Mijn eerste keer als onderdanige

Ingezonden door Michiel

Mijn naam is Michiel en ik wil je meenemen in mijn BDSM-ontdekkingsreis. Van jongs af aan wist ik dat BDSM iets met me deed, maar wat het precies voor me betekende daar ben ik pas veel later achter gekomen. Het ondergeschikte, het dienen van iemand op een seksuele manier intrigeerde me al op jonge leeftijd, maar wat moet je hiermee? Op mijn vijftiende levensjaar zag ik de film 'Exit to Eden'. Ik was spontaan verliefd op de Meesteres uit de film. Een bepaalde scène weet ik nog heel goed: haar sub moest op handen en knieën gaan zitten waarna ze hem gebruikte als stoel en er naakt op zijn rug ging zitten.

Het moet voor hem als een ultieme beloning gevoeld hebben dat hij haar mooie billen en vagina op deze manier van zo dichtbij en zo warm mocht beleven. Tevens moet het ook als een straf gevoeld hebben, want het liefst zou hij haar natuurlijk gezoend en met zijn stijve pik gepenetreerd hebben. Wat een bizarre wereld. Daar wil je toch meer van weten? Nu ben ik veertig en ben ik niet verder gekomen dan filmpjes kijken op een porno platform over BDSM, er zelf over fantaseren en wat kleine dingen uitproberen waarbij de combinatie van lust en pijn een hoofdrol speelden.

In mijn omgeving is helaas geen plaats voor BDSM. Mijn vrouw begrijpt het niet en heeft er al snel een oordeel over. C'est la vie? Of misschien toch niet helemaal? In het kader van 'leef je leven' en 'niemand komt het je brengen' ben ik toch maar eens op onderzoek uitgegaan. Gelukkig is niets te eng en heb ik zelfvertrouwen genoeg (dacht ik). Zo kwam ik surfend op het web op een BDSM-avond in swingersclub Ultimate Dream terecht. Ga ik dit doen? Durf ik mezelf aan te melden? Dit zijn wel echt twee uitdagingen in een keer: een swingersclub en het thema BDSM.

Fuck it! Natuurlijk gaan we dit doen! 'Live life to the max' zullen we maar zeggen. Pff, wat kan er immers gebeuren? Een eerste keer zal het waarschijnlijk wel alleen bij kijken en aanschouwen blijven, een drankje doen misschien en een praatje maken aan de bar. De doelstelling van de avond was duidelijk voor me: ik wilde wat meer te weten komen over deze verborgen wereld. Op de avond van het feestje arriveerde ik om 19:30 uur. Het feestje begon om 19.00 uur. Ik was onder de indruk van de drukte. Er waren veel auto's en veel mensen.

Na betaling van de entree van veertig euro was ik met een poker face van 'ik ben hier heel bekend' onderweg naar de lockers. Thuis had ik wat research gedaan naar een outfit en ik was uitgekomen op een mooie boxer met wat lederen riemen voor het bovenlijf. In de kleedkamer was ik al onder de indruk van de prachtige outfits van anderen. Een mooie dame en heer, zeker tien jaar jonger dan ik, waren elkaar liefdevol aan het aankleden. Hij droeg hele strakke, roze latex kleding. Alleen dat was al tof om te zien.

Eenmaal omgekleed eerst maar eens een drankje doen aan de bar. Ik keek mijn ogen uit en had toch echt een tweede drankje nodig om alle indrukken te verwerken. Ik raakte aan de praat met een dame die Chyo heette. Ze gaf me een rondleiding door de club en gaf me een beetje uitleg over de avond. Ze vervolgde haar weg nadat ze me naar een workshop met electroplay had gebracht. Ik dacht stoer te zijn en dacht dat niemand daar me echt pijn zou kunnen doen. Misschien ken je dat wel, zo'n stoere mannen macho gedachte. Na deze workshop had ik van die gedachten afscheid genomen.

Een mooie dame trok een stoffen handschoen aan met daaroverheen een ijzeren maliënkolder handschoen met stroom en ging in het publiek op zoek naar mensen die door haar aangeraakt wilde worden. 'Mag ik je aanraken?' vroeg ze. Zelfbewust stoer antwoordde ik: 'Natuurlijk mag je dat.' Ze raakte mijn arm aan en de vonken sprongen over. Ze vroeg of ik nog iets meer zou kunnen hebben. 'Dat weet ik wel zeker', antwoordde ik. Ze verplaatste haar handschoen langzaam richting mijn tepels, maar dat was echt te heftig voor me.

Later raakte ze bij een andere man zijn tong aan en die kon dat gewoon hebben. Een stoere illusie armer, keerde ik terug naar de bar voor een extra drankje. Ik dacht, laat ik eens een rondje lopen en kijken hoe mensen met elkaar aan het spelen zijn. Mooi om de verschillende spelvormen te zien. In een kleinere kamer kwam ik de dame en heer met de roze latex kleding tegen. Zij was dominant en hij kreeg ervan langs met de zweep. Heerlijk om te zien. Eigenlijk was ik best jaloers op hem.

Ik kwam uit bij een andere workshop: knife play. De naam zegt het al: een spel met een scherp mes, eigenlijk vier messen aan elkaar in dit geval. Onder de indruk van het spel word ik aangesproken door een hele mooie dame die op haar schitterende hakken net zo groot is als ik. Een heel lief en toch ietwat streng gezicht en gekleed in een erotisch strak latex jurkje. Ze had fantastisch mooie borsten die je goed door de doorzichtige stof heen kon zien. Ze stelde zich voor als Jewel en nam direct het initiatief in het gesprek.

'Spannend hè, dat knife play?' 'Jazeker', antwoordde ik, 'heel spannend'. Hier moet je wel heel veel vertrouwen in je partner voor hebben, dacht ik. 'Wat zoek je vanavond?' vroeg ze me. Ik geloof niet dat ik iets zinnigs geantwoord heb. 'Nou ja, niets specifieks en eigenlijk alles. Ik ben nieuw in de BDSM-wereld en ook een swingersclub is nieuw voor me.' Dat vond ze wel stoer. We kletsten wat over mijn ontdekkingstocht. 'Hou je van spanking?' vroeg ze. Ik moest er eerst een vertaling van maken in mijn hoofd, maar ik kwam niet verder dan billenkoek.

Dat klonk wel heel ouderwets schools, maar als ik dat van haar zou krijgen, weet ik zeker dat dat niet ouderwets schools zou voelen. Ik had tijd gehad om na te denken en een antwoord te vormen: 'Ik weet het niet, want ik heb er nog geen ervaring mee, maar zou het het graag bij je willen proberen.' 'Tof, kom maar op dan.' Ik ging over haar knie liggen en maakte me eigenlijk alleen maar druk over mijn zware gewicht dat nu op haar benen drukte. 'Eigenlijk moet je boxer uit', vertelde ze na een aantal slagen. Ik dacht, dat is prima meisje. Heel graag zelfs.

Het was wel spannend om dat te doen met zoveel mensen er omheen. Het meisje bleek een hele stoere, sterke, sensuele en liefdevolle vrouw te zijn die heel goed wist wat ze deed. Ze begon zachtjes en gaf me het vertrouwen dat dit prima vol te houden was. Echter de intensiteit nam toe en ik kon mijn gekreun eigenlijk niet meer wegslikken. Ze liet merken mijn gekreun te waarderen en na tien minuten kon ik dat zelf ook accepteren. Ze pakte steeds andere accessoires en ik merkte dat ook andere doms haar attributen aanreikten.

Het werd soms zo heftig dat ik haar benen echt stevig vast moest pakken om door de pijn heen te komen. Er was echt geen ruimte meer in mijn hoofd voor andere gedachtes. Ik moest me echt focussen op de pijn om het te kunnen doorstaan. Soms vroeg ze: 'Gaat het nog?' Dat gaf me een vertrouwd gevoel. Ze lette goed op me. Ze wisselde hard met zacht af en slingerde me heen en weer tussen pijn en genot. Bij de zachte benadering kreeg ik steeds een erectie en werd ik echt super geil. Gelukkig kon ik met mijn handen de binnenkant van haar bovenbenen masseren, wat het nog erotischer maakte.

Ik wist niet of dat wel de bedoeling was, maar ik voelde geen aanwijzing dat ze dat niet akkoord vond. Het niet weten wanneer of wat de volgende slag zou zijn, maakte het super opwindend. Ik dacht dat dit tien minuten zou duren, maar het duurde uiteindelijk iets langer dan een uur. Het plankje maakte plaats voor een pijnwieltje en naar wat ik later begreep zijn er ook nog wat bloeddruppeltjes gevloeid. Omdat het langzaam werd opgebouwd, ben ik echt tot het maximum gegaan. Mijn lijf begon helemaal te transpireren. Ik was helemaal nat van het zweet.

Bezorgde toeschouwers zorgden voor handdoeken en Jewel droogde me af. Toen ik begon te shaken, heeft Jewel een einde aan de sessie gemaakt. Tenminste, ik dacht dat dat het einde was. Nat van het zweet, met een hoge hartslag en ontzettend opgewonden, kreeg ik een hand van Dokter Bob. 'Dat was een mooi spel zeg, maar het is nog niet helemaal af. Kom beiden met me mee dan zweep ik je verder en mag je troost zoeken bij Jewel.' Ik keek Jewel aan en zag dat het voor haar oké was en hiermee dus ook voor mij.

Ik was wel direct benieuwd hoeveel pijn dit ging doen. Jewel ging voor me staan en keek me super ondeugend aan. Die blik alleen was al zo ontzettend geil. Toen kwamen de eerste zweepslagen. Deze waren echt serieus hard en automatisch deed ik een stap naar voren. Jewel pakte me zachtjes vast en hielp me om de pijn te verwerken. Na nog een slag was mijn mond vlakbij die van Jewel. Ik kuste haar. Kan dit wel? Mag dit? Is dit oké voor haar? Die vragen schoten direct door mijn hoofd. Ze kuste intens terug en stak haar tong diep in mijn mond. Mijn pik zwol helemaal op.

Dokter Bob zweepte harder en harder en Jewel en ik zoende steeds intenser. Ik pakte haar borsten stevig vast. Tot de slagen echt te hard werden en ik op een knie naar de grond zakte. Zo kwam de sessie ten einde. Niet normaal wat ik zojuist had meegemaakt. Dit zou zomaar eens het geilste uur uit mijn leven geweest kunnen zijn. We praatten samen nog even na. Dokter Bob blijkt een gerenommeerde naam te zijn in deze wereld. Normaal altijd gekleed in het wit, maar vanavond in het zwart. Jewel kende hem al en ik nu ook. Wat een geweldige sessie met een heerlijke variatie van pijn en lust.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4 sterren
1 stem