Vluggertje

Ingezonden door Twan

Ik deed de deur open en legde de warmhoudbox op de balie. Daar stond B. met haar rug naar mij toegekeerd. Ze keek niet op of om en zei geen woord. Zoals zij daar stond, zag B. er alles behalve sexy uit. Een oud, vaal groen T-shirt dat ruim zat. Zo ruim dat het amper verraadde dat door B’s snijbewegingen haar al wat slappere borsten heen en weer wiegden. Een oud, veel te ruime joggingbroek verborg B’s heerlijke billetjes, waar ik al zo vaak van had genoten. Wandelschoenen maat vijfendertig die ook duidelijk betere tijden hadden gekend, completeerden haar outfit.

Totaal niet opwindend. Bijna het tegenover gestelde. En toch…  Ik griste een theedoek uit het wandrek en rolde deze op tot een blinddoek. Geluidloos besloop ik B. Met de bult in mijn broek raakte ik haar billen bijna aan toen ik de blinddoek in een vloeiende beweging over haar hoofd tilde en voor B’s ogen vastbond. B. vertrok geen spier, maakte geen geluid en bleef op de tast een prei in dunne ringetjes snijden. Ik trok de vier knopen van mijn jeans open en haalde mijn paal tevoorschijn. Mijn duimen trokken het elastiek van B’s joggingbroek omlaag.

Een verwassen, roze onderbroekje werd zichtbaar en vertrok ook tot halverwege B’s knieën. Ik trok B. aan haar heupen naar mij toe, nam mijn pik in mijn hand en zonder verdere plichtplegingen verdween mijn eikel tussen B’s schaamlipjes. Ik neukte B. terwijl ik mijn linkerarm om haar bekken heengeslagen hield. B. kon geen kant op. Mijn rechterhand begeleidde B’s tieten die in het ritme van mijn stoten heen en weer schommelden. B’s knoppen waren spijkerhard. Het uitzicht op mijn pik die heftig in en uit B. ging zorgde er in no-time voor dat ik mijn orgasme aan voelde komen.

In totaal minder dan drie minuten verdween mijn sperma in B’s nog amper vochtige kutje. Ik stopte mijn lul weer in mijn broek en trok B’s onderbroek en joggingbroek weer netjes over haar kontje. Na een laatste kneep in B’s borsten verwijderde ik de blinddoek. Quasi onnozel vroeg ik B. of zij in de gaten had gehad dat ik het was geweest. B. bevestigde dat. ‘Maar vanwege de blinddoek had je ook iemand anders, een onbekende kunnen zijn.' ‘Lieve schat, in gedachten was het ook een onbekende.'

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.1666666666667 sterren
6 stemmen