Large penis contest II

Ingezonden door Olof Olgers

'Jongens! Waar waren we de vorige keer ook alweer gebleven?' vroeg Juliette streng. Ze stond recht tegenover de beide vrienden in de hotelkamer. De vrouw droeg een losse, kleurige trui en een donkere rok, die haar flinke lengte nog wat benadrukte. Dion keek haar schaapachtig aan: 'Ehhh ... bij nul toch?' Juliette's gezicht klaarde op en haar ogen begonnen te fonkelen. 'Oh ja, da's waar ook, bij nul. Hopelijk houden jullie het deze keer wat langer vol dan vijfentwintig tellen, haha!' De beide vrienden knikten vol vertrouwen.

'We gaan het in deze tweede ronde ook iets uitdagender maken: ik heb besloten om een competitie-element toe te voegen. Daar houden jullie toch van, een beetje competitie? Ik heb vorige keer al een vrij goed beeld gekregen van jullie fysieke verhoudingen en de eerste ronde ging naar Richard, maar SIZE zegt ook weer niet alles natuurlijk.' De jongens knikten weer bevestigend. Richard glimlachte zelfverzekerd. 'Nou goed, voordat we verder gaan, hup, uit de kleren heren! En ga dan maar naast elkaar op het bed liggen. Dan kan ik jullie goed zien.'

Juliette kruiste haar armen, zette haar lange benen wat verder uit elkaar en wachtte ongeduldig tot de mannen zover waren. 'Mmm ... I like what I see!' Haar ogen bleven opvallend lang op kruishoogte van de mannen hangen. 'En omdat ik in een goede bui ben, zal ik jullie ook wat geven om naar te kijken.' Ze pakte aan beide kanten haar slobbertrui beet en trok die vervolgens in een vloeiende beweging over haar hoofd. Er kwam een stoer leren korset tevoorschijn dat Juliette's vrouwelijke vormen perfect omhulde. De (lichamelijk) reactie van de heren volgde onmiddellijk.

'Hmmm! You clearly like what you see!' constateerde ze zelfvoldaan. Ze zette haar handen in haar zij, tegen het korset dat met vetertjes en metalen ringen om haar taille gespannen zat. 'Goed! Vorige keer heb ik jullie vooral visueel geïnspecteerd, maar vandaag ga ik voor de hands-on aanpak!' Demonstratief pakte ze een doorzichtig flesje massageolie uit haar tas. 'Zometeen ga ik namelijk jullie uithoudingsvermogen testen. De regels worden bepaald door mijzelf en ze zijn belachelijk eenvoudig: ik ga jullie tegelijkertijd aftrekken en degene die als eerste klaarkomt heeft verloren. Simpel hè?

Oh ja, nog één ding: degene die als EERSTE klaarkomt is ook meteen degene die als LAATSTE die klaarkomt...' 'Ready?' vroeg Juliette. Ze keek tevreden naar de twee enorme erecties die recht voor haar neus omhoog staken. 'Zo te zien wel! Ga maar eens iets verder uit elkaar liggen, dan kom ik tussen jullie in zitten.' Ze klom op haar knieën op het bed, de blikken van de heren op haar inkijk negerend, plooide haar rok en ging zedig tussen Dion en Richard in zitten. Ze hield het flesje olie omhoog, wipte de dop open en spoot een flinke sloot olie in haar linkerhand.

Vervolgens gaf ze het flesje aan Richard. 'Zet maar even op het nachtkastje, lieverd.' Ze verdeelde de olie voorzichtig over haar twee handen en een paar tellen later schoven ze heen en weer over twee steeds harder glimmende pikken. Uit twee kelen klonk tegelijkertijd een diepe zucht van intens genot. De blik van de mannen ging van hun eigen pik naar de bovenkant van Juliette's korset, waar haar fraaie boezem zich plagend verschanste. Juliette op haar beurt had haar aandacht volledig op de twee heren gericht.

'Mmmm ... Richard heeft inderdaad de grootste van jullie twee, maar Dion is duidelijk de hardste! Kijk zelf maar even goed naar jullie tegenstander.' De mannen wisselde blikken op hun pikken uit. 'Mmm ... jullie gaan mooi gelijk op: een vriendschappelijke race. Eens kijken of we een versnellinkje hoger kunnen.' Haar handen vlogen meteen een stuk sneller over de schachten. Het kreunen werd ook meteen luider. 'Oh! Ik zie dat jullie ballen omhoog komen, wat grappig!' Ze vertraagde haar tempo weer. 'Ik zal jullie niet meteen uit de bocht laten vliegen. Even een rustig tussenrondje.'

Ze keek de mannen kalm aan. 'Uithoudingsvermogen is voor ons vrouwen erg belangrijk. We willen natuurlijk zo lang mogelijk genieten van zo'n groot exemplaar. Dat begrijpen jullie wel, toch?' De mannen knikten zwijgend. Juliette trok geconcentreerd door. Het was nog niet eenvoudig om precies tegelijk te bewegen. 'Doe ik het zo goed? Of willen jullie wat meer druk?' Ze verstevigde ze haar greep terwijl haar ritme gelijk bleef. 'Woah!' bracht Dion uit terwijl hij zijn heupen probeerde te kantelen om niet onder haar druk te bezwijken.

Juliette lachte uitdagend. Ze trok haar rug hol en duwde haar borsten verder naar voren. Ze schudde haar lange haar los. Ineens begin Dion sneller te hijgen. 'Oh, een tussensprint,' knipoogde ze. 'Volhouden he? Kom op, je kunt het!' 'Ik ben benieuwd wie van jullie het het langst volhoudt! Maar misschien willen jullie ook wel opzettelijk verliezen ... en de ander de winst te gunnen.' Juliette knipoogde naar de mannen die het nu zichtbaar moeilijk hadden. 'Als ik teveel praat dan zeggen jullie het wel toch?'

'Of misschien vinden jullie het juist opwindend om naar mij te luisteren. Vorige keer luisterden jullie ook al zo goed!' Richard en Dion hadden het echter te druk voor een antwoord. Juliette had duidelijk de smaak en het tempo te pakken en liet de twee opgerichte pikken nu razendsnel door haar handen vliegen. Ze keek de beide mannen om en om diep in de ogen met een heel klein glimlachje. En toen ineens, zonder al teveel waarschuwing vooraf, kromp Richard ineen. Onder het uiten van een diepe, grommende oerkreet schoot hij een wit glimmend lint zaad over zijn eigen buik en borstkas.

Onmiddellijk liet Juliette de pik van Dion los en plaatste haar vrijgekomen hand bovenop de andere, stevig om Richards lid. Ze trok hem met twee handen krachtig verder af en Richards pik maakte zijn karwei grondig af. Juliette keek Dion over haar schouder triomfantelijk aan: 'Gefeliciteerd, je hebt deze ronde gewonnen!' Dion hijgde en keek sip. Zijn erectie was harder en groter dan ooit. Juliette keek de jongens taxerend aan en liet ze even uithijgen. 'Dat was een behoorlijke ontlading Richard, ik ben zeer onder de indruk!' Richard bekeek enigszins trots zijn ondergespoten buik en borstkas.

'Dank je, maar het was echt jouw werk', antwoordde hij hees. Juliette glimlachte en richtte haar blik nu op de enorme erectie van Dion. 'Jij zat er ook niet ver vandaan he?' Dion schudde zijn hoofd en bewoog zijn hand richting zijn kruis. 'Nee nee! Geen zelfbediening vandaag, foei!' Dion sloeg zijn ogen neer. 'Eigenlijk is het wel zonde van zo'n prachtige erectie.' Juliette keek nu Richard weer aan. 'Vind jij ook niet?' Richard slikte en knikte. Ze stak haar hand uit richting Dion en ging heel voorzichtig met haar uitgestoken wijsvinger langs de contour van zijn keiharde pik.

'Moet je zien hoe hard hij is!' Ze knipoogde naar Richard. 'Volgens de regels, die ik dus maak, zou de verliezer van een contest iets moeten doen voor de winnaar ...' Richard slikte opnieuw terwijl Juliette hem strak aankeek. Maar van de andere kant ... dacht Juliette hardop, terwijl ze zachtjes op haar lip beet, 'eigenlijk verdient de winnaar van deze contest een grotere prijs.' Ze knipoogde naar de mannen, pakte daarna met twee handen haar rok vast en schoof die een stuk omhoog.

Ze richtte zich verder op, boog haar linkerknie behendig naar buiten en ging vervolgens in één soepele beweging schrijlings over Dion heen zitten. Voordat hij goed en wel doorhad wat er gebeurde, had haar hand zijn opgerichte lid al te pakken. Ze greep hem stevig vast onder haar rok en duwde de schacht krachtig omhoog. Hij voelde hoe zijn opgezwollen eikel tegen een natte zachtheid schuurde, maar nog voordat deze sensatie helemaal tot hem was doorgedrongen was Juliette over hem heen gezakt. Een onderdrukte oerkreet ontsnapte uit zijn keel. Of was het uit de hare?

Richard zag hoe Juliette haar sterke benen tegen Dions heupen klemde en hem begon te berijden als een woeste amazone. 'Oh god, hij voelt geweldig!' bracht ze uit, 'wat een geweldige pik!' Ze had haar gespreide handen als steun op de borstkas van Dion geplaatst. Ondertussen was Richard door dit tafereel weer helemaal hard geworden, maar hij durfde zichzelf niet aan te raken. Zijn vriend was in trance en had zijn ogen gesloten, terwijl Juliette als een stoomlocomotief tekeer ging. Ze gooide haar lange haren in haar nek en kreunde zachtjes.

'Hmmm ik geloof dat ik ga klaarkomen!' hijgde ze opeens, alsof ze er zelf ook verbaasd over was. Meteen voegde ze daad de bij het woord: met een langgerekte stoot perste ze de adem uit haar longen. Ze duwde zichzelf stevig naar beneden en hield haar heupen volkomen stil terwijl haar lichaam sidderde van genot. Op dat moment perste Dion diep onder haar rok met langgerekte stoten het zaad uit zijn oververhitte ballen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 2.6666666666667 sterren
3 stemmen