Op vakantie

Ingezonden door De Brabander

Mijn vakantie is begonnen. Ik heb maar liefst zes weken vakantie dit jaar. Mijn vrouw heeft nog geen vakantie. Haar vakantie begint pas over drie weken. Ik (Paul) wil al jaren met de motor naar de Belgische Ardennen om daar heerlijk van de streek te genieten met de motor. Mijn vrouw vindt dat helemaal niets, dus we hebben afgesproken dat ik eerst een paar weekjes alleen op vakantie ga. Op zaterdag pak ik mijn motor, neem afscheid van mijn vrouw en een kleine drie uur later kom ik aan op de camping. Ik meld me aan bij de receptie.

Ik heb gekozen voor een 18+ camping zonder kinderen. Een leuke blondine geeft me het nummer van de safaritent die ik heb geboekt. Rustig rijd ik met mijn motor richting de tent en parkeer de motor. Tussen de tenten staan heggetjes, zodat er toch nog iets van privacy is. Ik pak de koffers van de motor en leg deze in de tent. Omdat het heerlijk warm is, trek ik snel mijn motorpak uit. Met alleen een boxer aan pak ik mijn slippers, toilettas en handdoek en loop ik naar de douches. Daar aangekomen zie ik een jong stelletje van begin twintig samen een douchehokje in gaan.

Ik stap ook een douchehokje in en zet de kraan open. Ik geniet van de heerlijk verfrissende douche. Dat is zeker na zo'n lang rit heerlijk. Het jonge stelletje heeft het ook naar hun zin zo te horen. Ze nemen geen blad voor hun mond en ik kan goed horen dat die twee daar even lekker seks hebben. Ondertussen speel ik heerlijk met mijn pik en ruk mezelf tot een hoogtepunt. Als ik uit de douche stap, stapt het stelletje ook net uit de douche. De vrouw bloost wat en ik geef een knipoog met een duimpje. 

Een half uurtje later zit ik heerlijk fris gewassen voor de tent en heb een een goede fles rosé uit de koelkast open gemaakt. Ik zit wat te lezen als ik Nederlanders aan hoor komen. Ik kijk vanachter mij zonnebril. Er komt een stel aangelopen dat wat jonger is dan dat ik ben. Ze stellen zich voor als Sanne en Peter. Sanne is een mooie, slanke vrouw van zesendertig met lang blond haar en Peter is een tweeëndertig jarige man met een normaal postuur. Zelf ben ik drieënveertig. 

'We hebben buren', hoor ik de Sanne tegen Peter zeggen Als ze nog dichterbij zijn, groeten ze mij en ik zeg ze gedag terug. Ze lopen naar de tent naast mij en gaan daar liggen zonnen en lezen. Als ik na een boodschap langs de tent van de buren loop vraagt Peter of ik een glaasje mee drink. Ik neem het aanbod aan en neem plaats. Een lekkere rosé wordt ingeschonken en we praten gezellig. Ondertussen bekijk ik Sanne en denk bij mezelf die gast treft het maar. Wat een mooie vrouw. Ze heeft een leuk zomers jurkje aan en ik twijfel of ze er iets onder draagt.

Zo nu en dan heeft ze wat inkijk als ze gaat verzitten. Regelmatig kruisen onze blikken elkaar. Zit ze nu gewoon met mij te flirten? Rond tien uur bedank ik hen voor de gezelligheid en ga richting mijn tent om te gaan slapen. Als ik in bed lig, hoor ik de buren wat smoezen en giechelen. Ik geef er verder niet veel aandacht aan tot het lijkt of ik een licht gekreun hoor. Ik ga ernaar liggen luisteren en ja daar is het weer inderdaad. Het lijkt wel of ze seks hebben. Zo stil mogelijk ga ik mijn bed uit en probeer te kijken of ik kan zien waar het geluid vandaan komt.

Ik zie door het geringe licht Peter staan. Vanwege de heg zie ik niet goed wat er verder gebeurt. Ik word geil van het geluid, maar ik baal, omdat ik niets kan zien. Dan zie ik Peter zijn gezicht verkrampen en zijn mond open gaan. Het is net of hij klaarkomt. Als Peter weer ontspannen staat, zie ik dat Sanne ook boven de heg uitkomt en ze elkaar innig zoenen. Ze gaan de tent in en dan is het stil. De volgende ochtend ben ik vroeg wakker net als de buren die ik tref bij de douches. We groeten elkaar. Peter en Sanne gaan samen een gezinsdouche binnen.

Ik pak de douche naast hen. Je kunt begrijpen dat ik na gisteravond wel heel nieuwsgierig ben geworden. Als ik mezelf sta uit te kleden, hoor ik Sanne zeggen: 'Zullen we vandaag weer naar het strandje bij dat meertje gaan?' Iets in me triggert me en denk daar wil ik ook naar toe. Na het douchen, loop ik naar de winkel. Peter is daar ook en we raken aan de praat. Hij vraagt wat ik vandaag ga doen. 'Wandelen', zeg ik. Peter geeft aan naar het strandje te gaan bij het meer. Na het ontbijt wacht ik tot Peter en Sanne voorbij lopen. Als ze nog net in het zicht zijn, loop ik zo normaal mogelijk achter hen aan.

Na een kilometer slaan ze een onverhard padje in. Na een kwartier wandelen, kom ik bij een bord aan. Er staat op: naakt recreëren. Even twijfel ik, maar iets in me zegt dat ik het toch moet doen. Ik ben immers alleen nu. Ik trek mijn kleren uit, doe die in mijn rugzak en loop naakt verder. Als ik bij het meertje aan kom, zie ik dat de meeste mensen vijftig plus zijn. Sommige mannen en vrouwen kijken verlekkerd naar mij, wat me toch een fijn gevoel geeft. Peter en Sanne ben ik ondertussen uit het oog verloren. Ik loop gewoon wat verder langs de waterlijn.

Vanachter mijn zonnebril gluur ik naar al het vrouwelijk schoon wat ik zie. Dan blijf ik even staan kijken bij een ouder stel waar de vrouw de man zit te pijpen. Het windt me op. Mijn pik gaat van slap naar half stijf. Ik voel me toch wat ongemakkelijk en loop richting de bosjes om een beschut plekje te zoeken. Dan hoor ik plots mijn naam. Verschrikt kijk ik en zie dat Sanne me roept. Ze wenkt me te komen. Toch wat ongemakkelijk loop ik richting Sanne en Peter. Mijn pik wordt er niet minder slap om als ik Sanne zo zie. Ik doe zo relaxed mogelijk.

Sanne vraagt of ik bij hen kom zitten. 'Het is hier een heerlijk rustig plekje', zegt ze. Ik leg mijn handdoekje neer en neem naast hen plaats. Peter zegt: 'Ik had je hier niet verwacht.' Ik voel me betrapt en lach een beetje gemaakt. Sanne gaat zo zitten dat ik mooi zicht op haar lichaam heb. Mijn pik word keihard. 'Zo', zegt Sanne 'lukt het buurman?' 'Ja, sorry', zeg ik. Peter schiet in de lach en zegt: 'Zit Paul niet zo te plagen.' Sanne staat op en zegt: 'Ik zal het goed maken.' Ze gaat naast me op haar knieën zitten en begin me uit het niets te pijpen.

Omdat ik dit niet verwacht had, verslapt mijn pik een beetje. Ik kijk naar Peter die nu ook met een harde pik zit. Sanne stopt even en zegt tegen Peter: 'Dit bedoel je toch?' Peter knikt. Als Sanne verder gaat met pijpen, begin ik haar borst te betasten. 'Mmm, lekkere B-cup, schat.' Haar handen spelen met mijn tepels. Heerlijk! Dan voel ik mijn zaad opborrelen en wil mijn pik terugtrekken, maar Sanne blijf gulzig door pijpen. Ik spuit mijn mannenpap in haar keel . Gulzig zuigt ze mijn pik schoon en slikt ze alles door. 

Sanne gaat nu op haar rug liggen met haar benen wat uit elkaar richting mij. Wat een lekkere vrouw, denk ik. Ik besluit mijn stoute schoenen aan te trekken en kom overeind. Ik streel met mijn hand over haar benen en begin deze te masseren. Ik kijk naar Peter en hij knikt. Met mijn mond ga ik tussen haar benen liggen en begin haar te likken. Mijn vingers spelen met haar clit en lippen. Als ik stop, kijkt ze me aan en knikt. Ik weet niet wat ze precies bedoelt, maar ik ben ondertussen zo geil dat ik plaatsneem tussen haar benen en mijn inmiddels weer hard geworden pik tegen haar kutje aan zet.

Ik duw deze voorzichtig bij haar naar binnen. Het is maar goed dat ik al een keer klaargekomen ben anders had ik direct mij mannenpap in haar gespoten. Sanne zegt: 'Zie je dat, Peter? Een lekker vreemde pik in me. Dat is toch wat je wil?' Ik zie het als een aanmoediging en begin haar met lange stoten hard te neuken. Peter is naast ons komen staan en staat zich lekker op te geilen op ons. Dan voel ik mijn pap opborrelen en vertraag het tempo. Ik trek even mij pik terug uit Sanne en masseer met mijn ene hand haar kutje en met de andere hand knijp ik in een van haar tepels.

Sanne kronkelt van genot. 'Neuk me, Paul. Neuk me', smeekt ze. 'Dat bepaal jij niet, sletje', zeg ik tegen haar. Wat is die vrouw geil denk ik en zeg tegen haar dat ze op handen en knieën moet gaan zitten. Als ze zo zit, geef ik haar met mijn vlakke hand een harde tik op haar billen. Ze slaakt een luide gil. Ik neem achter haar plaats en pak haar bij haar heupen vast. Ik duw mijn keiharde pik weer bij haar naar binnen. Met mijn rechterhand pak ik haar lange haren vast en bij elke stoot trek ik zachtjes aan haar haren.

Ik stoot nog een keer of acht stevig en spuit dan mijn tweede lading mannenpap in haar heerlijke kutje. Ik voel Sanne haar kut om mijn pik spannen. Heerlijk als een vrouw klaarkomt op je pik. Voldaan trek ik mezelf terug en we gaan lekker liggen om bij te komen. Ondertussen zie ik dat Peter heeft genoten van ons schouwspel en zich tot een hoogtepunt rukt. Weer wat bijgekomen, vertelt Sanne dat Peter al jaren bezig is om haar te zien met een andere man, maar dat dat er nooit van gekomen was. Totdat ze jou gisteren hier zag.

Ik vraag hoe ze het vonden. Zowel Peter als Sanne geeft aan ervan genoten te hebben. Zeker omdat ik van nature wat dominant ben. De dagen erna heb ik haar nog een aantal keer keihard geneukt, puur uit lust. Sanne genoot ervan om gebruikt te worden als lustobject door mij. Peter keek steeds toe. Toen ze naar huis gingen, hebben we nummers uitgewisseld en afgesproken dat ze maar eens op de koffie moeten komen bij mij en mijn vrouw, maar wel mondje dicht over deze week.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
4 stemmen