Club / erotisch feest

In Nederland worden regelmatig erotische feesten georganiseerd. Ook zijn er verschillende clubs te vinden. Al een hele tijd was ik benieuwd hoe het er in een club aan toe zou gaan en wat voor mensen die clubs zouden bezoeken. Uit navraag bij mensen die vaker een club bezoeken en na wat research op internet te hebben gedaan, was mijn keuze gevallen op een club in de buurt van Rotterdam. Mijn vriend en mezelf had ik aangemeld via de website, zodat we zeker zouden zijn van een plekje in de club.

Op die bewuste zaterdagavond hebben we ons netjes geschoren en sexy aangekleed. Geheel in stijl gingen we op weg naar de club. Voor mijn eerste clubbezoek had ik, net als waarschijnlijk een groot deel van de mensen die nog nooit een club heeft bezocht, een heel verkeerd beeld. Ik had verwacht dat het er heel smoezelig uit zou zien, net als de aanwezige mensen. Ook dacht ik dat er overal vieze mannetjes zouden staan te kijken en te rukken, terwijl andere mensen seks zouden hebben in dezelfde ruimte. 

Bij de club aangekomen hebben we onszelf gemeld en ons, na een introductie voor nieuwkomers, onder de andere clubgangers begeven. Tot mijn verbazing waren dit geen smoezelige mensen, maar zagen de mensen er juist heel erg mooi en netjes verzorgd uit. Ik voelde mezelf zelfs een beetje 'underdressed'. Heel anders dus dan ik had verwacht. We hebben eerst een rondje gelopen om te kijken hoe de club eruit zag. Daarna zijn we teruggegaan naar de dansvloer en hebben we onze ogen en oren onder het genot van een hapje en een drankje de rest van de avond goed de kost gegeven. Uiteraard hebben we die avond ook, onder het toeziend oog van anderen, van elkaar genoten. 

Al met al was het een mooie en bijzondere ervaring. In de club was veel respect voor vrouwen. Nee is nee en alles kan, maar niks moet. Deze club is zeker een aanrader voor mensen die overwegen om een keer een club te bezoeken. Ik zou zeggen doen! Graag zou ik zelf nog een keer een erotisch feest of privé feestje bezoeken. Ook lijkt het me leuk om zelf een keer een feest te organiseren. 

 

In de onderstaande verhalen worden de fantasieën en ervaringen van mensen die een club of erotisch feest hebben bezocht uitvoerig beschreven.