Niet te snel

Ingezonden door Twan

N. en ik zijn niet bepaald groentjes op het gebied van seks en erotiek. Beiden hebben wij onze sporen op die terreinen zowel verdiend als ook achtergelaten. Volop in de verkenningsfase van onze omgang met elkaar was het spannend om de meest opwindende ervaringen, fantasieën en verlangens naar elkaar uit te spreken. N. en ik waren daar erg goed in. We noemden het beestje, of de beestjes, gewoon bij de naam. Wij wisten beiden heel goed hoe dat over en weer lag. Als ervaringsdeskundige heb ik een exact beeld voor ogen als we het over gangbangs hadden.

Ik heb meermalen mateloos kunnen genieten als ik een dame, vaak mijn metgezellin voor die avond, grenzeloos zag genieten van iedere pik die in haar hand, mond en uiteraard ook haar kut verdween. Hoe meer pikken en volgeschoten condooms, hoe liever. Zowel voor mijn metgezellin als mijzelf. N. en ik hadden het ook openlijk met elkaar over gangbangs. N. had aan meerdere deelgenomen, al hadden die om voor mij onbegrijpelijke redenen altijd de naam ‘thuisfeestjes’ gedragen. Ik hou ervan om het beestje gewoon bij zijn naam te noemen.

Ergens vind ik ‘thuisfeestje’ te braaf voor wat er tijdens zo’n feestje daadwerkelijk gewoon gebeurt. Laten we daar niet geheimzinnig over doen. Twee tot vier dames die een man of tien aan hun gerief helpen, vaak meerdere malen: dan hebben we het dus gewoon over een gangbang. Punt uit. ‘Thuisfeestje’? Amehoela. N. was vanaf vrijwel ons eerste contact er heel open en helder over. Zij voelde zo nu en dan de behoefte om zich bij zo’n gelegenheid door meerdere mannen zalig te laten neuken. Helemaal ideaal werd het als zij, naast de pik in haar kut, er ook nog eentje van de man links naast haar hoofd in haar mond had, terwijl de paal aan haar rechterkant door haar voor de eigenaar bijna pijnlijk werd afgerost.

Geen groter genot voor N. als de zaaddonoren hun kwakjes over haar kut, lijf en tieten spoten. Over spuiten in haar gezicht had ik N. nog niet gehoord. Ik ging er min of meer vanuit dat dat volgens N. gewoon deel uitmaakte van het hele gangbangritueel. Voor mij even een wake-upcall. Toen ik de filmpjes van gangbangs, die ik op xhamster bekeek, voor mij de vrouw die op dat moment werd uitgewoond, veranderde in N., vond ik die filmpjes opeens veel minder opwindend. Dat had niet alleen een alarmbel moeten zijn, het was ook een duidelijk alarmsignaal.

Ik raakte emotioneel betrokken bij N. Er kwam zogezegd ‘gevoel’ bij. Dat maakte het lastig voor mij. Ik had er opeens emotioneel moeite mee om N. opeens als zaadslet te zien. Terwijl ik haar tijdens het neuken nog wel goordere namen gaf, waar N. soms gewoon bijna op klaarkwam. N’s voorstel om, nadat zij een aantal mannen tijdens de gangbang had afgewerkt, het samen thuis dan nog ‘af te maken’, riep steeds meer weerstand bij mij op. De gedachte dat mijn pik misschien wel de twintigste van die avond zou zijn, werkte bij mij nou niet direct stimulerend.

De ‘sprong’ die N. in haar seksleven maakte tussen enerzijds een op een met een man, naar een op meerdere, zelfs tientallen neukbeurten op een avond, was te groot voor mij. Riep zogezegd weerstand, zo niet walging bij mij op. Wat ik in N’s wensen miste, was een zogenaamde tussenfase. Een fase waarin N. en ik eerst eens met een of twee koppels in een ruimte wat aan partnerruil zouden gaan doen, maar ook waarbij het niet alleen om N. en -tig mannen zou gaan. Als gezonde man wilde ik tijdens zo’n avond dan ook van andere vrouwen kunnen genieten.

Dat ontbrak voor mijn gevoel in de ideeën van N. volledig. Alles leek alleen op haar genot gefixeerd. Op zich niet verwonderlijk voor een vrouw die al heel lang zonder vaste relatie in het sekswereldje rondbanjert en daarbij ook nog eens een dominante persoonlijkheid heeft. Dan wil besef van –en begrip voor de wensen van een (seks)partner– nog wel eens volkomen uit het oog raken. Misschien heel verklaarbaar, maar voor mijn gevoel niet goed. ‘Tirzie’ noemde het stel zich op de exhibitionistensite. Een stel van midden vijftig. Afkomstig uit Zeeland.

Als extra informatie werd meegegeven dat de dame, E., alles behalve monogaam zou zijn en daarnaast bischierig. H, haar betere helft, zei geen groter genot te kennen dan dat hij E. met andere mannen in de weer zag. Niet direct afkomstig vanuit naast de deur, maar hun oproep bij de foto’s sprak ons meer dan voldoende aan om contact met het stel te zoeken. Wat ik extra spannend vond was dat E. gek op bare seks zou zijn en bovendien gek op 'sloppy seconds'. Dat laatste zou eventueel mooi meegenomen zijn, maar het eerste gaf bij mij de doorslag. Zoals later zal blijken niets eens zozeer voor mijzelf.

Het klikte via de mail. Er werden wat foto’s en een verdwaald filmpje uitgewisseld. De spreekwoordelijke wederzijdse click was er, dus een afspraak was daarna snel gemaakt. E. en H. konden thuis niemand ontvangen. N. vond het wat te snel gaan om het stel nu al bij haar thuis uit te nodigen. Daarbij was mijn appartement te klein om het met vier personen gezellig te maken. In goed overleg werd besloten om N’s, en mijn bijna, thuisclub als crime scène te gebruiken. In aanloop naar onze date hadden N. en ik al via de telefoon en app uitgebreid gefantaseerd over de mogelijkheden.

N. was erg nieuwsgierig naar het gereedschap van H. dat er op de foto’ en in de filmpjes erg overtuigend uit had gezien. N. omschreef door de telefoon tot in detail wat zij voor plannen met deze meneer had. Ik vreesde voor zijn ballen. Ik wist waartoe N. daarmee in staat was. Wat E. betrof had ik zeker zin om het erg gezellig met haar te krijgen. Het enige waar ik niet zo blij mee was, was dat E. op een aantal foto’s een redelijk behaarde kut had. Ik zag mijzelf daar nog niet zo snel mijn tong in steken of met mijn neus door het kreupelhout struinen.

In het kader van ‘better safe than sorry’ had ik E. gevraagd om zich voor onze date helemaal glad te scheren. Haar enige antwoord was een smiley. De toon was gezet. N. en ik spraken tijdens de rit naar de club wederzijdse verwachtingen uit. N. gaf aan dat zij zich een beetje zorgen maakte over hoe ik zou reageren als zij met H. aan de slag zou gaan? Ik verzekerde N. dat zij zich daarover echt geen zorgen hoefde te maken. Mijn enige voorwaarden vooraf: alles met condoom. ‘Ja, maar E. dan? Zij wil het liefst bare’, bracht N. in. Ook nu verzekerde ik N. dat zij zich geen zorgen hoefde te maken.

In onze gesprekken en appjes had ik er geen geheim van gemaakt dat mijn hoogtepunt van de avond zou zijn dat ik N. van achteren zou neuken, terwijl N. E. aan het vingeren en beffen was. Ik was echt nog steeds heel erg benieuwd in hoeverre N. biseksueel zou blijken te zijn zoals zij in haar profiel aangaf. Ik had daar noch in haar foto’s, filmpjes en verhalen, noch in haar fantasieën ooit iets van kunnen ontdekken. N. kwam niet verder dan haar vermeende biseksualiteit te omschrijven als 'feestjesbi'.

Tja, dan kan ik meer met de omschrijving zoals een vriendin van zichzelf geeft: hetero met zo nu en dan een uitstapje naar een vrouwenlichaam, maar ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is. 'Potaato-poteeto', roepen Amerikanen dan. N. en ik werden als redelijke stamgasten hartelijk ontvangen. H. en E. waren er nog niet, maar vanwege hun veel grotere reistijd verraste ons dat niet. N. raakte aan de bar al snel in gesprek met Sofie. Als man moest je daar helemaal niet bij willen zijn. Meiden onder elkaar. Straks met E. hopelijk letterlijk. Ik scande de bar.

Zoals gewoonlijk stond Peter achter de draaitafel en stak ter begroeting een hand op. Het was nog rustig. Zoals voor een zaterdagavond redelijk normaal, bestond het overgrote deel van de aanwezigen uit alleengaande mannen. Behalve N. en mij zat er nog een stel aan de bar. Dat was vooral in elkaar geïnteresseerd en iets zei mij dat het geen bestaand, vast koppel was. Ik schatte hen in als een gelegenheidsstel. Waar op zich natuurlijk niets mis mee was. Hoe meer (vrouwelijke) zielen, hoe meer vreugd.

Rond half tien daalden H. en E. de trap naar de bar af. H. droeg een donkere spijkerbroek onder een wit overhemd. Verder droeg hij een gilet dat aan de voorkant nagenoeg dezelfde kleur blauw was als zijn jeans. Aan zijn voeten droeg H. donkerbruine suède schoenen. Hij had zijn donkerblonde haar gemillimeterd. In het kunstlicht viel de kleur van zijn ogen moeilijk in te schatten, maar mijn gok was dat ze bruin waren. E. was precies zoals zij er op de foto’s en in de filmpjes had uitgezien.

Middelgroot, ongeveer 1.65- 1.70m. Enigszins gezet, maar niet volslank. Met een goedgevulde beha. Een flinke F-cup schatte ik in. E. had onmiskenbaar rossig haar. Dat verklaarde dus meteen waarom de stoppels in haar schaamstreek op de foto’s rood waren geweest. Zoals zo vaak bij rossige vrouwen had E. blauwe ogen. E. droeg een zomerjurkje van roomwit katoen tot iets boven de knie waarop rozerode bloemetjes waren afgedrukt. Een leuke verwijzing naar haar haarkleur. Aan haar voeten droeg E. bordeauxrode pumps. E. droeg duidelijk kousen.

Ik kon nog niet zien of het hold-ups of nylons met een gordeltje waren. Inwendig hoopte ik op het laatste. Onze fysieke ontmoeting werd met een aantal zoenen op de mond bezegeld. We bestelden drankjes. H. bestelde een Glenfiddich. E. hield het op een rosétje. N. sloot zich daarbij aan. Ik ging mij weer eens te buiten aan een tomatensap. Vanaf 22.00 uur gold de dresscode lingerie. Zoals de meeste mannen droegen H. en ik nog alleen een boxer. N. had een rode body van huis meegenomen waaraan zij rode kousen bevestigde. Rode schoentjes met een sleehak maakten het af.

E. bleek gelukkig een gordeltje te dragen. Net als de body van N. was E’s slipje transparant. Weer vanwege het kunstlicht bij de lockers kon ik niet ontdekken of E. aan mijn verzoek tot scheren had voldaan. E zag mij naar haar kruis kijken en gaf mij een vette knipoog. Ik kreeg goede hoop. N. zat intussen bijna onbeschoft naar de bobbel in H’s boxer te kijken. Zoals een boer zijn veestapel kritisch kan bekijken, probeerde N. ook in te schatten wat voor vlees zij in de kuip en straks letterlijk in haar kut zou krijgen. Ik zag haar zichzelf afvragen ‘vleespik of groeipik?'

Na kort overleg werd besloten om niet meer terug te gaan naar de bar. De eerste kamer, die met de ronde kijkgaten, was al in gebruik genomen. Het tweede stel had het daar al gezellig met een man die ik uit de bar herkende. Onze wens ‘veel plezier’ werd met opgestoken handen in ontvangst genomen. Omdat kamer drie, links naar de wenteltrap naar de zolder aan de kleine kant was, weken wij uit naar de middelste kamer met de ingang aan de achterkant. N. en ik gingen op onze knieën tegenover elkaar zitten en wij begonnen elkaar te zoenen en te strelen. 

Vanuit mijn ooghoek zag ik dat H. en E. hetzelfde deden. Ook zij keken vanuit hun ooghoeken naar ons. Met mijn tong in N’s mond zag ik haar een hand uitsteken naar H. H. haalde zijn hand, die intussen al de billen van E. aan het strelen was, uit E’s slipje. Vanaf het moment dat hun handen elkaar aanraakten, leek ik voor N. niet meer te bestaan. Op haar knieën schuifelde N. richting H., drukte haar tieten tegen zijn borst en begon aan een intense tongzoen. E. en ik keken elkaar aan met een blik van ‘nou, zullen wij dan ook maar?' E. zoende heerlijk.

Terwijl mijn handen op E’s rug op verkenning gingen, streelde E. over mijn gladgeschoren hoofd. Zachtjes en met opvallend koude handen. Een hand ging ook naar mijn rug, terwijl die van mij langzaam tussen het elastiek van E’s slipje naar binnen schoof. E’s billen waren onverwacht stevig. Haar huid daarentegen juist weer opvallend zacht. Met mijn vingers onderzocht ik de binnenkant van E’s billen. Onderaan haar bilnaad voelde ik de temperatuur stijgen. Voor mijn gevoel steeg de vochtigheidsgraad ook. Met mijn andere hand gleed ik de voorkant van E’s slipje in.

De knipoog van zojuist werd bevestigd. E’s kutje was zo glad als een babykontje. Gladgeschoren, maar dan ook echt gewoon spiegelglad. E. was duidelijk al opgewonden. Dat moest wel aan de hele sfeer liggen, want zoveel had ik nog niet gedaan. E. spreidde haar knieën en gaf mij onbeperkte toegang tot haar heiligdom. Onze tongen dansten de tango in een wilde achtervolging. E. legde haar hand vol op de bult in mijn boxer. Via een pijpje zocht en vond E. mijn halfharde lul. Hoewel nog maar half erect wist E. binnen de korte keren mijn voorhuid vakkundig af te stropen.

Met haar vingertoppen wist E. mijn eikel tot bijna buitenproportionele afmetingen te motiveren. Zoals te verwachten glom E’s hand tot haar pols van mijn voorvocht. Ik vingerde E. heftig die haar kin in mijn nek legde. E. draaide en trok aan mijn lul die nu toch echt met ruimtegebrek kreeg te kampen. E. liet haar bovenlichaam iets zakken en stak haar billen iets achteruit, waardoor mijn vinger uit haar kutje schoot. Ik likte de vinger af. E. proefde licht zoutig. Erg aangenaam. E’s mond om mijn eikel voelde warm en vochtig. Verder dan mijn eikel kwam E. niet met haar mond.

Zoals bij eerdere vrouwen ook wel gebeurd was, paste mijn paarse knots amper tussen E’s lippen. Mijn pik is niet zo vreselijk lang of dik, maar mijn eikel is mijn geheime wapen. N. vergelijkt mijn lul wel eens met een gootsteenontstopper. Bedankt N.! Ik keek even opzij. H. had N’s slip tot op haar knieën afgestroopt en was N. nu hard aan het vingeren. Ik hoorde N. alweer soppen en wist dat H. zometeen een handvol vocht zou krijgen. N. wist dat ook. Zij ontworstelde zich aan H’s vingers, trok haar slipje uit en rende naar de douche om met een stapel handdoeken terug te keren.

