel plezier in hadden om seksfantasieën uit te wisselen. Fantasieën die steeds wilder, ongeloofwaardiger en perverser werden. Sommige stukken had hij later nog eens terug gelezen en dan was hij zelf verbaasd geweest over zijn eigen teksten. Kwam dat allemaal uit zijn hoofd, uit zijn pen? De mannen in zijn verhalen leken weinig op hem. Zij waren wel vrij en konden doen wat ze wilden, met wie dan ook en op elk moment. Hoe meer hij daar over schreef, hoe meer hij zijn eigen verlangen voedde. Niet alleen hijzelf voedde dat verlangen. Zij ook. 

Ze was hem heel geraffineerd gaan uitdagen. Stukje bij beetje, tot de dag dat hij besloot om een stap over de verboden streep te zetten. Ze hadden elkaar ontmoet voor een lunch in de Witte Bergen bij Hilversum. Veilig in het openbaar. Gewoon om eens te zien wat voor vlees ze in de kuip hadden. Het was gezellig geweest en informeel. Ze hadden veel gelachen en tja eigenlijk was het gewoon heel leuk. Bij het afscheid hadden ze elkaar wat langer dan gebruikelijk aangekeken. Alsof ze beiden wisten dat het niet bij deze ene ontmoeting zou blijven. Dat was nu een half jaar geleden.

Hij had er niemand over verteld, behalve dan Jeroen. Zijn beste vriend. 'Nodig haar anders eens uit hier in mijn apparte-ment. Ik ben de komende twee maanden in Dubai en geef je de sleutels. Doe dat nou maar eens gewoon, want je bent echt ingekakt burgermannetje.' Jeroen woonde mooi, maar vooral hoog. Hij had goed geboerd en zijn carrière altijd voorrang gegeven. Daardoor was hij altijd vrijgezel gebleven, maar zonder ooit eenzaam te zijn. Zijn inkomen, sportieve uiterlijk en penthouse werkten als honing op het mooiste vrouwelijk schoon dat onze hoofdstad te bieden heeft.

Jeroen was weg en hij had het rijk alleen nu. Ze belde aan. Woonde hij echt hier? 'J. Mansveld' las ze naast het nummer. Hier had elke naam kunnen staan, want de zijne kende ze nog altijd niet. De brandschone lift bracht haar in enkele tellen naar de bovenste verdieping. Naar het enige appartement, of beter gezegd, enige penthouse van het luxe wooncom-plex. Ze stiftte haar lippen en lette op dat ze met haar hoogste hakken niet in de metalen gleuf van de liftdrempel zou blijven haken. De voordeur stond al open en daarachter zag ze een stemmig verlichte kamer.

Helemaal achteraan een reusachtig raam dat een betoverend uitzicht over de stad bood. Hij liep haar tegemoet, een beetje aarzelend zag ze geamuseerd. 'Welkom, wat ben je mooi', zei hij heel oprecht en vol bewondering. 'Dank je. En jij, ben je er een beetje klaar voor lieverd?' Hij knikte en wist wat er zou komen. Dit scenario hadden ze tenslotte al een paar keer met elkaar gedeeld en aangevuld. Tot nu toe veilig online, maar vanavond, deze avond, zou het allemaal werkelijk-heid worden. Geen pixels, maar kaarsen. Geen foto's, maar twee warme lichamen.

Geen stekkers en opladers, maar drank, condooms en elkaar. Hij dacht weer even aan wat hij te verliezen had en sloot toen de deur met dichte ogen en een zucht waaruit een trillend verlangen klonk. Ze kenden het penthouse geen van beiden. Als twee uitgelaten kinderen gingen ze op ontdekkingstocht. De woonkamer was vooral leeg op twee enorme leren banken na. Eentje stond richting het panoramaraam gekeerd. De andere naar de lange, glazen, gashaard waarin gele en blauwe vlammetjes dansten. 

In de keuken viel vooral het wijnrek op waar minstens vijftig flessen, ongetwijfeld van uitstekende kwaliteit, lagen te wachten op evenzoveel onvergetelijke momenten. De badkamer was mooi van lelijkheid. Gouden kranen, goudomlijste spiegels en een enorm rond bad met massagestralen. De slaapkamer tenslotte had geen ramen, maar enkel fraai weggewerkte led-verlichting achter dieprode, inspringende wanden. Het had zo de inrichting van een luxe bordeel kunnen zijn.

Toen hij nieuwsgierig één van de knopjes naast de deur indrukte, schoven er twee plafondpanelen uiteen en werd een enorme spiegel zichtbaar. Daar stonden ze. Uitgelachen inmiddels. Allebei met een halfvol glas wijn in de hand. Ze keek hem aan. 'Heb je zin in mij?' vroeg ze, terwijl ze een stap in zijn richting zette. 'Ik in elk geval wel in jou.' Hij liet haar begaan op het moment dat ze haar hand tegen zijn kruis drukte en hem ondeugend aankeek. Hij was een stuk langer dan zij en ze moest haar hoofd behoorlijk in haar nek leggen.

Kort, donkerblond haar en de mooiste, rode lippen die hij in jaren had gezien. Ze gleed met haar tong over een rij prachtige witte tanden en kneedde ondertussen zijn warme geslacht. Dit was de eerste scène uit één van de verhalen die hij haar vorige maand had gestuurd, dus hij wist wat er allemaal nog zou gaan volgen. Net als zij. Die voorkennis maakte het allemaal nog zoveel geiler dan het al was. Het voorvocht parelde waarschijnlijk al uit zijn eikel. Daar had hij altijd een hekel aan gehad. Was dat bij andere mannen ook zo?

Het was soms zo veel dat het leek alsof hij voortijdig klaarkwam. Al zou daar vanavond echt geen sprake van zijn. Zo ervaren was hij inmiddels. Toch vormde het geile vocht al een behoorlijke vlek in zijn broek. Die vlek zou zij ook snel genoeg opmerken. Eindelijk. Eindelijk kon ze zijn mannelijkheid voelen. Ze had er bij het lezen van zijn verhalen vaak over gefantaseerd. Zou hij ook flink wat centimeters hebben net zoals zijn hoofdpersonen? Zo te voelen wel. Het lid groeide snel en hard achter de dunne stof van zijn pantalon. Haar vingertjes deden goed werk.

Ze keek hem ondertussen aan, omdat ze wist dat mannen daar extra geil van werden. Hij was wel wat lang. Veel langer dan dat ze zich van die eerste afspraak kon herinneren, maar ze hield gelukkig van lange mannen. Meteen een goed excuus om zelf ordinair hoge stiletto's te dragen. Toen ze hem twee weken geleden eindelijk zover had gekregen dat hij met haar wilde afspreken, had hij een bijzondere voorwaarde gesteld. 'Wat de avond en nacht ook ons brengt', had hij geschreven. 'Ik wil dat we in elk geval eerst twee van onze verhalen werkelijkheid laten worden. Tot in de kleinste details.'

Zij had de verhalen mogen kiezen. De keuze was niet moeilijk geweest. Vanavond zou ze in elk geval eenmaal de touwtjes in handen krijgen en tenminste eenmaal moeten toestaan dat hij haar anaal mocht nemen. Dat was haar keuze en hij had gretig ingestemd. Ze hoopte vurig dat hij de energie en de ballen had om vanavond niet alleen deze twee stories uit te voeren, maar er samen met haar nog een paar nieuwe verhalen bij te neuken. Daar hunkerde ze naar. Hij hopelijk ook. Time to find out. Ze zet twee stappen naar achteren en knoopt haar bloesje langzaam los.

Ook hij maakt zijn blouse knoop voor knoop los, terwijl ze als twee duellerenden om elkaar heen draaien. Nu had ze enkel nog haar rode stiletto's aan. Niets meer. Haar ranke lijf was dan misschien geen twintig meer, maar ze zou nog zeker heel wat mannenhoofden om doen draaien op straat. Ze hield beide armen achter haar rug en keek hem quasi-onschuldig aan. Met een pruilmondje vroeg ze kinderlijk: 'Ik krijg het een klein beetje koud, mijnheer'. Hij moest glimlachen. Ze zat meteen in haar rol. 'Ik zal een mooie jas voor je halen', antwoordde hij volgens script.

