Wederopstanding?

Ingezonden door Twan

Ik heb een hele tijd geen contact met B gehad. Misschien wel een half jaar niet. Via de zijlijn hoorde ik wel het een en ander en dat stemde mij niet vrolijk. Toen er zelfs tweemaal sprake van gebroken ledematen was, maakte ik mij zelfs grote zorgen om haar. B zweeg in alle talen over wat er allemaal gebeurd was. Tot op de dag van vandaag. 

Vorige week ontving ik plotseling een appje. B wilde afspreken. Waarover liet zij in het midden. Mijn intuïtie zei dat het waarschijnlijk toch weer seksgerelateerd zou zijn. Dat vermoeden werd bevestigd toen er zaterdag een dikke enveloppe in mijn brievenbus lag. In de enveloppe zat een briefje met daarin het verzoek om maandag dit aan te trekken voordat ik bij B op bezoek zou gaan. De inhoud was…  een roze, minuscule string! Wat ik ook had verwacht, dit absoluut niet. Waarmee maar weer eens bleek dat het met B letterlijk alle kanten op kan gaan. 

Bij het openen van haar voordeur kreeg ik niet eens de gelegenheid om een groet en iets liefs te zeggen. B ‘klom’ als het ware in mij en zoog zich meteen vast op mijn mond. Haar tong deed meteen zijn best om de conditie van mijn keelamandelen te onderzoeken. Als mijn hoofdhuid geen gelijkenis met een biljartbal zou vertonen dan hadden B’s vingers zich in mijn haardos vast gegrepen. Haar benen klemde B om mijn heupen waarbij haar spijkerrokje omhoog kroop. Waarom verbaasde het mij niet dat B geen ondergoed droeg?

De warmte, nou zeg maar gerust hitte, van het genotsgleufje dat ik maar al te goed kende, straalde dwars door mijn t-shirt heen. In een reflex zochten mijn handen B’s billen. Met in elke hand een van haar kadetjes liep ik met B het halletje in. Met mijn hak gaf ik de voordeur een slinger, waarna deze in het slot dreunde. Ik trok B’s billetjes uit elkaar en met de wijsvinger van mijn rechterhand zocht ik de warmte van B’s bilnaad. Haar hitte had op mij exact dezelfde uitwerking als een warmtezoekende raket die achter de uitlaat van een vliegtuig aan gaat. Deze keer was B’s uitlaat mijn doelwit.

Op het moment dat mijn vinger B’s sluitspier doorboorde, klonk een binnensmonds 'Godverdegotver'! Ik pelde B van mij af. Daar stond zij voor mij. Klein, erg eenvoudig gekleed, maar met een paar ogen die alleen maar ‘seks’ leken te schreeuwen. De tepels van B’s hangende tieten deden hun best om door het katoen van haar vaalrode t-shirt te prikken. Ik kende die grote rode knoppen maar al te goed. Wat had ik daarin geknepen en gebeten, eraan getrokken en gezogen. Wat had B zichzelf vaak gemolken als zij als een wilde mijn pik bereed. Daarbij haar zoveelste 'Godverdegotver' schreeuwend.

‘Heb je hem aan?’ Als antwoord maakte ik mijn broekriem los en opende de bovenste knoop van mijn korte broek. Na het eerste knoopje van mijn gulp kwam het roze stringetje in zicht. ‘Jezus’, zuchtte B. Verbeeldde ik het mij of werden haar knoppen nog harder? 'Pijp me’. Meer aanmoediging had B niet nodig. Op haar hurken trok B de laatste twee knopen van mijn gulp open. Mijn pik had al langs het niemendalletje de vrijheid gezocht. En gevonden. B trok mijn voorhuid naar achteren met het enthousiasme dat ik mij nog herinnerde.

Ik verwachtte dat B mijn eikel meteen gulzig in haar mond zou nemen. Ik was aangenaam verrast toen B met het puntje van haar tong geraffineerd met het kleine hoefijzertje van mijn piercing begon te spelen. Om vervolgens met datzelfde tongpuntje precies onder de rand van mijn eikel mijn pik te laten sidderen. Mijn paal, maar zeker mijn eikel leek bij iedere hartslag nog iets verder op te zwellen tot een pijnlijke dikte. B wist dat een beet in mijn eikel op dat moment het risico in zich droeg om drie of vier stralen roomwit zaad in haar gezicht terecht te laten komen.

Toch beet B. Of misschien wel juist daarom beet B. De eerste straal spoot over B heen. De tweede belandde in B’s geblondeerde haar, terwijl de derde tig miljoen spermacellen in B’s gezicht afscheid van elkaar namen. Een dikke klodder zaad droop vanuit B’s linkeroog over haar jukbeen naar B’s wang. Het enige dat ik dacht was Godverdegotver….! We gingen op het witleren bankstel zitten. B’s bank stond haaks op de bank waar ik op was gaan zitten. Ik begon met het uitspreken van mijn bezorgdheid over B’s gedrag van de laatste maanden.

B wilde niet in detail treden, maar gaf wel toe ‘op het randje’ te hebben gebalanceerd. Soms letterlijk met de dood voor ogen. ‘Jezus B!' B had zich pas achteraf gerealiseerd dat zij veel te ver was gegaan. Of eigenlijk veel te ver met zich had laten gaan. Dat kon je wel zeggen als je je met gebroken neuzen en ledematen in het ziekenhuis had moeten laten behandelen. Toch was B er op een -in mijn ogen- zieke manier blij over. Nee, zelfs trots op dat zij alles had doorstaan. Volgens B zou elke andere vrouw het hebben laten afweten. B had volgehouden. Bijna tot het einde.

Ik raadde B aan om toch hulp te zoeken. B probeerde mij te verzekeren dat zij al met alles in het reine was gekomen. Ook had B naar eigen zeggen intussen mijlenver afstand van haar ‘inspiratoren’ genomen. B zei nergens spijt van te hebben, maar zou het ook niet nog eens doen. Wat mij ongelofelijk gerust stelde. Aan de andere kant kende ik B ook goed genoeg om te weten dat zij, eenmaal voorbij een bepaald punt ,werkelijk weer tot alles in staat zou zijn en ook weer nagenoeg alles zou toelaten. Mogelijk zelfs dat zelf weer zou opzoeken.

Maar ja, ik ben niet B’s hoeder. Ik was soms wel haar pooier geweest. Iets in mij zei dat daar ook de kern van B’s verzoek om vandaag na al die maanden op bezoek te komen. B en ik kennen elkaars neiging om seks op de meest vreemde plaatsen te willen hebben. Je kunt het zo gek niet verzinnen of B en ik hebben het daar wel gedaan. B bleek toch nog een nieuwe locatie op haar bucketlist te hebben staan: het schuurtje achter in de tuin. In het schuurtje veegde ik wat kisten en los gereedschap aan de kant. Ik tilde B als een veertje op de werkbank.

Ongevraagd opende B haar benen. Tot mijn verrassing , nee zelfs verbazing was B’s kutje niet smetteloos gladgeschoren. Een heel sierlijk streepje blondgrijs schaamhaar leek B’s genotsgrotje aan te wijzen. Vanaf halverwege haar venusheuvel tot ongeveer een centimeter boven haar vagina. Ik trok B aan haar knieën tot net over de rand van de werkbank. Nu was het mijn beurt om op mijn hurken te gaan. B smaakte bekend. En heerlijk. Haar bloedgeile aroma’s daagden mijn smaakpapillen uit. Mijn penis had het roze stringetje weer aan de rechterkant verlaten.

Terwijl ik B befte, steeg mijn eikel bij iedere hartslag. Ik zoog op B’s clitje. Een enkel beetje daarin ontlokte een 'Godverdegotver' aan B’s mond. Toen twee vingers in B gezelschap kregen van een derde en ik mijn pink in B’s sterretje liet verdwijnen, gooide B haar hoofd achterover om vanuit haar tenen de volgende 'Godverdegotver' te kreunen. ‘Jezus, wat heb ik dit gemist.' 'Nee, ik heb jou gemist’. Leuk en lief om te horen, maar ik wist hoe betrekkelijk dat bij B was. Met mijn wijs- en middelvinger opende ik B’s gezwollen schaamlipjes. Ze glommen mij tegemoet.

Terwijl ik mijn tong zo diep mogelijk in B’s poes liet verdwijnen, ging ik met mijn neus zijdelings over haar genotsknopje heen en weer. ‘Oh oh oho Godverdegotver, Godverdegotver!’ B kwam spuitend in mijn gezicht klaar. Haar vocht droop van mijn gezicht op de grond waar het zich met mijn voorvocht op het beton vermengde. B wilde meer. ‘Ga met je hand in me.' Mijn hand? Mijn hele hand? B maakte vast een geintje. Toch? ‘Kom op joh. Ik heb wel gekkere dingen in me gehad.’ Ooit had ik een dame van het naaktstrand gefist.

Dezelfde dame die mij na een zaterdagnacht en een hele zondag seksueel uitgewoond had. Zij had mij geleerd dat ik mijn vingers en duim moest bundelen en dan met lichte draaibewegingen steeds iets dieper haar kut in te gaan. Het verschil tussen toen en nu was enerzijds dat die dame een flinke kut had, terwijl B’s gleufje toch nog enigszins bescheiden leek. Bovendien had ik destijds mijn hand met een flinke scheut glijmiddel ingesmeerd. Dat ontbrak nu ook. Speeksel bood uitkomst. Mijn middel-, wijs- en ringvinger gingen als eerste naar binnen. B kreunde licht. Haar clitje leek mij uit te dagen.

Mijn pink kwam erbij. B sloot haar ogen. Ik draaide mijn vuist zo dat mijn duim richting B’s kontgaatje ging. Dat leek mij iets comfortabeler voor B, maar B was al in het stadium waarin ik een Scania vrachtwagen naar binnen had mogen rijden. B’s schaamlipjes sloten zich om mijn pols. Langzaam ging ik telkens een of twee centimeter heen en weer. B kreunde. Toen ik daar draaibewegingen aan toevoegde,  gromde B. Met opgetrokken knieën en een schokkend onderlichaam reeg B drie 'Godverdegotvers' aan elkaar. Wat mij aanzette tot bijna onverantwoorde pompbewegingen.

B schold, vloekte en krijste en weer spoot B. Niet meer zo heftig als in mijn gezicht, maar haar vocht liep over mijn onderarm om vanaf mijn elleboog ook op het beton te druppelen. B keek mij aan. Met een blik die van alles kon betekenen. Alles behalve dat B totaal bevredigd was. Het fisten zou nog een extra dimensie krijgen. ‘Mijn kont’, fluisterde B met gesloten ogen. ‘Pardon?’ ‘Ja, mijn kont.’ ‘Kom op B, doe even normaal‘. ‘Dat is voor mij bijna normaal’, zei B met achterover gebogen hoofd. Alsof zij mij bij die woorden niet aan durfde te kijken.

Ik heb B meerdere keren in haar poepgaatje genomen. Ik herinner mij nog die eerste keer na het concertbezoek in haar woonplaats. Mijn eikel was toen de eerste die haar kringspier had doorboord. Wat aanvankelijk echt pijnlijk moest zijn geweest, was bij de derde anale neukbeurt veranderd van toelaten naar genot. Ik had B ook wel eens anaal gevingerd. Twee vingers waren moeiteloos in haar kontgaatje verdwenen. Toen ik naast mijn pik ook mijn middelvinger in B’s kontje probeerde te persen, was B’s pijngrens bereikt.

Wat destijds voor mij de aanleiding tot een enorm orgasme in B’s kontgaatje was geweest. B perste de ene druppel sperma na de andere uit haar kontje. B kromde haar onderlichaam. Ze bood haar kontgaatje gewoon aan. Ik drukte er eerst een kusje op. Dat maakte weinig indruk. Mijn tongpuntje iets meer. Toen mijn tong de hele route vanaf B’s poepgaatje tot over haar clitje en terug aflegde, was dat de inleiding tot een waanzinnige ervaring. Mijn eerste vinger verdween moeiteloos. Met zachte neukbewegingen ging mijn wijsvinger in en uit B. B bewoog niet en maakte geen enkel geluid.

Al draaiend verkende het topje van mijn middelvinger de weerstand van B’s kringspier. Die was er nauwelijks. Ik vind het constant aan- en ontspannen vreselijk geil. Net als net in B’s kutje klopte ook mijn ringvinger aan. Een flinke klodder spuug fungeerde als glijmiddel. B schokte. Een diepe kreun kwam uit haar luchtpijp. B’s sluitspier verkleurde van donkerbruin naar roze telkens wanneer mijn drie vingers in haar gaatje verdwenen. Om weer donkerbruin te worden als ik uit B ging. Toen mijn pink ook zijn opwachting wilde maken, stokte B even.

Ik vroeg of het B teveel werd? ‘Dan zeg ik het wel’, snauwde B uit hogere sferen. Nog een flinke kwak spuug moest de doorbraak smeren. B’s kringspier verkleurde van roze naar bijna wit. B schokte en bewoog haar bekken tegengesteld aan mijn neukbewegingen. Ik voelde B’s opbouw. Haar onderrug maakte pompbewegingen. B gooide haar tieten naar voren. Met een hand kneep zij onder haar t-shirt in haar borsten. B hijgde totdat…..'Godverdegotver!!!' B’s orgasme was intens en lang, maar de kleur van haar kringspier was voor mij een ernstige indicatie dat B’s kontgaatje niet meer aankon.

Ik vreesde het ergste als ik ook nog mijn duim in haar kontgaatje zou laten verdwijnen. Bovendien was mijn mond gortdroog. Waarschijnlijk door de opwinding. Ik produceerde geen speeksel meer. B’s (bijna) bevel om met mijn hele hand in haar reet te steken, stuitte bij mij op ongeloof. En weerstand. Op het internet had ik daar wel eens een filmpje van gezien. Had ik zelfs wel eens twee handen in een poepgat zien verdwijnen, maar tussen zien en zelf doen zat voor mij toch nog een hele wereld.

‘Zit niet te zeiken. Het is echt niet mijn eerste keer hoor.' Wat mijn vermoeden over B’s misbruik door anderen alleen maar bevestigde. Ik wist bijna zeker dat B nog wel gekkere, zelfs absurde en perverse dingen had gedaan. Ik wist ook dat B anaal fisten zonder glijmiddel een hachelijk avontuur zou worden. ‘Er staat een fles olijfolie in een van de keukenkastjes’ herinnerde B zich. Zonder er verder bij stil te staan dat ik met een mega erectie van het schuurtje naar het huis en vice versa was gelopen kwam ik terug bij een B, die haar clitje aan het strelen was.

B’s ogen schreeuwen om seks. Op dat moment had ik zelfs een Londense dubbeldekker bij B naar binnen mogen rijden. Voor B’s ogen draaide ik de schroefdop van de fles. B bleef met haar clitje spelen. Een scheut olijfolie liet mijn vingers en pols vervaarlijk glimmen. B was gebiologeerd. Nog een scheut olijfolie veranderde B’s kut en bilnaad in een glijbaan. Met samengevouwen vingers ging ik van boven naar beneden en weer terug. Tot B mijn pols greep en tegen haar poes aandrukte. Mijn hele hand verdween naar binnen. In en uit. Van rechts naar links en terugdraaiend.

B vloekte het hele schuurtje bij elkaar. Mijn linker wijs- en middelvinger, gesmeerd met olijfolie, leken door B’s kontgaatje naar binnen te worden gezogen. Mijn duim kwam erbij. Weer die verkleuring van B’s kringspier. Ik trok mijn vuist terug uit B’s kut. Wij keken elkaar recht in de ogen. B straalde een woest verlangen uit. Haar blik had iets obsessiefs. Mijn vier vingers doorboorden de weerstand van B’s sluitspier. Mijn linkerduim drukte op haar clit die hard en donkerrood uitstak. Ik duwde door en B duwde terug.

Geen geluid toen B’s sluitspier zich om mijn pols sloot. Die sluitspier had overigens nu een bijna enge, witte kleur. ‘Gaat het?’ 'Oefffff.' ‘B, gaat het?’ Een prehistorische kreun kwam uit B’s keel. ‘Neuk me.' Mijn aanvankelijke terughoudendheid verdween steeds meer naarmate B richting een anaal orgasme ging. Toen haar lichaamstaal verraadde dat er een enorme ontlading aan zat te komen, pompte en draaide ik mijn tot vuist gebalde hand in B’s endeldarm. ‘Godverdegotver ….Godverdegotver!!!’

Weer spoot B. Als een fontein. ‘Ga door, door Godverdegotver!’ Pas toen merkte ik dat ik ook klaargekomen was. Spontaan. ‘Genoeg’ zuchtte B en perste mijn hand naar buiten. Onze monden zogen zich weer op elkaar vast. ’s Avonds thuis drukte ik een vinger in mijn eigen kontgaatje. Dat leverde geen probleem op. Twee vingers werd al spannend. Bij drie zat ik aan mijn limiet. Dus een hele hand? En dan ook nog eens samengebald tot een vuist? Ik voelde plaatsvervangende pijn.  

Oh ja, de reden voor B’s uitnodiging. Vinden jullie het goed dat ik daar een ander verhaal over schrijf?

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 0 sterren
0 stemmen