Korte verhalen

Ingezonden door White Devil

 

Vakantie in Spanje

We zijn heerlijk samen in het warme Spanje op het water. We hebben een bootje gehuurd en zijn naakt in de zon aan het genieten. Er is verder niemand op het water. Just you and me. Ik pak wat te drinken voor ons. Als ik terugloop, kijk ik naar je. Hoe heerlijk is het dat we hier zijn? Ik ben heel blij met je en met hoe heerlijk je eruit ziet. Vanwege het dagdromen heb ik niet door hoe hard ik geworden ben in de tussentijd. Je merkt dat ik stilsta en voelt dat ik naar je kijk. Als je opkijkt met een zwoele blik heb ik het ook door.

Ik loop naar je toe en geef je je drinken. Je zet het gelijk weg en pakt mijn paal stevig beet. Je trekt me verder naar je toe. Je geeft een kus op mijn eikel en hoort mij kreunen. Ik zet mijn drinken snel weg, terwijl je zacht op mijn eikel zuigt. Je komt overeind en we beginnen heftig en gepassioneerd te zoenen. Mijn eikel glijdt langs je natte lippen en onze handen strelen over elkaars lichamen. We kreunen en houden elkaar stevig vast. Ik til je op met mijn handen stevig op je billen. Ik zet mijn benen wijd neer aangezien de boot langzaam heen en weer gaat.

Je voelt langzaam mijn eikel bij je naar binnen glijden, terwijl je je nagels van genot in mijn rug zet. Ik hoor het geluid van bewegend water om ons heen en verder alleen maar het geluid van elkaar en de seks. Het gehijg en het geluid van het heen en weer gaan, omdat jij zo nat bent. Je heupen die mee bewegen, terwijl ik diep in je zit. Beiden helemaal ontspannen en genietend van het moment. Langzaam opbouwend naar een gezamenlijke orgasme. Het wordt steeds heftiger en lekkerder. Ik ga sneller en maak hardere stoten. We hoeven niet stil te zijn en gaan dan ook steeds harder tekeer.

We komen heerlijk klaar. Het is heftig en duurt lang. Ik heb het gevoel alsof het een uur duurt. Onze lichamen zijn met elkaar verbonden en onze spieren gespannen. Als we klaar zijn, hijgen we heftig na. Ik zet je rustig neer. We pakken ons drinken en zitten bij elkaar kijkend over de zee waar de zon net ondergaat. We zoenen nog wat. Samen vallen we in slaap.

 

Heerlijk wakker worden

Naakt liggen we tegen elkaar aan. Na een heerlijke avond en nacht vol gepassioneerde seks word je 's ochtends wakker. Ik slaap nog, maar zoals dat gaat bij mannen ben ik lekker hard. Dat wind je gelijk al op. Je begint er langzaam mee te spelen om mij zo wakker te krijgen. Ik word langzaam wakker en je gaat met je hoofd onder de dekens. Je neemt mijn eikel in je mond en zuigt er heerlijk op. Je tong draait rondjes om de rand van mijn eikel. Nu ben ik echt wakker en kreun al. Je kijkt ondeugend omhoog en komt kussend langs mijn lichaam omhoog om me heerlijk goedemorgen te zoenen.

Terwijl je dat doet, rij je langzaam tegen mijn lul aan. Ik voel hoe nat je jezelf al hebt gemaakt en mij langzaam in je laat glijden. We zijn zo geil dat het niet lang duurt voordat we beiden al komen. We besluiten lekker de douche in te gaan om daar verder te zoenen en aan elkaar te kunnen zitten. Je staat voor je met je rug tegen me aan. Mijn handen masseren je borsten en spelen met je tepels. Ik pak ze beet en zet je met je handen tegen de muur aan. De douchestraal spuit het water over je rug.

Ik zet je voeten een beetje uit elkaar en met mijn handen op je heupen laat ik hem langzaam naar binnen glijden. Je voelt langzaam mijn eikel naar binnen komen. Gevolgd door de rest van mijn pik ga ik langzaam heen en weer met lange halen. Telkens als ik weer helemaal in je zit, doe ik dat met een wat hardere stoot en wacht even voor ik weer uit je ga. Elke millimeter voel je er langzaam in- en uitglijden. Elk verschil in dikte voelen je lippen door het langzame tempo. Het duurt lang, maar is heerlijk.

Wanneer we richting het hoogtepunt gaan, begin ik langzaam te versnellen en hardere stoten te geven. Je komt iets verder omhoog, zodat ik net in een andere hoek naar binnen kan. Eén hand op je borst en een vinger van mijn andere hand masseert je clit. We kreunen harder en harder en we voelen elkaar heftig klaarkomen, maar ik stop niet. We gaan door, sneller, harder en dieper. Je krijst het bijna uit van genot en komt nog een keer klaar. Heftiger en langer dan de eerste keer. Je komt helemaal overeind en draait jezelf om, bevend en slapjes van de inspanning kroelen en zoenen we heerlijk.

 

Het strand

Daar liggen we samen op het strand. Heerlijk warm in de zon en nog ondeugend van het insmeren van elkaar. Jij leest een boek en ik schets wat op een papiertje. We besluiten uiteindelijk even lekker af te koelen in de zee. Hand in hand lopen we langzaam het water in. Ik pak je lekker beet en geef je een zoen, terwijl ik daarna met jou in mijn armen het diepe in duik. Allebei van top tot teen nat van het koude water moeten we toch wel lachen en geven we elkaar een zoen. Met mijn handen op je billen en onze lippen op elkaar voel ik jouw hand mijn broek in glijden.

Je begint hem heerlijk te strelen en te masseren en trekt met je andere hand snel mijn broek naar beneden. Het geeft een super spannend gevoel aangezien iedereen ons kan zien, maar eigenlijk niets kan zien, omdat we in zee zijn. We proberen niet teveel op te vallen door niet alleen maar met zoenen bezig te zijn. Ondertussen voel je me helemaal hard worden en zet mijn eikel tegen je lippen aan. Langzaam voel je mijn eikel bij je naar binnen glijden en je voelt de rand van mijn eikel bij je naar binnen komen.

We gaan heel langzaam, omdat het niet teveel kan opvallen voor de mensen om ons heen. Ik kom diep in je en maak korte haaltjes. We kreunen bijna niet en kijken voortdurend om ons heen. Op den duur ga ik weer spelen met mijn eikel die ik er net niet uithaal en dan weer helemaal naar binnen laat glijden. Je voelt zo lekker de rand en dikte van mijn eikel spelen met je lippen. Dat in combinatie met de spanning geeft een enorme kick. Enkel ons oogcontact is al voldoende om te laten zien dat we komen. We komen zachtjes en stil. 

We staan nog heerlijk te zoenen met zijn tweeën en ik zit nog lekker hard in je. We zijn nog heerlijk geil samen en zelfs met het zoenen kreunen we zachtjes door. Je heupen beginnen weer langzaam te bewegen. Jij bent nog nat en ik hard. Ik pak je billen stevig beet. Je klemt je benen om mijn heupen en legt je armen om mijn nek. Ik zit helemaal in je en til je omhoog zover dat ik nog net met mijn eikel in je zit. Ik laat je weer zakken tot ik weer helemaal in je zit en zo gaan we lekker door met lange en diepe halen. Het voelt voor beiden als een verlenging van het orgasme van zojuist.

 

Seks in bed

We kreunen harder en langer dan normaal. Uiteindelijk hou ik je niet meer en leg ik je op het bed. Je kruipt een beetje naar achter en ik kruip over je heen. Ik kom met alleen mijn eikel bij je naar binnen en ga er weer uit. Zonder iets te laten merken, kom ik in één keer diep in je en start in een hoog en snel tempo in je te stoten. Ik knal er lekker in, zodat ik ook heerlijk je clit raak met elke stoot. Je hoort me hijgen en kreunen in je oor en zet je nagels in mijn rug. Ik til één van je benen omhoog, zodat ik net iets dieper kom. Kort daarna komen we beiden heerlijk. Uitgeput eindigen we naast elkaar.

Bezweet, buiten adem en voldaan liggen we na te genieten. We zijn heerlijk bezig samen. Ik lig op mijn rug en jij hangt over me heen. Je natte lippen en tong gaan heerlijk over mijn stijve lul heen. Het voelt lekker warm en nat. Terwijl mijn tong jouw lippen likt en je clit masseert, vinden we het allebei moeilijk om ons te focussen. Je bent zo nat dat het er uit druipt. Ik kom omhoog en til je wat verder naar voren. Je draait je om en komt op me zitten. We zitten nu allebei rechtop. Je komt er rustig op zitten, terwijl onze ogen elkaar geen seconde uit het oog verliezen.

Jouw handen op mijn schouders en de mijne stevig op je billen. Als ik helemaal in je zit, pakken we elkaar beet en beginnen heerlijk te zoenen. Je heupen bewegen langzaam. We zijn vooral bezig met elkaar te zoenen en het contact dat we zo zittend hebben. De tijd lijkt stil te staan en we lijken alleen op de wereld te zijn als we beiden nog geiler zijn en we het langzame bewegen van je heupen al beginnen te horen gaan we op en neer, steeds iets sneller en harder. We houden oogcontact en kreunen bijna in koor.

We voelen elkaar al tegen het hoogtepunt aan zitten en het duurt niet lang voordat we beide heftig klaarkomen. Het klaarkomen zelf lijkt al tien minuten in beslag te nemen, omdat het zo lang duurt. Als dat klaar is, pakken we elkaar weer beet en zoenen nog even heerlijk door.

 

Onverwacht bezoek

We zijn heerlijk bezig en ik sta achter je. Ik neem je lekker hard in doggystyle. In de woonkamer hang je over de tafel. Mijn handen hebben je heupen stevig beet en met elke diepe stoot geef je een kreun van genot. Van het geluid dat we maken doordat onze lichamen tegen elkaar aan wrijven, worden we geiler en geiler. Ik ben zo hard dat je mijn lul voelt kloppen van de druk die erop staat. Plots gaat de bel en we stoppen gelijk. We kijken elkaar aan dat we stil moeten zijn en wachten tot we weer verder kunnen.

Plagend ga ik nog langzaam heen en weer totdat je opstaat en me een heerlijke zoen geeft. Binnen één seconde zijn we weer helemaal van de wereld. Er wordt op het raam geklopt en we sluipen snel de woonkamer uit zonder dat we gezien worden. Het enige wat we willen, is samen doorgaan zonder gestoord te worden. Ik til je op en zet je ergens op. Je voelt me weer naar binnen glijden. Nu ga ik weer iets rustiger dan daarvoor, maar ik blijf je wel aankijken en zoenen. Eén van mijn handen houdt je beet, terwijl mijn andere hand je clit rustig masseert.

Je bent zo nat dat we elke beweging horen. Nat van het zweet glijden onze lichamen over elkaar, terwijl ons kreunen  steeds heftiger wordt en we elkaar steeds steviger beetpakken. We komen al bijna. Met mijn handen hard en stevig op je billen pak ik je weer op. Je benen klemmen om mijn heupen en je nagels staan in mijn rug. Onze ogen laten elkaar niet los en onze orgasmes knallen eruit. Onze lichamen zijn stevig met elkaar verbonden en onze tongen zitten in de knoop. We zijn helemaal van de wereld voor we elkaar weer laten gaan.

 

Jij, je dildo en ik

We hebben net heerlijke seks gehad, maar we hebben er nog lang niet genoeg van. Aangezien ik net gekomen ben en hij dit keer niet hard blijft, begin ik je heerlijk te likken. Ik geef kusjes op je lippen en zuig plagend aan je clit. Ik pak één van je dildo's erbij om je zo nog meer te verwennen. Ik zuig hem nat voor je en laat hem rustig naar binnen glijden, terwijl ik met mijn tong je clit blijf masseren. Mijn andere hand streelt rustig over je lippen heen en je gaat er helemaal in op. De dildo gaat steeds dieper en sneller in je. Ik voel ook dat ik weer langzaam aan hard wordt, maar ga nog lekker door.

Je kreunt zacht en ik kijk op. Ik zie je er helemaal in opgaan. Ik leg de dildo opzij en kom al likkend en kussend langs je lichaam omhoog. Je voelt mijn eikel tegen je lippen aandrukken. Terwijl ik je een intense zoen geef, voel je me heel langzaam naar binnen glijden. Je nagels grijpen in mijn rug. Ik zit nu helemaal in je en geef je harde en diepe stoten. We gaan hard en snel. Beiden kreunend en genietend van de harde stoten. Ik haal hem eruit en ik kom weer met mijn eikel in je en ga er weer uit en weer in.

Met een flinke stoot zit ik weer helemaal in je en zo gaan we door. Hard kreunend en samen helemaal gespannen op het moment dat we heerlijk komen. We blijven nog even doorgaan, omdat we er nog zo inzitten. Daarna gaan we op elkaar liggen. Geheel buiten adem, maar voldaan. We worden heerlijk lepeltje lepeltje en helemaal naakt van de lange nacht en onvergetelijke seks wakker. Ik lig achter je met mijn armen om je heen en geef je een kus en een iets stevigere knuffel. Ik begin gelijk heel rustig met je borsten en tepels te spelen. 

Ik voel jouw hand over mijn heup langzaam richting mijn lies glijden. Ik ga nu langzaam naar beneden om je te vingeren, terwijl jij net mijn lul beetpakt en een zacht 'mmm' laat horen. Je kijkt over je schouder naar mij en beginnen me te zoenen. Alles lekker relaxed en rustig aan. Volop genietend van elkaar doe ik je been omhoog en laat achterlangs zo mijn lul langs je lippen schuiven. 'Mmm', kramen we beiden uit, terwijl ik mijn eikel tussen je lippen naar binnen duw. Ik laat hem langzaam verder naar binnen glijden.

Eenmaal helemaal in je geef ik je weer een zoen en masseer ik je clit, terwijl ik heel langzaam lange en diepe halen maak. Ik voel je lichaam schokken van genot en je kreunt het uit. We komen op het moment dat ik diep in je zit. Ik voel alles heerlijk samentrekken, terwijl jij veel meer warmte in je voelt verspreiden. We blijven nog heerlijk zo liggen voordat we ons bed uit gaan. 

 

Uiteten

's Avonds gaan we heerlijk met zijn tweeën uiteten. Gezellig pratend en naar elkaar kijkend, hebben we een heerlijke avond samen. Wachtend op ons eten pakken we elkaars hand vast. Alleen al door die aanraking voelt het fijn. Het eten komt eraan en we laten elkaar weer los. Onder de tafel maak ik contact door mijn been tegen het jouwe aan te leggen. Zo genieten we van ons eten. We voelen ons dolgelukkig en gaan na een toetje en een koffie en thee weer naar buiten. Met mijn arm om je heen en jouw hoofd tegen me aan slenteren we in het licht van de lantaarns richting huis.

We zijn voldaan en we hebben zin om met zijn tweeën op de bank te liggen. Zo arm in arm lopend , krijgen we zin in meer en plagen elkaar een beetje. Eenmaal thuis is dat zover opgelopen dat we de kleren al van elkaars lichaam trekken. Bijna helemaal uitgekleed aan het einde van de gang pak ik je zoenend op en loop zo met je naar de bank waar ik je neerzet. Ik ga op mijn knieën zitten en trek je slipje uit. Ik begin je heerlijk te likken. Je leunt met een holle rug kreunend naar achter en houdt mijn hoofd stevig vast. Ik laat je komen en lik nog even lekker door, maar jij wil mij ook verwennen.

Je zet me op de bank en begint me heerlijk te pijpen totdat ik ook kom. Daarna kom je op me zitten en zijn we naakt heerlijk aan het zoenen. Ik blijf hard, omdat je met me blijft spelen. Je komt rustig op me zitten en blijft me lekker zoenen. Helemaal in elkaar opgaand, duurt het lang voordat we komen. Het lijkt alsof de tijd om ons heen stilstaat. Als we weer zijn gekomen, liggen we languit naakt in elkaars armen op de bank. We genieten na en staren in elkaars ogen zonder een woord te zeggen.

 

Dagje Antwerpen

Het is niet heel warm, maar wel lekker weer. We besluiten weg te gaan op de motor. We pakken wat kleding in en gaan voor een nachtje naar Antwerpen. We boeken snel een hotelletje en gaan rijden. We stappen op de motor en je houdt me heerlijk vast. Hoe dichterbij we bij Antwerpen komen hoe kouder en donkerder het wordt. We zijn er bijna en het begint ineens keihard te regenen. Binnen vijf minuten zijn we helemaal zeiknat geregend. Aangekomen in het hotel, schrijven we ons snel in en gaan vlug naar onze kamer.

We hebben ons nog nooit zo snel uitgekleed. We laten het bad vollopen, maar het duurt even voordat het vol is. Ik pak je lekker beet. We zijn allebei naakt, dus we kunnen ons lekker aan elkaar opwarmen. We beginnen langzaam te zoenen en aan elkaar te zitten. Dat gaat door totdat het bad vol is. Ik ben al heerlijk hard en jij lekker nat. We stappen zo het bad in en jij komt met je rug naar mij toe zitten. Ik zak een beetje onderuit en jij schuift verder naar achter, zodat mijn lul tegen je lippen aan zit. Mijn handen spelen rustig met je tepels, terwijl jij heerlijk met je heupen beweegt.

We zijn ondertussen al helemaal opgewarmd en super geil. Je duwt mijn eikel bij je naar binnen en gaat rustig op en neer. Ik kom steeds dieper in je. Ik masseer je clit met één hand, terwijl mijn andere hand nog met je tepel speelt. Ik voel aan je lichaam dat je het lekker vindt en we kreunen allebei zachtjes. Plots wordt er op de deur geklopt: 'Roomservice'. We schrikken en roepen dat we het niet nodig hebben. Na een minuut gaan we weer verder alleen nu zit jij op je knieën en ik neem je achterlangs in doggystyle. Zo ga ik lekker diep in je met harde en lange stoten.

Je houdt je stevig vast aan de badrand, omdat we hard gaan. We gaan er helemaal in op en waarschijnlijk horen de mensen in de kamer ernaast het ook, maar dat maakt op het moment niet uit. Na een tijdje zo bezig te zijn geweest, komen we allebei hard en heftig klaar. Onze lichamen spannen zich eerst helemaal aan en even later ontspannen ze weer. We laten het bad leeglopen en douchen nog even. Daarna kleden we ons warm aan en zien we dat het buiten droog is. We besluiten lekker de stad in te gaan en leuke, romantische plekjes op te zoeken.

 

Op het strand

Daar liggen we dan: in een warm land op het strand in de zon lekker te bakken. In onze hand hebben we een lekkere koude cocktail en er is niemand om ons heen. Het hele strand hebben we voor onszelf. In de verte zijn een paar mensen, maar ze zijn te ver weg om te zien wat ze doen. Na een tijdje smeer je je armen in en ik zeg: 'Hé, wat doe jij nou?' Ik grijp de fles uit je hand en zeg je dat je moet gaan liggen. Je moet lachen en gaat op je buik liggen. Ik begin je rustig in te smeren, maak je bikini los en haal het topje onder je vandaan.

Tijdens het smeren streel je plagend over je zij en in je lies en ik merk dat ik er zelf ook opgewonden van word. Ik kom iets omhoog en zeg dat je je om mag draaien. We zijn nog steeds alleen. Je draait jezelf om en ik hang over je heen. Ik geef je een heerlijke zoen. Ik begin je rustig in te smeren en speel lekker met je tepels. Je hand wrijft over mijn kruis waar alles al goed hard is geworden. Ik trek de rest van je bikini ook uit en je ligt nu naakt op het strand in de zon op je stoel. Je maakt mijn broek los en stopt je hand in mijn broek. Je zegt dat je zin in me hebt.

Ik trek mijn broek snel uit en kom naakt op je liggen om je heerlijk te zoenen. Mijn lul ligt tussen je benen en ik voel dat je al lekker nat ben als ik een beetje heen en weer beweeg. Je pakt hem beet en zet hem tussen je lippen. Je voelt me langzaam naar binnen glijden. We doen het langzaam dit keer en gaan helemaal in elkaar op. Heerlijk dat gevoel dat we alleen op de wereld zijn. Het duurt lang en is heerlijk. Op het moment dat we samen komen, komt de rest van de wereld om ons heen weer een beetje terug.

Ik blijf nog even op je liggen, maar we zien alweer wandelende mensen dichterbij komen. We doen snel weer wat aan en liggen hand in hand in de zon te genieten van het weer en genieten na van de heerlijke seks van zojuist.

 

Het park

Je woont weer in Rotterdam en we zijn beiden vrij. Het is lekker weer en we besluiten een wandeling te maken in het park en zoeken een plekje om in de zon te liggen. Terwijl we hand in hand lopen, merken we dat het erg rustig is deze dag. Ik laat je hand los en pak je bij je zij en jij bij de mijne. Ik geef je een kus op je wang en we lachen. We weten beiden al waar we aan denken en gaan op zoek naar een ander plekje om samen te zijn. Tijdens het lopen zitten we al ondeugend aan elkaar te friemelen.

We kijken goed om ons heen, omdat we eerder verrast werden door een fietser achter ons. We zijn nu helemaal alleen en ik pak je beet. Ik begin je heerlijk te zoenen en ga met mijn handen je broek in. Mijn handen leg ik op je kont. Je maakt mijn riem en gulp al los, terwijl we nog één laatste keer om ons heen kijken of we nog alleen zijn voordat we rustig de bosjes inlopen. Zodra we uit het zicht zijn, heb je mijn broek al op mijn enkels getrokken en heb je mijn lul al lekker beet. Ik slaak een kreuntje en doe onder je rokje je slip naar beneden en begin je te vingeren.

Opeens horen we iemand met muziek aankomen en zijn we doodstil tot diegene weer ver weg is. We moeten lachen, maar gaan heerlijk door. Ik doe je rok verder omhoog en til je op, terwijl ik je zoen. Je voelt mijn lul nu langs je natte lippen glijden. Terwijl we nog heftig zoenen, voel je me je iets verder omhoog tillen en mijn eikel tegen je lippen drukken. Mijn eikel glijdt langzaam bij je naar binnen. Ik ga een paar keer heerlijk met mijn eikel in en uit je en stoot daarna heerlijk in één keer zo diep mogelijk bij je naar binnen.

Je geeft een kreun, maar ineens horen we weer stemmen dichterbij komen. We moeten stil zijn. We wachten zacht kreunend tot we weer veilig zijn. Zodra het weer stil is, maak ik gelijk lange en snelle stoten. We zoenen, zodat het kreunen minder goed te horen is. Je stopt met zoenen en zegt dat je gaat komen. Met je hoofd in mijn nek voel ik je benen om me heen klemmen en je lichaam stoten. Op dat moment hou ik het niet meer en je voelt me in je komen. Ik kreun zacht in je oor. We genieten heel even na en kleden ons dan snel aan om naar huis te gaan.

 

G-spot

Aan het einde van een paar heerlijke dagen samen en veel te veel seks willen we eigenlijk nog steeds elkaar verwennen, maar alles is een beetje schraal en beurs. 'Ik heb een idee hoe het zachter en soepeler kan', zeg ik, terwijl ik rustig zoenend langs je lichaam naar beneden ga. Aan je lichaam voel ik al dat je geil bent en met mijn vingers voel ik hoe lekker nat je bent. Ik geef je heerlijke kusjes in je lies en ga voorzichtig met een vinger langs je lippen. Ik zie dat je helemaal opgaat in wat ik met je doe. Van onder in je liezen ga ik met mijn tong omhoog over je lippen heen naar je clit toe.

Heel rustig begin ik je clit te masseren met mijn tong en hoor ik je zacht kreunen. Langzaam gaat één vinger rustig naar binnen en die beweegt lekker heen en weer tegen je g-spot. Mijn tong gaat nu iets sneller over je clit en je kreunen worden harder en langer. Ik voel de spanning in je lichaam opbouwen en voel je benen om mijn bovenlichaam heen klemmen. Ik voel je heerlijk komen, maar ga lekker door. Ik wil je nog een keer laten komen en vind het te lekker om te stoppen. Er komt een tweede vinger bij en ik voel je trillen van genot.

Je komt nog een keer bijna gillend klaar. Ik kom weer langzaam zoenend omhoog. Ik geef je een heerlijke zoen en kom lekker bij je liggen.

 

Visite

We zijn een keer heerlijk een weekendje bij mij thuis en we weten beiden hoe dat gaat. Eindelijk weer eens samen zijn en niks hoeven. Het belooft een geil, heet en stomend weekend te worden met veel bank-, bed- en doucheseks. We hebben één avondje gepland met vrienden van mij, zodat je die leert kennen. We hebben om 20.00 uur met ze afgesproken en het is nu 18:30. We zitten zoenend op de bank en zitten lekker aan elkaar. We zijn helemaal opgegeild en willen elkaar uitkleden, maar opeens gaat de deurbel.

Ik kijk op de klok en zeg: 'Oh, dat kunnen ze nog niet zijn. Laat maar gaan.' Ik pak je weer heerlijk beet en begin je weer te zoenen en aan je te zitten. De deurbel gaat weer. We trekken snel onze shirts aan en ik doe de deur open. Daar staat al één van mijn vrienden, dus ik stel hem voor aan mijn vriendin en zeg hem op de bank plaats te nemen. We praten en drinken wat. Nu druppelen een paar van mijn vrienden binnen en is het super gezellig. Telkens als we elkaar aankijken, kleden we elkaar eigenlijk al uit. Zo geil zijn we.

Naarmate het later wordt en er wat meer gedronken is, neemt onze geilheid ook toe. Je vraagt iedereen of ze wat willen drinken en loopt naar de keuken om het te pakken. Ik sta op en zeg dat ik je wel wil helpen. We lopen samen naar de keuken, terwijl de rest blijft zitten om muziek te luisteren en te praten. We lopen de keuken in en ik pak je gelijk beet. We beginnen intens te zoenen. Je hand gleed gelijk mijn broek in, waar je me al hard aantreft. We kleden elkaar een klein beetje uit, zodat ik je net kan nemen op de koelkast waar ik je op zet.

Ik zeg dat we wel snel en stil moeten zijn, terwijl je me naar binnen voelt glijden. Je bent al heerlijk nat en geeft net als ik een zachte kreun. We gaan diep, snel en hard, maar zo stil mogelijk. Onze oren zijn gespitst op de rest. Onze hartslag ligt heel hoog vanwege de spanning, maar dat is ook meteen wat het zo lekker maakt. Ik zeg dat ik laat weten wanneer ik bijna kom. Ik voel jou al bijna komen en op het moment dat jij komt, haal ik hem er snel uit, omdat ik ook moet komen. Ik kom snel in een doekje, terwijl jij nog zit na te shaken op de koelkast.

Snel doen we weer wat kleding aan en pakken het drinken voordat het op gaat vallen dat we toch al even weg zijn. We gaan bij de rest zitten en doen alsof er niks gebeurd is. Met elke blik naar elkaar genieten we nog na van het spannende wat zojuist in de keuken heeft plaatsgevonden. We verlangen we nog steeds naar een leeg huis waar we heerlijk verder kunnen gaan samen.

 

Lentedag

Het is de hele dag al heerlijk zonnig en warm. Het is een heerlijke lentedag. We zijn samen op pad. Ik zit op de fiets en jij zit achterop. We besluiten lekker buiten de deur te gaan eten, omdat het buiten gewoon te lekker is nu. Na lekker te hebben gegeten, pakken we nog een terrasje. Het is al laat voordat we er überhaupt aan denken om naar huis te gaan. Eenmaal onderweg naar huis zijn we lekker jolig en melig. Bij een stoplicht besluiten we eerst nog even lekker te zoenen en missen zo ons groene licht. Als we verder fietsen, zijn we al flink opgewonden.

Je maakt mijn gulp los en glijdt zo mijn broek in. Het is weliswaar donker en rustig, maar we moeten wel oppassen. Mijn tempo gaat wel iets omlaag. Je voelt me kloppend groeien in je hand. 'Pas op', zeg ik, terwijl er mensen voorbij fietsen. Zo gaat het door tot we thuis zijn. Thuis is de voordeur nog niet dicht of we zijn al bijna helemaal uitgekleed. Als we de gang uitlopen, zit ik al heerlijk in je met je benen om me heupen en je armen om mijn nek geslagen. We gaan het hele huis door en komen meerdere keren heerlijk klaar.

Helemaal buiten adem en met trillende spieren van de inspanning genieten we heerlijk na en vallen we in elkaars armen in slaap.

 

De parkeerplaats

We zitten in de auto naar huis na een gezellige dag samen. We hebben lekkere muziek op staan en zingen tussen de gesprekken door lekker mee met SOAD. Tijdens het rijden, pak ik even je hand beet om gewoon even lekker aan je te zitten. Het is al wat donker buiten en je legt mijn hand bij je lies waar ik lekker begin te wrijven. Je hand gaat naar mijn kruis waar je ook lekker begint te wrijven. Ik zie langs de snelweg een parkeerplaats liggen. Ik besluit erheen te gaan in de hoop dat er een donker en rustig plekje te vinden is. We hebben geluk.

Ik parkeer de auto en zodra hij uit is, beginnen we gelijk heftig te zoenen. Ik voel je hand mijn broek ingaan, die mijn paal heerlijk begint te masseren. Ik volg gelijk en je voelt mijn vingers heerlijk bij je naar binnen glijden. Ik schuif snel de stoelen een stukje naar achter, zodat je op me kan komen zitten. Op het moment dat je op me wil klimmen, komt er een andere auto aan rijden. Je bent net op tijd weer terug in je stoel voordat de koplampen naar binnen schijnen. Ik stel voor om op de achterbank verder te gaan, zodat we meer ruimte hebben en mensen ons net iets minder makkelijk zien.

Precies als jij daar ligt en ik achterom naar de achterbank kijk, vraagt er iemand de weg. Ik probeer mijn stijve zo goed mogelijk te verbergen, wat moeilijk is met een losse gulp en rits. Snel zeg ik dat ik de weg niet weet. Ik wacht tot ze uit het zicht zijn en klim snel bij jou achterin. Na wat gelach en gezoen, voel je me bij je naar binnen glijden. Jij bent heerlijk nat en ik lekker stijf. De autolichten blijven maar naar binnen schijnen, dus ik lig zo laag mogelijk op je. Na wat spannende minuten kom je al heerlijk klaar, maar ik ga rustig door voor jouw tweede en mijn eerste orgasme.

Het is moeilijk om niet te veel lawaai te maken. Uiteindelijk na een hoop zweten en genieten, komen we zwaar kreunend klaar. We rusten heel even en trekken snel weer alles aan om naar huis te gaan om daar samen verder te kunnen gaan na dit spannende voorgerecht.

 

Zomerse bui

Het is een warme dag en we dragen beiden weinig kleding, omdat het zo ontzettend warm is. We gaan 's middags de hond uitlaten en lopen hand in hand al pratend en lachend te genieten van het weer en elkaar. Opeens wordt het donkerder en donkerder en begint het enorm te hozen. Een warme zomerse bui landt op onze bol. We zijn beiden echt helemaal doorweekt en er is geen droog plekje meer te vinden. We lopen al soppend naar huis. We drogen snel de hond af en lopen naar de slaapkamer om ons daar om te kleden en droog te maken.

Eenmaal in de slaapkamer kijk ik je ondeugend aan. Je ziet het al aan mijn blik en begint te lachen. Ik pak je bij je middel vast en trek je naar me toe, gevolgd door een intense zoen. We proberen elkaars natte kleding uit te doen, maar dat wil niet echt. Het begint nu wel koud te worden. Ik pak je op en loop zo met je de douche in. Met een hoop gelach, gezoen en gefriemel lukt het ons onszelf van de kleding te bevrijden. In de hoek van de douche ligt een hoopje kleding. Onze naakte lichamen wrijven tegen elkaar aan. Heerlijk zoenend staan we onder een warme douche.

Je voelt mijn hand richting je kruis gaan en ik begin je langzaam te vingeren. Je hand gaat richting mijn lul waar je heerlijk mee begint te spelen. Je zegt dat je liever in bed verdergaat. Ik zet de douche uit, pak je op en neem je mee naar het bed. Ik gooi je voorzichtig op bed en begin je heerlijk te beffen. Je weet niet wat je overkomt, maar laat het allemaal toe en geniet van het moment en mijn tong op je clit. Als ik even bezig ben, voel je ineens een vinger naar binnen glijden. Ik hoor je kreunen en voel je steeds natter en natter worden.

Op een gegeven moment hou ik het niet meer en moet gewoon in je zijn. Ik kom omhoog en voor je het weet, glijd ik heerlijk diep bij je naar binnen. Ik hang boven je en maak lange en diepe halen in een snel tempo. Ik kreun zacht in je oor, terwijl ik je in je nek zoen. Ik ga steeds sneller en sneller, maar blijf wel die lekkere lange halen maken, zodat ik ook lekker tegen je clit aan tik met mijn buikspieren. We kreunen meer en meer en onze lichamen spannen zich aan, omdat we gaan komen. Allebei slaken we een lange, voldane kreun en voelen de ontspanning in ons lichaam.

 

Verjaardagseks

We hebben heerlijk geslapen na een nacht vol stomende seks en veel klaarkomen. Ik word wakker, omdat ik voel dat je me al aan het pijpen bent. Je ziet dat ik je aankijk met een grote glimlach en feliciteer je. Je komt omhoog en geeft me een heerlijke zoen. Dat is het lekkerste cadeau. Je komt op me liggen en pakt mijn lul beet. Ik glijd langzaam in je. Je zegt tegen me dat ik niks mag doen en alleen mag genieten van jou. Ik zeg je dat ik dat altijd doe. Je gaat heerlijk op en neer. Steeds dieper, maar lekker langzaam. Ondanks dat ik niks mag doen, ga ik toch met één hand over je clit heen.

Je geeft een extra kreuntje en haalt mijn hand weg. Ik leg mijn handen neer op je billen en geniet van jou. Ik bekijk je heerlijke lichaam van onder tot boven en ik voel hoe nat je bent. Heerlijk! Terwijl we elkaar aankijken en merken dat we gaan komen, pak ik je kont stevig beet. Jij versnelt een beetje met de lange en diepe stoten. Ik voel aan je lichaam en zie aan je gezicht dat je bijna komt. Elke stoot naar beneden help ik je om hem zo lekker hard te laten stoten. We komen tegelijk klaar en hebben beiden een heerlijk orgasme.

Je blijft nog even langzaam doorgaan tot je er helemaal op zit. Zo kom je op me liggen en feliciteert me nogmaals. Ik geef je een zoen en pak je stevig beet. Ik laat je nooit meer los. Zo genieten we lekker na van en met elkaar.

 

Op vakantie

We zijn heerlijk samen op vakantie in een warm land. We hebben een huisje gehuurd met veel extra's zoals een sauna. We hebben lekker gegeten en liggen in de zon samen helemaal naakt op een privé plekje. Ik zie je liggen op je buik en pak de fles massageolie. Ik warm de olie op met mijn handen en begin je heerlijk te masseren. Het voelt heel relaxed. We zijn allebei helemaal naakt en glijden met de geoliede lichamen heerlijk over elkaar heen. Tussendoor geef ik je een lekkere kus in je nek. Als ik klaar ben in je nek voel je mijn handen heerlijk langs je billen gaan en langs je zij.

Ik doe je benen een beetje uit elkaar en begin je heerlijk te strelen en te masseren in je liezen. Je geeft soms een zacht kreuntje en ik voel hoe nat je bent. Ik kom op je liggen en je voelt me naar binnen glijden. Het is een heerlijke hoek. Ik kan zo lekker diep in je stoten. We glijden ook lekker over elkaar heen. Na een tijdje komen we al, maar zijn beiden nog super geil. Je draait je om en we beginnen heerlijk te kroelen en zoenen. Ik vraag of we lekker verder zullen gaan in de sauna en je stemt er meteen mee in.

Ik sta op en til je op met mijn handen op je billen op. Je benen sla je om mijn heupen heen. Zo laat ik hem weer lekker naar binnen glijden. We lopen langzaam zoenend naar de sauna. We zetten hem aan en gaan heerlijk door. Ik ga zitten, dus jij zit bovenop. Je gaat rustig op en neer tijdens het zoenen. We zitten onder de olie en in de sauna glijden onze lichamen geil over elkaar heen. We kreunen en zoenen heel wat af en gaan helemaal in elkaar op. We hebben heerlijke slome seks die lang duurt. We komen beiden tegelijk heel heftig klaar, terwijl we diep in elkaars ogen kijken.

Eenmaal klaargekomen, blijven we zo nog even heerlijk zitten met een big smile op onze gezichten. We zoenen en kroelen nog lekker na.

 

Vrije dag

We hebben beiden een lekker dagje vrij. Buiten regent het hard, dus we liggen heerlijk op de bank samen naar de tv te staren. Je ligt met je hoofd op mijn borst en we liggen beiden languit. We hebben niet veel aan aangezien we van het bed zo de bank op zijn gerold. De dekens hebben we van het bed meegenomen. Lekker een bakje thee en koffie erbij. Heerlijk warm door elkaars lichamen liggen we op de bank. Mijn hand ligt je zij heerlijk te strelen. Ik voel je hand over mijn bovenbeen gaan. Stiekem steeds meer richting mijn kruis. Ik doe je beha uit en speel lekker met je tepels.

Je hand gaat mijn boxer in en je voelt hoe hard ik ben. Ik glip nu ook langzaam je broekje in en voel hoe lekker nat je bent. Ik ga op de bank liggen en je komt op me zitten. Met mijn lul tussen je benen kom je naar voren en geeft me een heerlijke zoen. Ik voel je omhoog komen en iets meer naar voren buigen. Je pakt mijn lul stevig beet en komt er langzaam bovenop zitten. Ik glijd langzaam naar binnen en jij bepaalt het tempo. Ik speel heerlijk met je tepels en pak ook je billen stevig beet. We gaan niet snel, maar gaan wel helemaal in elkaar op.

We zijn lang bezig, maar uiteindelijk komen we heftig klaar. Je komt heerlijk in mijn armen liggen. Lekker languit op de bank, warm en onder een dekentje. Wij genieten samen na.

 

Late dienst

Ik heb een late dienst en jij bent al thuis. We cammen even, maar jij ligt al in bed als ik rond drie uur 's nachts thuiskom. We hebben de hele dag al lekkere berichtjes naar elkaar gestuurd en zijn zo al de hele dag samen bezig. Je wordt niet wakker als ik zachtjes thuiskom. Ik kleed me stilletjes uit en kruip het bed in waar jij nog steeds ligt te slapen. Ik ben al helemaal naakt, maar kijk eerst naar hoe heerlijk en mooi jij erbij ligt. Ik voel onder de dekens dat je ook helemaal niets aan hebt deze avond.

Zacht en stil ga ik onder de dekens. Ik ga kussend naar beneden om je heerlijk wakker te likken. Ik begin op je lippen en voel en hoor hoe je met lichte kreuntjes langzaam wakker wordt. Je haalt de dekens weg en ik kijk tijdens het likken omhoog. Ik zie een hele zwoele glimlach op je gezicht en voel je je benen om mijn lichaam heen slaan, omdat ik niet mag stoppen. Nu je wat meer wakker bent, begin ik je ook heerlijk te vingeren. Mijn tong draait zacht en rustig rondjes op je clit en mijn vingers glijden rustig heen en weer. Mijn andere hand ligt op je onderbuik en streelt je.

Op een moment ben je zo geil en wil je niets anders meer dan mij in je voelen. Je haalt je benen van mijn middel vandaan en ik kom langzaam kussend over je lichaam omhoog. Eenmaal boven zoen ik je en je voelt me heerlijk diep naar binnen glijden. Mijn handen pakken je billen stevig beet en ik neem je hard en diep tot we het weer uitgillen van genot. 

 

Beoordeel hieronder de korte verhalen

Rating: 5 sterren
1 stem