N. spreidde er een aantal uit en ging bijna onbeschoft met haar benen wijd midden op de handdoeken liggen. H. nam haar uitnodiging met beide handen en lippen aan. Zijn hoofd werd door N. met haar bovenbenen vastgezet. Wat eraan zat te komen gebeurde: N. spoot recht in het gezicht van H. H .wist uit onze mailwisseling al dat dat er dik in had gezeten. Daarom verblikte of bloosde H. niet, maar begon enthousiast N’s kut droog te likken. Uit ervaring wist ik dat dat onbegonnen werk was. H. zou er alleen maar het exacte tegendeel mee bereiken.

Binnen een paar seconden zou N. weer spuitend klaarkomen. Weer zou H’s gezicht de volle laag krijgen. Ik draaide E. op haar buik. Haar slipje schoof ik over haar kuiten, enkels en pumps. Ik nam mijzelf voor om na afloop te vragen of ik het dingetje als een trofee zou mogen houden. Ik ging op E’s enkels zitten, opende haar bilnaad en begon haar van achteren te likken. E’s sterretje smaakte precies zoals haar kutje; licht zoutig. Ik stak mijn middelvinger in E’s kutje, terwijl ik met mijn tongpuntje verwoede pogingen ondernam om E’s clit te bereiken.

Ik kon er met geen mogelijkheid bij. Met twee vingers achterlangs in haar kut ging E. vol gas op haar eerste orgasme af. Net als N. bleek E. geen oplaadperiode nodig te hebben. ‘Neuk me!' Hoe duidelijk wilde ik het hebben? Ik probeerde het condoom over mijn pik af te rollen, maar weer zat mijn eikel in de weg. Het eerste condoom sneuvelde in de strijd. Het tweede overleefde het afrolavontuur. Met beide handen opende ik E’s bilnaad. Haar poepgaatje leek mij te roepen, maar moest nog even geduld hebben.

Ik drukte mijn eikel met mijn duim naar beneden en duwde die in een lange stoot vanuit mijn onderrug tot aan mijn ballen in E. Zij reageerde meteen. Als een krolse kat wipte E. haar kontje omhoog. N. leefde zich intussen helemaal op H. uit. Als een ervaren amazone had zij op H’s pik plaatsgenomen. N. bewoog amper, maar uit ervaring wist ik dat N’s kutspiertjes op volle toeren draaiden. H. werd gemolken. N. had weer die niets ziende blik in haar ogen. N. kon enorm van mijn paal genieten, maar zo nu en dan een verse pik in haar kut voelen was bijna een levensbehoefte voor N.

Ik gunde haar haar uitstapjes. E. stak een arm uit naar N., die dat eerst maar amper in de gaten had. Pas toen E. N. aanraakte, werd zij zich bewust van E’s aanwezigheid. Hun handen vonden elkaar en vingers werden in elkaar geschoven. Ik besloot tot een experiment. Ik wilde nou toch wel eens weten hoe het nou zat met N’s biseksualiteit. Ik trok mijn pik uit E. terug, draaide haar weer op haar rug, waarbij E. met geopende benen pal naast N. kwam te liggen. N. reageerde amper. Ik keek heel goed naar N’s lichaamstaal. Die zag ik niet.

Pas toen H. N’s hand pakte en die in de richting van E. leidde, bewoog N. haar bovenlichaam opzij. Mijn hand was ervoor nodig om N. E’s geopende kutje aan te laten raken. H. en ik hadden oogcontact. H. worstelde zich onder N. vandaan, die duidelijk met weerzin zijn pik uit zich voelde verdwijnen. H. draaide N’s bovenlichaam in de richting van E. en duwde haar bovenlichaam iets omlaag. N. kon haar neus bijna in E’s kutje steken. Toen leek bij N. het kwartje te vallen. Met haar handen onder E’s billen door trok N. E’s poes naar zich toe.

N’s tongpuntje begon aan een eerst voorzichtig lijkende zoektocht rond E’s clit en schaamlippen. E. deed haar best om N. toegang tot haar natte kut te verlenen. E. reageerde positief. Ik zag E’s clit tussen N’s lippen verdwijnen. Aan N’s holle wangen kon ik zien dat zij zoog. E. gooide haar hoofd achterover en ik wist dat N. bullseye had bereikt. N. stak haar wijsvinger in E. en vingerde haar. H. trok N’s heupen naar zich toe, maakte zijn pik weer hard en stak die van achteren in N. Het tempo, waarin hij N. neukte vertaalde zich in hetzelfde tempo als waarin N. E. likte.

Dit was wat ik al die tijd zo graag had gezien. N. die seks had met een vrouw. Zonder mijn pik aan te raken, kwam ik bijna klaar. Ik wachtte bewust even met mijn lul aan E. aan te bieden, want ik wist dat ik bij de eerste de beste aanraking mijn condoom met sperma vol zou jakkeren. H. neukte N. als een beer. Met zijn handen hield hij N’s heupen onder controle. Protesten bleven uit. N. werd geneukt en neukte op haar beurt weer E. met haar tong. H. stond op spuiten. Zijn neukbewegingen werden korter en heftiger.

Aan de heftigheid van zijn rammen in N. kon ik elke druppel van zijn zaad in het condoom in N. zien schieten. Ik wist dat dit was wat N. wilde. Wat N. gewoon eens in de zoveel tijd nodig had. Ik gunde haar dat. Ik wilde mijn portie ook hebben. H. liet zijn inmiddels slappe lul uit N. glijden en ging op zijn hurken zitten kijken. Nu was het mijn beurt om E. weer aan mijn pik te rijgen. Ik hoopte dat N. zich op haar beurt door E. zou laten bevredigen. E. deed bij N. het zelfde als net andersom was gebeurd. Met een groot verschil. N. moedigde mij aan om het neuktempo te verhogen en harder te stoten.

‘Rammen’ was het woord dat N. letterlijk gebruikte. E. schrok. Had dit totaal niet aan zien komen. Ik zag het wel aankomen en ook gebeuren. Aan N’s hoofdbewegingen en veranderende gezichtskleur. N. was aan het opbouwen. Haar ontlading kwam even heftig als plotseling. E. kreeg de volle laag. Haar gezichtje droop. H .vloekte hoorbaar. N’s squirten gaf hem een enorme kick. Na een korte verbazing verscheen er een brede lach op E’s gezicht. Zij had wel van squirtende vrouwen gehoord. In een pornofilm er zelfs wel eens eentje gezien, maar life was dit haar eerste keer.

Door de tongzoen die beide dames elkaar gaven, vergat ik bijna helemaal om klaar te komen. Voor mij bestond er geen enkele twijfel meer. N. is wel degelijk biseksueel. Alleen moest N. daar soms even aan worden herinnerd. Op de thuisreis bespraken N. en ik de gebeurtenissen nog eens uitvoerig. We hadden beiden genoten. Van de sfeer, van het andere stel en van elkaar. Thuis hebben N, en ik, zoals N, dat al had voorgesteld ‘afgemaakt’. Waar zij al het vocht vandaan haalde mag Joost weten, maar binnen een kwartier bewees het zeiltje op het bed op de speelzolder zijn nut maar weer eens.

N. stak de Trevifontein duidelijk naar de kroon. Uitgeput en uitgewoond, ‘mocht’ ik tegen half vier gaan slapen. Het naakt ontbijten en douchen aan het begin van de middag kreeg het onvermijdelijke gevolg. Wat nog eens extra werd aangewakkerd doordat een lieve vriendin van mij vier prachtige foto’s van zichzelf appte waarop zij haar jongste aankopen op het gebied van speelpakjes met mij deelde. Rond 17.00 uur draaide ik mijn voordeur van het slot. Mijn ingeschakelde tv met het verslag Max Verstappen over de Grand Prix formule 1 in Turkije gaf precies aan hoe ik mij voelde. Hij was na Bottas een goede tweede geworden. Dat was ik na N. ook.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen