Mijn eerste trampling ervaring 

Tot voor kort had ik nog nooit gehoord van de term trampling. Naar aanleiding van een aantal verhalen heb ik mezelf er inmiddels in verdiept en veel informatie online kunnen vinden. Onlangs heb ik in het Fetish café in Antwerpen, tijdens de feetlovers party, verschillende vrouwen op mannen zien staan en over hen heen zien lopen. Zelf heb ik ook een aantal van hen gesproken. Een hele tijd geleden heb ik een e-mail ontvangen van Bas. Bas schreef dat hij al een hele tijd actief is en mij graag zijn verhaal wilde vertellen. 

Bas is een jongeman van achtentwintig en heeft vooral ervaring als voet- en schoenslaaf. Hij vindt het geweldig om mooie voeten te aanbidden en te verwennen. Hij geniet ervan als een dame over hem heenloopt, zelfs met hakken. Als ik het leuk zou vinden dan kon ik zelf ervaren hoe het is om over iemand heen te lopen. Een voetmassage behoorde ook tot de mogelijkheden. Omdat ik het interessant vind om iemand te ontmoeten die aan trampling doet en je alles in je leven een keer moet proberen, heb ik afgesproken met Bas. 

Hij nodigde me uit om bij hem thuis een kopje thee te komen drinken. Bas is een hele leuke, normale jongeman. Hij heeft zijn zaakjes goed op orde. Hij heeft een leuke baan, een leuk huis en een leuke en bijzondere hobby. Die hobby heeft hij dus al een hele tijd. Hij heeft geen idee waar zijn fascinatie voor vrouwenvoeten en -schoenen vandaan komt. Hij geeft aan dat het lastig is om iemand te vinden die deze hobby samen met hem wil uitoefenen. Hij heeft een vrouw met wie hij af en toe afspreekt en die dan op hem gaat staan en over hem heen loopt. 

Ze heeft echter ook een baan en een gezin, dus niet heel vaak tijd om af te spreken. Hij heeft ook een aantal keer een commerciële meesteres bezocht, die over hem heen wilde lopen, maar dat is volgens hem toch anders. Het is het leukste als iemand dit doet, omdat ze dat zelf ook erg leuk vindt om te doen. Iemand zoals ik dus bijvoorbeeld. Ik zeg hem dat ik niet weet of het mijn ding is, maar dat ik open sta om het te proberen. Als de thee op is, krijg ik een rondleiding door zijn huis. Als laatste laat hij mij de kamer zien die hij gebruikt om zijn hobby uit te oefenen. 

Op de kamer staat een kledingkast en in de hoek staat een stoel. Ik neem plaats op de stoel, terwijl Bas zich van zijn kleding ontdoet. Met alleen zijn boxershort nog aan neemt hij plaats op de grond voor me. Hij vraagt me of hij mijn voeten mag masseren. Daar zeg ik geen nee tegen. Voor mijn werk loop ik regelmatig op hakken. Het staat uiteraard heel mooi en zorgt ervoor dat je benen en billen heel goed uitkomen, maar als ik eerlijk ben lopen gympen natuurlijk een stuk prettiger. Mijn voeten kunnen dus best een massage gebruiken. 

Ik vind het heerlijk als mijn voeten worden gemasseerd. Bas doet het vol overgave. Voorheen vond ik het altijd gek en ongemakkelijk als iemand mijn tenen wilde likken of zoenen. Nu Bas aan mijn tenen sabbelt en zuigt, moet ik daarop terugkomen. Geheel onverwacht vind ik het erg lekker. Ik ga er eens goed voor zitten en laat Bas zijn gang gaan. Als de massage is afgelopen, sta ik op en neemt Bas plaats op de grond naast de muur. Na alle verhalen gehoord en gelezen te hebben, wil ik het nu weleens zelf proberen. 

Ik doe mijn gympen uit en ga op blote voeten naast Bas staan. Bas nodigt me uit om op hem te gaan staan. Hij legt me uit waar ik wel en niet op kan gaan staan en dat het belangrijk is om mijn evenwicht te bewaren. Ik kan de muur gebrui-ken om mezelf aan vast te houden. Ook het op- en afstappen is belangrijk. Je moet opletten op hoe je je gewicht over het lichaam verdeelt. Ik ga voor de eerste keer op hem staan. Het is erg lastig om mijn evenwicht te bewaren. Voorzichtig ga ik op zijn buik en benen staan. Het voelt een beetje onwennig, maar is niet onaangenaam om te doen. 

Bas zegt dat het makkelijker is met gympen aan. Ik stap van hem af en trek mijn gympen aan. Als ik op hem ga staan, blijkt het inderdaad makkelijker te zijn om mijn evenwicht te bewaren. Als ik over hem heen loop, zie ik dat de zolen van mijn gympen afdrukken achterlaten op zijn lichaam. Best grappig om te zien. Toen we de afspraak maakte, gaf hij aan dat hij het leuk vindt als een vrouw met hakken op hem gaat staan. Thuis heb ik twee setjes pumps uitgekozen en meegenomen. 

Om de ultieme ervaring te beleven, trek ik mijn pumps aan en ga voorzichtig met één voet op hem staan. Op die manier wordt het gewicht beter verdeeld. Bas vindt het niet alleen fijn als een vrouw op zijn lichaam gaat staan. Hij vindt het ook fijn als een vrouw op zijn pik gaat staan. Het is vandaag zijn feestje, dus als hij dat graag wil dan wil dat uiteraard wel proberen. Met de punt van mijn voet ga ik op zijn pik staan. Het lijkt me persoonlijk vrij pijnlijk, maar Bas ervaart dat blijkbaar toch anders. 

Voor de kledingkast zie ik een tafel staan. Bas heeft de tafel zelf gemaakt en die is dus speciaal bedoeld voor trampling. Hij pakt de tafel en gaat eronder liggen. Zijn pik en ballen haalt hij door het gat in de tafel, zodat ik er makkelijker op kan gaan staan. Ik stap op de tafel en plet met mijn pumps zijn ballen en zijn pik. Hij geniet er met volle teugen van. Mijn pump verplaats ik regelmatig en zet hem afwisselend op zijn balzak en op zijn pik neer. Na een tijdje zijn pik te hebben 'vertrappeld', vind ik het mooi geweest en stap van Bas af.

Ik neem weer plaats in de stoel en laat Bas nogmaals mijn voeten masseren, zoenen en likken. Dat is wederom erg lekker en daar kan ik weer van genieten. Een win-win situatie dus. Inmiddels is er een aantal uur verstreken en is het tijd om naar huis te gaan. Ik ben weer een mooie ervaring rijker. Het lijkt me erg leuk om nog een keertje af te spreken en mijn voeten na een lange werkdag heerlijk door Bas te laten vertroetelen. 

 

Wil je zelf een trampling ervaring opdoen, neem dan contact op met Bas via Kik (Bigbas073).

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem