Tour la Massane

Ingezonden door Rob 

Het is maandag 15 juli 2019 en het is warm in Argeles-sur-Mer. We zitten al een week op de camping in Zuid-Frankrijk. Morgen is de grote dag. Ik wil een mooie wandeling gaan maken naar de toren van de Massane in de bergen. Ik heb met mijn vrouw afgesproken dat ik rond het avondeten weer terug zal zijn op de camping. De rugzak voor de wandeling is gepakt samen met wat spullen die ik later op de dag nodig zal hebben. Ik ben opgewonden. Echt opgewonden. Niet alleen voor de wandeling, maar voor wat ik later op de dag gepland heb.

Dinsdagmorgen 7.00 uur. De telefoon wekt mij. Ik sta op, eet een sandwich, kus mijn vrouw en ben weg. Met de auto is het nog een half uurtje rijden tot de parkeerplaats in de bergen. Ik stap uit mijn auto en ga op pad. In het dal stroomt de rivier waar ik bij terugkomst een duik in wil nemen. Daar gaan we dan. Ik begin aan de klim van zevenhonderd meter naar de toren. De klim gaat voorspoedig en al na anderhalf uur bereik ik de toren. Het uitzicht is adembenemend mooi en het is super helder weer. Ik pak een boterham en iets te drinken.

Als mijn boterham en drinken op zijn, maak ik een hele reeks foto’s en een paar selfies. Beneden aan de toren komt een stel mountainbikers aanfietsen. Ik dacht nog: pittig, met het fietsje hier omhoog. Achteraf bleken het E-bikes te zijn. Ik stop mijn spullen terug in mijn rugzak en geniet nog even van het uitzicht. Net op het moment dat ik weer wil afdalen word ik in het frans aangesproken. 'Bonjour monsieur'. Met een ruk draai ik mezelf om en kijk naar een heerlijke knul van een jaar of dertig in een strakke fietsbroek.

Meteen valt mijn oog op zijn dikke bobbel en op het moment dat hij ziet dat ik ernaar kijk werpt hij ook een blik op zijn mini-gebergte. Hij reikt mij zijn Iphone aan en vraagt: 'Foto s'il vous plaît?' Ik neem zijn telefoon aan en maak enkele foto’s. Het was echt een super lekkere gast. Mijn spontane ingeving kon het echter niet laten om in te zoomen op de mini-berg in zijn fietsbroekje en vervolgens enkele malen op de ontspanner te drukken. Zo dacht ik, hier zal hij nog vaak aan terugdenken. Nu ben ik opgewonden. Echt opgewonden. Eigenlijk meer geil en heb zin om mezelf te rukken.

Ik daal af en na enkele honderden meters zie ik bij een bosje langs het pad een rots die in de struiken erboven verdwijnt. Ik zoek een weg door de struiken en het lukt me om langs de zijkant tot bovenop de rots klimmen. Uiteindelijk kom ik bij een klein, maar perfect plateau bovenop de rots uit. Aan de linkerkant is een mooi uitzicht over het dal en rechts kijk je uit over Argeles-sur-Mer met zijn kilometerslange stranden. Na enkele foto's genomen te hebben, hoor ik mensen aankomen op het pad. Echter door de struiken kan ik ze net niet zien en zij mij dus ook niet.

Achter mij zie ik bovenaan de berg de toren waarop ik in de verte mensen zie staan. Ik herken de kleuren van de kleding en zie de E-bikers aan de toren staan. Ze kijken mijn richting op en ik weet zeker dat ze mij in mijn felrode shirt op de lager gelegen rots kunnen zien. Ik ben geil, echt geil. Alsof het me grijpt, heb ik de drang om mezelf te rukken. Ik ga liggen, haal mijn pik uit mijn broek en begin te masturberen. Al snel kom ik tot de conclusie dat dit zo niet echt werkt. Ik trek mijn broek, onderbroek en T-shirt uit en daar lig ik dan.

Op zeshonderd meter hoogte met een prachtig uitzicht over stad en het dal. Achter mij prijkt de toren aan de top van de berg en voor mij zie ik mijn stijve pik fier naar boven wijzen. Heerlijk is dat. Lekker rukken in de warme zon. Al snel spuit mijn zaad over de rots heen. Dat ging snel. Veel te snel. Ik ga staan en schud het laatste zaad uit mijn pik. Ik lik mijn handen schoon en kijk naar de toren. Ik weet het zeker dat ze mij kunnen zien staan. Waarschijnlijk halen ze nu hun verrekijkers tevoorschijn of proberen met hun fototoestel in te zoomen om een foto van mij te maken.

Een geweldig idee dat mensen mij zouden kunnen zien staan. Dat brengt mij op een grandioos idee. Ik haal mijn eigen fototoestel tevoorschijn, zet de camera op een rots achter mij en stel de timer in op tien seconden. Dit is een 'once-in-a-lifetime' opportunity. Ik druk de ontspanner in en tel in gedachten af. Tien, negen... ik loop naar de rand van de rots, steek mijn handen in de lucht en tel de resterende seconden af. Twee, een, klik. Nog een keer, maar nu in een andere pose… Klik.. Na een tiental foto’s pak ik mijn spullen in, kleed mezelf weer aan en vertrek. 

Op de parkeerplaats gooi ik mijn rugzak op de achterbank, klauter het dal in naar de rivier de Massane en loop honderd meter stroomopwaarts. Ik kom aan bij een mooi bassin waar het water lekker doorheen stroomt. Ik kijk in het rond om mijzelf ervan te overtuigen dat er verder niemand is. Ik kleed mezelf helemaal uit en ga langzaam het water in. Shit man, wat is dat koud! Mijn pik krimpt meteen, maar na een minuut voelt het water heerlijk aangenaam en spoel ik het zweet van mij af. Aangekomen bij de auto bereid ik mij voor op mijn volgende plan.

Het is inmiddels één uur in de middag. De volgende halte is het strand van Bocal-du-Tech. Tijdens de rit er naartoe denk ik terug aan afgelopen nacht. Mijn vrouwtje is een heerlijk volle vrouw met geweldig lekkere, ronde billen. We hebben afgelopen nacht in onze stacaravan heerlijk lang seks gehad. Met mijn gezicht tussen haar dikke billen ben ik haar lekkere, zoete kontgaatje gaan likken. Haar kutje heb ik gevingerd en laten spuiten om vervolgens haar sappige, natte poes schoon te likken. Als ze dan ook nog wat urine laat lopen... Hmmmm... Daar houd ik echt van.

De gedachte aan afgelopen nacht maakt mij weer super geil. Inmiddels ben ik aangekomen op de parkeerplaats bij het strand. Ik pak de spullen die ik in een tasje heb gedaan en stop deze in de rugzak. Ik grijp mijn parasol en ga op pad. Het is warm. Zeer warm. Ik heb altijd al bigevoelens gehad en in mijn jeugd heb ik zelfs een paar keer met enkele goeie vrienden seks gehad. We hebben elkaar gepijpt en samen gerukt.

Vandaag vijfentwintig jaar later wil ik graag weer eens seks met een lekkere vent en ben daarom hier naar het strand van Bocal-du-Tech gekomen. Het ligt iets ten zuiden van Argeles-sur-Mer. Op het strand komen veel homo's. Al snel loop ik door een aangelegd bamboebos waar kris-kras allerlei paadjes doorheen lopen. Ik zie iemand lopen en ga hem achterna. Onderweg komen me twee naakte mannen tegemoet lopen die al lachend ergens in de struiken verdwenen. Op het moment dat ik langsloop, zag ik dat ze elkaar uitbundig zaten te zoenen.

Eén van hen keek mij aan, ging op zijn knieën zitten en nam de ander zijn lekkere kale pik in zijn mond. Terwijl hij dat deed, bleef hij mij aankijken. Van de schrik loop ik door. Dit vind ik echt supergeil. Na enkele minuten loop ik het bos uit en kom ik op een pad van stuifzand. Links van mij komt een man uit een ander pad. Hij trekt zijn broek uit, stopt deze in zijn tas en loopt in zijn blootje verder. Ik besluit ook mijn broek uit te trekken en stop deze in mijn rugzak. Ik loop naakt verder richting het strand. Daar aangekomen kijk ik om me heen. Overal liggen naakte kerels.

Iets verderop is nog een plekje vrij. Ik loop er naartoe en installeer mijn parasol en handdoek. Ik ga naar de branding en duik in het heerlijke water. Na enkele minuten langs de kust gezwommen te hebben, ga ik lekker op mijn handdoek liggen. Ik pak mijn zonnecrème en smeer mezelf een beetje in. De fles leg ik op mijn rugzak. Ik ga op mijn handdoek liggen en fantaseer dat iemand mij in de achterliggende bamboebosjes neemt. Ik schrik wakker. Ik moet even weg gedut zijn. Ik doe mijn ogen open en in het licht van de felle zon zie ik twee kerels voor me staan.

Compleet gebruind door de zon en met kaalgeschoren pikken. Ik schat dat ze rond de vijftig jaar zijn. Ze zeggen iets tegen mij, maar ik versta er geen woord van. Met hun handen maken ze smeer- en masseer bewegingen. Al snel word me duidelijk wat ze eigenlijk willen. Ik zeg: 'Oui Oui, no problem'. Ik draai mezelf op mijn buik, leg mijn pik met mijn eikel naar boven en voel al snel dat hij stijf wordt. Ik sluit mijn ogen en vervolgens voel ik de inmiddels warm geworden zonnecrème over mijn rug, billen en bovenbenen lopen.

De crème wordt gevold door vier stevige handen die mijn rug en bovenbenen masseren. Dat is echt lekker. Heel lekker! Vier handen waarvan één op een gegeven moment steeds langs mijn bilnaad glijdt. Steeds een klein beetje dieper. Ik spreid mijn benen en met een ruk glijd de hand langs mijn balzak. Man, man, man wat is dat geil. Ik kreun zachtjes en voel opeens dat de hand mijn balzak vastgrijpt en er zachtjes in begint te knijpen. Ik druk mijn kont iets omhoog en een andere hand glijd weer door mijn bilnaad. Weer steeds een beetje dieper.

Ik voel nog meer warme crème tussen mijn billen lopen die wordt uitgesmeerd door de ene hand, terwijl de andere hand mijn balzak vast heeft. Twee handen masseren mijn rug. Eén hand gaat naar mijn kontgaatje en begint mijn kringspier te masseren. Ik kreun iets harder en steek mijn billen nog verder de lucht in. Ik voel dat de vinger steeds dieper in mijn kont gaan en uiteindelijk tegen mijn prostaat aan drukken. Mijn pik wordt onder mij uitgerukt, mijn voorhuid wordt naar achter geschoven en ik word stevig gerukt.

Het begin was een beetje pijnlijk, maar dat verdwijnt snel als ik de vinger in mijn anus voel ronddraaien. Met de vinger pompend tegen mijn prostaat voel ik het vocht door mijn pik naar buiten lopen. 'Oui Oui!', riep ik. Ik ga spuiten. Heel veel spuiten. Ik spuit als de brandweer en lig te kronkelen op mijn handdoek. Met een vinger in mijn kont kom ik klaar. Jezus, wat was dat lekker zeg! Ik had hierover nooit durven dromen. Ik blijf roerloos en zuchtend liggen, terwijl de kerels mij nog even masseren totdat de adrenaline een beetje gezakt was. Dit is lekker. Echt lekker.

Onvergetelijk, geil, gewoon geweldig! De twee kerels staan op, zeggen: 'Merci' en lopen weg. Na nog een tijdje nagenieten, ben ik de zee ingedoken om mijzelf af te koelen. Het is inmiddels bijna 17.00 uur en met veel tegenzin loop ik naar de auto. Het is tijd om terug naar de camping te gaan. Het avontuur is voorbij voor vandaag. 's Avonds heb ik wederom met mijn vrouw een lekker partij seks gehad in de stacaravan. Tijdens het klaarkomen in mijn vrouw dwaalden mijn gedachten af naar die middag. Ze moest eens weten.....

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3 sterren
2 stemmen