Trio cardate

Ingezonden door Robert de borsten aanbidder

Via Sexjobs kwam ik op de advertentie terecht voor een trio date met Lentje (achtendertig) en Mirri (tweeëndertig). De twee dames deden aan trio cardates. Wat voor mij nog het allerbelangrijkst was, was dat de dames allebei een enorme G-cup hadden! Ik ben nog al een liefhebber van vrouwen met enorme/extreme grote borsten. Ik had ze dus gelijk gecontact via Kik. Ze waren beiden gelijk heel actief aan het chatten en ze daagden me via de chat al heel erg uit door veel te praten  over hoe groot hun borsten waren. Dat alleen al was een geile, leuke ervaring. 

Aan het begin van een mooie zomeravond hadden we afgesproken op een afgelegen, doodlopende weg in de natuur. Toen ik kwam aanrijden, zag ik dat hun auto er al stond. Toen ik de auto parkeerde, kon ik Mirri in de auto zien zitten. Ze lachte leuk naar me. Nadat ik mijn auto geparkeerd had, moest ik bij hun instappen. Dat hadden we zo afgesproken. Ze wilden het liever in hun auto doen en dat vond ik prima. Eenmaal uitgestapt, kwam Lentje aan de andere kant van hun auto de deur uitgestapt. Wat een verschijning was dat zeg!

Een mooie, volle vrouw met echt enorme borsten! Ze had een zwart topje aan met een enorme decolleté. Toen ik naar haar toe liep, gaf ze me drie kussen. Toen besefte ik me hoe enorm haar borsten waren. Tijdens de drie kussen kwamen de borsten volop tegen me aan. Dat terwijl ik niet eens strak tegen haar aan stond.Ik ben in het midden van de achterbank gaan zitten waar Mirri al zat. Net als Lentje een prachtige verschijning. Eveneens echt hele enorme borsten! Zelfs groter nog dan die van Lentje.

Lentje kwam de auto in en deed de deur dicht. Direct kwamen ze lekker tegen me aanzitten en waren ze me echt extreem aan het verleiden.Ze drukten continue hun enorme borsten tegen me  aan. Mirri vertelde me dat ze inmiddels een grote H-cup had in plaats van een G-cup. Dat was te merken ook. Ze haalden beiden hun borsten uit hun beha en ik mocht beginnen met masseren. Ze gingen ook regelmatig bovenop me zitten, zodat ze hun borsten in mijn gezicht konden duwen en mij hun tepels konden laten zuigen.  Dat vonden ze, net als ik, heerlijk! 

Ze gaven mij ook echt een super goed gevoel. Ze haalden mijn penis uit mijn broek en begonnen me tegelijkertijd af te trekken. Ze masseerden mijn penis tot die hard werd. Dit was een droomscenario voor mij. Ik, met twee vrouwen met mega borsten in een auto die me aan het aftrekken waren, terwijl ik hun enorme borsten aan het masseren was! Het was echt fantastisch. We waren tijdens de date gewoon lekker aan het praten en aan het lachen, dus dat gaf ons allen een super fijn gevoel.

Ze zeiden beiden dat ze heel goed konden pijpen, dus mocht ik dat ook even ervaren. Daar hadden ze helemaal gelijk in.  Waar ze ook goed in waren, was mijn penis tussen hun borsten stoppen en dan aan mijn eikel zuigen. Ik had alleen afgesproken om handwerk te doen en mijn penis tussen hun borsten te doen. Geen echte seks dus en dat was prima! We waren al meer dan een half uur met elkaar aan het spelen en het lachen. Toen kwam Lentje met het idee om naar buiten te gaan, zodat ik Lentje en Mirri tegelijkertijd tussen hun enorme borsten kon neuken.

Zo gezegd, zo gedaan. We liepen naar buiten. Bij de auto stond een bankje waarop ze allebei gingen zitten. Strak tegen elkaar aan, hun enorme borsten opgetild en tegen elkaar aangedrukt met mijn penis ertussen gevouwen. Het leuke was dat we handen te kort kwamen. Hun borsten waren te groot om normaal vast te kunnen houden, dus dat vond ik wel heel geil. Uiteindelijk hebben we onze zes handen goed gepositioneerd op de borsten, zodat ze in onze handen konden blijven zitten. Mijn penis werd ertussen geplet.

Toen mocht ik het er even van nemen. Wauw! Het was zo enorm lekker allemaal. Het was bijna alsof je gewoon lekker seks hebt. Ze 'dirty talken' continue dat ik keihard moest gaan stoten en dat deed ik natuurlijk. Lekker hard gekletst tegen de borsten. Toen mocht ik klaarkomen en het was fantastisch! Daarna hebben we nog lekker met zijn allen in de auto gezeten en bleven ze me aftrekken. Ik heb nog een tijdje hun borsten kunnen masseren. Uiteindelijk ben ik met een super voldaan gevoel naar huis gereden.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.3333333333333 sterren
3 stemmen