Overal Handen 

Ingezonden door slavin lisa

Bij binnenkomst zie ik U in de fauteuil zitten. Naast dat U me Uw liefdevolle lach schenkt wijst U naar een briefje op het bed.

'Goedemiddag lieve slavin,
Volg de volgende instructies op:

  • Spreek alleen wanneer je iets gevraagd wordt
  • Kleed je uit behalve je high heels
  • Doe je pols- en enkelboeien om
  • Klik de riem aan je collar
  • Doe de gag in en de blinddoek om
  • Ga in positie Wall klaar staan voor je keuring.'

Ik ben tegenwoordig altijd nat door mijn clithoodpiercing en vanaf het moment dat ik 's ochtends opsta op de dag dat ik U ga zien nog meer. Het briefje en de sfeer van het moment maken het nog erger. Ik voel mijn tepels en tepelpiercings trekken. Het voelt heel vreemd om U niet eerst te kussen, maar ik doe wat van mij verwacht wordt. Terwijl ik me natuurlijk probeer extra sexy uit te kleden, zie ik U van achter Uw telefoon af en toe stiekem gluren en voel dat U net zoveel moeite heeft om mij niet aan te raken als andersom. Alles ligt al op bed dus ben ik zo klaar.

Ik ga voor de muur staan, haal nog een keertje diep adem, doe de gag in en de blinddoek om. Ik buig naar voren met mijn handen tegen de muur, holle rug en billen naar achter... wachtend op wat komen gaat. Alleen met mijn gehoor probeer ik vast te stellen wat U doet. Dan voel ik Uw aanwezigheid dichterbij en schrik van de plotselinge hand onderaan mijn rug. Uw hand glijdt langzaam naar mijn keel en ik voel Uw adem in mijn oor. U zegt alleen maar; ‘Maak me trots.’ Vervolgens zet U een koptelefoon op mijn hoofd waarop de begin tonen van ……. spelen. Ik hoor nu ook niets meer.

In eerste instantie vind ik het wat beangstigend. Vervolgens voel ik echter Uw handen over mijn lichaam gaan en besef ik dat ik niets te vrezen heb. Bij U ben ik altijd veilig. Uw handen gaan van mijn nek naar mijn billen en van mijn enkels weer terug naar boven. U streelt, krast en slaat mijn huid welke in no-time het gevoel heeft in brand te staan van verlangen, van geilheid. Het volgende ogenblik schrik ik weer. Ik voel andere handen, kouder en voorzichtiger en ook deze glijden over mijn hele lichaam. Nog een paar handen, warm en deze pakken mijn borsten stevig vast. Daarna weet ik het niet meer.

Hoeveel handen? Hoeveel mensen? Mijn hele lichaam tintelt en prikkelt. Ineens niets meer. Het voelt ook meteen een-zaam, terwijl dat natuurlijk helemaal niet kan. Al die mensen kunnen niet ineens weg zijn. Ik voel het gewicht aan mijn collar minder worden en de riem wordt opgetild. Als ik recht sta, trekt de riem me richting het bed. Er wordt me duidelijk gemaakt dat ik op handen en knieën op de rand van het bed moet plaatsnemen. Mijn hele lichaam is in de hoogste staat van paraatheid en schreeuwt om alles dat het krijgen kan.

Mijn gag wordt losgemaakt en binnen een paar seconde voel ik iets tegen mijn lippen duwen en doe ik automatisch open. Tegelijkertijd wordt mijn kutje gevuld en er flink met mijn tepels gespeeld. Van enige opbouw is geen sprake. Na een paar flinke stoten wordt er gewisseld en nemen de volgende Heren bezit van mijn mond, mijn kutje, mijn borsten en her en der voel ik nog meer handen. Dan voel ik iemand over me heen stappen en wordt ook mijn kont gevuld. Als het neukvlees, zoals mijn Meester dat graag ziet, zijn al mijn gaten gevuld. Dan kondigt mijn eerste orgasme zich aan.

De Heren hebben het echter ook door en stoppen net op tijd. Weer een wisseling van de wacht. Dan is het echter niet meer tegen te houden. Speeksel druipt uit mijn mond en ik voel al mijn spieren zich spannen en ontspannen. De Heren gaan onvermoeibaar door. Dan even niets. Ik krijg een slok water. Mijn gag gaat weer in. Aan de riem word ik in staande positie getrokken en mijn handen worden in mijn nek gelegd. De geur van mijn Meester komt even voorbij. Uw hand gaan even langs mijn gezicht waardoor ik een glimlach niet kan onderdrukken.

Plots wisselen twee floggers zich aan de voor- en achterkant elkaar af. Van links naar rechts en langzaam van boven naar beneden en terug. Steeds een beetje harder. Ik voel mijn huid rood kleuren en geniet van het ritme. Na een rondje worden er een paar vingers in mijn inmiddels druipende kutje geduwd. Bij de eerste aanraking kan ik het al bijna niet meer houden. Er gaat iemand achter me staan die me vasthoudt en een tweede squirtend orgasme laat me duizelen. Even mag de gag uit voor een slok water en ik voel Uw handen op mijn schouders.

Ik voel gepriegel op mijn lichaam. Dan voel ik dat er geschreven wordt en kan me iets voorstellen bij de teksten. Ik ben er om de Heren en mijn Meester te plezieren. Wederom mijn handen in mijn nek en ik voel een slag van een zweep. Ik pro-beer stil te staan, maar dat is met anderen in de buurt op de één of andere manier toch lastiger dan als W/we alleen zijn. Ik weet niet eens of ik stil ben, want ik heb nog steeds muziek op mijn koptelefoon. Na tien slagen, wordt er hard in mijn tepels geknepen en gedraaid aan mijn piercings.

Het leidt me af van de brandende strepen van de zweep en bereidt me voor op de volgende tien slagen. Soms vraag ik me echt af waarom ik hier toch zo geil van wordt. Dit keer, zonder tijd om bij te komen, word ik op bed geduwd en hard in al mijn gaten gebruikt. Ik raak mijn oriëntatie volledig kwijt. Voel overal handen en overal is een lul te vinden. Mijn mond, mijn kut, mijn kont en mijn beide handen zijn gevuld. Het volgende orgasme komt, maar ik vraag me af of de Heren het überhaupt door hebben.

Af en toe heb ik het idee mijn Meester te voelen, proeven te herkennen maar het kan ook gewoon mijn illusie zijn. Ik heb geen idee hoe lang het doorgaat en heb niet eens direct door dat mijn koptelefoon inmiddels verwijderd is. Ik hoor stem-men van mannen die aan het overleggen zijn wie welk gat mag gebruiken van de 'gebruiksteef'. Inmiddels ben ik de tel kwijt hoeveel orgasmes ik gehad heb en begin ook langzaam de controle over mijn geest en lichaam te verliezen. Ik ben aan het einde van mijn krachten aan het komen.

Dan word ik in de nadu houding gezet, echter met mijn hoofd wat naar achteren gekanteld en mijn mond open. Ik krijg in elke hand een lul geduwd en begin deze af te trekken. Geen idee hoe, maar na een dertig seconde ofzo voel ik achter elkaar van alle kanten sperma op mijn gezicht en in mijn mond komen. Het druipt van mijn gezicht in mijn mond en langs mijn kin en borsten naar beneden. Ik lik mijn lippen met mijn tong af. De lullen gaan over mijn gezicht en duwen het sperma in mijn mond, terwijl ik probeer ze allemaal schoon te likken.

Dan word ik bij mijn collar omhoog getrokken, met mijn rug tegen de muur gezet en mijn heupen naar voren gekanteld. Ik herken mijn Meesters ademhaling, geur en nabijheid. U pakt mijn haren, trekt mijn hoofd naar achter en slaat vijf keer hard op mijn kut. Meteen daarna wordt mijn blinddoek afgetrokken en fist U mijn kutje. Ik voel de laatste energie samen met het spuitende vocht uit mijn lichaam stromen. Hij vangt me op en legt me op bed. Half onbewust bedank ik de Heren, die ik inmiddels kan ontwaren tot vijf, met een kus en een ‘Dank U.’

Als U de Heren uitgelaten heeft, kruip ik tegen U aan en val bijna direct in slaap.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen