Hoezo maar één vuurtoren op Terschelling?

Ingezonden door Twan

Ik had qua werk een heel drukke periode achter de rug. Al tijdens die drukte had ik mijzelf beloofd om daarna iets leuks en ontspannends te gaan doen. Met het einde van de drukte in zicht had ik voor eind februari een lang weekend in hotel Skylge (Fries voor Terschelling) op West-Terschelling geboekt. Ik had er bewust voor gekozen om de overtocht vanuit Harlingen niet met de catamaran van rederij Doeksen te maken. Deze zou mij in ongeveer vijfenveertig minuten overvaren.

Ik wilde nou juist rust zoeken en dus koos ik voor de normale verbinding met de 'Friesland' die er bijna twee uur over zou doen. Ik was met de trein naar station Harlingen-haven gereden. Ik liep door de stromende regen de ongeveer vijfhonderd meter naar de boot. Ik was niet de enige die als een verzopen kat opstapte. In het restaurant aan boord besloot ik een warme chocolademelk met slagroom te nemen. Ik koos een tafeltje aan het ruim uit. Langzaam voeren we de haven van Harlingen uit. Vanwege de tijd van het jaar en de regen lag het stadje er grauw bij.

Toen wij de strekdam vanaf de haven voorbijgevaren waren, ging het toerental van de twee scheepsschroeven omhoog. Het was erg stil op de boot. Ik schatte dat ik hooguit twintig medepassagiers zag. Uit ervaring weet ik dat het weer op de Waddeneilanden vaak heel anders, meestal beter, dan op het vasteland is. Nu was dat ook weer het geval. Hoe dichterbij Terschelling kwam des te meer het weer opknapte. Hier en daar verscheen er zelfs een stukje blauwe hemel tussen de donkere wolken.

Toen ik door de warme chocolademelk weer wat op temperatuur was gekomen, en de regen op was gehouden, besloot ik naar het bovendek te lopen. Ik had het hele dek voor mij alleen. Als ik naar achteren keek zag ik Harlingen in de regen verdwijnen. Keek ik vooruit dan gloorde West-Terschelling in een bleek zonnetje aan de horizon. De Brandaris torende trots boven West-Terschelling uit en leek mij al vanaf een afstand te begroeten. Niet lang daarna verschenen er meer mensen aan dek. De meesten van hen had ik ook al in het restaurant zien zitten.

Het viel mij op dat er relatief veel honden meegenomen werden. Het viel mij ook op dat de meeste medereizigers al tot de categorie ‘pensionado’ behoorden. Ik schatte in dat twee dames, diep weggedoken in hun dikke winterjassen, en ikzelf als enigen niet tot die categorie behoorden. Bij aankomst op West liep ik met mijn koffer de loopplank af. Waar er ’s zomers hele hordes taxi’s, fietsverhuurders en hotel/campingshuttles klaarstaan om de nieuwkomers op te halen, zag ik nu slechts één eenzame taxi staan. De fietsverhuurders hadden het collectief af laten weten.

Met de bus zou het ritje naar mijn hotel maximaal zeven minuten duren. Het was redelijk lekker weer. Bovendien moest ik nog twintig minuten wachten voordat de bus zou verschijnen. Ik zag hotel Skylge op nog geen zevenhonderd meter lopen liggen. Nog geen twintig minuten later liep ik door de automatische deuren van het hotel en checkte ik in. Uit de hele batterij van kamersleutels die ik achter de receptie zag hangen, maakte ik op dat of alle hotelgasten ergens anders op het eiland zaten of dat ik vrijwel de enige hotelgast zou zijn. Dat laatste leek het meest waarschijnlijke.

Mijn kamer was ronduit geweldig. Heerlijk ruim en met zicht op de jachthaven, licht en brandschoon. De kranen bij mijn jacuzzi glommen als de spreekwoordelijke eikel. Ik trok mijn nog steeds natte jas uit en pakte mijn koffer uit. Het was weliswaar nog maar half drie, maar ik was tenslotte op vakantie. Ik haalde een groen blikje van de bierbrouwer uit Zoeterwoude uit de minibar. Ik koos ervoor om het blikje in bad op te drinken. Dus kranen open en badzout erin. Toen ik mezelf tussen de bergen badschuim liet zakken, beloofde ik mezelf dat dit vier heerlijke dagen zouden worden.

Rond een uur of zes ging ik naar de bar waar ik een Leffe Dubbel bestelde. Ook hier was ik de enige gast. Ik maakte een babbel met de barkeeper: een aardige kerel die op Terschelling was geboren en getogen. Hij had op het vasteland een universitaire opleiding gevolgd. Daarna had hij twee jaar in Rotterdam gewerkt en gewoond. Uitgehold door heimwee had hij zijn goedbetaalde – en prima gefaciliteerde- baan in Rotterdam opgegeven om als barkeeper op zijn geboorte-eiland terug te keren. Ik begreep de man wel.

Terwijl wij zo zaten te praten, kwamen er langzaam nog een paar gasten binnendruppelen. Eerst een wat ouder echtpaar, maar even later ook twee dames die ik al samen op de boot had gezien. Tijdens de overtocht hadden zij dik in kleding ingepakt gezeten. Nu waren zij meer casual gekleed. De ene was een brunette. De tweede dame was blond, maar mijn inschatting was dat die kleur uit een potje kwam. Ze waren bijna even lang. Ook zij gingen aan de bar zitten en bestelden een drankje. Rond zeven uur liep ik naar het restaurant en werd ik keurig naar mijn tafel begeleid. Nadat eerst de wijnkaart en daarna het a la carte-menu waren toegelicht, genoot ik van het uitzicht vanuit het restaurant.

Buiten was het allang donker, maar de lichtjes op de boten in de jachthaven gaven de sfeer iets schilderachtigs. Met het met de regelmaat van de klok overscherende licht van de Brandaris voelde ik mezelf helemaal op mijn gemak. Na de voortreffelijke maaltijd en wijn ging ik terug naar mijn kamer. Eenmaal daar had ik geen zin om alleen te zitten en de hele avond naar de televisie te kijken. Om nu alweer naar de bar te gaan leek mij geen goed idee. Ik had al de nodige alcohol op en ik zat aan mijn taks.

Bladerend door het informatieblad van het hotel zag ik dat er op de begane grond, of eigenlijk in het souterrain, een zwembad en sauna aanwezig waren. Beide zagen er erg aantrekkelijk uit. Nadat de dame van de receptie mij had verteld dat beide faciliteiten gewoon open waren, trok ik mijn zwembroek aan, dook in een zachte badjas en nam ik één van de twee heerlijk grote en zachte handdoeken mee. Toen ik beneden uit de lift stapte, wezen bordjes mij de goede kant op. De sauna en het zwembad lagen in een afgesloten deel van de begane grond.

De deur ernaartoe was gewoon open. Ik zag dat ik het hele zwembad voor mij alleen zou hebben. Dat zou -vermoedde ik- ook voor de sauna gelden. Dan kwam altijd weer diezelfde vraag: hou ik mijn zwembroek aan of ga ik in adamskostuum? Nagenoeg de hele wand met zicht op de jachthaven bestond uit ramen van het plafond tot de vloer, maar ik besloot mezelf daar niet door tegen te laten houden. De Speedo verdween uit het zicht en ik dook het bad in. Ik trok een paar baantjes en genoot van de warmte van het badwater.

Terwijl ik aan de rand van het bad hing, keek ik naar de saunacabine. Qua grootte was die duidelijk gebouwd met het oog op het hoogseizoen. Nu stond hij er verlaten bij. Ik spreidde mijn handdoek uit op de één na bovenste verdieping van de sauna en ik goot wat water met eucalyptusextract op de hete stenen. Ik voelde mijn zweet uit mijn poriën komen en ging half voorover gezakt zitten genieten. Ik zat recht voor de glazen deur en toen ik stemmen hoorde, zag ik de beide dames van de boot en de bar het zwembad binnenstappen.

De brunette droeg een badpak met een luipaardmotief. De tweede dame had een gele bikini aan. Ik zag hen, maar zij zagen mij niet. Ik vermoedde dat zij met hetzelfde dilemma zaten als ik zonet: badkleding uit of aan? Er werd overlegd en de uitkomst was ‘uit’. Even later zag ik beide dames dus helemaal naakt. De brunette met het luipaardbadpak schatte ik op ergens eind dertig, begin veertig. De dame van de gele bikini leek mij iets ouder, maar hooguit vijfenveertig. Ik vond dat beide dames mooie borsten hadden. Wel iets aan de grote kant, maar zeker nog niet hangend. Aangezien ik toch aan het observeren was, keek ik dan ook meteen maar door naar de ‘gevarendriehoek’.

De badpakdame had een keurig onderhouden driehoekje, maar de dame van de bikini had helemaal geen schaamhaar en was compleet gladgeschoren. Giechelend schuifelden de dames richting het zwembad en verdwenen daarmee uit mijn blikveld. Ik verdween weer in een overpeinzing. Ik zat daar nog steeds middenin toen ik de deur van de cabine open hoorde gaan. Beide dames stapten naar binnen en leken verrast door mijn aanwezigheid. Er werd snel een handdoek omgeslagen in een poging om iets te bedekken van wat ik allang had gezien.

De dames kozen een bank lager dan ik uit en gingen zitten. Het was meteen gedaan met de rust. Hun gesprekken gingen over van alles en nog wat. Ik maakte eruit op dat het twee zusjes waren. Dame één, die van het badpak en die zich later als Henny voor zou stellen, bleek uit Harmelen te komen. Dame twee van de bikini, Linda, woonde in Gaanderen. Beiden leken een drukke baan met een gezin te combineren. Zij hadden er een goede gewoonte van gemaakt om er tenminste twee keer per jaar een aantal dagen met z’n tweeën op uit te gaan, ver weg van werk, kinderen en echtgenoten.

Ik raakte bij het gesprek betrokken en al snel was er sprake van een bepaalde vertrouwelijkheid. Zuchtend en puffend verliet ik na een half uur de cabine, hing mijn handdoek op en dook ik het zwembad weer in. Niet veel later volgden Henny en Linda. Beiden hadden toch maar weer hun badkleding aangetrokken. Ik moest er wel een beetje om lachen. Klaar voor een tweede ronde sauna hees ik mezelf uit het bad, droogde me af en liep ik de sauna weer in. Ik stond al bijna op het punt om weer de cabine uit te lopen toen de zusjes aan kwamen lopen.

Ik had het totaal niet verwacht, maar vlak voordat zij de cabine instapten trokken beide zusjes hun badkleding uit, namen hun handdoek van het haakje, maar sloegen deze niet om. Dit keer gingen zij een etage hoger dan ik zitten, omdat ik al was afgedaald om zo naar buiten te gaan. Henny en Linda zaten links van mij. Linda zaten met gesloten benen, maar Henny liet haar benen ontspannen iets uit elkaar wijken. Ik zag dat kortgeknipte driehoekje dat zo’ n centimeter of twee boven haar venusheuvel stopte. Het spleetje, met kleine schaamlipjes, was goed zichtbaar.

Ik merkte dat ik probeerde in te schatten waar dan ongeveer haar kietelaar moest zitten. Natuurlijk probeerde ik zo discreet mogelijk te observeren, maar volgens mij kreeg Henny iets in de gaten. Dat kon heel goed komen door de bult in mijn handdoek die steeds groter en duidelijker werd. Het was voor Henny geen reden om haar dijen tegen elkaar te plaatsen. Gaandeweg het gesprek haalde Linda, die met haar benen over elkaar had gezeten, haar linkerbeen terug. Ik zag alleen het topje van haar venusheuvel, dus ging ik -ik dacht onopgemerkt- iets verzitten om een beter uitzicht te krijgen.

Niet zo riant als bij Henny zag ik toch ook bij Linda de aanzet van haar vaginaspleetje. Ookk hier probeerde ik het plekje van haar kietelaar in te schatten. Dom natuurlijk, want nu was de bult onder mijn handdoek geen bult meer, maar eerder een flinke heuvel. Als de dames dat al gezien hadden dan lieten zij dat niet merken. Om de schade zoveel mogelijk te beperken besloot ik te proberen om mijn erectie in het zwembad kwijt te raken. Dat leek even te werken, maar tijdens het afdrogen kwam de gedachte aan die twee kutjes weer terug.

Het was het feit dat ik al een dag of drie niet gemasturbeerd had dat ervoor zorgde dat alleen de gedachte aan de spleetjes mij weer hard liet worden. Ik denk dat het door mijn geilheid kwam, want ik besloot om, weliswaar weer met omgeslagen handdoek, toch weer de cabine in te gaan. Aan de ene kant mij licht generend, maar aan de andere kant toch ook wel weer dat exhibitionisme in mij. Het ergste wat mij had kunnen gebeuren was dat de dames gillend de cabine uit zouden rennen, maar dat gebeurde niet.

Ik probeerde bewust niet meteen weer richting de borsten en kutjes van de zusjes te kijken, maar net als het onderdrukken van een lach, omdat die lach op dat moment erg ongewenst zou zijn, was het onderdrukken van mijn natuurlijke neiging om toch naar de dames te kijken -en te fantaseren- te groot. Ik voelde mijn erectie nog verder toenemen, dus boog ik mij voorover om dat aan het gezicht te onttrekken. Opeens vroeg Linda aan mij of ik nog wat water op de keien wilde gieten. Ik stond op zonder er verder bij na te denken. Tot mijn grote schrik en schaamte viel mijn handdoek af. Daar stond ik in mijn blote kont.

Ik had ’s middag in de jacuzzi mijn penis en balzak nog netjes geschoren, dus hoefde ik mij daarvoor niet te schamen. Om daar te staan met een flinke erectie waarbij de helft van mijn eikel ook nog zichtbaar was, maakte mij toch verlegen. Nu zag ik dat de rollen omgedraaid waren. Had ik zonet nog geprobeerd mijn blikken op de borsten en kutjes van de dames te verhullen nu zag ik dat de zusjes hun best deden om niet naar mij te kijken. Dat maakte mij ondeugend. Misschien zelfs uitdagend.

Terugdraaiend naar mijn zitplaats pakte ik wel mijn handdoek op, maar sloeg ik die niet meer om. Ik ging gewoon zitten met een flinke stijve. Ik deed mijn ogen dicht, maar tussen mijn wimpers door keek ik wel naar de dames. Of zij zich nu onbespied waanden of dat zij net als ik hun schaamte een beetje voorbij waren, wist ik niet. Vier ogen keken ongegeneerd naar mijn stijve die daardoor nog stijver werd. Ik voelde de huid van mijn balzak samentrekken waardoor mijn ballen beter zichtbaar werden. Door het groeien van mijn lul en eikel trok mijn voorhuid zich ook wat verder terug.

Hierdoor was mijn eikel voor meer dan de helft zichtbaar. Ik merkte dat ik de neiging kreeg om met mijn hand mijn voorhuid helemaal terug te trekken. Alleen leek mij dat op dat moment wat te ver gaan. Ik genoot van het bekeken worden. Aan alle goede dingen komt een einde. Zo ook aan het saunabezoek. De intercom verzocht ons om de ruimte te verlaten. Ik liet beide dames voor gaan en volgde hen met nog steeds een erectie. Meteen schoot er weer iets door mijn hoofd, maar dat zou strafbaar zijn. Dus mijn badjas aangetrokken en met de lift weer naar boven.

Henny en Linda deden hetzelfde en stapten op één hoog uit, terwijl ik nog één etage verder klom. Eenmaal op mijn kamer overwoog ik nog om mezelf flink af te trekken. Ik was nog steeds flink opgewonden door mijn ‘optreden’ van net. De gedachte dat Henny en Linda niet van mijn stijve waren geschrokken of waren weggelopen, maar zelfs zich onbespied wanend mijn lul en ballen goed hadden bekeken, liet mij niet los. Ik besloot het aandeel Heineken verder te ondersteunen. Met het groene blikje in mijn hand liet ik mezelf achterover op het bed vallen.

Daarbij viel mijn badjas weer open en ik zag mijn genotsknots nog steeds trots overeind staan. Weer kreeg ik de neiging om mijzelf af te trekken. Ik raakte mijn lul wel aan, maar trok er niet echt aan. Hij wipte op en neer doordat ik mijn spieren beurtelings aan- en ontspande. Ik merkte dat het ritme van mijn hartslag ook meespeelde. Als ik het ijskoude blikje bier tegen mijn zak en de wortel van mijn lul hield, merkte ik dat ik meteen snoeihard werd. Ook nu verschenen er druppels voorvocht uit mijn lul. Met het topje van mijn wijsvinger smeerde ik dat vocht uit over mijn eikel.

Bij iedere volgende samentrekking van mijn spieren verscheen er een nieuwe druppel. Mijn eikel was hard, kloppend en glom van mijn vocht. Ik stond op uit mijn badjas om te plassen, maar in de badkamer kon ik niet plassen vanwege mijn stijve. In de hoop mijn erectie snel kwijt te raken, liep ik terug naar mijn bed om de badjas op te hangen. Halverwege de badkamer werd er op mijn deur geklopt. Ik keek door het spionnetje in mijn deur en zag daar Henny staan. Ik aarzelde om open te doen, omdat ik helemaal naakt was en nog steeds met die stijve zat. Hè verdorie!

Waarom had ik vanmiddag in de jacuzzi mezelf niet afgetrokken? Nu stond ik letterlijk ‘voor lul’. Of eigenlijk ‘achter lul’. Ik besloot om mijn badjas dan nog maar weer even aan te trekken en deed de deur open. Ze zag er goed uit. Een mooi koppie dat door haar bruine haar ingelijst leek te zijn. Bruine ogen keken mij recht aan. Henny droeg een shirt van Superdry en een loszittende broek. Onder die broek vermoedde ik laarsjes. Als Henny al verbaasd was mij zo te zien staan dan liet zij dat in elk geval niet blijken. Henny vertelde dat Linda met hoofdpijn op haar kamer was gebleven.

Henny had er niets voor gevoeld om de rest van de avond in haar eentje op haar kamer te blijven zitten. Zij vroeg mij of ik zin had om samen met haar beneden aan de bar nog wat te gaan drinken. Ik aarzelde, maar ik vond het ook onbeleefd om Henny zo op de gang te laten staan. ‘Kom maar even binnen’, zei ik. Henny keek mij aan met een blik van wat bedoel je? Toen ik zei dat drankje beneden wel te zien zitten, ontspande Henny weer wat. Ik bood haar een stoel aan en vroeg of ik haar vast iets uit de minibar kon aanbieden.

Op haar vraag of er iets zoals whiskey stond, vond ik een miniflesje Johnny Walker Black Label. ‘On the rocks?' vroeg ik. Ik viste een paar ijsklontjes uit de koeler en schonk de whiskey daarover in het glas. Toen ik dat glas voor Henny op tafel zette en weg wilde lopen om mezelf aan te kleden, vroeg Henny of ik zelf niets te drinken nam. Ik aarzelde. Nu al iets meedrinken betekende dat ik nog even in mijn badjas zou blijven zitten, maar wat deed dat ertoe? We hadden nog een hele avond (en nacht) voor ed boeg. Met nogmaals dank aan de heer Heineken trok ik mijn derde blikje open.

Henny en ik raakten flink aan de babbel. Zij vertelde dat zij samen met haar man een erg goedlopende groothandel in medische artikelen had. Manlief hield zich met in-, verkoop en logistiek bezig. Henny onderhield het netwerk van klanten en leveranciers en stuurde de administratie aan. Over haar kinderen leek zij niet veel kwijt te willen en dat vond ik prima. Na wat verder doelloos gebabbel nam het gesprek een andere wending. Henny vroeg wat voor werk ik deed en of ik wel vaker een paar dagen er tussenuit ging. Of ik een regelmatige saunaganger was.

Als klap op de vuurpijl floepte zij haar volgende vraag eruit. 'Of het mij al eens eerder was overkomen dat ik in de sauna een stijve kreeg?' Henny gebruikte dat woord letterlijk. Enigszins overvallen besloot ik een direct antwoord te ontwijken. Hoe kon ik mij uit deze situatie redden? Liefst met zo weinig mogelijk gezichtsverlies. Toen ik bedacht dat ik het om moest draaien en haar te antwoorden dat het mij nog niet eerder was overkomen dat ik een zwembad en een saunacabine alleen maar met twee dames hoefde te delen.

Dat er dan ook nog eens twee voor mij zeer aantrekkelijke dames waren. Ook nu blikte of bloosde Henny niet bij het stellen van haar volgende vraag. ‘Of ik dan stiekem over een trio met haar en haar zuster had gefantaseerd?’ Nou nou, Henny was wel erg direct, dus ik dan ook maar weer. Ik bekende dat die fantasie echt wel even door mijn hoofd was geschoten. Dat het niet mijn eerste trio zou zijn en mijn herinneringen daaraan mij zelfs nu nog op konden winden. Henny vroeg nog verder door over waar, wanneer en hoe die eerdere ervaringen waren ontstaan.

Ik merkte dat ik het wel prettig vond om erover te vertellen, maar ik noem nooit namen van betrokkenen en dus nu ook niet. De herinneringen, de situatie van nu en net beneden maakten weer iets in mijn los. Was mijn erectie bij de deur al snel verdwenen, nu voelde ik hem weer opkomen. Ik kon het bloed naar de zwellichamen voelen kloppen. Ik aarzelde. Zou ik gewoon achterover blijven zitten? Als mijn eikel dan in de opening zichtbaar zou worden dan zag ik dat dan wel weer. Ik besloot het rustig aan te doen. Ik boog voorover, zogenaamd om mijn biertje te pakken.

Henny keek strak tussen mijn benen. Daar was toch niets te zien? Juist daarom was ik voorover gaan zitten. Henny vertelde mij later dat door dat bukken de onderkant van mijn badjas was geweken en haar een riant uitzicht op mijn zak en lul had gegund. Het gericht staren naar mijn kruis mistte zijn uitwerking bij mij niet. Quasi nonchalant duwde ik de panden van mijn badjas wat verder uit elkaar. Daarna ging ik achterover zitten. Mijn lul stak trots omhoog. Met mijn linkerhand trok ik mijn voorhuid terug. Mijn andere hand pakte mijn zak en speelde daarmee.

Henny keek mij niet meer aan. Zij had alleen oog voor mijn lul. Na een keer of vier getrokken te hebben, vond ik dat het tijd was om Henny in mijn geilheid te betrekken. Ik stond op en ging pal rechts naast Henny staan. Ik sloeg het pand van mijn badjes terug. Mijn lul wees schuin omhoog naar Henny’s gezicht en mond. Henny deed niets en leek totaal gebiologeerd. Mijn lul redde zich wel, dus pakte ik Henny’s hoofd en duwde haar mond tegen mijn lul. Eerst drukte Henny alleen zachte kusjes op mijn lul.

Vanwege haar eerdere vragen had ik een groter enthousiasme en vaardigheid bij haar verwacht. Terwijl ik haar aankeek deed ik mijn mond wijd open. Henny begreep de hint kennelijk en deed de hare ook open. Daar had ik op gewacht. Met mijn handen om haar hoofd trok ik Henny’s mond over mijn pik. Ik voelde Henny’s lippen niet, maar haar tanden des te beter. Pijpen was duidelijk niet Henny’s grootste kwaliteit. Ik denk dat het kwam doordat ik mijn lul telkens diep in haar mond duwde dat Henny soms even kokhalsde. Ik stelde voor om het pijpen voor nu even te laten voor wat het was.

Ik trok Henny uit haar stoel. Samen kleedden wij haar uit en weer keken haar borsten mij uitdagend aan. Henny drukte zich tegen mij aan en daarbij voelde ik het kortgeknipte schaamhaar tegen mijn lul schuren als een soort schuurpapier. Ik besloot de leiding te nemen. Ik legde Henny op haar rug op het bed. Ik liep naar de slaapkamer en haalde mijn Gilette Mach vijf en een bus scheerschuim op. Ik nam ook een handdoek en nat washandje mee. Ik had dat bewust met koud water natgemaakt.

Het kan niet anders dan dat Henny meteen moet hebben geweten wat ik van plan was, maar zij bleef bewegingsloos liggen. Zelfs toen ik naast haar op het bed knielde. Om te plagen wreef ik met het koude washandje eerst over haar tepels. Die reageerden onmiddellijk door hard te worden. Daarna gingen mijn hand en washandje naar beneden. Ik maakte het driehoekje en de omgeving nat, spoot een dot scheerschuim in mijn hand en smeerde die uit over haar driehoekje.

Telkens als ik de onderkant van het driehoekje aanraakte, schoten mijn vingers dan ‘toevallig’ uit over Henny’s spleetje. Henny schokte dan even. Na een keer of vier pakte zij mijn hand vast en bracht die vol op haar kutje. ‘Pak me’, hoorde ik. Niets liever dan dat, maar eerst dat kutje helemaal kaal maken. Tijdens het scheren vroeg ik mij nog wel even af hoe Henny thuis haar plotseling gladde kutje zou verklaren. Ik ging tussen de opgetrokken knieën van Henny zitten en wreef ook haar schaamlipjes en spleetje in met scheerschuim. Dat was helemaal niet nodig, omdat die door haarzelf al keurig waren gekortwiekt. Toch ging ik met mijn scheermes nog eens dunnetjes over die plekjes.

Ik zag dat Henny begon te glimmen. Haar lipjes leken wat dikker en rozer te worden. Opeens kreeg ik een idee dat mij zo geil maakte dat ik het zonder nadenken of overleg meteen uitvoerde. Ik schoof met mijn lul in de richting van het natte naadje. Voordat ik begon met het wegscheren van het driehoekje stak ik mijn eikel tussen de natte, glimmende lipjes. Henny wilde met haar hand haar clitje aanraken. Ik duwde die hand weg. Henny deed dat nog drie keer en telkens verbood ik haar dat. Wel zat haar hand onder het scheerschuim. Dat wreef Henny uit over haar tieten.

Dat zag er prachtig uit. Langzaam schoof ik in Henny in één lange beweging. Ik stopte pas toen ik tot aan de wortel van mijn lul in haar was. Ik ging verder met de scheren van het kutje. Ik deed dat langzaam en bijna haartje voor haartje. Net zo langzaam als ik haar schoor, ging ik ook in en uit Henny met soepele, vloeiende heupbewegingen. Henny genoot en bewoog mee. We hebben zo zeker een minuut of vier of vijf langzaam liggen neuken. Toen al het schuim en schaamhaar weg waren legde ik het scheermes weg. 

Ik veegde met het washandje en de handdoek al het achtergebleven schuim weg. Vervolgens ging ik met de wijsvinger van mijn rechterhand naar Henny’s gleuf. Ik duwde mijn wijsvinger naast mijn lul in Henny’s grotje. Beide verdwenen moeiteloos in het grotje van Henny. De gedachte dat ik Henny tegelijkertijd neukte en vingerde wond mij enorm op. Ik voelde dat mijn zaad zich alweer begon te melden. Ik wilde nog niet klaarkomen en trok mijn lul terug. Ik lag op mijn rug en mijn lul stak stoer schuin omhoog. Henny lag op haar rechterzijde naast mij. Haar hand zocht en vond mijn lul.

Ze begon mij met soepele bewegingen af te trekken. ‘Pijp me’, beval ik haar. Henny schoof over het dekbed met haar hoofd naar mijn kruis. Zij lag in een bijna foetushouding op haar linkerzijde. Haar hand was nog steeds om mijn staander geklemd. ‘Knijp harder’, gebood ik haar. Henny kneep en leek mijn bloedtoevoer af te klemmen. Hierdoor leek mijn lul nog langer en dikker. Henny stak mijn lul weer in haar mond. Ditmaal zonder tanden en met haar lippen als een zuignap. Terwijl ik naar haar rug keek, zag ik haar hoofd ritmisch op en neer gaan. Ik streelde haar rug.

Mijn hand ging telkens iets lager. Zonder met pijpen te stoppen ging Henny op haar knieën zitten. Haar kont stak brutaal schuin omhoog. Dat vroeg om actie. Ik ging met mijn rechter wijsvinger door het spleetje en bilnaad. Telkens wanneer ik haar kutlipjes bereikte, verdwaalde mijn vinger even naar binnen. Elke keer kreunde Henny. Dat deed zij nog erger toen ik met diezelfde vinger op haar poepgaatje drukte. Weer een kreun. Ik hoefde helemaal niet hard te drukken om mijn eerste twee vingerkootjes in haar ster te laten verdwijnen. Henny neukte zelfs terug.

Mijn hele wijsvinger verdween moeiteloos in haar kont. Dit was zo te merken vaker bij haar gedaan. Henny was zeker geen anale maagd meer. Geil als ik was, duwde ik mijn middelvinger ook in haar poepgaatje. Ook die glipte zonder weerstand helemaal naar binnen. Zelfs een derde vinger had er moeiteloos bij gekund. Henny reageerde zo sterk op mijn anale vingeren dat ik uit wilde zoeken hoever ik bij haar kon gaan. Waar bij Henny het genot stopte en pijn de overhand zou nemen. Dat laatste zou voor mij absoluut een teken zijn om te stoppen.

Ik zei Henny op haar knieën te blijven zitten en haar kont schuin omhoog te houden. Ik ging op mijn knieën achter haar zitten. Ik besloot om haar eerst in haar kutje te nemen. Nog net zo nat als net, of mogelijk zelfs nog vochtiger, leek Henny’s kutje mijn lul naar binnen te zuigen. Als ik terugtrok dan leken haar lipjes mijn lul vast te willen houden. Mijn lans werd helemaal omklemd door haar kutlipjes. In een pornofilm had ik wel eens gezien dat je je lul het beste in het kontje kunt laten verdwijnen door boven de dame te gaan hangen en dan jezelf loodrecht te laten zakken.

Kennelijk deed ik toch iets verkeerd, want ik kwam niet veel verder dan met mijn eikel slechts halverwege Henny’s kringspier. Daarom drukte ik Henny zachtjes plat op haar buik. Ik ging op haar bovenbenen zitten en drukte mijn lat omlaag tegen haar sterretje. Ik hoefde bijna niet te drukken, want mijn door de gedachte alleen al snoeiharde lul gleed zonder weerstand in Henny’s kontje. Volgens mij kreeg Henny toen al een orgasme. Ik weet dat een vrouw met de spieren in haar vagina een lul flink kan afknijpen, maar wat Henny nu met haar anus deed leek meer op afbinden.

Aangezien haar benen tegen elkaar gedrukt bleven, werd dat effect nog eens versterkt. Henny lag onder mij en liet mij duidelijk merken dat zij genoot. Bij iedere stoot in haar probeerde zij zo hard mogelijk terug te duwen. Ik zag Henny’s handen in het dekbed knijpen. Volgens mij beet zij daar zo nu en dan ook in. Omdat ik rechtop zat, kon ik telkens zien dat mijn lul in en uit haar sterretje kwam. Ik hield dit niet lang meer vol. Ik kwam wel klaar maar nog niet half zo heftig als normaal. Ik denk dat ik over de hele dag te vaak en te lang een erectie had gehad.

bij mij moet het ‘uit de lengte of uit de breedte’ komen. Ik ging op Henny liggen en ik voelde mijn erectie in haar poepgaatje verslappen. Toen ik in Henny’s oor vragend fluisterde hoorde ik een half in het dekbed gesmoord onverstaanbaar antwoord. Na onszelf zo af te hebben gebeuld zijn Henny en ik nog in de jacuzzi gaan zitten. We zoenden en frunnikten nog wat aan elkaar en wisselden wat niemendalletjes uit. Voordat we het wisten was het al bijna drie uur ’s nachts. Zo netjes mogelijk weer aangekleed begeleidde ik Henny naar mijn kamerdeur. In de deuropening vroeg Henny mij nog dringend om niets tegen Linda te zeggen. Uiteraard zou ik dat niet doen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.5 sterren
2 stemmen