Mijn nieuwe klant

Ingezonden door Peter

Als fiscalist maak je veel zaken mee. Zeker als je een gevarieerd klantenbestand hebt. Na verschillende jaren bij wat grotere organisaties te hebben gewerkt, had ik besloten om een eigen kantoor te starten. Eerst alleen, maar binnen een jaar had ik drie werknemers in dienst. Door het gevarieerde klantenbestand is geen dag hetzelfde en maak je veel mee. Zo ook dit. Een van mijn klanten, een jonge vrouw met drie jonge kinderen, had een onderneming aan huis. Ze was op jonge leeftijd weduwe geworden door het plotseling overlijden van haar man.

Op een maandag na de vakantieperiode ging de telefoon op kantoor. Toen ik hem oppakte, hoorde ik aan de andere kant van de lijn een vrouwenstem die zich voorstelde als Karin. Ze vertelde mij dat ze door een van mijn klanten was doorverwezen. Ik vroeg haar waar ik haar mee kon helpen. Ze gaf aan dat ze door het overlijden van haar man de onderneming had overgenomen en dat ze behoefte had aan onder andere financiële begeleiding. Ze wist wel wat ze in de onderneming moest doen, maar ze had totaal geen verstand van de administratie en alles wat daarbij hoorde.

Ik gaf aan dat ik haar daarbij wel kon helpen. Ze was opgelucht en wij maakten een afspraak om het een en ander door te nemen. Ze vroeg of ze aan het einde van woensdagmiddag kon langskomen, omdat ze dan oppas had voor de kinderen. Dat was geen probleem. Die woensdag kwam ze rond half vijf en na een kort praatje over hoe het ging, kwamen we over de onderneming te praten. Ik vroeg haar waarom ze bij mij was uitgekomen en niet bij de adviseur van haar overleden man. Ze gaf aan dat de adviseur van haar man, een oudere man, nooit naar haar had omgekeken.

Zij had duidelijk het gevoel dat hij zijn adviseur was en niet van hun beiden. Gedurende het gesprek kreeg ik snel door dat ze inderdaad veel verstand had van de praktische kant van de onderneming, maar weinig wist van de financieel- administratieve kant. Dat maakte haar ook angstig. Ik probeerde haar gerust te stellen en stelde voor dat ik haar de eerste tijd wel met de financieel administratieve kant wilde helpen. Omdat ze bang was voor de kosten, gaf ik aan dat ik haar het eerste half jaar wel wilde helpen tegen gereduceerd tarief.

Wanneer ik een van de assistenten het werk zou moeten laten doen dan zou ik dat in rekening brengen. Mijn eigen uren zou ik het eerste halfjaar niet in rekening brengen als zij klant zou worden bij mijn kantoor. Ik zag aan haar gezicht dat haar dat gerust stelde. Aan het einde van het gesprek gaf ik aan dat ik diezelfde week een offerte zou uitbrengen en dan kon ze beslissen wat ze wilde. Ik had het idee dat ze opgelucht naar huis ging. Ik werkte nog wat zaken af en ging ook naar huis. Die avond, ik woonde toch alleen, maakte ik een offerte voor de reguliere werkzaamheden en ging daarna slapen.

De offerte werd akkoord bevonden en wij gingen aan het werk. Als man alleen had ik alle tijd om haar te helpen. Vaak was dat in de avond uren, omdat haar kinderen dan op bed lagen en zij ook de tijd had. Vaak kwam ze dan, zeker wanneer ze een oppas had, naar kantoor, zodat wij alles bij de hand hadden. Gedurende de verschillende avonden dat wij werkten, werd de sfeer steeds vriendschappelijker. Wij hadden die woensdagavond op kantoor afgesproken om weer wat zaken door te nemen. De bel ging, ik maakte de deur open en ze kwam naar boven.

Vanachter mijn bureau zag ik haar binnenkomen, gekleed in een strak zittende spijkerbroek, een mooie blouse en op hakken. Ik vond dit heel sexy. Zo had ik haar nog nooit gezien. Ik haalde een kopje koffie voor haar en wij begonnen met werken. Ik had moeite om mijn focus op het werk te houden. Op enig moment voelde ik hoe haar voet langs mijn been wreef. Ik keek op, zij lachte ondeugend en zei: 'Sorry'. Ik wist niet wat ik hiervan moest denken, maar ik werd er wel opgewonden van. Wij gingen door met werken en kort daarna voelde ik weer haar voet tegen mijn been.

Haar schoen had ze uitgedaan. Ik merkte dat haar voet steeds iets hoger kwam. Ik voelde hoe ik een rode kleur op mijn wangen kreeg, stond op en zei dat ik even naar het toilet moest. Toen ik opstond, zag je duidelijk in mijn broek dat haar voet zijn uitwerking had gehad. Volgens mij zag zij dat ook. Ik snelde naar het toilet. Op het toilet opende ik mijn broek, pakte mijn half opgezwollen lul vast en stopte hem goed terug in mijn slip. Ik bleef even wachten en spoelde uiteindelijk het toilet door. Zo leek het tenminste alsof ik naar toilet geweest was.

Ik opende het toilet weer en liep naar buiten. Daar liep ik Karin tegen het lijf. Ze kwam naar mij toe en kuste mij vol op mijn mond. Verrast kuste ik haar terug. Onze tongen waren in elkaar verstrengeld en ik voelde haar handen over mijn kont glijden. Dat miste zijn uitwerking niet en mijn lul werd stijf. Ze duwde haar onderlijf tegen mijn lul aan en gleed met haar hand naar beneden. Ze maakte mijn riem los, opende mijn broek en haar hand gleed richting mijn kruis. Mijn schoenen waren inmiddels uit en mijn broek zakte op de grond. Ik knoopte haar blouse open en trok die uit.

Snel maakte ik de knoop van haar spijkerbroek los en duwde die naar beneden. Daar stond ze voor mij in mooie lingerie. Ook Karin liet zich niet onbetuigd en deed mijn overhemd uit. Daarna stapte ik uit mijn op de grond gezakte broek. Nu stond ik in mijn kantoor slechts gekleed in een slip en zij in een mooi wit lingerie setje, een mooie beha met een lekker half doorzichtig slipje. Ik pakte haar hand en liep richting mijn kamer. Naast mijn bureau stond een tafeltje met zitje. Karin dirigeerde mij richting het zitje, duwde mij in de stoel en zakte door haar knieën.

Haar hand gleed over mijn slip en kruis en mijn lul werd stijf. Je zag duidelijk dat ik opgewonden was. Haar handen gleden naar de rand van mijn slip. Langzaam deed Karin de slip omlaag, pakte mijn lul en likte hem om hem vervolgens in haar mond te nemen en mij te zacht te pijpen. Met mijn handen ontdeed ik haar van haar beha. Mijn handen gleden vervolgens naar beneden en via haar billen gleed ik richting haar kutje. Haar slipje was kletsnat. Met mijn vingers wreef ik over haar slip. Ze kreunde langzaam. Haar mondje deed wonderen.

Ik wilde nog niet klaarkomen en pakte haar gezicht vast. Ik dirigeerde die naar mijn mond om haar te kussen. Ze kwam omhoog en ging op haar knieën voor mij staan. Haar borsten waren nu ter hoogte van mijn gezicht. Ik pakte een tepel tussen mijn tanden en zoog eraan. Ze ademde zwaar. Langzaam gleden mijn handen via haar kontje omhoog en boven aangekomen, trok ik langzaam haar slipje naar beneden met beide handen. Ze had een mooi glad geschoren kutje. Ik stond op, dirigeerde haar naar de stoel en trok haar iets onderuit.

Ik kuste haar borsten, zoog aan haar tepels en ging kussend en likkend richting haar kutje. Langzaam spreidde ik haar benen. Ik kuste haar vochtige lipjes en likte heerlijk haar kutje. Steeds harder begon ze te kreunen. Ik voelde hoe ze mijn hoofd vastpakte. Stevig duwde ze mijn tong tussen haar benen. Al beffend voelde ik het geil van haar kutje rond mijn mond. Dit maakte mij nog geiler. Ze had een heerlijk kutje. Uiteindelijk kwam ik naar achteren en gleed met mijn hand over haar been richting haar kutje. Mijn wijsvinger gleed langzaam tussen haar lipjes naar binnen.

Heel rustig gleed mijn vinger op en neer en een tweede vinger kwam erbij. Ze begon zwaarder te ademen en op haar gezicht waren er inmiddels duidelijk rode blosjes te zien van genot. Ze pakte mijn hand vast en trok mijn vingers terug uit haar kutje. Ze stond op en liep richting mijn bureau. Ze ging erop zitten en gaf aan dat ik moest komen. Ik stond op en liep naar haar toe. Toen ik voor haar stond, pakte zij mijn jonge heer vast en begon er langzaam aan te trekken. Ik voelde hoe mijn lul weer stijf werd. Ze dirigeerde met haar hand mijn jonge heer langzaam richting haar kutje.

Ik drong bij haar binnen en begon haar heerlijk te neuken. Haar handen gleden over mijn borst. Af en toe moest ik even mijn jonge heer uit haar kutje halen en stoppen om niet te snel klaar te komen. Opeens kwam ze omhoog en haalde mijn jong heer uit haar kutje. Ze hield mijn jonge heer in haar hand, stapte van het bureau af en draaide zich om. Haar benen waren gespreid en zonder iets te zeggen stak ze haar kontje naar achter. Ze dirigeerde met haar hand mijn lul richting haar kutje en kwam naar achteren. Langzaam gleed ik naar binnen.

Nu neukte zij mijn jonge heer door iedere keer naar voor en achter te bewegen met haar onderlichaam. Ze ademde steeds zwaarder en slaakte lichte kreuntjes van genot. Ik voelde dat het niet meer lang zou duren voordat ik klaar zou komen. Zwaarder ademend spoorde zij mij aan om klaar te komen. Net voordat ik klaarkwam, haalde ze mijn lul tussen haar lipjes vandaan, draaide zich om, trok nog een paar keer aan mijn jonge heer en ik kwam klaar op haar borsten. Ik dirigeerde haar omhoog, drukte haar tegen het bureau en gleed met twee vingers tussen haar vochtige lipjes.

Ik vingerde haar tot zij klaarkwam. Met rode hoofden keken wij elkaar aan. Ik pakte haar vast, trok haar naar mij toe en kuste haar. Haar lichaam heerlijk kwam tegen het mijne. Ze lachte verleidelijk. Wij hadden genoten. Wij lieten elkaar los en pakte onze kleren om ons aan te kleden. We dronken nog een kop koffie en verlieten vervolgens mijn kantoor. Bij de auto’s kusten wij elkaar nog een keer. Ik voelde hoe haar hand over mijn kruis gleed. Ze keek mij geil aan en liep naar haar auto. Ze stapte in en reed weg. Ik keek haar na en stapte vervolgens ook in en ging naar huis.

Eenmaal thuis gekomen, kreeg ik een appje van haar. 'Wie hebben heerlijk gewerkt. Dit smaakt naar meer. Ik heb een heerlijke avond gehad.' Mijn gedachten gingen terug naar die avond. Het bleek uiteindelijk niet de laatste keer te zijn geweest dat wij heerlijk van elkaar genoten hebben.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
1 stem