Fotoshoot

Ingezonden door Toy2Be

Een aantal maanden geleden was de opdracht van Meesteres duidelijk: Ga minimaal vier keer per week fitnessen. Normaal gesproken ga ik zeker drie per week naar de sportschool, maar eerlijk is eerlijk, de laatste tijd was het wat minder door het hele Corona-debacle. In de e-mail kreeg ik van Meesteres trainingsschema's door, wat eigenlijk wel heel prettig was. Ik moet zeggen het resultaat er mag zijn. De laatste randjes zijn eraf en ik zie er beter uit dan ooit. Dan volgt de 'uitnodiging' voor aanstaande zondagochtend.

Ik kijk op Google Maps waar ik eigenlijk moet zijn, maar ik zie alleen een bedrijventerrein. Daar word ik dus niets wijzer van en moet maar afwachten waar ik terecht kom. Het is zondagochtend. Ik douche me uitgebreid en werk alles netjes bij. Het heerlijke frisse gevoel onder de douche maakt plaats voor lichte nervositeit wanneer ik in de auto stap en op pad ga naar de locatie. Ik parkeer zoals aangegeven aan de zijkant van een grote loods en ga een kleine deur door. Via een rommelig gangetje kom ik in een grote open ruimte. Ik kijk mijn ogen uit! Het is een zeer gevarieerde fotostudio.

Naast een groot zwart scherm met verschillende lampen is er een plek met een chaise longue, een waterbak met grote douche erboven, een hemelbed en nog allerlei attributen die verspreid staan in de ruimte. Meesteres komt op me afgelopen en ziet er zoals altijd weer oogverblindend uit. Ditmaal heeft ze een strakke roze latex jurk aan, waarin al haar rondingen goed zichtbaar zijn. Naast haar staat een andere vrouw, waarvan ik denk dat ze de fotografe is. 'Vandaag spelen we 'open kooi', speeltje', zegt ze opgetogen.

Het is duidelijk dat ze er ontzettend veel zin in heeft, want ze dartelt vrolijk in het rond. Deze kant van haar heb ik nog niet eerder gezien, maar het maakt haar alleen maar nog verleidelijker. We beginnen simpel om wat van de spanning kwijt te raken en wat te wennen aan het voor de lens staan en poses aan te nemen. Dan vraagt de fotografe of ik mezelf wil uitkleden. Ze probeert me op mijn gemak te stellen en geeft me een hand. Hierdoor zorgt ze voor een erectie, wat me juist een beetje in verlegenheid brengt.

'Precies wat we nodig hebben', zegt ze en ze aait met haar hand langs mijn paal. 'Verleid die camera, speeltje', voegt ze eraan toe. Meesteres doet me een halsband om met daaraan een ketting en beveelt me voor haar op mijn knieën te gaan zitten. In deze pose maken we verschillende foto's waarbij ik onder andere haar heels lik en als bankje word gebruikt waarbij ik voor haar zit met mijn hoofd in haar kruis. 'Zijn we klaar voor het echte werk?', vraagt de fotografe aan Meesteres. 'Oh ja' antwoordt Meesteres met duidelijke stem. 'Van deze ga ik genieten.'

We verplaatsen ons naar de grote waterbak. Erboven hangt een grote douchekop aan enkele trossen waar ook losse kettingen aan hangen. 'Laat me de boel even voorbereiden', zegt de fotografe. 'Dan kan hij zijn oefeningen doen.' Van Meesteres moet ik opdrukken, air squats en sit-ups etc. doen, zodat ik op mijn best ben voor de foto's. Zij kijkt ontspannen toe vanaf de chaise longue, terwijl ik me in het zweet werk. De fotografe is er klaar voor. Zij en Meesteres beginnen mij te ketenen en ik word ongeveer één meter van de grond getakeld.

Mijn armen zitten vast op mijn rug en ik hang stabiel aan mijn schouders, middel en enkels. Mijn buik hangt naar beneden. Meesteres komt voor me staan, geeft me een kus op mijn lippen en doet me daarna een gag in. Plots zie ik haar een grote zweep pakken. Met grote ogen kijk ik ernaar en het zweet breekt me uit. Op dat moment komt het water als een zomerse plensbui naar beneden. Het water is koud! Ik gil, maar ik maak nauwelijks geluid. 'Perfect!', hoor ik de fotografe enthousiast roepen. 'Dat moment van angst en onbehagen staat er precies goed op.'

De Meesteres begint slagen uit te delen met de zweep wat een prachtig schouwspel geeft met het neervallende water. Dan stopt het water met vallen. Het laatste water druipt langzaam van mijn gezicht. Ik hijg nog van opwinding, terwijl er nog enkele shots genomen worden. Dan word ik losgemaakt en krabbel ik overeind, terwijl ik mijn Meesteres bedank voor het moment. Nog nat mag ik op de chaise longue plaatsnemen en de fotografe wil dat ik met mezelf ga spelen. Meesteres komt bij me zitten en helpt een handje mee. Ik geniet intens van dit intieme moment met Meesteres.

Het genot wordt een beetje problematisch als de opdracht komt dat ik niet mag klaarkomen. Meesteres kijkt me doordringend aan, terwijl ze mijn paal bewerkt en ik kreun erop los. Ik probeer mezelf tegelijkertijd uit alle macht te verbijten en me niet teveel te laten gaan. Dan stopt ze en ben ik teleurgesteld en blij tegelijkertijd. Meesteres kijkt met de fotografe mee op de camera en ze lijken tevreden te zijn over het resultaat. Ze overleggen wat en dan wordt me opgedragen mezelf aan te kleden.

'We gaan nog even bij Eva langs', zegt Meesteres. 'Dan kan je haar je dank betuigen voor de foto's door haar tuin op te knappen.' Na een paar minuten rijden, komen we bij Eva aan. Het is inmiddels al middag en de zon staat hoog aan de hemel. Ik mag me weer ontdoen van mijn kleding en word aan het werk gezet. Meesteres en Eva bekijken mij ondertussen van een afstandje, terwijl ze met elkaar spelen. Stiekem geniet ik zelf van dat tafereel en bedenk me dat ik toch wel erg gelukkig mag zijn om de hare te mogen zijn.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
4 stemmen