Met tegenzin wendde hij zijn ogen van haar prachtige lijfje af. In de kamer stond de grote tas met een prachtige, witte, bontjas erin en een eveneens witte bontmuts. De jas zou hij voorzichtig om haar schouders leggen, haar armen door de zachte mouwen leiden en tenslotte die witte muts op haar hoofd zetten. Haar naakte, kleine lichaam verpakt in wit bont. Alleen al de gedachte aan al die zachtheid maakte hem harder. Staalhard. Het voelde best lekker om door een man te worden aangekleed. Alsof ze een luxe popje was.

Het warme, zachte bont streelde haar huid. Het was een kort, sjiek jasje dat tot net onder haar kont viel en als de ze sluitingen niet dichtdeed, bleven haar trotse borsten goed zichtbaar. Ze wist dat hij hier op kickte. Hij had haar zelf ooit verteld dat hij smolt van naakte vrouwen in bont. Ze wist daarom ook dat hij het komende uur als was in haar handen zou zijn en daar wilde ze optimaal gebruik van maken, want wat ze zag beviel haar. Een lange man, geen twintig meer, maar daarom niet minder interessant.

Zijn strak getrimde, zilvergrijze baard deden zijn zachte, groene ogen nog beter uitkomen en gaven zijn gezicht karak-ter. Zijn benen waren lang en gespierd. De handen, waarmee hij zichzelf op dit moment zachtjes streelde, groot en prachtig slank. Kunstenaarshanden of die van een pianist. Hier kon ze absoluut wel wat mee vanavond. Hij had nooit verwacht dat het effect zo overweldigend zou zijn. Het beeld van dat spannende vrouwenlijf, gehuld in wit bont, bracht hem terug naar zijn jeugd. Bijna dagelijks had hij daarover gefantaseerd en meer dan dat. 

Hij wilde haar als een popje optillen. Ze zou haar benen om zijn rug slaan en hem hartstochtelijk kussen, terwijl hij haar door het grote appartement droeg. Hij zou haar met een zwaai op bed gooien, haar benen uit elkaar leggen en al die zachtheid bespringen als een wild dier, maar al na de eerste stap in haar richting wist hij dat hij dat ze andere plannen had. Zo heet had ze een man nog nooit zien kijken. Zijn ogen straalden een dierlijke lust uit en zijn mond was vertrokken tot een streep. Bijna verbeten. Waar was die zachte, beschaafde man gebleven?

Hier stond een oermens voor haar en ze wist dat ze direct de regie moest nemen.'Op je knietjes voor me, NU', comman-deerde ze resoluut. Ze was tevreden over de kracht van haar bevel. Hij gehoorzaamde dan ook onmiddellijk. Zelf deed ze een stapje terug, zodat hij haar van top tot teen kon bewonderen. Oh, wat hield ze er van om een man te teasen tot voorbij de grens van het redelijke. Vanavond zou ze hem urenlang in haar spelletje houden zonder dat ze hem toestond klaar te komen. 

Ze zou hem overladen met verlangen en energie zodat, als ze hem uiteindelijk van de psychologische ketting zou halen hij haar met wilde potentie kon overweldigen. Ruw en ongebolsterd, dat had ze het liefst. Hij zag dat ze naar achteren bleef lopen tot in de deur van de slaapkamer. Ze wenkte hem met een klein gebaar dat tegelijkertijd ook duidelijk moest maken dat hij zou moeten kruipen. Hier hield hij eigenlijk helemaal niet van. Naakt en met zo'n bungelende erectie tussen je benen moet dat gekruip er belachelijk uitzien, maar welke keuze had hij?

Toen hij nog maar een meter van haar verwijderd was, zette ze een voet in elke hoek van de drempel, zodat ze wijdbeens kwam te staan en hij onder haar door moest kruipen om in de kamer te komen. Hij volgde haar prachtige benen tot haar heupen waar het witte bont contrasteerde met haar zonnebank bruine huid. Zachtjes wiegde ze met haar heupen, zodat er steeds weer wat andere centimeters van haar blote huid achter het zachte bont zichtbaar werden. Hij wilde blijven kijken, maar kroop toch door. Tussen haar benen door naar het enorme bed.

'Je ziet er wat wild uit schatje', vertelde ze hem. Terwijl ze zich omdraaide en naar de strakke billen en gespierde rug van zijn kruipende lijf keek. 'Dat vertrouw ik niet zo. Ik zal je moeten vastbinden. Ga maar liggen op het bed.' Het was zeker niet de eerste keer dat ze een man vastbond. Geroutineerd en razendsnel trok ze hem de leren pols- en enkelbanden aan en trok de riempjes stevig vast. Stevig genoeg om het geen spelletje meer te laten zijn. Hij kon zich hier onmogelijk uit bevrijden. Ze vlijde zich naast hem neer.

Met één been gleed ze over zijn bovenbeen en zijn kruis, terwijl ze zachtjes aan zijn oor likte en kreunde: 'Niet klaarko-men. Ik raak je aan en ik laat je voelen, maar je houdt je zaad nog voor me binnen. Onthoud dat!' Haar vingers gleden door het krullende borsthaar. Hij had een mooi, maar vooral lang lijf. Het voelde heerlijk om hem overal aan te raken, terwijl hij niets terug kon doen. Toen ze na minutenlang langzaam strelen haar vingers om zijn warme penis legde en tergend langzaam begon te trekken, zuchtte hij. 

'Ik wil niet dat je stopt, maar stop toch maar als je nog niet wilt dat ik kom', zei hij met spijt in zijn stem. Ze hield onmid-dellijk op en keek hem verwijtend aan. 'Wat valt me dat van je tegen', fluisterde ze, terwijl ze opstond van het bed en de kamer in liep. 'Wat ging ze doen?' Hij hoorde haar lopen en kort daarna het geluid van de digitale toetsen op haar telefoon maken. 'Belde ze met iemand?' De bevestiging kwam direct toen hij haar hoorde zeggen: 'Hi, zoals afgesproken inderdaad. Je hebt het adres. Tot zo.' 

Was het gemeen om hem vastgebonden achter te laten in het besef dat het verhaal anders zou aflopen dan hij haar geschreven had? Ongetwijfeld, maar wat kon hij doen. Over tien minuten zou Colin, de male-escort die ze gisteren zorgvuldig had uitgekozen, aanbellen. Colin was van het adonis-type. Een geweldig lijf, jong, blonde krullenkop, maar verder leeg en saai, fantasieloos en zonder humor. Ze moest er niet aan denken om meer met hem te doen dan wat ze van plan was. Hij was slechts een middel om de avond nog net wat interessanter te maken. 

Wie had ze gebeld zojuist? Waarom was ze niet met hem bezig? De machteloosheid voelde niet meer opwindend. Hij ergerde zich en begon zich zelfs wat zorgen te maken. Hoe goed kende hij haar werkelijk? Van zijn staalharde erectie van enkele minuten geleden was nog maar weinig over. Het was maar een slappe, laffe, boel tussen zijn benen. De bel ging. Hij hoorde haar hakken tikken richting de voordeur. 'Blijf hier even wachten', hoorde hij haar met zachte, gedempte, stem tegen de onbekende bezoeker zeggen. Direct erna verscheen ze voor hem.

Nog altijd even prachtig in haar weinig verhullende witte bontje. Langzaam zette ze haar ene been voor het andere en schreed heupwiegend op hem af. Haar ogen op de zijne gericht. Toen ze vlakbij hem stond, boog ze voorover, zodat hij haar kleine, ronde borsten zag. 'Ik ga je blinddoeken schatje', fluisterde ze in zijn oor. 'Ik wil dat je stil blijft wat er ook gebeurt. Als je ook maar één geluid maakt, prop ik die grote onderbroek van je in je mondje. Heb je dat begrepen?!?!?' Hij knikte, in het besef dat vragen stellen of protesteren weinig zin had. 

Ze liet het zwart fluwelen nachtmaskertje even voor zijn gezicht slingeren en bond het daarna razendsnel om zijn hoofd. Vastgebonden en geblinddoekt, kon hij enkel luisteren, ruiken en voelen. Zijn zintuigen waren alert en zijn spieren gespannen. Bang voor wat er gebeuren zou. Nu ze hem had geblinddoekt, liet ze Colin de slaapkamer inkomen. Ze drukte zich tegen hem aan en liet de witte bontmantel van haar lijfje glijden. 'Je weet waarvoor ik je betaal', fluisterde ze zacht in zijn oor. 'Neem me hier op dit bed precies naast hem. Snel, ruw en -onthoud dat- zonder te praten of kreunen.

Zo min mogelijk geluid. DOE HET, NU!'. Meer aanmoediging had Colin niet nodig. Twee grote handen duwden tegen haar schouders, zodat ze recht achterover op het bed viel. Haar linkerheup raakte hem aan en toen ze haar benen spreidde, viel een been over het zijne. Colin kwam tussen haar benen zitten, rukte zich kort nog wat harder en kwam toen in haar. Ze draaide haar hoofd zijwaarts in de richting van haar geblinddoekte date, zodat hij haar warme ademstoten in zijn oor zou voelen. Toen sloot ze haar ogen en liet Colin zijn gang gaan.

In de gesmoorde stilte was enkel het ritmische, fysieke geluid van huid op huid, stoot in en stoot uit, te horen. Aangevuld met de steeds snellere ademhaling van Colin en haarzelf. Hij hield zich stil, maar ze zag hem de vernedering en teleur-stelling wegslikken. Bijna kreeg ze medelijden, bijna. Dit was een nachtmerrie. Een andere man in deze kamer, terwijl hijzelf machteloos en naakt op bed vastgebonden was. Het wond hem niet op, bi-gevoelens waren hem volkomen vreemd. Vernedering was alles wat hij voelde. Ze deden het vlak naast hem, op hetzelfde bed notabene.

Haar been lag half over het zijne en veerde mee met het matras. Een ander vulde haar. Een ander nam dat, waarop hij zich zo had verheugd. Waarnaar hij smachtte. Een gevoel van verdriet, pijn en woede maakte zich meester van hem. Hiervoor was hij niet gekomen! Samen een speels dominantie-avontuurtje uitvoeren vond hij prima, maar met de nadruk op 'samen'. Niet met een ander erbij. Al helemaal niet met een andere man. Hij probeerde zich los te rukken en wilde direct naar huis toe. Het was klaar voor hem. Ze was te ver gegaan.

Een lange, hese kreun en een stoot hete adem bij zijn oor, vertelde hem dat ze klaarkwam. Het deed hem niks meer. Elke minuut dat hij hier langer lag was er één te veel. De enige 'macht' die hij nu nog had, was zo min mogelijk emotie of interesse tonen. Hij rolde zijn gezicht opzij en bleef zo passief mogelijk liggen met open ogen starend naar de binnen-kant van de zwarte blinddoek. Ze had Colin betaald en hem snel de deur uitgewerkt. Ze voelde direct dat er iets veranderd was. De fysieke spanning leek plaats te maken voor een andere, onbestemde, spanning.

Kwam dat omdat ze zojuist al was klaargekomen, onder het mechanische ritme van Colin? Of speelde er meer? Zo stil mogelijk keek ze om het hoekje van de slaapkamer. Daar lag hij. Lusteloos, slap en zonder de gespannen alertheid die hij aanvankelijk had gehad. Ze werd ineens wat onrustig. Had ze hier wel goed aan gedaan? Wat zou hij doen als ze hem losmaakte? Zou ze hem wel durven losmaken nu? Over dat alles dacht ze na, terwijl ze een uitgebreide douche nam. Om alle sporen van Colin van -en uit- zich te spoelen en haar gedachten op een rijtje te zetten. Toen nam ze een besluit.

Ze zou hem uitgebreid verwennen, zijn desinteresse wegkneden en zijn passiviteit met tong en lippen uitbannen. Die vurige man die ze eerder die avond had gezien, wilde ze weer voor zich winnen. Hij zou misschien even -maar zeker niet lang - weerstand kunnen bieden. Daarvoor stonden haar verleidingskunsten garant. Hij kreeg het koud en begon zich stierlijk te vervelen, maar haar roepen om hem los te maken, die lol gunde hij haar niet. De bal lag bij haar en het zou hem benieuwen op welke manier ze die zou oppakken.

Na wat een eeuwigheid leek te duren, hoorde hij haar weer de kamer inkomen. Behoedzaam en nog altijd zonder een woord te spreken. Hij bleef roerloos liggen, om haar op geen enkele manier te tonen dat hij interesse had of gespannen was. Tik, tik, tik ... Stap voor stap kwam ze dichterbij. In een wolk van zwaar parfum, een geur die ze nog niet eerder op had gehad. Hij kon bijna voelen hoe ze haar ogen over zijn lichaam liet glijden. Een koud, lusteloos, lichaam waaruit alle opwinding en seksuele energie verdwenen leek te zijn. Tik, tik... Nu stond ze op enkele centimeters van hem vandaan.

Een vlaag koude lucht gleed over de lengte van zijn lichaam en nog geen tel later voelde hij zachte bontharen op zijn lichaam landen. Ze begon hem, terwijl ze rechtop naast hem stond, te strelen met de rand van haar witte bontjasje. In lange halen van zijn teen naar zijn kruin en terug. Langzaam en zacht. Deze sensatie voor de huid bezorgde hem kippen-vel over zijn hele lichaam. Hij wist dat hij zijn passieve houding niet lang meer kon volhouden. De onmogelijkheid om zelfcontrole te houden maakte hem woedend, terwijl hij hoopte dat ze doorging en niet zou stoppen. 

Ze moest toegeven dat hij het lang volhield. Hoewel hij meteen kippenvel kreeg, wist hij de boel tussen de benen nog aardig rustig en in bedwang te houden. Ze zou hem daar nog wat langer teasen en streelde het witte bont door zijn donkere borst- en schaamharen.  'Je bent toch niet jaloers he?' fluisterde ze na een paar minuten. 'Dat zou me zo van je tegenvallen. Bovendien had je beter moeten weten. Als ik een braaf vrouwtje zou zijn, had ik nooit met een man als jij afgesproken.' Geen antwoord. Wel zag ze dat hij zijn kaken spande alsof hij wilde voorkomen dat hij praat.

Ze bleef hem strelen, terwijl ze op de bedrand naast hem ging zitten. Ze droeg enkel pumps. Met een sierlijk gebaar liet ze het bontje op zijn gezicht vallen waar het als een zacht hoopje wit blijft liggen. Ze bracht haar hoofd tot vlak boven zijn gezicht en zei tenslotte smalend en scherp: 'Ik doe wat ik wil vandaag. Ook met jou.' Hij kon niet meer doen alsof. Hij voelde hoe de onrust tussen zijn benen groeide en hard werd bij elk woord dat ze fluisterde. Zij zag ongetwijfeld hetzelfde.

Na alle strelingen was zijn huid super sensitief en wanneer ze hem overal zachte, natte, kusjes begon te geven, spanden hij ook zijn spieren aan. Ze kuste hem overal: hals, schouders, borst, flanken. Honderden kleine lieve zachte kusjes. Buik, dijen, heup, kuiten en weer naar boven tot zelfs 'daar'. Ze had geen haast en drukte haar lippen bij elke kus vol aandacht en liefde op zijn huid. Hij gaf zich nu ook mentaal aan haar over. Hij was bereid alles te ondergaan, alles voor haar te doen. Dit voelde hemels, zelfs met een blinddoek voor de ogen en een wit bontje over het hoofd gedrapeerd. 

Het gaf haar een gevoel van macht en lust om dat aanvankelijk onwillige, ongeïnteresseerde, mannenlijf weer in bewe-ging te krijgen. Terwijl ze hem kuste, keek ze af en toe met een schuin oog naar zijn geslacht dat met kleine schokjes steeds harder werd. Ze liet haar vingers zacht over dat lange lijf van hem glijden. Ze had de tijd, ze had de controle en bij elk poezelig kusje kreeg ze nieuwe, kinky ideeën die ze vanavond allemaal direct in de praktijk zou willen brengen. Voor nu was het vooral belangrijk om zijn mentale weerstand te breken, zodat hij als was in haar handen zou zijn. 

Omdat ze zich toch een beetje schuldig voelde voor het Colin-intermezzo, besloot ze het op haar manier een beetje goed te maken. Als een krols poesje begon ze hem kopjes te geven in zijn hals, over zijn borst en buik, terwijl ze haar slanke lijfje wat dichter tegen hem aandrukte. Aangezien zijn hoofd nog altijd onder het witte bontje verscholen lag, kon ze niets van zijn gezicht aflezen. Ze wist dat hij zijn mond zou openen van puur genot. Zeker toen ze hem in haar rechterhand nam en stevig begon af te trekken. Zijn warme, gezwollen, opwinding voelde warm en staalhard aan.

Nu volgde zijn beloning. Ze beet in zijn rechtertepel en liet haar tong toen in een lange, snelle beweging over zijn borstbeen, navel en buik naar beneden glijden. Ze begon -voor hem plotseling en onverwacht- te zuigen. Gulzig en met veel speeksel. Als een tijgerin stortte ze zich op hem. Onder het bontje klonk een gesmoorde kreet en hij holde zijn rug in een genotzuchtige kramp. Ze hield zich in balans door haar nagels in zijn stevige bovenbeenspieren te planten en slikte elke centimeter naar binnen.

Tot diep in het achterste van haar keel. Zo diep dat het puntje van haar neus zijn schaamstreek aanraakte en ze bijna geen lucht meer kreeg. Hij wist niet wat hem overkwam. Ze was heel plotseling opgehouden hem te kussen, beet hem ongenadig hard in zijn tepel en toen.. Toen leek het alsof hij helemaal en compleet in haar warme mondje verdween. Een pijpbeurt zoals hij die nog nooit had ervaren. Ze nam alles in haar keeltje voelde hij. Hij kon nog altijd niets zien. Die stomme blinddoek en dat bontje hielden zijn wereld zwart.

Hij had er alles voor over om haar mooie koppie te zien en haar in die ondeugende, grote, ogen aan te kijken. Gedachte-loos rukte hij met zijn linkerarm en voelde toen hoe het materiaal ter hoogte van zijn pols scheurde. Nog een korte, stevige, ruk en hij kon zijn arm bevrijden. Ze had niets door. Ook niet toen hij met zijn linkerhand ook zijn rechterarm losmaakte. Heel voorzichtig, centimeter voor centimeter het bontje van zich aftrok en de blinddoek omhoog trok. Net op dat moment keek ze even naar hem op.

Hij zag hoe haar lippenstift uitgelopen was en haar mondje helemaal gevuld met zijn mannelijkheid. Hij zag in een flits hoe haar blik veranderde van verbazing naar schrik. Nog voordat ze iets kon doen, greep hij met twee handen haar hoofd stevig vast. Hij zei met een satanische voldaanheid in zijn stem: 'Niet kijken, maar zuigen, jij kleine slet!' De rollen waren omgedraaid. Ze was er zo in opgegaan dat ze niet had gemerkt dat hij zijn armen losmaakte. Nu was het te laat. Haar hoofd zat tussen zijn handen geklemd en werd, niet bepaald zachtzinnig, naar voren gedrukt en gehouden.

Ze had moeite met ademhalen. Haar neusgaten stonden wijd open en haar mond was gevuld met hem. Langzaam kwam zijn bovenlijf overeind. Hij liet haar hoofd los, zodat hij zich wat achterover kon leunen, steunend op zijn armen. 'Wat waren dat voor spelletjes vanavond? Dacht je daarmee weg te komen? Hier zomaar een andere kerel in huis halen?' Dreigende woorden, maar een kalme, niet onvriendelijke stem. Het stelde haar gerust. Ze voelde dat hij met haar ging spelen nu. Wat zou hij van plan zijn?

'Sta op en trek je witte bontjasje aan. Net zoals aan het begin van onze avond', fluisterde hij. Zelf stond hij ook op. Zijn erectie stond trots vooruit en verslapte geen moment. Ook niet toen hij er mee door de kamer liep richting de deur van het balkon. Hij draaide de sleutel om, gooide de deur naar buiten open en een vlaag koude avondlucht stroomde vrijwel direct het penthouse in. Hij liep weer naar haar terug. Nog steeds hard en stijf. Zijn grote hand pakte haar bij de pols. 'Hou jezelf hier maar aan vast', zei hij kalm. Met haar kleine vingers omvatte ze zijn geslacht.

Hij liep nu achteruit naar het balkon en bleef haar doordringend aankijken. Zij volgde hem als een hondje dat aan de lijn zat. Al had hetgeen ze vast had niets met een riempje te maken. Het voelde warm en het was opwindend. Ze volgde hem maar al te graag, waar hij haar ook naar toe zou leiden. Het uitzicht was fenomenaal. De donkere contouren van de talloze hoogbouw kantoren leken bedekt te zijn met een zee van kleine lichtjes. Sommige knipperden, andere schenen fel in strakke lichtbundels. In de straten smolten de duizenden rode achterlichten samen tot prachtige slierten.

Hij pakte haar bij haar handen vast en drukte zijn grote lijf tegen haar aan. Beiden hielden hun ogen op de ander gericht. 'Laten we stoppen met spelen', zei hij, net voordat hij haar teder en lang begon te kussen. Zijn tong verkende haar lippen en daarna haar mondje. Een heerlijke volle en intense kus. Onder het bontje had ze nog altijd niets aan en of het door de kou van buiten kwam of de passie van zijn lijf, ze kon niets anders doen dan zich nog steviger tegen hem aan drukken. Ze voelde de glanzende eikel tegen haar navel duwen.

Ze proefde zijn frisse mond en genoot van die grote handen die haar billen kneedde. Toen tilde hij haar langzaam op. Het bontje viel open en haar borsten vielen naar buiten. Hij gaf haar het gevoel dat ze niets woog. Dat ze een klein meisje in de armen van een reus was. 'Neem me alsjeblieft lieverd', smeekte ze zacht. 'Jij bent en blijft de enige man die ik wil vanavond.' Geroutineerd liet hij haar zakken en kwam zo langzaam in haar. Ze sloeg haar benen om hem heen en beet in zijn oor. 'Juist. Precies zo. Je weet wat ik wil . Je bent zó groot!'.

Schijnbaar moeiteloos bleef hij haar vasthouden, terwijl hij een paar wankele passen naar voren zette om haar tegen de muur te kunnen drukken voor meer grip. Niet eerder was ze zo lang gebruikt. De eerste keer had ze hem in haar laten komen daarbuiten op het balkon. Hij had geen tijd nodig gehad om op adem te komen en tilde haar direct mee naar binnen. Op het bed had hij slechts één arm nodig om haar op haar buik te draaien. Ze lag op een groot kussen, waar-door haar fraaie bilpartij uitnodigend omhoog stak.

Eerst met één en later met twee vingers masseerde hij haar kleinste gaatje. Ze voelde hoe hij ook af en toe een draad speeksel in haar naad liet glijden. Net zolang totdat ze zich openstelde en voor een tweede keer liet opvullen. Zijn bewegingen waren langzaam, maar pijnlijk diep. Het was onmogelijk om stil te blijven. Bij elke stoot kreunde ze het uit. Van pijn en van genot. Kort na de laatste, diepste, stoot voelde ze hoe het warme zaad uit haar stroomde. Waar haalde hij die zaadreserves vandaan? Zijn zaad geurde krachtig en mannelijk.

Het deed haar aan natte, verse aarde denken en waarschijnlijk was het ook net zo vruchtbaar. Het liep door haar bilnaad en stroomde door tot de binnenkant van haar benen. Ze was overduidelijk zijn cum-dump. Een heerlijke ervaring! Hij bleek ook daarna nog niet klaar te zijn. Samen onder de douche pijpte ze hem voor de laatste keer klaar. Pas toen waren ze beiden verzadigd. Het penthouse was een puinhoop. Beddengoed, kleren, natte plasjes tussen badkamer en slaapkamer, twee halfvolle wijnglazen en lege flessen in de vensterbanken.

Ze lagen tegen elkaar. Half slapend en nauwelijks beseffend wat ze hier, samen en verborgen voor de buitenwereld, met elkaar hadden beleefd. Dit zou nooit iemand te weten komen. Net zo min als dat iemand zou weten dat ze een maand later opnieuw afspraken. De tussenliggende weken bleven ze elkaar erotisch mailen. Beiden wisten dat het meest kinky verhaal zeer binnenkort weer werkelijkheid zou worden. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen