Richard en Kim (Sissy and Daddy)

Het is maandagochtend 11:45 uur. Ik stap in mijn auto en ga op weg naar Richard en Kim. We hebben afgesproken in een hotel. Richard en ik zijn kort daarvoor met elkaar in contact gekomen. Richard geeft aan dat hij een daddy is en vandaag af gaat spreken met zijn sissy Kim. Kim weet niet dat ik kom. Voor haar zal het een verrassing zijn. Ik hoop wel een leuke verrassing anders wordt het een ongemakkelijke setting voor beide partijen. Ik zal niet de enige verrassing zijn voor Kim die dag. Richard heeft nog twee travestieten uitgenodigd om hen die middag te komen vergezellen. 

Ik ben heel benieuwd wat ik kan verwachten. Ik vind dat je alles in je leven een keer geprobeerd moet hebben en dit lijkt me erg leuk en bijzonder om mee te mogen maken. Zelf had ik geen idee van wat een sissy zijn precies inhoudt, maar ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in. Op internet heb ik geprobeerd een en ander op te zoeken over wat het precies inhoudt, maar er is opvallend weinig over te vinden. In ieder geval voor een leek zoals ik. Wellicht is er genoeg over te vinden als je weet waar je moet zoeken. 

Geheel in het rood gekleed: rood jurkje, rood jasje, bijpassende rode lingerie, kousen en pumps ga ik op weg. Onderweg ontvang ik een WhatsApp bericht van Richard. Hij geeft aan dat de andere twee travo's niet zullen komen. Ze hebben zojuist lastminute afgezegd. Hij en Kim zullen wel aanwezig zijn. Even twijfel ik op de afspraak met hen wel door zal gaan. Soms moet je risico’s nemen in het leven en ik besluit om toch mijn weg te vervolgen. Iets later dan afgesproken kom ik aan bij het hotel.

Ik app Richard dat ik zojuist mijn auto heb geparkeerd op het parkeerterrein van het hotel en dat ik naar de kamer toe zal komen. Door de lange autoreis is mijn blaas op gaan spelen. Ik besluit eerst naar de wc te gaan. Onderweg naar de wc, zie ik het kamernummer op de deur staan dat ik van Richard heb ontvangen. Het was niet de bedoeling dat ik op de deur zou kloppen, maar dat ik via de achterdeur binnen zou komen. Zondag heb ik duidelijke instructies, middels pijlen op foto's, ontvangen hoe ik bij de achterdeur van de kamer kan komen.

Ik volg de opgegeven instructies en klop op de deur. Daar staat Richard me al op te wachten en opent de deur. Geheel naakt doet hij de deur voor me open en nodigt me uit om binnen te komen. Hij schuift het gordijn opzij en ik loop de kamer in. Hij zegt dat hij me al voorbij had zien lopen. Ik leg uit dat ik eerst naar de wc moest. In kamer zie ik links van  een grote collectie speeltjes op de tafel liggen. Ik zie onder andere voorbind dildo's, touw en een vacuümpomp liggen. Heel benieuwd wat ik kan verwachten loop ik verder. 

Als ik rechts van me kijk, zie ik Kim op de rand van het bed zitten. Ze zit met haar rug naar me toe en zit op haar knieën op het bed. Ze is gekleed in mooie zwarte lingerie, een zwarte jarretel met kousen en draagt bijpassende zwarte laarsjes met behoorlijk hoge hakken. In haar haar draagt een roze speldje. Richard gaat naakt voor haar op het bed liggen. rechts van zijn hoofd zie ik een roze satijnen slip liggen. Ik weet dat ze voor mijn komst al samen hebben gespeeld. Richard heeft mij onderweg namelijk als voorproefje een filmpje van hen samen gestuurd.

Op het filpmje is te zien hoe Kim Richard vol overgave pijpt. Zoals verwacht is mijn komst voor Kim een verrassing. Ik hoop dat het voor haar een aangename verrassing is. Ik zie dat ze het toch enigszins spannend vindt dat ik er ben. Ik vraag Richard waar ik plaats kan nemen en ga zitten op de stoel naast het bed. We kletsen wat om het ijs tet breken. Terwijl we kletsen buigt Kim zich voorover en haar mond vindt wederom de penis van Richard. Richard vertelt me dat ze beiden zijn keurig getrouwd zijn en hun partners geen idee hebben van hun samenkomst.

Terwijl Kim Richard pijpt, kletsen Richard en ik wat. Vanuit de stoel waarin ik zit is het zicht op Richard en Kim niet ideaal. Ik sta op en ga op de rand van het bed zitten. Kim pijpt Richard ondertussen gewoon door. Ik zie dat Kim een roze siliconen peniskooi draagt. De siliconen versie is op iets flexibeler dan staal, maar laat ook echt geen erectie toe en is kleiner dan de stalen versie. Door de peniskooi lang te dragen, voel je deze niet meer zitten. Het voelt alsof het een deel van je lichaam is. Je kan er alleen niet opgewonden in raken.

De hoofdbedoeling van langdurig zo'n kooitje dragen voor een Sissy is dat de Daddy meestal wil dat de clit van een Sissy 'lam' wordt. Met andere woorden dat die in alle omstandigheden altijd zo klein mogelijk en ongevoelig blijft. Als ik haar hier later naar vraag, blijkt dit een belangrijk onderdeel te zijn van het hele Sissy zijn. Het is al Sissy niet de bedoeling dat je een erectie krijgt of aangeraakt wordt aan je penis. Aangezien je er als Sissy zoveel mogelijk als vrouw uit wil zien, kan ik mezelf dat heel goed voorstellen. Het lijkt me aan de andere kant wel pijnlijk. 

Richard vraagt me of ik het leuk zou vinden om Kim te nemen met een voorbind dildo. Daar zeg ik uiteraard geen nee tegen, maar wil dat alleen doen als Kim dit ook oké vindt. Nu weet ik dat ze daar eigenlijk niks over te zeggen heeft en alles doet wat haar Daddy haar opdraagt, maar ik vind dat zelf wel belangrijk. Ik wil geen dingen doen die mensen niet prettig vinden of waarbij ik hun grens over ga. Richard geeft aan dat Kim dat graag wil. Voor de zekerheid laat ik Kim dat ook zelf bevestigen. Als zij ook instemt sta ik op en loop naar de tafel met speeltjes.

Bij binnenkomst zag ik alle speeltjes al uitgesteld liggen op de tafel. Ik pak het harnas van de voorbind dildo en stap erin. De dildo is reeds op het harnas bevestigd. Ik trek de riempjes aan en loop terug naar het bed. Voor mij is het niet de eerste keer dat ik een man penetreer met een voorbind dildo. Zelf vind ik het erg leuk om te doen en maak dan graag gebruik van de gelegenheid. Aangezien ik me wat 'overdressed' voel, besluit ik mijn jasje en mijn jurk uit te doen. Gekleed in alleen mijn rode lingerie, bijpassende kousen en rode pumps loop ik terug naar de rand van het bed.

Ik ga weer op de rand van het bed zitten. Richard vraagt Kim om zich voor te bereiden op de voorbind dildo. Ze staat op van het bed, loopt naar de tafel en pakt een buttplug. Ze loopt terug naar het bed en brengt wat glijmiddel aan op de buttplug en haar kontje. Ze brengt de buttplug bij haarzelf naar binnen. Op die manier kan ze haar kontje alvast opwarmen voor de voorbind dildo. Terwijl ze de buttplug in en uit haar kontje doet, blijft ze Richard trouw pijpen. Ik heb bewondering voor hoe lang ze dit vol kan houden.

Als het kontje van Kim voldoende is opgewarmd, haalt ze de buttplug uit haar kontje. Ze komt iets verder achterop het bed zitten en ik sta op van het bed. Ik ga tegen het bed aan staan en Kim brengt haar kontje verder omhoog. Terwijl zij Richard pijpt, breng ik de voorbind dildo voorzichtig bij haar naar binnen. De voorbind dildo verdwijnt eenvoudig in haar kontje. Ik pak tijdens het stoten Kim's heupen stevig vast en stoot rustig heen en weer. Ik merk dat ze het erg lekker vindt en dat laatst ze dan ook horen.

Ze geniet zo van het stoten van de voorbind dildo in haar kontje dat ze stopt met de pijpen van de penis van Richard. Richard vindt het heel geil om te zien hoe ik met de voorbind dildo in en uit Kim's kontje ga. We blijven een tijdje zo zitten. Als ik voorbind dildo een tijdje later uit Kim's kontje haal, stap ik uit het harnas en leg deze naast me op het bed. Richard vraagt of hij me mag beffen. Ik zit inmiddels lekker in de flow en vind het prima. Ik ga op mijn rug op het bed liggen en doe mijn slip naar beneden. Richards hoofd verdwijnt tussen mijn benen.

Zijn aanraking voelt enigszins ruw aan. Ik geef aan dat één van mijn fantasieën is dat ik gebeft wordt terwijl een man de andere partij neukt. Dat brengt Richard op en idee. Korte tijd later wisselen Kim en Richard van positie. Het is nu Kim’s hoofd dat tussen mijn benen verdwijnt. De aanraking van Kim is vele malen zachter dan die van Richard. Haar tong voelt heerlijk zacht aan tussen mijn benen. Haar zachte handen strelen mijn lichaam. De aanblik van Kim die mij beft, terwijl ze door Richard wordt genomen is erg opwindend.

Al heel snel zit ik dicht tegen mijn hoogtepunt aan. Richard vind het ook een heel geil gezicht om te zien dat Kim mij beft. Hij besluit zijn penis uit het kontje van Kim te halen en komt naast ons op het bed zitten. Blijkbaar ben ik niet de enige die het opwindend vindt dat Kim mij beft. Ik zie Richard hand naar zijn penis afzakken en hij begint zichzelf naast ons af te trekken. Niet veel later voel ik zijn warme zaad op mijn buik landen. De tong van Kim blijft mijn clit verwennen. Ik probeer nog steeds het hoogtepunt zo lang mogelijk uit te stellen.

Dit lukt een tijdje, maar dan moet ik mezelf toch echt overgeven aan mijn orgasme. Ik kom heerlijk klaar. Inmiddels is er een aantal uur verstreken. Het wordt echt tijd dat ik richting huis ga. Ik spoel mezelf af in de badkamer, kleed mezelf aan neem afscheid van Richard en Kim en bedank hen voor de heerlijke en bijzondere middag. Zij zullen ongetwijfeld nog vele leuke uren samen hebben beleefd die dag.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
6 stemmen