Simone blijkt een Meesteres te zijn

Ingezonden door Jaco

In deze tijd liggen de woningen helaas niet voor het oprapen. De huurprijzen rijzen de pan uit en het kopen van een woning heeft meer weg van een loterij. Des te blijer ben ik met mijn pas aangekochte woning. Een voormalige huurwoning welke werd verkocht aan starters. Ondanks dat er wel het een en ander aan moet gebeuren om de woning van deze tijd te maken, kijk ik ernaar uit om hier te gaan wonen. Op de dag dat ik de sleutel krijg, beginnen we ’s avonds al met het uitbreken van de badkamer. Een oude schoolvriend komt mij hierbij helpen.

In de tijd die volgt bezoek ik regelmatig een groothandel in bouwmaterialen hier even verderop. Vrijwel alles wat nodig is koop ik daar. Niet alleen de kwaliteit is goed. Ook de prijzen zijn gunstig. Ik krijg namelijk dezelfde korting als dat aannemers genieten. Dit voordeel heb ik te danken aan Simone. Simone is de vrouw waar ik altijd bij moet afrekenen. De badkamer is inmiddels een waar paleisje geworden voorzien van een groot bubbelbad, een aparte douche en toilet en een prachtig meubel voorzien van een wasbak.

Dit alles in landelijke stijl met natuurlijke kleurtinten en sfeervolle verlichting. Terwijl we op de bovenverdieping bezig zijn met de afwerking zijn we beneden bezig met het treffen van de voorbereidingen voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Ondanks dat we nog even de tijd hebben voordat ze de keuken komen plaatsen, moet er nog genoeg gebeuren om alle aansluitingen op de juiste plek te krijgen. Dit is een stoffige klus. Er zit niet echt bouwvakkers-DNA in mijn bloed. Al leer ik wel ontzettend veel. Vrijdagavond proost ik samen met mijn maat op de nieuwe keuken, die gisteren is geplaatst.

De keuken is in landelijke stijl. Daarbij steken de rode vloertegels mooi af tegen de crèmekleurige keuken. Sierlijke facet randen komen op diverse plekken terug in het huis. Zoals bijvoorbeeld in de deuren. We hebben de laatste tijd veel werk verzet en het resultaat mag er zijn. Trots nemen we nog een laatste flesje bier. Om de zolder begaanbaar te maken moet er nog een vlizotrap gemonteerd worden. De zolder is te laag om er een volwaardige verdieping van te maken, maar een perfecte plek om niet-alledaagse spullen op te bergen.

Geheel tegen mijn verwachting in tref ik Simone in de winkel aan. Normaliter werkt ze namelijk niet op zaterdag. Ook nu ziet Simone er zakelijk uit. Altijd stijlvol, maar nooit tuttig. Haar lange benen trekken de aandacht van iedere man. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat menig bouwvakker haar in gedachte al heeft uitgekleed. Al schat ik zo in dat Simone uiterst kieskeurig is als het om mannen gaat. Haar zakelijke uitstraling zorgt altijd voor een bepaalde afstand. Ze toont altijd belangstelling voor de verbouwing.

Op advies van Simone neem ik de breedste vlizotrap. Altijd makkelijk luidt haar devies. Simone laat blijken het resultaat van de verbouwing graag te willen zien. Vrijmoedig nodig ik haar uit. Ze komt graag bij me langs, maar dan moet wel eerst de vlizotrap erin zitten grapt ze. Zonder verder stil te staan bij deze afspraak werk ik de laatste klusjes af. Hier en daar moet ik nog wat naadjes afkitten en kleine beschadigingen aan de muur bijwerken. Deze zijn ontstaan door het grote bed dat nauwelijks door de overloop paste.

Wanneer ik de kit af moet rekenen, zit Simone aan de telefoon. Hierdoor ben ik in de gelegenheid om haar eens goed te bekijken. Haar lange benen waren mij eerder al niet ontgaan, maar nu ze een witte blouse draagt, ben ik verrast door haar grote borsten. Doordat haar blouse wat doorzichtig is probeer ik een glimp op te vangen van haar beha. Lingerie is als een juweel voor de vrouw. Zodra ze het telefoongesprek beëindigd heeft, komt ze spontaan naar mij toe. 'Is je paleisje nu bijna klaar voor bezichtiging?' vraagt ze. Terwijl ik lach, geef ik aan dat ze van harte welkom is bij mij thuis.

Meteen pakt ze haar telefoon. 'Volgende week zaterdagmiddag rond twaalf uur?' 'Voel je vrij en meer dan welkom, Simone.' Ik kan nauwelijks beseffen dat deze stijlvolle, aantrekkelijke dame bij mij op bezoek komt. Pas wanneer ik bezig ben met het afkitten van de plafondranden groeit het besef dat Simone hier binnenkort een kijkje komt nemen. Daarbij dwaal ik in gedachte af naar haar witte blouse. Ze droeg een uiterst sierlijke beha. De randen leken mooi afgezet te zijn met kant, paars van kleur.

Ondanks dat ik Simone meerdere keren per week zie, weet ik nauwelijks iets over haar. Zo weet ik niet of ze een partner heeft, waar ze woont en of ze überhaupt wel op mannen valt. Ze kan zomaar een vrouw zijn die een relatie heeft met een andere vrouw. Daarbij zal zij dan zeker het vrouwtje zijn. Elke dag denk ik aan komende zaterdag. Elke dag groeit ook het besef dat Simone een aantrekkelijke vrouw is. Klaarblijkelijk had ik door de drukte van het klussen hier nooit eerder bij stilgestaan.

Wanneer het einde van de week nadert, heb ik al meerdere keren gemasturbeerd. Daarbij fantaseerde ik over Simone haar benen en billen. In gedachte sloeg ze haar lange benen om mij heen als ik haar liefdevol penetreerde, zoog ik gulzig aan haar tepels en likte ik overtuigend haar zalige zilte grotje. In de nacht van vrijdag op zaterdag slaap ik onrustig. Meerdere keren ontwaak ik. Iets in mij voelt onrustig. Of is het de geilheid die mij doet verlangen naar Simone? Waarom kan ik Simone niet gewoon als visite zien?

Zaterdagochtend doe ik nog wat laatste boodschappen en zorg dat in mijn huis alles piekfijn in orde is. Iets wat overigens een kleine moeite is aangezien ik grote waarde hecht aan een net en schoon huis. Zodra de klok van mijn overgrootmoeder twaalf uur slaat, gaat de bel. Als ik de voordeur open ben ik meteen onder de indruk van haar uiterlijke verschijning. Simone ziet er werkelijk adembenemend uit. Spontaan kus ik haar beide wangen en laat haar binnen. Als een heer neem ik haar jas aan.

Onder haar korte, suède-achtige jas draagt ze een witte blouse met verticale fijne plooien. Daaronder draagt ze een zwarte minirok met overslag. Dit alles in combinatie met sexy pumps. Enthousiast laat ik haar plaatsnemen in één van mijn kleinere fauteuils. Aandachtig kijkt ze in het rond. 'Zoals ik had verwacht, heb je oog voor detail Chris. Het ziet er veelbelovend uit', zegt Simone. De geur van gemberthee en honing vult de woonkamer. Simone geniet zichtbaar van een frambozen tartelette.

Uit de keuken haal ik een prachtige bos bloemen. Sierlijke, witte bloemen met daarin vijf rode rozen. 'Ik heb naast al je nuttige adviezen ook behoorlijk wat geld bespaard en daar wil ik je ontzettend voor bedanken Simone.' Simone lijkt verrast door dit cadeau. Ze staat op en slaat haar linkerarm om mij heen. Met gesloten ogen geniet ik van dit moment. 'Dank je wel Chris. Dat is attent van je.' Haar blauwe ogen kijken mij doordringend aan, zodat ze lijkt te staren. Liefelijk kust ze mijn wang. 'Nu ben ik natuurlijk reuze benieuwd naar de rest van je huis.'

Vanuit de woonkamer laat ik haar de open keuken zien. Ook hier lijkt ze alles aandachtig in zich op te nemen. 'Dit is beslist geen mannenhuis', lacht Simone. De trap naar boven heeft weinig rechte treden. Als een soort van loper liggen er twee kleuren tapijt op. Het wit steekt sierlijk af tegen het dieprode. Eenmaal boven kijkt Simone haar ogen uit in de badkamer. 'Een juweeltje Chris'. Op weg naar de slaapkamer schiet ze in de lach als ze de vlizotrap ziet. 'Wat een lekker brede trap', grapt Simone. Nog voor ik iets kan zeggen, slaat ze uit het niets met haar platte hand op mijn billen.

Dit had ik niet verwacht, maar ik loop onverstoord door naar de slaapkamer. Ook hier ziet ze de details niet over het hoofd, fijngevoelig als ze is. Wanneer we teruglopen richting de trap stopt Simone abrupt bij de vlizotrap. Ze brengt haar handen statig in haar zij. 'Bekijk mij nu eens goed Chris', zegt ze met een zachte, gedecideerde stem. Dit had ik totaal niet van haar verwacht. Ik sta werkelijk perplex. 'Wat zie je Chris? Wat denk je?' 'Je bent een stijlvolle en aantrekkelijke vrouw, Simone.' Ze doet een stap naar voren. Haar gezicht is nu enkele centimeters verwijderd van het mijne.

Ik voel hoe ik hevig begin te blozen. 'Kniel, kus en lik mijn benen Chris.' Het aanbidden van een vrouw is mij niet vreemd, maar om nu meteen te knielen gaat mij wat ver. Alsof Simone dit aanvoelt, pakt ze mij stevig bij mijn haar vast en drukt mijn hoofd hardhandig naar beneden. Dat is voor mij het moment dat ik in de overgave schiet. Alsof mijn leven er vanaf hangt, kus en lik ik haar goddelijke benen. Haar lange benen zijn betoverend. Terwijl ik overtuigend haar benen adoreer, fantaseer ik over haar borsten.

In gedachten keer ik terug naar het moment dat ze telefonisch in gesprek was toen ik bij haar aan de balie stond. Ik hoor ondertussen hoe Simone haar rokje omhoogschuift. Om ook maar iets van haar goddelijke, zalige grotje op te vangen, kijk ik omhoog. Op haar gezicht verschijnt een kleine glimlach. Nu haar rokje omhoog is, krijg ik de kans om haar bovenbenen te liefkozen. Wanneer ik ook de achterkant van haar benen wil verwennen, kruip ik om haar heen. Uitdagend likt mijn tong haar kuiten. Deze setting maakt mij hongerig en geil.

Schijnbaar heeft Simone nog geen genoeg van mijn tong. Net op het moment dat ik de achterzijde van haar bovenbeen wil gaan kussen, draait ze zich om. Ze duwt mij op de grond en komt wijdbeens boven mij staan. Ik besef dat Simone geniet van de macht. Terwijl ze zwijgt, zie ik hoe haar hand onder haar rokje verdwijnt. Ondanks dat het zicht beperkt is, zie ik hoe ze over haar schaamstreek wrijft. Ze buigt zich voorover en duwt haar vinger tegen mijn lippen. Speels lik ik haar vinger. Ik proef haar geile vocht, terwijl ik uitkijk op haar borsten. Nu ze in deze pose staat, lijken deze nog groter.

Tussen mijn benen begint er iets te groeien. Simone sommeert mij op te staan en de vlizotrap naar beneden te doen. Nadat ik dit gedaan heb, plaatst ze haar hand op mijn borst en drukt mij stevig tegen de vlizotrap. Haar knie brengt ze langzaam omhoog tegen mijn kruis. Plagend beweegt ze haar knie over mijn schaamstreek. Dit maakt haar duidelijk dat mijn paal hard is. Net zo snel al ze hiermee begon, stopt ze hier plotseling mee. 'Uitkleden Chris!' Niet wetende wat Simone van plan is, ontdoe ik mij gehoorzaam van mijn kleding. Uit haar handtas pakt ze touw. Hier schrik ik van.

Zwijgend begint ze mijn armen vast te maken, nadat ik ben omgedraaid. Hierdoor sta ik nu met de voorzijde van mijn lichaam tegen de vlizotrap aan. Het valt mij op dat ze behoorlijk vaardig is met het touw. Zo sta ik binnen enkele minuten stevig vast en voel mezelf compleet machteloos in mijn eigen huis. Nu Simone aan de andere kant van de trap gaat staan, bespelen haar vingers mijn balzak. Soms kneed ze zachtjes mijn ballen. Ze pakt mijn kleding van de grond en vouwt die netjes op. Daarbij haalt ze mijn telefoon en de huissleutels uit mijn zak.

Zonder enige schroom vraagt ze hoe mijn telefoon van het slot gaat. Aangezien dit met mijn wijsvinger moet gebeuren, brengt ze deze in contact met de telefoon. 'Nu denk je wel dat een bosje bloemen voldoende is, maar je hebt het mooi mis Chris. Ik wil nieuwe lingerie en die ga jij betalen', zegt Simone kil. Aangezien ik hier niet aan mee wil werken, benadrukt Simone hoe kansloos mijn positie momenteel is. Uiteindelijk heb ik niet veel keus. Haar macht is enorm op dit moment. Lijdzaam moet ik toezien hoe Simone honderdvijftig euro naar haar eigen rekening overmaakt.

'Luister Chris, strakjes ga ik lekker shoppen en om ervoor te zorgen dat je aan mij blijft denken krijg je zweepslagen.' Ze loopt de trap af. Ik hoor hoe de voordeur open en dicht gaat. Laat ze mij hier nu zo achter? Ik voel paniek in me opkomen. Al snel hoor ik de voordeur weer opengaan. Bijna zorgzaam voelen haar handen op mijn lichaam als ze achter me staat. Speels neemt ze mijn tepels tussen haar duim en wijsvinger. Venijnig bewerkt ze mijn tepels, terwijl haar lichaam stevig tegen mij aandrukt. Deze dame maakt mij geil. Haar lichaam maakt geen contact meer.

Haar handen betasten mijn billen. Het is pijnlijk wanneer haar nagels stevig in mijn billen knijpen. Uit het niets voel ik een ferme klap. Simone heeft haar zweep in haar handen. Mijn linkerbil krijgt stelselmatig klappen te verwerken. Voor mijn gevoel wijkt de zweep geen centimeter van zijn plaats. Langzaam begint mijn bil te gloeien. Ondanks dat ze tussendoor over mijn bil wrijft, neemt de pijn alleen maar toe. Simone blijft onverminderd doorslaan. Met dezelfde snelheid en met dezelfde kracht.

Steeds heftiger begint mijn lichaam zich aan te spannen. Ik voel me te groot om mijn beklag te doen. Haar schoonheid heeft mij, net als haar dominantie, in haar macht. Voor mij is rationeel denken op dit moment niet meer mogelijk. Ik onderga haar wil lijdzaam. Net wanneer ik enigszins bij kennis begin te komen, begint Simone aan mijn rechterbil. Ook nu wijkt haar zweep geen millimeter van zijn plaats. Vakkundig daalt de zweep steeds op precies hetzelfde plek neer. Ondanks de pijn voel ik hoe geil ik ben. Voorvocht druipt langzaam uit mijn pik. Ik kan niet meer helder denken.

Als een gebruiksvoorwerp sta ik vast en heb ik haar hebzucht en macht maar te accepteren. Inmiddels rollen de tranen over mijn wangen. Wanneer de zweepslagen uitblijven, komt ze voor me staan. Ze kust en haar hand omvat mijn pik, die inmiddels slap is geworden. Uiterst langzaam trekt ze aan mijn pik. Binnen enkele seconden groeit deze tot maximale grootte. Simone lacht wanneer het voorvocht op haar hand druipt. 'Likken slet. Lik je eigen geil.' Besef van tijd heb ik totaal niet meer. Wanneer ik langzaam weer op aarde terugkom, voel ik des te meer de ongemakken van het vaststaan.

Het lijkt wel uren te duren. Waar gaat dit eindigen? Als Simone teder met haar handen over mijn rug wrijft, schrik ik wakker. Ze kust me in mijn nek. Daarbij kan ze het niet laten om in mijn pijnlijke billen te knijpen. 'Het staat je zo goed, schatje.' Vanuit mijn ooghoek zie ik hoe ze in mijn slaapkamer het laken van het matras aftrekt. Zorgvuldig legt ze dit op de overloop. Wat bezielt haar nu weer vraag ik me af. Veel tijd om na te denken krijg ik ook nu niet. Simone knijpt hard in mijn pik. Haar tong draait rondjes over mijn dikke, harde eikel.

Pets! Een ferme tik met haar platte hand tegen mijn harde knots volgt. Wanneer ik zie hoe ze een kaars aansteekt weet ik genoeg. Ik wil dit niet. Als een bezetene probeer ik mezelf uit alle macht los te rukken. De bondage is zo vakkundig dat dit kansloos is. Wanneer de eerste druppels kaarsvet op mijn harde eikel landen, gieren de pijnscheuten door mijn lijf. Simone is onverbiddelijk. De regen van kaarsvet blijft neerdalen op mijn pik. Tussendoor trekt en knijpt ze stevig. De combinatie van pijn en genot maken dat ik begin te hijgen.

Ik geniet intens van het feit dat Simone mij gebruikt voor haar eigen genot. Tussen de treden door zie ik hoe zwart mijn pik inmiddels is van het kaarsvet. Ook heb ik een zalig uitzicht op haar borsten. Ik kan het niet laten en zeg Simone dat ik enorm op haar geil. Zwijgzaam trekt ze haar blouse uit. Haar borsten zijn nog groter dan ik had gedacht. Simone is op en top vrouw. Aangezien mijn pik volledig is overgoten met kaarsvet begint ze het kaarsvet tegen mijn balzak aan te gooien. Ik voel mijn zaad omhoog kruipen. Ik zit tegen het klaarkomen aan.

Simone gaat de badkamer binnen en zet de douche aan. Zorgvuldig maakt ze de bondage los. Ze helpt mij richting de douche. Eenmaal in de douche ga ik op de grond zitten. Ik moet even bijkomen. Helemaal in mezelf gekeerd, verblijf ik daar om te aarden. Daarbij heb ik geen idee waar Simone is. Als ik na enige tijd uit de badkamer kom, blijkt Simone te zijn vertrokken. In de keuken ligt een briefje met een tekst en een telefoonnummer. Bel mij morgen. Lieve kus, Meesteres Simone.

Die avond kan ik nauwelijks op mijn billen zitten. Nieuwsgierig naar hoe mijn billen eruit zien ga ik de trap op naar boven. Daar zie ik in de spiegel, met trots, een 'S' op mijn linkerbil en een 'M' op mijn rechterbil. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.625 sterren
8 stemmen