Double the fun

Ingezonden door Twan

Voor mij geldt dat ik meerdere seksuele triggers heb. Regelmatig mag ik iets leuks beleven met dames of een stel waar ik qua uiterlijk nou niet meteen op gevallen zou zijn. Maar, en dat zul je vast wel herkennen, als ik een bepaalde mate van opwinding heb bereikt dan winnen mijn hormonen het meestal van mijn uiterlijke voorkeuren. Als een vrouw mij aftrekt of heerlijk pijpt dan is haar gezicht, haar kapsel of cupmaat opeens veel minder belangrijk. Dan bestaat er ook nog een gezegde dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn, het dan ook meestal zo is. Deze avond dus niet.

Soms vallen dingen niet alleen samen, maar lijkt alles gewoon ook nog eens te kloppen. Het was al rond half een. Hier en daar werd in de danszaal wat gerommeld en aan elkaar gefriemeld. Niets om echt opgewonden van te raken. In het souterrain waren zowel de sling als de gynaecologenstoel in gebruik. Leuk om naar te kijken. De darkroom was leeg, maar uit het kamertje met de twee glory holes staken twee flinke erecties waar door een dame erg creatief mee om werd gegaan. Ook een moment van aandacht waard.

Persoonlijk spraken de twee stellen die om en om op de lange tafel met elkaar aan het neuken waren mij nog het meest aan. Niet eens omdat het zulke mooie mensen waren, maar omdat zij alle vier hun best deden om er voor de toeschouwers een mooi showtje van te maken. In een reactie op al dat moois begon er in mijn boxer iets te groeien. Als blijk van waardering of, en dat kon natuurlijk ook gewoon uit geilheid zijn, waren een aantal omstanders ook met elkaar of zichzelf gaan spelen. Enigszins achteraf in de hoek bij de afsluitbare ruimte met vitrine stond een koppel van amper dertig.

Als zij dat al waren. Midden tot eind twintig was ook heel aannemelijk. Alle twee zagen ze er goed en zelfs aantrekkelijk uit. Beiden droegen een jeans. Het verschil tussen zijn en haar jeans was dat die van haar open stond en tot halverwege haar bekken naar beneden was geschoven. Hetzelfde gold voor haar zwarte slipje. Met haar ogen op de neukende stelletjes gericht was de jonge vrouw zichzelf aan het bevredigen. Hij had haar t-shirt omhoog geschoven en een paar kleine tietjes, amper een cup B, uit de cups van een eveneens zwart beha'tje getild.

De borstjes staken recht vooruit en werden met kleine tepeltjes bekroond. Onnodig ondersteund door de omlaag geschoven Beha cups. Tepeltjes om aan te zuigen en zachtjes in te bijten. Haar hoofd was het ene moment gericht op de stelletjes en hun toeschouwers en het andere moment gooide de beauty haar hoofd in extase achterover. Als door een magneet werd ik naar het koppel toegetrokken. Al helemaal in de ban van alles wat er nog meer om mij heen gebeurde, was ik niet alleen al hard, maar voelde ik al druppels en zelfs golfjes voorvocht mijn eikel verlaten.

De donkere vlek in mijn boxer bewees de overvloed aan lichaamsvocht. Het stel keek naar alles om hun heen, naar elkaar en ook naar mij. Ook met een blik van ‘hmmm interessant’. Tja, waar bijna iedereen in de kelder al met een ander of zichzelf aan het spelen was, kon ik natuurlijk niet achterblijven. Ik trok het elastiek van mijn boxer over mijn druipende erectie en balzak heen. Ik stelde me strategisch op waardoor het koppel niet alleen een onbelemmerde blik om mijn stoere knaap had, maar waardoor deze vriend ook nog wat voordeliger werd gepresenteerd dan hij in werkelijkheid mogelijk was.

Zij maakte een wenkend gebaar. Naar mij? Dat kon bijna niet anders, want de ogen van alle andere omstanders waren toch echt op de lange tafel en wat daarop gebeurde gericht. Ik deed drie stappen in hun richting. Uit drie monden klonk ‘hallo’. Meer niet. Hij keek naar haar en naar mij. Althans naar een bepaald lichaamsdeel van mij. Zij trok haar hand uit haar omlaag geschoven slipje en wreef met de rug van haar hand over mijn erectie. Een golfje voorvocht droop glimmend over haar handpalm. Hij speelde met haar kleine tietjes.

Zijn jeans konden zijn forse stijve niet verhullen. Zo te zien een behoorlijk exemplaar. Zonder een woord te zeggen, schuifelden we richting het bed onder de trap naar de bar. Zonder me precies te kunnen herinneren hoe en in welke volgorde we op het matras terecht waren gekomen, waren we opeens alle drie poedelnaakt en geil. Zijn jongeheer bleek inderdaad een forse knaap. Zij was voornamelijk met zijn pik bezig en dus vermaakte ik mijzelf maar een beetje. Haar op de juiste plekjes aanraken en strelen was op zich al opwindend.

Ze was mooi, warm en nat, maar dan ook echt nat! Sliertjes voorvocht verbonden mijn eikel met mijn buik en heupen. Ik was snoeihard. Zij ging wijdbeens op hem zitten en manoeuvreerde zijn pik moeiteloos naar binnen. Ik zat vreselijk aan mijn paal te trekken, terwijl ik die mooie pik in en uit dat strakke poesje zag gaan. Ik moest ophouden met mijzelf aan te raken om te voorkomen dat ik zou gaan spuiten. Nu wenkte hij. Ook nu weer naar mij. Mijn verwachtingen dat het hem om mijn harde paal was begonnen, bleek een verkeerde inschatting.

Terwijl zij haar hoofd naar mij toedraaide, vroeg hij of ik haar samen met hem wilde neuken? Een DP? ‘Dat wel, maar niet op de gebruikelijke manier.' Enigszins onzeker vroeg ik wat de bedoeling was. ‘Dubbel vaginaal’, klonk het fluisterend. Wauw, dat zou mijn eerste keer worden! De gedachte om mijn spijkerharde pik in deze beauty te mogen steken, liet mijn prostaat sowieso al overuren draaien. Ik kon niet ontkennen dat de gedachte aan het feit dat mijn pik straks tegen zijn joekel in haar kutje tegen en langs elkaar zouden wrijven, was nu al haast niet te verdragen.

Ik was zo opgewonden dat ik echt heel erg voorzichtig moest zijn toen ik het condoom omdeed. Een paar verkeerde bewegingen en ik zou spontaan en veel te vroeg klaarkomen. Hij lag plat op zijn rug . Zij zat met opgetrokken knieën voorovergebogen wijdbeens op zijn pik. Haar kontgaatje keek mij brutaal aan. Even was er de verleiding om… Ik ging op zijn bovenbenen zitten. Het was nog niet eenvoudig om mijn snoeiharde pik in een neerwaartse richting te duwen. Bijna pijnlijk zelfs omdat ik zo mega opgewonden was. Haar lipjes stonden strak om zijn schacht. En haar kutje leek zo klein.

Toch maar proberen. Een vreemde sensatie was het. Mijn eikel, die zwaar tegen zijn pik werd gedrukt. Niet alleen kon het niet anders, maar het voelde ook ontzettend geil. Het kon natuurlijk verbeelding zijn, maar ik dacht toch echt dat ik zijn pik voelde kloppen. De mijne deed dat in elk geval wel en ook niet zo’n klein beetje. Mijn paal op zijn pik en dan weer ernaast. Tegen zijn lat en er dan weer overheen. Hoe ik mijn best ook deed, het lukte gewoon niet. Ik kreeg mijn blauwpaarse eikel echt niet naar binnen. Ik kon wel janken.

Zij leek gewoon te krap voor twee opgewonden pikken. In een wanhoopspoging vroeg ik hem om even iets terug te trekken. Zijn eikel gulpte uit dat strakke, openstaande kutje. Ik pakte zijn lul en de mijne in mijn rechterhand. Met mijn linkerhand onder haar buikje trok ik haar rug een beetje bol. Onze pikken en eikels waren in mijn hand verenigd. Als ik nu niet aan ijsblokjes en steenkoude douches bleef denken dan zou ik mijn condoom nu al voljakkeren met sperma. Ik stond echt op exploderen. Een verkeerd woord of verkeerde beweging en het ging gegarandeerd mis.

Beide eikels raakten de dunne schaamlipjes aan. Zij holde haar rug. Ik trok hem weer bol. Het was nu of nooit: mijn rechterhand duwde twee torpedo’s naar binnen. Mijn linkerhand trok haar aan haar schouder over ons heen. Gemakkelijk ging het niet, maar oh wat een gevoel! Gelukkig stootten wij geen van drieën. We lagen doodstil. Totdat hij heen en weer begon te gaan. Ik durfde amper te kijken. Enerzijds omdat ik bang was om die kleine schaamlipjes kapot te zien scheuren, maar ook omdat ik wist dat de aanblik van onze pikken samen in haar al bijna ondraaglijk zou zijn.

En dan ook nog eens het gevoel van zijn leuter die langs en over de mijne gleed… We vonden het juiste tempo. Ik heb werkelijk geen idee hoelang wij samen in haar zijn geweest. Ik weet nog wel precies wat het moment was, waarop ik me gewonnen gaf. Dat was het moment waarop ik zijn sperma door zijn zaadbuis in haar voelde gaan. Nog een keer pakte ik haar heupen vast. Twee, drie keer kon ik haar nog maximaal over mijn kernkop trekken. Voordat ik de hitte van zijn zaad over - en langs mijn torpedo voelde en schuimend uit haar zag komen.

Ik ben duizelend en waarschijnlijk oergeluiden makend in haar klaargekomen. Met een explosieve kracht die ik mij niet uit eerdere ervaringen kan herinneren. Niet eens met zoveel sperma, maar zo ongelofelijk intens dat ik me ook niet meteen uit haar terug kon trekken. Ik voelde hem en mijzelf in haar verslappen. Ik bedankte hem en hij bedankte mij. Ik gaf haar een kus op haar schouders en in haar nek. ‘Dankjewel’, fluisterde zij.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
1 stem