Nog kleiner en veel fijner

Ingezonden door Twan

Eerlijk gezegd had ik het niet verwacht. Ik wissel wel vaker telefoonnummers uit onder de plechtige wederzijdse belofte om elkaar te bellen voor een vervolgafspraak, maar bijna niets in het wereldje van de vrije, vluchtige seks is wat het lijkt. Veel van de gedane beloftes komt nooit verder dan het stadium van een belofte, dus ik was enigszins verbaasd toen mijn iPhone meldde dat ene Trudi mij belde. Trudi, Trudi, even nadenken hoor…… Oh ja, Trudi! De mevrouw met veel babbels.

Behalve tijdens de seks, omdat praten dan alleen maar afleidt. In gedachten voelde ik haar tandenborstel nog prettig tegen mijn ballen trillen. Ach, die kleine Trudi. Ook nu weer had Trudi heel veel woorden nodig om mij uit te nodigen voor een date. Let wel; alleen maar voor een etentje in een plaatselijk restaurant. Verder helemaal niks. Tja, even terugdenkend aan ons genoegelijk samenzijn moest ik een beetje lachen om haar vastberadenheid. Zeker toen ik mij ook weer herinnerde dat ik mijn pik maar tot halverwege in haar mocht steken en haar slechts met trage bewegingen mocht neuken.

Wat haar de gelegenheid gaf om met duidelijk getrainde spiertjes in haar kutje mij zodanig te melken dat ik binnen de kortste keren mijn condoom vulde met een mengsel van voorvocht en potentiële nakomelingen. Ach, die kleine Trudi. Kleine Trudi die, terwijl zij op het station naar mij toeliep, nog kleiner bleek te zijn dan ik mij van onze wip herinnerde. En die, anders dan ik dacht, ook nog eens helemaal geen bos rode, maar blonde krulletjes bleek te hebben. Dat misverstand was waarschijnlijk ontstaan, omdat de verlichting in het café hoofdzakelijk rood was.

Wat in ieder geval niet anders was, was Trudi’s woordenvloed. Gelet op haar maar door ratelen, vermoedde ik Spaanse of Italiaanse voorouders. Ratatatat….. Het restaurant waar Trudi een tafel had gereserveerd lag op tien minuten loopafstand. Wat mij in mijn stamkroeg zo aanspreekt, is de benaderbaarheid en enorme openheid van de gasten. Dat heerlijke hart op de tong. Zonder flauwekul of gene open en bloot praten over seks en alles wat je daarbij wel of niet lekker vindt. Wat je nog niet gedaan hebt, maar nog wel eens zou willen proberen. Gewoon je geilste fantasieën op de bar leggen. Heerlijk!

Dat stukje herinnering aan Trudi bleek in elk geval wel te kloppen. Aan ons tweepersoons tafeltje wisselden het mini-vrouwtje en ik binnen de kortste keren de meest erotische ervaringen en fantasieën uit. Soms op een geluidsniveau dat omliggende tafeltjes goed- of afkeurend liet omkijken. De goedkeuring begreep ik wel. De afkeuring meende ik te kunnen verklaren door afgunst en jaloezie. Ik weet bijna wel zeker dat die enerzijds voortkwam uit spijt dat de toehoorders niet bij ons aan tafel zaten en anderzijds omdat zij niet hetzelfde gesprek met hun tafelgenoot konden of durfden te voeren.

Nee, Trudi en ik waren lekker bezig. Beiden voorbij de magische zestig hield ook in dat wij alle twee een scala aan ervaringen hadden, dus kwam het gesprek al snel op de overeenkomsten. En ook op een eventuele bucketlist die bij beiden eigenlijk opvallend kort was. Want ja, wat heb je in misschien wel vijftig jaar nog niet gedaan? Een ervaring van Trudi verbaasde mij. Aan de ene kant omdat alles aan Trudi zo klein, zo mini is, maar ook omdat haar kutje de eerste keer mijn veel te dikke pik maar amper aan leek te kunnen. Trudi vertelde namelijk dat zij ooit een ‘dubbel vaginaal’ had gedaan.

Oké!?  Ik probeerde dat voor mij te zien. Ik herinnerde mij de bijna wit weggetrokken bloedeloze schaamlipjes die zo strak om mijn erectie hadden gezeten dat daarmee de bloedstroom in mijn paal nagenoeg volledig werd afgesloten. En dan zouden er ooit twee piemels tegelijkertijd in dat mini kutje tekeer zijn gegaan? Ik kon het me amper voorstellen. Aangezien ik de gedachte eigenlijk best wel opwindend vond en ik me ook probeerde voor te stellen hoe het zou voelen om een tweede pik tegen de mijne te voelen, terwijl beide heren om beurten hetzelfde kutje neukten, sprak ik de mij kenmerkende woorden (jawel Jewel) ‘ik had erbij moeten zijn’ uit. Wat ook toverwoorden bleken te zijn.

‘We kunnen het proberen’, flapte Trudi eruit. Ook weer zo typisch Trudi! Zonder blikken of blozen. Ik was ervan overtuigd dat menig mannelijke toehoorder meteen met een paal zat en het liefst zijn tafeldame ter plaatse op hun tafeltje of de bar wreed had willen nemen. Volgens mij hadden Trudi en ik een praktisch probleem: Trudi had geen inwonende partner. Om haar vijfentwintigjarige zoon in ons seksspel te betrekken, ging zelfs mij te ver. ‘Oh, maar ik heb genoeg dildo’s om te kijken wat past.' Heerlijk, die ongegeneerde Trudi. Wat een heerlijk gek wijf! En wat een heerlijk geil wijf!

De gevelsteen gaf aan dat het pand uit 1904 stamde. Monumentaal, wat binnen ook in bepaalde stijlkenmerken terug te vinden was. Balkenplafonds met gipsornamenten, massieve deuren met veel houtsnijwerk en een bijbehorende krakende eikenhouten trap naar boven. ‘Kleed je maar uit, dan zal ik je eerst even hard pijpen.' Daarvoor was weinig nodig. Mijn halfharde pik veerde vanachter het elastiek van mijn boxer omhoog. ‘Wow’, klonk het. Trudi leek te twijfelen. Dat kon zijn over de vraag waarom deze jongeheer haar twee weken geleden niet in twee helften had gescheurd. 

Maar het kon ook zijn over de vraag of er naast mijn kloppende pik nog plaats voor een dildo in haar toch echt kleine kutje zou zijn. Zoals de Engelsen zo mooi zeggen: ‘The proof of the pudding is in the eating.' Ik herinnerde me nog dat Trudi een vrouw van weinig woorden tijdens de seks is en ik wist ook nog dat een uitgebreid voorspel niet echt aan haar besteed is. Trudi is gewoon meer het type van ‘wham bam, thank you mam’. Het type van ‘niet lullen maar poetsen’. Maar ja, ik had natuurlijk ook nog wel iets te willen. Met mijn vingers, lippen en tong stortte ik mij tussen Trudi’s beentjes.

Twee weken geleden voelde het alsof ik een stekelvarken aan het beffen was, maar vandaag was Trudi’s genotsgrotje spiegelglad geschoren. ‘Hoezo, alleen maar eten hoor’ dacht ik. Trudi, het kleine boefje. Terwijl ik aan haar clitje zoog en er zo nu en dan zachtjes in beet, verdween een vinger tussen de vochtige lipjes. Een klein kontje wipte omhoog. Mijn tweede vinger liet de lipjes alweer lichter kleuren. Zo licht alweer dat ik mij niet alleen afvroeg, maar zelfs zorgen maakte over de vraag of Trudi dat dubbel vaginale avontuur wel aan zou kunnen?

Alweer bleek dat Trudi vooral praktisch ingesteld is. Vanuit een box op wieltjes vanonder het bed kwam een indrukwekkende verzameling hulpstukken tevoorschijn. Dildo’s, vibrators en al wat dies meer zij. Als de muren konden praten…..! Zo grappig, Trudi’s ogen gingen heen en weer tussen mijn alweer druipende erectie en haar bonte verzameling. Trudi probeerde duidelijk in te schatten waar de grens tussen plezier en pijn lag. Uit ervaring wetende dat die grens soms niet alleen nauwelijks bestaat, maar dat genot en pijn naadloos in elkaar over kunnen gaan.

Het bleek eerst vooral gestuntel. Zat ik in Trudi, dan weigerde de ene dildo na de andere zich bij mijn pik te voegen. Wanneer we een dildo hadden gevonden die wel paste dan was die weer te slap of te stijf om Trudi (en mij) in hoger sferen te brengen. Uiteindelijk wist een duidelijk al bewezen vibrator het 'Heilige der heiligen' binnen te dringen. Met haar beentjes omhoog neukte Trudi zichzelf met de vibrator. Ik leverde de vleselijke bijdrage. Ik moet toegeven dat ik alleen de gedachte aan de dubbele penetratie al vreselijk geil vond.

Om ook nog eens te zien dat Trudi zichzelf aan het oprekken was, liet mijn prostaat werkelijk de ene golf vocht na de andere in het condoom stromen. Dat kon nog wel eens een hele bel worden. Trudi maakte weer geen enkel geluid. Ik hield ook wijselijk mijn mond. Beurtelings en soms tegelijk drongen mijn pik en de vibrator naar binnen. Trudi bracht mij de genadeklap toe door de vibrator aan te zetten. Ik kwam ongekend en genadeloos klaar. Niet alleen verbrak ik de serene stilte, maar ik denk dat zelfs de bewoners van de aangrenzende panden mijn orgasme wel gehoord moeten hebben.

Wat mij wel vaker bij grote opwinding overkomt, gebeurde nu ook weer. Ondanks een mega-orgasme bleef ik keihard. Zo hard zelfs dat het moeite kostte om het topzware condoom te verwisselen voor een leeg exemplaar. Net als destijds ging Trudi op gespreide knietjes voor mij zitten. Ik wist nog dat Trudi een bewegingloze duim in haar kontje erg kon waarderen. Glimmend van mijn speeksel ging mijn duim zonder enige weerstand naar binnen. Trudi’s gezichtje verdween onder een bos blonde krulletjes. 

Mijn kloppende erectie wipte op en neer, terwijl de vibrator trillend via een bloedrood knopje tussen twee lapjes vlees het smachtende kutje vulde. Ik hoefde niet eens te kijken om te weten dat mijn nieuwe condoom alweer bijna gevuld was. Ik stond op het punt om weer aan de dubbele penetratie te beginnen toen Trudi vroeg (of beval) om mijn duim te vervangen door een buttplug. Uit haar rijke verzameling koos Trudi een exemplaar uit waarvan ik mij afvroeg of het gebruik daarvan anatomisch wel verantwoord was. Ik bedoel; Trudi moest na dit avontuur wel weer haar ontlasting op kunnen houden.

Toch weer die grens tussen pijn en genot. Een flinke dot glijmiddel moest de entree vergemakkelijken. Letterlijk smeren. Eenmaal over het dikste punt heen leek de plug in Trudi’s sterretje naar binnen te worden geschoten. Ondeugend trok ik de plug zachtjes heen en weer. Telkens net zover als ik dacht dat Trudi’s sluitspier maximaal aankon. Trudi bewoog niet en ze maakte ook totaal geen geluid. Zo bijzonder. Het werd een ‘Triple penetration’, waarbij de beide gaatjes van Trudi gevuld waren. De vibrator trilde gelukkig niet.

Net als van mijn pik kon Trudi maar de helft van de vibrator verdragen, maar het was heel duidelijk dat Trudi ergens tussen hemel en aarde zweefde. Ik kan best wel wat aan en meestal lukt het mij wel om een orgasme uit te stellen, maar toen dat kleine wijsvingertje naast het paarse kristal van de buttplug naar het kontgaatje probeerde in te gaan, moeten de buren ernstig hebben overwogen om 112 te bellen. Zowel mijn zaad als mijn stemgeluid gingen door de geluidsbarrière. Zelfs toen ik allang niet meer spoot, hield dat magische oergevoel van gekmakend genot aan.

Ik hield pas op met neuken toen de vibrator op het dekbed viel. Trudi zakte voorover met de plug nog in haar kontje. Voor het eerst hoorde ik geluid. Nou, geluid? Het klonk alsof Trudi leegliep. Wie denkt dat Trudi daarmee al haar fantasieën had waargemaakt, vergist zich. Ik ben best wel wat kinky stuff gewend, maar een vrouw die een vol condoom half in haar mond zuigt en mij daarbij met een geile blik recht aankijkt was zelfs voor mij nieuw.  Waarmee Trudi duidelijk in de top tien van mijn favoriete dames terecht is gekomen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3 sterren
2 stemmen