De overbuurvrouw 

Ingezonden door Dennis

Vanaf het moment dat ik hier kwam wonen, had ik al een klik met de overbuurvrouw. Ze is een wonderschone dame die altijd goed gekleed is. Op de momenten waarop we elkaar op straat of feestjes tegenkwamen, was er een bijzondere klik. Een onbeschrijfelijk gevoel dat iemand je soms kan geven. Het is een gevoelskwestie. Ook al zagen we elkaar niet dagelijks de blikken die wij elkaar gaven, waren enorm intens. Daarnaast hadden we dezelfde hobby. Ik besloot bij haar man te informeren en alles met hem te overleggen. Voor haar zou dit een verrassing zijn.

Hij gaf hiervoor zijn goedkeuring. 'Als je je handen maar thuis zou houdt', zei hij met een knipoog. 'Je weet hoe ik ben. Ik heb ook gewoon alles netjes op orde thuis, dus wees maar niet bang.' Thuis had ik ook medegedeeld dat ik een verrassing voor de buurvrouw had. De overbuurman was ook nog paar keer op bezoek geweest bij ons om alles te kunnen regelen. Thuis was alles nu geregeld. Ik had tegen hen gezegd dat ik de buurvrouw hiermee wilde verrassen. We moesten nog tijdje wachten voor het zover was, dus ik had de overburen in de tussentijd een aantal keer uitgenodigd. 

Alles was voor elkaar en geregeld. Ik appte de buurvrouw of ze met me mee wou gaan om samen iets op te halen. Het duurde even voor ze antwoordde. Waarschijnlijk moest ze even overleggen met haar man. Ik kreeg een appje dat het goed was. 'Hoe laat wil je gaan?' vroeg ze. Ik had de buurman geappt of hij alvast wat spullen in de auto kon leggen. Dat deed hij ook. I's 18:30 uur goed?' appte ik terug. 'Ik claxonneer wel een keer als het zover is.' Ik stapte in de auto, reed van de oprit en claxonneerde.

De voordeur ging open, in de deur opening kuste ze haar man en liep ze richting mij. Wauw! Ik bekeek haar eens goed van top tot teen. Ze had hoge laarzen aan, een panty met daarboven een mooi net rokje en een bodywarmer met eronder een blouse. Oelala! Op en top zag ze eruit. Om stiekem van te smullen, zo’n gevoel ging er door me heen. Eenmaal in de auto gaf ze me drie kussen. Hmm, wat rook ze heerlijk. Haar geur deed wat met mijn testosteron, maar ik moest mezelf inhouden. Zo reden we de straat uit.

We praatten over van alles en nog wat. Ze vroeg wat ik precies op moest halen. Intussen zaten we al even in de auto en had ze al een paar appjes gehad. Ze lachte, maar ik begreep er niks van. De appjes die haar man stuurde, hielden haar wel bezig: 'Fijne reis, schat.' Ze vroeg me waar dat mee te maken had. Ik vertelde haar dat ik niks hoefde op te halen, maar haar ergens mee naartoe wilde nemen, omdat zowel zij als ik een drukte tijd achter de rug hadden en we dezelfde hobby hadden. Je hoorde haar denken: 'Gaan we duiken dan?'

'Het is al bijna donker, dus dat kan niet. Maar wat is het dan?' We reden en reden en steeds vaker kwam het bordje Schiphol in zicht. 'Gaan we vliegen dan?' vroeg ze. Ik hield mijn mond, maar glimlachte stiekem. Ze werd zenuwachtig en stelde steeds meer vragen. Ze werd steeds vrolijker en ook wat handtastelijk door haar enthousiasme. Toen ik de parkeergarage van Schiphol binnen reed, hield ik nog steeds mijn mond. Ze werd steeds vrolijker, open en handtastelijker. 'Ik heb niks bij me schat', zei ze.

Ik parkeerde de auto en stapte uit. Ik deed de kofferbak open en pakte onze koffers eruit. Op het moment dat ik de kofferbak dichtdeed, keek ze me intens blij aan. Dit was de blik die wij vaker gedeeld hadden na een aantal wijntjes,  maar nu waren we volkomen nuchter. Ze kwam op me afgelopen en zei: 'Wat is dit? Je hebt zelfs mijn koffer.' Ze drukte me naar achter tegen een pilaar aan. Ze pakte me vol op mijn mond en begon me hevig te zoenen. Ik zag een been van de grond komen, net zoals in de film.  

Ik drukte haar van me me af. 'Lieverd', zei ik, 'we moeten wel opschieten anders redden we het niet.' Na snel te hebben ingecheckt en onderweg naar de gate, was ze nog steeds heel enthousiast. Ze werd stiekem steeds speelser. In de tijd totdat we moesten boarden, vertelde ze me dat het al een tijd niet goed ging thuis. Ze had het echt even nodig om helemaal niks hoeven. Ze gaf me nog een innige kus en zei dat ze dit nooit had verwacht. Eenmaal bij de gate aangekomen, gingen we snel het vliegtuig in. Het was een lange vlucht en veel plekken waren nog leeg. 

Na het standaard praatje van de piloot werden er dekentjes uitgedeeld aangezien we een nachtvlucht hadden. Daar gingen we dan. We hadden een mooi scherm in de hoofdsteunen voor ons, waarop we lekker films konden kijken. Zij was nog steeds redelijk hyper, waar de mensen om ons heen probeerde de slaap te vatten. Ze vroeg:' Waar gaan we eigelijk heen?' Ik pakte haar super zachte hand, pakte haar wijsvinger en deed deze voor haar in haar mond. 'Zoek maar een film uit', zei ik. Dat deed ze ook. Het licht in het vliegtuig werd gedimd .

Ze had '356 days' uitgekozen. Ik kende deze film niet, maar merkte al gauw dat het een romantische/erotische film was. Wij zaten op de achterste rijen waar verder niemand zat. Het was een beetje koud in het vliegtuig. Ze sloeg het dekentje over ons heen. De armleuning tussen onze stoelen ging omhoog en ze kwam steeds dichter bij me zitten. Wat ik zeker niet vervelend vond. Toen we in de film zaten, legde ik mijn hand op haar knie, op die heerlijke panty. Ze keek me aan en stiekem gaf ze me een knipoog. Hmm, dacht ik bij mezelf. Eindelijk niemand die iets merkt.

Beetje bij beetje verschoof mijn hand via haar bovenbeen richting haar kruis. Eenmaal daar aangekomen, keek ze me aan met die zwoele blik. Tegelijkertijd deed ze haar mooie benen iets uit elkaar en gaf mij stiekem de ruimte om verder te gaan. Dat deed ik ook. Warm was het, bijna heet. De film kreeg een nog romantischere scène. De stoelen naast ons waren helemaal leeg. Iedereen probeerde te slapen, behalve wij. Mijn hand bevond zich nog steeds tussen haar benen. Ze zette een been op de stoel en gaf mij alle ruimte om haar over haar kutje te kunnen strelen.

Ze keek me weer aan. Deze blik kende ik nog niet, maar ik voelde wel hoe mijn pik al een beetje gegroeid was. Ik werd enorm hard. Zo geil. Ik besloot haar heerlijk te gaan tongen. We raakten verstrengeld in een enorme passievolle zoenpartij. Mijn hand die alle ruimte had gekregen, begon haar te strelen. Ik voelde over haar panty en de rand van haar slipje. Wat was het daar heet! Haar hand streelde inmiddels mijn jeans met daaronder een erectie. Die had ze zo hard gemaakt. Dat had ik niet eerder mee gemaakt. Ze had mij al die tijd al zo geil gemaakt, maar dit was ongekend. 

Wat waren wij geil zeg! Ik voelde het nu goed door haar panty en slipje heen. Ik voelde mijn vingertop over haar panty en slipje glijden. Haar slipje werd vochtig. Mijn hand kroop wat omhoog, drong onder haar panty langs de rand van haar slipje en duwde deze opzij. Mijn vingertopje gleed langs de geile lipjes van haar heerlijke kutje, van boven naar beneden. Ik streelde ze en voelde haar ademhaling zwaarder worden en steeds korter. Bij het stimuleren van bepaalde delen gaf ze zachtjes een kreuntje. Voelde ik het nu goed? Iets hards en als ik dat extra stimuleerde, werd ze wild. 

Haar hand had mijn broek losgemaakt en ze had mijn erectie al in haar hand. Zo snel kan het gaan. Wat waren we geil. Ik voelde dat ze een clitpiercing had. Stiekem is ze stouter dan ze ooit had laten merken. Ik stimuleerde haar en af en toe liet ik mijn vinger dieper en dieper in haar glijden. Zij wilde meer en ik wilde ook meer. Ik fluisterde in haar oor dat ze me zo geil maakte en vroeg haar om mee naar toilet te gaan. Zij gooide dekentje van zich af en stond op. Daar gingen we dan. De klep van de pot ging met een gooi dicht. Ze ging zitten en trok mijn broek en boxer naar beneden.

Fier sprong mijn erectie eruit. Zij stopte hem in haar mond en begon mij heerlijk te pijpen. Dit was zo buiten mijn boekje om. Zo fout, maar ook zo lekker. Voor ik het wist, voelde ik me dat ik het niet meer kon houden. Gelukkig kon ik me toch nog net inhouden. Ze duwde haar mooie gezichtje met haar heerlijke, natte lippen van me af. Ik stond op het punt haar gezicht vol te spuiten. 'Zo, jij kan zuigen. Gelukkig kon ik het tij keren.' Ik trok haar omhoog. Haar rokje bleef halverwege haar mooie, ronde billen steken met haar slipje half over haar billen. 

Ik wist haar om te draaien en trok haar panty in een soepele beweging naar beneden. Ik pakte haar heupen en drukte mijn pik tegen haar kutje aan. Aangezien die zo vochtig was, gleed mijn pik soepel bij haar naar binnen. Ik begon diep in haar te stoten. Mijn handen gleden over haar lichaam. Met heerlijk korte en dan weer lange, diepe stoten was ik eindelijk de overbuurvrouw aan het neuken. Daar had ik al die tijd over gefantaseerd. Mijn handen zochten en vonden haar borsten. Daarna gingen ze weer naar haar kutje met haar clitpiercing. Dit gaf ons een waanzinnig gevoel.

Het spiegeltje in het toilet was zelfs beslagen. Zo geil waren we bezig. Dit was echter nog niet klaar. Zij wilde dat ik dieper en harder in haar stootte. Ik deed mijn best en ik wilde meer en meer, haar voelen en uitkleden. Tot het moment dat de piloot ons mededeelde dat hij de landing langzaam in ging zetten. Balen dat iedereen weer wakker was. Iedereen moest ineens plassen, terwijl wij daar lekker bezig waren. Ik gleed uit haar natte kutje. Zij draaide zich om gaf me een heerlijke tongzoen. Ze fluisterde in mijn oor dat ze nog lang niet klaar was met mij. 

We fatsoeneerden onszelf en gingen zonder iemand er erg in had stilletjes terug naar onze stoelen. Toen we eenmaal zaten, ging het licht in het vliegtuig aan evenals het gordelteken boven onze hoofden. Ze zei met een knipoog tegen mij: 'Ik heb niet eens de film af kunnen kijken.' Eenmaal geland, gingen we op weg naar ons hotel. Aangekomen op de kamer, doken we het bed in en vielen we in slaap. Ze werd wakker door de zon die door het gordijn heen scheen en in haar ogen prikte. Ze deed het gordijn open en zag iets wat ze nog nooit gezien had. 'Wauw! De Maladiven.' Ze draaide zich om, dook op me en rukte de dekens eraf. 

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 3.9 sterren
10 stemmen