Lekke band

Ingezonden door De geile blik

Op een vrijdagmiddag reed ik in de buurt van Assen. In de berm stond een vrouw achter haar auto die mij beduidde te stoppen. Ik stopte en ze kwam naar mij toe gelopen. Ze zei dat ze een lekke band had en vroeg of ik hem kon wisselen. Het was een mooie blonde vrouw met een heel mooi figuur en mooie borsten. Ik zei dat ik dat wel kon en heb haar geholpen de band te verwisselen. Tijdens het wisselen van de band zag ik dat ze hele mooie verzorgde voeten had. Haar teennagels waren keurig rood gelakt. Ik kreeg spontaan een stijve.

Ze vroeg of ik bij haar thuis wat wilde drinken. Ze woonde namelijk niet zover van de plek waar ze was gestrand. Ik reed achter haar aan naar haar huis. Eenmaal thuis vertelde ze mij dat ze Henriëtte heette en dat ze massages gaf. Ik kreeg mijn drinken en ze vertelde me over de massages die ze gaf. Het gesprek kreeg een geile wending. Zij zat tegenover mij en had een lange split in haar jurk. Ze deed haar benen soms wat te ver uit elkaar en hierdoor zag ik dat ze geen slipje droeg. Ik werd op dat moment bloedgeil.

Opeens zette ze haar voet zachtjes in mijn kruis. Ik hield het niet meer. 'Wil je mij neuken?' vroeg ze. Ze ging staan en liet haar jurk zakken. Ze stond helemaal naakt voor me. Ik wist niet hoe snel ik mij moest ontdoen van mijn broek. In een ogenblik was ik ook naakt en super geil. Ze keek naar mijn lul. Het enige wat ze zei was: 'Wat een enorme pik heb jij.'  Mijn pik is inderdaad groot, zo'n vierentwintig bij twaalf centimeter. Ze nam hem direct in haar mond en begon mij zachtjes te pijpen.

Ik werd gek van verlangen en drukte mijn pik diep in haar keel. Kokhalzend trok ze mijn pik terug. Toen nam ze me mee naar haar massagekamer en ging ze met haar benen wijd op de massagetafel liggen. Ik knielde voor haar en begon haar intens te beffen. Ik liet haar drie keer komen. Toen vroeg ze mij om haar te neuken. Met moeite schoof ik mijn pik in haar kutje. Ik neukte en tongzoende haar heftig. Ik begon steeds harder te stoten en Henriëtte kreunde van genot. Het duurde niet lang of ik kwam intens klaar en spoot mijn lading zaad in haar geile kutje.

Ik trok haar omhoog van de massagetafel, terwijl wij heftig en geil bleven zoenen. Mijn zaad droop langs haar benen naar beneden. Henriëtte ging met haar vinger langs haar benen en likte mijn zaad van haar vingers. Ik bleef maar een stijve houden en heb haar die middag helemaal suf geneukt. Ze vond het zo geweldig dat uit deze ontmoeting een vriendschap van twintig jaar is ontstaan. Ieder keer als wij weer jeuk krijgen, neuken wij er weer heftig op los. Ik noem haar mijn 'glamourvrouw'.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
4 stemmen