Air B en Me

Ingezonden door Twan

Echt verbazen deed het mij niet. Al helemaal niet toen mijn mannelijke familielid mij liet weten dat hij er even tussenuit ging. Samen met zijn vriend vier weken naar Thailand. Eerst samen naar het hotel van zijn vriend in Chang Mai en daarna nog in z’n eentje door naar Koh Samui, waar hij via Airbnb een leuk appartementje vlakbij het strand had kunnen boeken. Uiteraard luidde zijn vraag of ik eventueel weer beschikbaar was om tijdens zijn afwezigheid de koeriersdienst weer over te nemen? ‘Ik wil nog wel meer van jou overnemen’ dacht ik met niet al teveel gewetensbezwaren.

Het appje dat ik nog diezelfde avond van B. kreeg was dan ook geheel verwacht. Of B. mij straks even kon bellen? Natuurlijk. Na sluitingstijd? Iets over elven verraadde de speciale ringtone die ik voor B. had geïnstalleerd dat onze ‘hotline’ actief werd. Na wat algemene beleefdheden en plichtplegingen begon B. aan haar eigenlijke boodschap. Ik vertelde haar dat ik al van haar partner had gehoord dat hij voor vier weken richting Azië zou gaan.

En dus ook dat hij mij had gevraagd om B. weer als koerier te willen helpen. Heel flauw zei ik tegen B. dat ik had gezegd dat ik in die periode zelf ook op vakantie zou zijn en dat er dus iemand anders moest worden gezocht. B. viel helemaal stil. Toen zij na zeker tien seconden vroeg: ‘Meen je dat nou?’ kon ik de teleurstelling in haar stem duidelijk horen. Om B. nog even wat meer op de kast te jagen, voegde ik daar aan toe dat ik aan ons vorige uitstapje toch schuldgevoelens had overgehouden.

Weer bleef het minstens tien seconden stil. Tien seconden waarna ik bijna puberaal bekende dat ik B. even flink had willen plagen. ‘Klootzak!’ B. verbrak de verbinding. Tien minuten later klonk B’s speciale ringtone weer. ‘Ik vind je nog steeds een klootzak’, was haar openingszin. ‘Waarom bel je mij dan? Of bel jij iedere klootzak?’ ‘Ja, nou ja, ik vond dat geen leuk grapje, hoor’, klonk B nog enigszins verontwaardigd. Om bij mijzelf toch ook even ieder mogelijk misverstand weg te nemen, vroeg ik B. wel of zij soms toch over schuldgevoelens belde?

B. zei dat zij er zelf versteld van had gestaan, maar dat zij daar totaal geen last van had gehad. Ook niet van schaamte of spijt. Eerlijk gezegd het exact tegenovergestelde. B. vroeg of dat mij verbaasde. 'Niet echt’, bekende ik. Ik had eerder meegemaakt dat mensen tot hun eigen verbazing over hun seksuele grenzen heen waren gegaan zonder daar achteraf spijt van te hebben. Dat leek B. eigenlijk wel gerust te stellen. Zij gaf dat ook toe. B. vertelde ook dat zij het fijn vond dat zij met mij over dit soort dingen gewoon kon praten.

Niemand anders in haar omgeving zou hier zo begripvol mee omgaan, was haar overtuiging. B. vertelde verder dat de gedachten aan die bewuste avond haar niet meer losgelaten hadden. De beelden en vooral het gevoel van door meerdere mannen tegelijk begeerd en bevredigd te worden, had gevoelens en verlangens bij B. losgemaakt waarvan zij niet eens wist dat zij die had. Zelfs gevoelens van macht over die mannen. B. bekende dat het voor haar naar ‘meer’ smaakte. Ik dacht werkelijk even dat zij met dat ‘smaken’ op mijn sperma doelde.

Tenslotte was ik die avond de enige man geweest die in haar mond was klaargekomen. B. had dat er niet direct mee bedoeld, maar volgens haar was het wel veelzeggend geweest dat zij mijn zaad had doorgeslikt. Dat deed B. vrijwel nooit bekende zij. Zelfs niet met het sperma van haar partner. ‘Dan moet jij wel vreselijk opgewonden zijn geweest’, was mijn conclusie. Volgens B. nog nooit zo erg als tijdens die avond. ‘Ik wil het nog een keer proberen’, luidde haar weinig verrassende wens. ’Maar dan wil ik wel dat jij daarbij bent. Dan voel ik mij veilig’.

Ergens voelde ik mij gevleid. B’s uitspraak dat zij zich bij mij veilig zou voelen, maakte mij zelfs een beetje trots. Ik stelde B. gerust dat ik dan uiteraard bij haar zou zijn en blijven. Op mijn vraag of B. zelf al ideeën had over hoe, wat en waar gaf zij aan dat zij de parenclub wel een prettige omgeving had gevonden. Het hele sfeertje van luxe en gemoedelijkheid had B. in precies de juiste stemming gebracht. ‘En jij bent ook schuldig’, voegde B. daar lachend aan toe. Ik bekende maar al te graag. Het zomaar in volle openheid en in de belangstelling van andere bezoekers seks hebben had mij ook enorm opgewonden.

Het pijpen door B., terwijl zij door die andere mannen genomen werd, was voor mij ook vrij nieuw. Niet voor niets was ik bijna mijn zelfbeheersing verloren. B. gaf ook nog toe dat zij een volgende keer toch zeker weer door minimaal drie mannen bevredigd wilde worden. Waar B. nog niet helemaal uit was, was of zij van tevoren al wensen en eisen aan de mannen wilde stellen of dat zij dat van de sfeer en het moment af wilde laten hangen. Ik adviseerde haar het laatste. Bovendien meende ik intussen wel een beetje te weten op welke types B. wel of niet viel.

Ik beloofde haar dat ik in ieder geval alles en iedereen buiten haar gezichtsveld goed in de gaten zou houden. Ook zou ik er nauwlettend op toezien dat alles alleen maar met condoom zou gebeuren. ‘Dat is lief’, hoorde ik B. bijna opgelucht zeggen. Ik moest vreselijk lachen toen B. op mijn vraag wanneer zij die nieuwe herinneringen wilde maken, zonder nadenken spontaan riep dat dat zo snel mogelijk moest zijn! Volgens mij was B. aan de telefoon al geil.

‘Je bent onze afspraak toch niet vergeten hè?’ vroeg mijn familielid door de telefoon. ‘Ik vlieg volgende week woensdag al. Ik vertrek om 21.10 uur met de KL803.’ Ik verzekerde hem dat ik gedurende vier weken elke bezorgdag in mijn agenda had vrijgehouden. We maakten weer dezelfde afspraak over het gebruik van zijn fourwheeldrive en tankpas. Ik vertelde hem maar niet over andere gebruiksvormen. Een appje. B. vroeg of ik zin had om volgende week woensdag samen haar partner op Schiphol af te zetten. ‘Dan pikken wij jou eerst op. Daarna breng jij mij dan weer thuis en kun jij de auto meenemen.'

'Deal.' Ik voelde het ergens kriebelen. Zoals afgesproken stonden B. en mijn familielid rond 17.00 uur bij mij voor de deur. Het inchecken voor de vlucht naar Bangkok zou rond 19.00 uur beginnen. Terwijl ik naar de fourwheeldrive liep, stapte B. uit. Ik slikte. B. zag er op zijn zachtst gezegd ‘potentieverhogend’ uit. Een lichtblauw topje omsloot haar bovenlichaam zeer nauw. Het was duidelijk zichtbaar dat B. geen beha droeg. De knoppen van haar licht hangende borsten leken mij te begroeten. Een strookje huid van soms net een centimeter markeerde de overgang naar een minirokje van spijkerstof.

Door de lusjes van het rokje had B. een donkerblauw leren riempje getrokken. Normaal gesproken heb ik niet zoveel met voeten. Er zijn zelfs situaties geweest, waarop ik op tenen van een enkele dame bijna afknapte, maar de enkellaarsjes die B. die dag had aangetrokken, hadden een sterk erotiserende uitwerking op mij. De donkerblauwe laarsjes waren namelijk grotendeels opengewerkt waardoor net genoeg van B’s wreef en enkels zichtbaar was om mijn onverdeelde aandacht te trekken. Ook de hakken, die toch zeker zes centimeter hoog waren, versterkten dat effect op mij.

B. keek mij onbeschaamd aan en leek mijn reactie in te willen schatten. Mijn gezicht kon op dat moment nog net verhullen wat er tussen mijn benen al gebeurde. B. stapte achterin en ik ging op de bijrijdersstoel zitten. Onderweg naar Schiphol drukte mijn familielid mij een enveloppe in mijn hand. Het kentekenbewijs, de tankpas en het verzekeringsbewijs van de auto. Mocht ik onverhoopt ergens geld voor nodig hebben dan moest ik dat maar aan B. vragen. Op Schiphol reden we de parkeergarage P1 in. Met zijn rolkoffer achter zich aan liepen mijn familielid, B. en ik naar vertrekhal.

Na het electronisch inchecken, streken wij neer op het terrasje van Starbucks. Volgens mijn familielid zou dit voorlopig zijn laatste fatsoenlijke kop koffie zijn. Volgens hem was de koffie in Thailand net slootwater. Even later stonden we op. B. en mijn familielid namen afscheid van elkaar. Ik vond er, zeker van de kant van B., niet echt warmte vanaf stralen. Mijn familielid ging de trap op richting de paspoortcontrole en verdween uit het zicht. B. draaide zich naar mij toe en zoende mij onverwacht vol op mijn mond. Terwijl wij naar de auto terugliepen, nam B. spontaan mijn hand in de hare.

Bij de auto aangekomen opende ik het portier voor haar. Vanwege de hoge instap schoof B’s spijkerrokje iets omhoog. Net niet voldoende om te kunnen zien of B. ondergoed droeg. Ik liep om en stapte achter het stuur. B. boog zich naar mij toe, draaide mijn hoofd naar zich toe en zoende mij weer vol op mijn mond. Haar tepels leken haar het lichtblauwe topje te willen doorboren. Hard, groot en dik. Onze monden openden zich en onze tongen begonnen aan een intense tango. Ik kon het niet nalaten om mijn linkerhand ongegeneerd B’s vrij bewegende borsten en tepels te laten onderzoeken.

Iedere keer als ik in een borst of tepel kneep, merkte ik dat terug in het tonggebruik van B. De lezer zal het mij vast niet kwalijk nemen dat mijn hand afdaalde en het linker bovenbeen van B. opzocht. Zonder dat daar een verdere aansporing voor nodig was, opende B. haar benen. De warmte van haar ongetwijfeld weer minuscuul gladgeschoren kutje werkte als een magneet op mijn hand. B. was heet en vochtig. Het zou mij niet eens verbaasd hebben als B. helemaal geen ondergoed had gedragen.

Het feit dat het blauwe stukje textiel, dat amper de naam van een string verdiende, al donker verkleurd was, verhoogde mijn libido nog eens extra. Heel goed kon ik mij nog herinneren hoe B’s kutje geurde en smaakte. Die licht zoute smaak, vermengd met de geur van een zwoel parfum had de vorige keer ieder zintuig van mij in een staat van opperste opwinding gebracht. Met mijn hand masseerde ik B’s venusheuvel en grote schaamlippen. B. had geen aanmoediging nodig en legde haar rechterhand vol op mijn kruis, waar een flinke erectie haar begroette.

Ik haalde mijn hand tussen B’s benen vandaan, ging iets onderuit zitten en opende mijn broek. B. keek mij niet aan. Haar blikken waren volkomen op de bult in mijn boxer gefixeerd. Geil en hard haalde ik mijn lul tevoorschijn. Ik trok mijn voorhuid langzaam terug, waardoor mijn glanzende eikel in al zijn glorie zichtbaar werd. B. begreep mijn hint en boog zich voorover. Met mijn ogen gesloten voelde ik de warmte en het speeksel van B’s mond over mijn eikel en schacht zakken. Ik wipte mijn bekken iets omhoog en trok mijn jeans en boxer tot halverwege mijn bovenbenen.

B. pijpte mij vol overgave. Haar rechterhand begon mijn balzak te strelen en te masseren. Ik voelde dat er voorvocht uit mijn eikel stroomde dat B. gretig opnam. Ik was mij er heel goed van bewust dat de hele parkeergarage vol hing met camera’s. Er bestond dus een grote kans dat ergens in een meldkamer iemand nu kon zien hoe B. mijn ballen via het gaatje in mijn eikel naar buiten aan het zuigen was. Zij, die mij inmiddels beter kennen, weten dat dit visuele aspect een groot onderdeel van mijn seksualiteit uitmaakt.

Ik twijfelde er geen moment aan dat, als B nog even door zou gaan met mij te pijpen, ik net als destijds in de parenclub mijn sperma binnen de kortste keren in haar mond zou lanceren. Onwillekeurig was ik toch benieuwd of B. dat nu dan ook weer zou doorslikken. In mijn hoofd had zich intussen een ander ideetje ontwikkeld. Ik tilde B’s hoofd op en trok mijn broek weer omhoog. Ik nam niet de moeite om mijn gulp en broeksknoop te sluiten. Ik stapte uit en liep om de auto heen naar de bijrijderskant. B. had haar portier al geopend.

Ik zei haar zich met haar benen naar mij toe te draaien wat zij zonder vragen of tegenstribbelen deed. Uit zichzelf opende B. haar benen al voor mij. Ik zag duidelijk de donkere verkleuring in haar blauwe string. B. was weer heerlijk nat. Het liefst had ik B. uitgebreid willen likken en zuigen. Gevolgd door een heftige neukpartij tegen de auto aan. Ik vermoedde alleen dat het niet al te lang zou duren voordat zich een busje van een of ander beveiligingsbedrijf zou melden om ons samenzijn wreed te verstoren.

Ik wilde niet dat mijn personalia om die reden bij de autoriteiten van Schiphol bekend zouden worden. Ik wist honderd procent zeker dat dat ook voor B. gold. Ik zei tegen B. dat zij haar rokje omhoog moest trekken. B. deed dat ook nu weer zonder vragen of protesten. Weer opende zij ongevraagd haar benen. Ondanks dat ik mij nog zo had voorgenomen om dat niet te doen, werd mijn mond door een onzichtbare kracht naar B’s kruis getrokken. Met mijn lippen nog op het blauwe textiel, drong de geur van B’s kutje mijn neusvleugels binnen.

B’s aroma zou voldoende zijn geweest om een heel verzorgingstehuis met demente heren opeens weer te laten herinneren dat zij met hun verschrompelde restanten ook nog wat anders konden doen dan alleen maar plassen. Bij mij maakte de combinatie van geur en smaak het beest in mij los. Zodra ik mijn broeksband losliet, zakte mijn broek tot halverwege mijn bovenbenen. Mijn pik stond onder een hoek van 45 graden snoeihard omhoog. De verleiding om B. naar mij toe te trekken, haar string opzij te trekken en mijn blauwpaarse eikel tussen haar gezwollen lipjes in B. te persen was bijna onweerstaanbaar.

Ooit had een vrouwelijke collega mij in plat Amsterdams ervan overtuigd dat ‘een kut meer trekt dan tien paarden’. Een volkswijsheid. Mogelijk door die wijsheid verweet ik mijzelf niets. Overmand door hormonen trok ik B’s heupen toch naar mij toe. Met mijn wijsvinger trok ik haar string opzij. B’s gezwollen lipjes kwamen aan de bovenkant bij elkaar bij een flink uitstekend clitje. Oh, wat moest ik mijzelf inhouden om toch niet even… maar ja, dat busje van de beveiliging. Ik begon enthousiast mijzelf af te trekken. B. keek het gewoon aan.

Naarmate duidelijker werd dat het niet lang meer zou duren voordat miljoenen zaadcellen de wereld ingespoten zouden worden, nam B. mijn hand over. Mijn voorvocht liep over haar vingers en de rug van B’s hand. Ik hield B’s lipjes geopend en drukte met mijn duim op haar genotsknopje. B. ging er alleen maar harder door knijpen. Bovendien voerde zij het tempo van aftrekken flink op. Het onvermijdelijke gebeurde toch nog vrij onverwacht, maar ook onverwacht heftig. De eerste straal zaad landde halverwege het topje van B. De rest eindigde iets minder enthousiast op B’s venusheuvel.

Het geilste vond ik de laatste druppels sperma die op B’s schaamlipjes terechtkwamen. B. keek er gefascineerd naar. Met haar benen geopend, zag ik mijn sperma tijdens het dunner worden over haar lipjes richting B’s bilnaad druipen. B. had een blik in haar ogen die ik nog steeds niet goed kan omschrijven. Geil, was daar in elk geval een onderdeel van. Alsof B. mijn gedachten kon lezen, wipte zij haar billen omhoog en trok zij haar string uit. Met het blauwe niemendalletje veegde B. de restanten zaad van haar lipjes en uit haar bilnaad.

Het bijna ordinaire karakter van haar gebaren brachten mij dicht bij een tweede orgasme. Maar ja, weer de gedachten aan dat busje. Het werd tijd dat wij wegreden. Bovendien heb je na betaling ook maar een beperkte tijd beschikbaar om de parkeergarage uit te kunnen rijden. Volgens mij zaten wij al aan de limiet. Het was niet eens nodig om B. te vragen haar string niet weer aan te trekken. B. rolde het gevalletje op en liet die in haar tas verdwijnen. Wie weet wat zij daar later misschien nog mee ging doen. Of was ik nu wel heel erg pervers?

De korte rit van Schiphol naar de woning van B. stond bol van de seksuele spanning. Die was gewoon om te snijden. Op de A9 was B., half naar mij toegekeerd, gewoon met zichzelf aan het spelen. Onwillekeurig vroeg ik mijzelf af of B. altijd al zo’n seksueel bommetje was geweest of dat ik de geile duivel in haar had losgemaakt. Ik kon mij dat laatste amper voorstellen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 5 sterren
2 stemmen