Anja, Klaas en ik

Ingezonden door Twan

Donderdagavond: de avond waarop er steevast bij parenclub Paradise in Amsterdam een gangbangavond wordt georganiseerd. Ik had de advertentie al vaker gelezen en elke keer groeide mijn nieuwsgierigheid. Ik had ook weleens iets meegemaakt wat er dicht in de buurt kwam, maar het in het echt en live meemaken, sprak mij steeds meer aan. Niet zozeer om zelf mee te doen, maar alleen al het ernaar kijken, leek mij best het proberen waard. Ik was wel vaker in een club geweest, maar nooit eerder in Paradise. De entreeprijs was aan de hoge kant.

Ik vond het een beetje absurd dat je ook nog extra moest betalen om een handdoek van de stapel mee te mogen nemen, maar goed. Ik was tegen negen uur ’s avonds binnen. Na hier en daar een beetje rondgekeken te hebben, vroeg ik aan de dame achter de bar hoe de gangbang in zijn werk zou gaan. Zij vertelde me dat het meestal rond een uur of tien begon. Het was elke week maar weer afwachten hoeveel dames mee wilden doen. Meestal waren dat er twee of drie. Het werd tien uur en ook in deze club was dat het tijdstip waarop alleen nog lingerie gedragen mocht worden.

Op zoek naar mijn locker viel het mij op dat er bijna alleen maar alleengaande mannen waren. Gelet op het thema van de avond had ik dat ook kunnen weten. Op mijn boxer na, liep ik weer terug naar de bar en keek ik eens goed om mij heen. Ik zag toch wel een paar stelletjes waarvan ik mij meteen afvroeg of deze dames ook onder de categorie 'liefhebsters' zouden vallen. Tegenover de bar stonden een aantal loungebanken opgesteld. Steeds meer mensen, en dan vooral de mannen, gingen daarop zitten.

Al snel begreep ik waarom. Vanaf die banken had je namelijk een prachtig uitzicht op een grote cirkel van iets dat op matrassen leek. In het midden van die cirkel stond een soort van pilaar in de vorm van een fallus. De eikel was duidelijk herkenbaar. De schacht van de fallus was gewatteerd en had door de ingetrokken knopen iets Chesterfield-achtigs. De DJ in de hoek deed zijn uiterste best om gasten op de dansvloer te krijgen, maar storm liep het niet. Nee, het was duidelijk te merken dat het merendeel van de aanwezigen wachtten op het moment suprême.

Zo tegen tienen dansten een man of tien op de dansvloer. Zittend op één van de banken zag ik opeens wat onrust ontstaan. Die werd veroorzaakt doordat een drietal jongedames in bikini zich tussen de dansende mannen begaf. Tien mannen werden er in no-time vijfentwintig of misschien nog wel meer. Zij draaiden om de drie dames heen als bijen rond een pot honing. Ik moest eigenlijk lachen om een aantal mannen dat duidelijk niet gewend was om te dansen. Met houterige bewegingen deden zij hun best om de aandacht van minimaal één van de dames te trekken.

Dat werd lastig, omdat die al omcirkeld waren door kandidaat-gangbangers. Na een seintje vanachter de bar liepen de dames al heupwiegend richting de cirkel. Op de voet gevolgd door een paar mannen die al een bobbel in hun onderbroek hadden. Ik was al niet direct van plan om mee te doen, maar toen ik zag dat, terwijl de dames hun bikini nog niet eens uitgetrokken hadden, zij al besprongen werden door hormonaal totaal ontregelde heren, vervloog mijn laatste restje twijfel en nam ik het besluit daar niet tussen te gaan liggen.

Eerlijk is eerlijk, de dames deden hun best en de ene na de andere man werd vakkundig afgewerkt, maar de wachtende groep mannen leek niet echt kleiner te worden. Ik zag een hele rij mannen die met een hele of halve erectie netjes stonden te wachten totdat zij aan de beurt zouden zijn. De rij werd zo lang dat ik geen zicht meer had op de dames in de cirkel. Ik stond op en liep naar een rustig plekje aan het einde van de bar. Terwijl ik daar stond te kijken, hoorde ik een vrouwenstem achter mij zeggen dat de drie dames door de club ingehuurde professionals. 

Ze waren hier bijna elke donderdagavond. Nou heb ik op seksueel gebied niet veel principe’s, maar eentje daarvan is wel dat ik mij nooit in betaalde seks zal verliezen. Ik hoorde dezelfde stem achter mij vragen wat ik ervan vond. Ik antwoordde dat ik er niet echt opgewonden van raakte. Terwijl ik dat zei, draaide ik mij om naar de stem. Daar stond een vrouw van tegen de vijftig met mooie lingerie aan. Tot mijn vreugde zag ik zwarte kousen zonder jarretelgordeltje. Haar goedgevormde lichaam wekte meteen mijn belangstelling. Zij stelde zichzelf voor als Anja.

Ik vroeg haar waarom zij hier op de gangbangavond was. Was zij ook een liefhebster? Op Anja’s gezicht verscheen een brede lach. Zij had hier wel regelmatig seks, maar liet zich daar absoluut niet voor betalen. Een gangbang was al helemaal niet haar ‘ding’. Een hele opluchting, dacht ik nog. Nee, Anja was hier met haar man, die als Klaas aan mij werd voorgesteld. Volgens mij was Klaas behoorlijk wat ouder dan Anja, maar het leek mij wel een sympathiek stel. Klaas vroeg of ik bij hun aan de bar wilde komen zitten. Graag zelfs.

Anja vertelde dat zij kapster was. Klaas had een eigen zaak en boerde goed volgens Anja. Zij kwamen niet uit deze buurt. Eens in de zoveel tijd brachten zij een lang weekend in een hotel in Amsterdam door. In ieder geval twee van die avonden werden in parenclubs doorgebracht. In Amsterdam, Muiden maar soms ook in Maarssen. Anja vroeg aan mij waar ik hiervoor kwam. Ik antwoordde dat ik dat van de avond af zou laten hangen, maar ook dat ik voor veel open stond. Anja nam weer het woord. Zij vroeg ronduit aan mij of ik zin had om de avond met hen door te brengen.

Meteen reageerde ik dat ik dat een prima plan vond. Ik had alleen nog geen flauw idee hoe de avond eruit zou gaan zien. Met z’n drieën wandelden wij weg van de cirkel, de dansvloer en de menigte. Aan de andere kant was een aantal kamers. Rechts was een mooi zwembad. Opvallend was dat alle kamers een glazen pui hadden en ook van binnen afsluitbaar waren. Klaas stelde een kamer voor en wij gingen naar binnen. De deur ging dicht, maar niet op slot. In de kamer lag een soort van matras op de grond. Ik zag ook een stoel staan.

Tot mijn grote verbazing ging Klaas daarop zitten. Daar stond ik dan met Anja. Anja sloeg haar armen rond mijn middel en trok mij tegen zich aan. Onze buiken raakten elkaar. Anja legde uit dat Klaas niet mee zou doen. Klaas genoot van haar genot. Het kijken naar hoe zijn vrouw bevredigd werd door een andere man vond hij veel bevredigender dan zelf seks met haar te hebben. Dit zou dus mijn eerste cuckoldervaring worden begreep ik. Anja en ik begonnen elkaar te zoenen. Wij tastten elkaars lichaam af.

Het viel mij meteen op dat Anja van elke beweging die ik maakte meteen verslag deed aan Klaas. Tegen elkaar aangeplakt en met de monden op elkaar vastgezogen, schuifelden Anja en ik richting het matras. Toeval of niet, maar op het matras zakten Anja en ik zonder dat afgesproken te hebben tegelijkertijd door onze knieën. Hierbij werd ons lengteverschil meteen duidelijk. Anja’s ogen zaten bij mij op halshoogte. Mijn hand streek over haar billen, wat meteen aan Klaas werd doorgegeven. Mijn tweede hand kwam erbij en Anja meldde dat ik haar kont aan het masseren was.

Grappig. Zou Anja het ook meteen melden als ik met haar borsten ging spelen? Ja dus. Ik haalde haar ietwat hangende bolletjes niet uit de cups, maar raakte ze aan op een manier waarvan ik dacht dat Anja dat prettig zou vinden. Kennelijk deed ik dat goed, want Klaas kreeg meteen te horen dat ik heerlijk met haar tieten bezig was. Klaas knikte goedkeurend. Nadat Anja en ik een tijdje op onze knieën tegenover elkaar hadden gezeten, vond ik het tijd voor een andere fase. Het idee dat wij bekeken zouden worden werkte bij mij erg stimulerend.

Ik wilde weten hoe dat bij Anja werkte, dus liet ik ons op onze zij vallen en trok ik Anja over mij heen. Mijn handen gingen over haar hele rug en billen, wat meteen weer gerapporteerd werd. Ook dat ik met één hand in haar broek ging en haar naakte vel betastte. Anja’s billen waren stevig, maar redelijk klein. Terwijl ik druk met haar billen bezig was, raakte Anja met haar beide handen mijn borst, gezicht en hals aan. Ik voelde mijn borst onder haar handen tintelen en ik genoot daarvan. Anja liet het initiatief volledig aan mij. Opeens kreeg ik ongelofelijk veel zin om Anja’s spleetje te verwennen.

Ik ging op mijn rug liggen en draaide Anja’s gezicht van mij af. Toen wij in de negenenzestig-houding lagen wreef ik met mijn linkerwijsvingers over haar slipje. Ik kon de naad tussen die kleine billen niet alleen goed voelen, maar ook zien. Haar slipje had een doorzichtig kruisje. Anja had gelukkig een geschoren kutje. Met mijn linkerhand trok ik haar slipje naar links, zodat ik recht in haar poesje keek. Haar kutje leek mij uit te nodigen. Anja deed van elke beweging verslag. Ook dat ik haar billen iets uit elkaar trok en met mijn tong zachtjes over haar schaamlipjes ging.

Anja hoefde Klaas niet te melden dat zij daarvan genoot. Dat kon hij wel uit haar ademhaling en zachte geluidjes opmaken. Ik vind het heerlijk om een vrouw te beffen en ik wilde Anja echt laten genieten. Ik trok Anja aan haar heupen iets verder naar beneden. Haar kutje hing nu recht boven mijn mond en neus. Ik zette beide in. Anja rook en smaakte heerlijk. Ik rook niet alleen de geur van haar douchegel, maar ook van haar kutje. Die geur maakte mij geil. Anja trok mijn boxer van mijn heupen tot halverwege mijn bovenbenen.

Mijn lul stond schuin omhoog met mijn eikel richting Anja. Zij pijpte niet. Eerst kreeg Klaas te horen wat mijn tong allemaal met haar clit en kutje deed. Ik zag Klaas wat onderuit gaan zitten en over zijn kruis strijken. Dit wond hem duidelijk op. Anja trok mijn voorhuid terug en raakte mijn eikel met een vinger voorzichtig aan alsof zij misschien bang was dat ik te snel klaar zou komen. Met mijn handen onder Anja’s bovenbenen door zette ik Anja’s heupen klem. Mijn vingers konden elkaar net aanraken. Zoals dat bij mij werkt trok Anja’s sterretje mijn volledige aandacht.

Ik likte aan mijn rechterwijsvinger waarop Anja doorgaf dat ik mijn vinger in haar kontje stak. Het uitzicht op het kutje en mijn vinger in haar poepgaatje maakten mij nog harder. Aan Anja’s reactie merkte ik dat een tweede vinger in haar kontje nog teveel voor haar was. Wij rolden om en we gingen face-to-face liggen. Ik haalde Anja’s borsten uit de cups, maar deed haar beha niet uit. Ik vind blote, ondersteunde tietjes wat extra’s hebben. Zeker in combinatie met de zwarte kousen. Anja hoefde Klaas niet te melden dat ik mijn boxer uittrok.

Tot mijn verbazing, maar ook tot mijn trots zei Anja dat ik een mooie lul had. Alsof zij die woorden kracht bij wilde zetten, pakte zij mijn lul liefkozend met beide handen vast. Ik genoot van die zachte strelingen. Meestal vind ik iets krachtiger prettiger, maar dit voelde goed. Het had iets sensueels. Ik wilde in Anja gaan, maar er lagen geen condooms. Klaas werd weggestuurd om die aan de bar te halen. Kennelijk was de gangbang of afgelopen of was er een pauze ingelast, want een man of zes stond voor ons raam naar ons te kijken.

Toen Klaas met de condooms terugkwam, wilden zeker twee man met hem mee naar binnen lopen. Klaas stuurde ze kordaat weg en draaide de deur op slot. Tot mijn blijdschap trok hij het gordijn niet dicht. Klaas bracht drie condooms naar ons toe en ging weer op zijn stoel zitten kijken. Terwijl ik het condoom omdeed, zag ik Anja strak naar mijn lid kijken. Ze vond hem kennelijk ook echt mooi. Ik weet niet wat ik die avond had. Meestal kleed ik mijn partner helemaal uit, maar Anja’s borsten haalde ik maar half uit haar beha.

Haar kousen maakten zoveel indruk op mij dat ik ook het slipje niet uit wilde trekken. Met mijn linkerhand trok ik het kruis opzij en met mijn rechterhand bracht ik langzaam mijn lul in Anja. Anja gaf meteen door dat ik in haar zat. Alsof Klaas daarop had zitten wachten trok ook hij nu zijn onderbroek uit. Zijn penis was half erect. Hij probeerde met korte, heftige trekbewegingen een volledige erectie te krijgen, maar het zag ernaar uit dat dat nog wel even kon gaan duren. Ondertussen bewoog ik langzaam in en uit Anja. Ik voelde de hitte van haar kutje om mijn lul.

Het glijmiddel op het condoom was niet echt nodig geweest. Anja’s kutje was niet alleen warm, maar ook erg vochtig. Ik hield mijn bovenlichaam nagenoeg stil en maakte alleen vanuit mijn onderrug de bewegingen. Telkens als ik inschoof, duwde Anja tegen. Als ik terugtrok, deed Anja datzelfde. Wij ontwikkelden een bepaald stimulerend ritme. Ik fluisterde in haar oor de vraag wat haar nog meer op kon winden. Anja antwoordde dat ik ons zo moest draaiden dat Klaas mijn lul in en uit haar zag gaan. Ik draaide ons zo’n vijfenveertig graden.

Toen ik achterom naar Klaas keek, zag ik dat hij voorover boog en zijn hoofd heen en weer bewoog. Om alles nog beter te zien vermoedde ik. Daarom vroeg ik Anja haar benen om mijn heupen te slaan. Ik wist dat als ik op dat moment mijn benen ook wat zou spreiden Klaas een onbelemmerd uitzicht op Anja’s kutje en mijn lul zou hebben. Ik blijf Anja met diezelfde trage, maar soepele heupbewegingen neuken. Wij keken elkaar in de ogen, maar volgens mij was Anja heel ergens anders. Zij keek wel, maar zag volgens mij niets. Alsof zij in een trance was.

Ik plaatste mijn lippen rond één van haar tepels. Ik beet of zoog niet hard. Ik liefkoosde die tepel eerder. Dit was geen situatie voor harde, ongeremde seks. Ik gaf de andere tepel dezelfde aandacht. Anja vergat helemaal de laatste ontwikkelingen door te geven, maar dat was ook niet nodig. Klaas zat duidelijk op de eerste rang. Hij had eindelijk zijn erectie en niet alleen hij. Ook een paar mannen die voor het raam stonden te kijken hadden een forse erectie. Ik haalde mijn lul uit Anja en ik vroeg haar op haar buik te gaan liggen.

Vanachter stopte ik mijn lul rustig maar resoluut weer in haar, wat door Anja met een zucht werd begroet. Ik hoorde haar ademen in hetzelfde tempo als waarin ik in en uit haar ging. Ik weet niet precies hoelang wij daar zo lagen. Klaas stond op en liep een stukje om ons heen. Kennelijk wilde hij het tafereel vanuit een andere hoek observeren. Hij was nog steeds met zijn erectie bezig. Iets in mij zei dat hij pas klaar zou komen als Anja dat ook deed. Ik leek daar aardig gelijk in te krijgen, want Anja kreeg haar orgasme. Niet wild of extreem. Eerder ingetogen en intens.

Ik genoot van haar genot. Ik ben wel klaargekomen, maar ook bij mij was er geen sprake van een vulkaanuitbarsting. Ik spoot niet echt, maar druppelde meer. Eigenlijk was ik daar wel blij mee, omdat dat veel meer bij de sfeer op dat moment paste. Natuurlijk was er geen sprake van wederzijdse gevoelens of liefde. Het was wat het was: drie mensen die samen een weg hadden gevonden naar ieders bevrediging. Ik rolde voorzichtig van Anja’s bovenbenen af. Ik stond op en trok mijn boxer weer aan.

Ik voelde aan dat ik Anja en Klaas nu even alleen moest laten. Ik gaf Anja nog een kus op haar hoofd. Dat Klaas mij op dat moment bedankte, gaf mij een heel goed gevoel. Het was een heel mooie, dierbare ervaring.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
1 stem