D's bijzondere verrassing

Ingezonden door Twan

Na mijn ervaring met D. die na een examen aan mij was 'blijven hangen' en waarbij ik mijn ervaring met haar al had weggeborsteld onder de noemer 'waardevol', dacht ik nooit meer iets van haar te zullen horen, maar ook nu liep dat toch weer even anders.

Het was zaterdagavond rond een uur of tien 's avonds. Ik zat thuis op de bank met een drankje. De televisie stond wel aan, maar kon mij niet echt boeien. Ik keek een beetje doelloos door het raam naar de polder die in nachtelijke duisternis was gehuld. Ping! Ik opende WhatsApp en meteen verscheen D’s fotootje in beeld. Zij was de laatste van wie ik op dit moment een berichtje verwachtte, maar mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Ik liet mij graag verrassen. Of ik thuis was en of ik het dan leuk zou vinden dat D. even langskwam?

Er kwamen bij mij meteen herinneringen aan onze eerste date naar boven. Het was toch alweer een maand of drie, vier geleden dat we elkaar voor het laatst hadden gezien. Hè, waarom had ik van die dikke vingers en waren de toetsjes van mijn telefoon zo klein? Of was het mijn nieuwsgierigheid of opwinding die het intypen van mijn antwoord steeds opnieuw fout liet gaan? Mijn herinneringen aan de vorige keer konden daar best wel eens verantwoordelijk voor zijn. Gretig tikte ik, na drie mislukte pogingen, eindelijk in dat zij meer dan welkom was.

D. antwoordde dat zij wel een verrassing mee zou nemen. Gelet op onze seks van een paar maanden geleden schatte ik in dat dat wel een speeltje zoals een dildo of vibrator zou zijn. Hoe anders en verbluffend D’s verrassing zou zijn, kon ik toen absoluut nog niet vermoeden. Wat zich daarna afspeelde zal bij de meeste mensen het gevoel van 'ja hoor, droom maar lekker verder', of 'geloof jij het zelf?' oproepen, maar ik zou het niet opgeschreven hebben als het niet ook echt zo is gegaan. Rond een uur of elf werd er beneden aangebeld. De videofoon verraadde dat D. voor de deur stond.

Snel drukte ik op de ontsluiter. Verwachtingsvol liep ik naar de voordeur. Ik hoorde de lift aankomen. Toen de liftdeur openschoof, stapte D. uit. Zij keek mij aan met een glimlach van oor tot oor. D. is een mooie vrouw. Klein van stuk en met een knap gezichtje waarin haar bruine ogen iets ondeugends uitstralen. Misschien vond ik D’s grote bos zwart haar met natuurlijke krullen tot ruim over haar schouders nog wel het mooiste aan haar. Onwillekeurig keek ik naar haar handen, nieuwsgierig naar wat haar verrassing nou zou zijn, maar meer dan een klein tasje zag ik niet.

Dan zeker een kleine dildo dacht ik nog met een binnenpretje, maar toen stapte er nog een dame uit de lift! Met bijna dezelfde lengte als D. Qua figuur leken zij ook op elkaar. Ik meende zelfs overeenkomsten in hun gezichten te zien. Ook bij de onbekende dame zag ik bruine, amandelvormige ogen. Het grote verschil tussen beiden was dat dame nummer twee kort, lichtblond haar droeg, maar verder konden het zussen zijn. En inderdaad, D. stelde L. voor als haar jongere zusje. Oké. Droomde ik? 

Bij ons vorige samenzijn had D. wel verteld dat zij een jongere zus had, maar dat zij qua karakter totaal verschillend waren. Had D. al eerder bewust gekozen voor het 'huisje, boompje, beestje-concept', L. was volgens haar meer een flierefluiter. Jonger en onbezonnener. Nog onbezonnener vroeg ik mezelf af, want ik vond D’s vorige bezoek toch ook al behoorlijk onbezonnen. L. ging nog vrijwel ieder weekend tot laat op stap. Ze dronk nog weleens wat teveel. Bovendien zou L. ook niet vies zijn van een flinke joint.

Ik liet de beide dames binnen en nodigde hen uit op de bank tegenover mij te gaan zitten. Toen ik recht tegenover hen zat, vielen mij hun overeenkomsten nog meer op. Op hun kapsel na had er destijds carbonpapier tussen hebben kunnen liggen. Of was dat alsof er twee keer een printopdracht was gegeven? Terwijl L. eerst wat schuchter en bedachtzaam wat over zichzelf vertelde, probeerde ik met vragende ogen en geluidloze mondbewegingen aan D. te vragen wat hier de bedoeling van was. Maar D. zag niets. Of zij deed net alsof zij niets zag.

L. bleef praten in een vrij traag tempo. Dat en de blik in haar ogen deed mij vermoeden dat zij nog niet zo lang geleden misschien wel weer een joint had gerookt. Dat zou mij niet hebben verbaasd. Toen L. vroeg waar het toilet was en de kamer uitliep, zag ik mijn kans schoon. In twee stappen zat ik naast D. Ik keek haar alleen maar vragend aan, want voordat ik ook maar een woord had kunnen zeggen zoog D. haar lippen vast op de mijne. Ik was nog te verbaasd om mijn mond meteen te openen en ik voelde D. met haar tong tegen mijn voortanden duwen.

Met haar armen omhelsde zij mijn nek en haar handen trokken onze lippen nog steviger op elkaar. Heerlijk, maar wat was hier aan de hand? Wat was D. nou van plan? En welke rol speelde haar zusje daarin? Of er tussen de dames iets was afgesproken over hoe lang L. weg zou blijven weet ik niet, maar D. had ruim voldoende tijd om uitleg te geven, maar dat deed zij niet. L. was helemaal op de hoogte van D’s vreemdgaan geweest, maar zij had dat niet veroordeeld. Ook zij vond dat D’s echtgenoot een vreselijk lieve en zorgzame man, maar een echte Adonis was hij zeker niet.

En hij was al helemaal geen beest in bed. Het had L. zelfs verbaasd dat het nog zo lang had geduurd voordat D. ergens anders 'aanvulling' was gaan zoeken. D’s beschrijving van mij en van wat wij gedaan hadden had L’s nieuwsgierigheid geprikkeld. Zij wilde D’s verovering weleens ontmoeten. ‘En misschien wel meer dan alleen ontmoeten’ zou L. daar volgens D. aan toegevoegd hebben. Ik voelde een brok in mijn keel, want als dit waar was dan stond mij nog het één en ander te wachten.

Ik wist uit eerdere ervaringen met meerdere dames dat ik dan meteen ging twijfelen of ik daarvoor wel voldoende in huis had. Zo’n seksuele krachtpatser ben ik nu ook weer niet. D. vroeg me om het aan haar over te laten. Zij had een plannetje en had zelfs al wat voorwerk verricht. Ik vermoedde dat het toiletbezoek van L. daar ook deel van uitmaakte, want vrijwel op datzelfde moment stak ze haar blonde koppie weer door de kamerdeur. Een prima timing. Toen L. binnenkwam zat ik dus nog naast haar zuster. Voordat ik wat kon vragen, trok D. mijn lippen weer op de hare.

Ik besloot alles dan maar gewoon op mij af te laten komen en te laten gebeuren. Wat het ook zou zijn. L. was op mijn stoel recht tegenover ons gaan zitten en het kon niet anders dan dat L. zag dat D. zonder omhaal of inleiding haar hand op mijn kruis legde en daar zachtjes begon te wrijven en licht te masseren. Mijn lenden reageerden direct. Ik protesteerde ook niet. Sterker nog, ik drukte mijn hand op de hare en moedigde D. daarmee aan om nog steviger te wrijven. Ik haalde mijn hand van de hare en ging daarmee naar D’s borsten.

Zelfs nog zonder aanraking kon ik haar tepels al door haar bloesje heen zien prikken. Heerlijke tepels herinnerde ik mij nog. D. en ik waren heftig aan het zoenen en betasten en ik vergat heel even dat L. er ook nog was. Wat zou haar rol hierin worden? Ik wist nog maar al te goed dat D. destijds meteen al had aangegeven geen zin te hebben in zoetsappig gedoe. D. wilde gewoon genomen worden. Zonder omhaal, voorspel of verdere inleiding. Als ik mij toen had gerealiseerd dat L. toe zat te kijken dan had ik er in de huiskamer misschien nog wel een showtje van gemaakt.

Door D’s gulzigheid was ik L. echter even helemaal vergeten. Met mijn ene arm halverwege haar rug en mijn andere arm onder haar knieën tilde ik D. op en nam haar mee naar de slaapkamer. Het openen van de deur van de slaapkamer ging zo enthousiast dat deze, nadat wij er doorheen waren gegaan, weer terug in het slot veerde. Ik kwakte D. op het grote tweepersoons bed. Ik herinnerde me dat D. de vorige keer helemaal wild was geworden van de satijnen dekbedovertrekken en kussenslopen. Ik treuzelde niet langer en trok D’s bloesje over haar hoofd uit.

Daarbij sprong zelfs een knoopje weg. D. lag in haar rode beha op haar rug en met haar krullen als een stralenkrans om haar hoofd, maar daarmee hield iedere verdere overeenkomst met de Heilige Maagd Maria ook meteen op. Mijn handen duwden haar beha met een beweging omhoog, zodat die heerlijke tepels mij recht aankeken. De schouder-bandjes dreigden als gevolg van mijn geilheid te sneuvelen, maar dat boeide mij absoluut niet. D. trok met haar handen mijn hoofd naar haar tietjes. Ook nu was ik niet voorzichtig of lief.

Ik beet hard in een tepel waarbij D. een kreet uitsloeg en haar hoofd wild achterover sloeg. Dat maakte mij nog wilder en ik deed hetzelfde bij de andere tepel. De vrijgekomen tepel werd het slachtoffer van mijn duim en wijsvinger die genadeloos die tepel plat probeerden te drukken. D. pompte haar heupen omhoog, greep mijn hand en plantte die in haar kruis. Ik voelde de warmte van haar kutje door haar jeans heen stralen. Ik wreef niet. Ik greep en kneep en D. kronkelde onder mijn hand. Met haar bekken maakte zij wilde neukbewegingen.

Mijn hand schoot met zoveel passie in haar broeksband dat de bovenste knoop afbrak. Nou en? Met mijn hand vol in haar kruis voelde ik niet meer haar warmte, maar ook haar vocht. D. was kletsnat. Met mijn hand in haar string vond het topje van mijn wijsvinger haar clit. Die stond als een kleine eikel bijna rechtop. Mijn hand gleed door D’s vagina. Ik rukte haar jeans naar beneden. Het stringetje bleef halverwege haar heupen hangen. In plaats van het verder uit te trekken, trok ik het koordje tussen haar schaamlipjes opzij waarbij één van de schaamlipjes ook even opzij ging.

Daardoor kreeg ik een kletsnat kutje te zien dat erom vroeg. Nee, erom leek te schreeuwen om gebeft te worden. Ik liet het stringetje aan en spreidde D’s lipjes. Haar handen zochten en vonden mijn achterhoofd. Met een ruk trok zij mijn mond op haar kutje. Ik probeerde met mijn tong de binnenkant van D’s vagina zoveel mogelijk te stimuleren. Daarbij raakte mijn neus zo nu en dan haar clitje en dan schokte D. even. Daarom deed ik dat bewust vaker. D. kronkelde en leek in een langdurig orgasme klaar te komen.

Veel dames willen na een orgasme even bijkomen voordat een tweede ronde kan beginnen. D. niet. D. begon zichzelf te vingeren en ik hielp enthousiast mee. Ik schat dat zij binnen een minuut haar tweede orgasme beleefde. Ook nu vrijwel zonder pauze trok D. mijn polo over mijn hoofd en zoog zich vast op één van mijn tepels. Zij bleek eveneens een liefhebber te zijn van tepelbijten. Het is een heel dunne grens tussen plezier en pijn, maar D. wist precies waar die bij mij lag. Terwijl D. zoog en beet, schopte ik mijn schoenen uit.

Wat ik in pornofilms altijd een mega-afknapper vind zijn mannen die hun sokken aanhouden. Dat ging mij niet gebeuren. Na mijn sokken waren mijn spijkerbroek en boxer aan de beurt. Poedelnaakt, maar bloedgeil stortte ik mij op D. Zij lag al vol verwachting met haar benen schaamteloos wijd op mij te wachten. Ik tilde haar heupen op en probeerde zonder handen in één keer in haar te stoten. Dat lukte niet. Pas bij de derde of vierde keer schoot ik in de roos. D. kronkelde nog na van mijn mislukte pogingen om haar zonder handen te nemen.

Kennelijk had ik tijdens het stoten steeds heftig op haar clitje geduwd. D. stootte klanken, of waren het woorden, uit. Hoorde ik haar nou zelfs vloeken? Ik begon heftig in en uit D. te stoten. Van bijna uit haar tot iedere keer tot aan de wortel van mijn penis diep in haar. Ik voelde mijn eikel in haar tintelen. Die moest wel tot in haar baarmoeder komen. Ik wilde nog wilder en nog dieper. Ik zette zelfs mijn voeten tegen het voeteinde aan en zette mij daar bij elke stoot tegen af. D. kreunde niet meer. D. maakte ook geen geluidjes van genot meer. D. schreeuwde dat ik haar moest NEUKEN!

Ik voelde haar orgasme, dat dan haar vierde moest zijn, aankomen. Met het samenknijpen van de spiertjes in haar vagina kwam mijn zaad ook omhoog. Ik had had mezelf voorgenomen om over D’s gladde venusheuvel te spuiten, maar dat haalde ik niet. Ik voelde dat mijn zaad bijna regelrecht in, dat moest wel haar baarmoeder zijn, spoot. Wij kwamen vrijwel tegelijkertijd klaar. Niet D., maar ik moest echt even bijkomen. Terwijl ik op mijn rug lag uit te zweten, ging mijn penis weer terug naar zijn uitgangspositie. Toen herinnerde ik mij L. weer! Waar was zij? 

Toen ik dat aan D. vroeg, lachte die alleen maar. Vergiste ik mij nou of was dit het volgende onderdeel van haar strategie? Weer vroeg ik mezelf af wat de dames hadden bekokstoofd. ‘Blijf liggen’, beval D. me en ze stond op. Met wiegende heupen en billen liep zij naar de deur, deed deze open en verdween naar de huiskamer. Poedelnaakt. Het duurde niet erg lang voordat zij, hand in hand met zusje L. weer terugkwam. Ik lag nog steeds naakt op mijn rug en zag L. naar mijn gekrompen lid kijken.

In pornofilms komt die dan spontaan weer overeind, zo mogelijk nog groter en harder dan de eerste keer. Bij mij niet. Al deden L’s blikken wel iets ondenifieerbaars met mijn gevoel. Wat hadden die meiden afgesproken? Wat zou D. in vredesnaam nog geiler kunnen maken? Het antwoord  kwam snel. ‘Waar is jouw videocamera?’ vroeg D. Er ging bij mij een lampje branden. D. had zich de vorige keer als een echte slet gedragen toen zij de camera op zich gericht wist. Eerlijk is eerlijk, bij het afkijken van die opnames had ik mijzelf ook een paar keer afgetrokken.

Ik bekende die zelfbevrediging aan D. die meteen een ander soort blik in haar bruine ogen leek te krijgen. Ik haalde de camera met statief uit de kast en stelde hem strategisch op. Ik ging weer op mijn rug op bed liggen. D. kon op het omgeklapte scherm van de camera zien wat er werd opgenomen. Zij verschoof net zolang tot haar gezicht centraal stond, maar madam was nog niet tevreden. Zij trok en duwde net zolang aan mij tot mijn penis en ballen dat ook waren. Ik keek tegen D’s weelderige krullen aan, maar kon in het scherm zien wat ik niet al voelde.

D. trok mijn voorhuid terug over mijn eikel en begon met haar tong langs de rand van mijn eikel te draaien. Eerst was het nog wat gevoelig, maar al snel kwam mijn lul langzaam omhoog. Mijn ogen schoten heen en weer tussen D’s krullen, het beeldscherm en L. die op het bed was gaan zitten. Zij keek alleen maar. Weer kreeg ik dat vermoeden van een joint. Terwijl D. mijn lul aan het reanimeren was, streelde ik met mijn hand over haar rug. Toen herinnerde ik mij dat D. niet van het strelen is. Mijn hand daalde af naar de bilnaad en mijn vinger zocht haar sterretje.

Nog nat van het spektakel van net gleed mijn wijsvinger moeiteloos over en langs het gaatje. Als ik erop drukte beet D. in mijn lul. Toen mijn wijsvinger zich een weg in haar kontje zocht, beet D. hard in mijn lul. Ik vroeg mezelf af of dat van genot of uit wraak was. Mijn vinger verdween moeiteloos tot het tweede kootje in D’s poepgaatje. Zonder verder na te denken of ergens rekening mee te houden, duwde ik mijn wijsvinger erbij. D. leek eerst haar bekken naar voren te willen trekken, maar ontspande vrijwel meteen en zakte weer zo ver terug dat mijn beide vingers weer in haar holletje zaten.

Toen D. merkte dat ik mogelijk toch weer klaar zou komen, stopte zij accuut met pijpen. Maakte zij nou een knikbeweging naar L.? Dat moest wel, want L. stond op en liep naar de camera. Zij schroefde die los van het statief en richtte de lens op D. en mij. Als een volleerd actrice ging D. met haar rug naar mijn gezicht toe op mijn bekken zitten, pakte mijn lul, zette die tussen haar kutlipjes en liet zich daarna vallen. In de film zakken de dames altijd. D. niet. D. viel over mijn erectie en keek doordringend in de lens.

Na een paar seconden leunde zij iets achterover en schoof haar string over haar enkels. Zij opende haar benen en zette haar voeten naast mijn bovenbenen neer. In mijn fantasie zag ik mijn lul tussen haar lipjes verdwijnen. In diezelfde fantasie stonden die een klein beetje open, maar dat zou ik later op de video wel controleren. D. bewoog niet alleen op en neer, maar draaide ook met haar heupen. Daarmee duidelijk mijn uithoudingsvermogen testend. Toen ik het tweede orgasme aan voelde komen, duwde ik D. om waarbij zij van mijn penis viel en vreselijk lachte.

Ik was mij nog maar half bewust van de camera en stak mijn hoofd weer tussen D’s benen. Nietsontziend bewerkte ik haar kutje met handen, vingers, tong en mond. Ik zag L. telkens om het bed lopen. Kennelijk om een optimale camerahoek te vinden. D. trok mijn gezicht weer vol tegen haar kutje. Ik kon haar wel drinken, zo nat was D.  Al vrij snel kwam er iets wat verdacht veel op mijn sperma leek uit D’s kutje. Dat had ik nog nooit van zo dichtbij gezien en eerlijk gezegd vond ik het niet echt uitnodigend.

Ik stond op om in de aangrenzende badkamer doekjes en een handdoek te halen. Bij terugkomst lag D. wijdbeens op bed en zat L. met de camera hooguit een meter van D’s kutje vandaan. D. opende haar kutje en nu zag ik duidelijk mijn sperma langzaam naar buiten komen. Best wel geil dacht ik nog. Ik wachtte nog even voordat ik met een doekje mijn zaad weg zou vegen. D. maakte mij op dat moment helemaal gek door haar vinger door een druppel sperma te wrijven en daarna die vinger in haar mond te steken. Mijn hemel, dat was echt pure porno!

L. bleef filmen zonder een woord te zeggen of zich ook uit te kleden, wat dan in de film ook altijd gebeurt. Ik kon mij niet voorstellen dat dit alles niets met L. deed, maar ja ik wist niet wat de dames af hadden gesproken. Ik dacht er verder niet over na, want op nog geen twee meter afstand van mij lag een prachtige, naakte vrouw erop te wachten om door mij geneukt te worden. D. en ik zijn nog als beesten tekeer gegaan. Ik denk dat wij alles wat anatomisch nog net verantwoord was hebben geprobeerd. Zelfs mijn tot barsten gezwollen eikel paste door D’s kringspier.

L. filmde alles. Ook D’s gezicht toen ik bij haar binnendrong. Op de video was later geen verwrongen gezicht of pijn te zien. Wel opluchting en even later zelfs iets dat op genieten leek. D. en ik hebben alle hoeken van het bed en de slaapkamer afgewerkt. Na haar vijfde of zesde en mijn tweede orgasme was ik aan het einde van mijn Latijn. Ik schatte in dat D. nog wel even door had willen gaan. Stiekem hoopte ik erop dat zij nog voor de camera zou masturberen, maar dat ging helaas niet door. Sufgeneukt lagen wij naast elkaar op bed.

Vreemd genoeg kwam L. nu wel naast mij liggen, maar ze hield haar kleren aan. Ik sloeg een arm om haar heen en drukte een kus op haar wang. Ik voelde mezelf de koning te rijk. Welke man kan nou zeggen ook zo’n ervaring te hebben? Tegen half vijf liep ik met de dames terug naar hun auto. D. met een knoop van haar bloes en de bovenste knoop van haar spijkerbroek armer. Zij moesten nog bijna een uur rijden voordat zij thuis waren. L. heb ik daarna niet meer gezien.

Het eerstvolgende dat ik van D. hoorde verbaasde mij weer enorm. Of ik een kopie van de video voor haar kon regelen? Dan kon en deed ik natuurlijk. Ik heb mij altijd afgevraagd wat D. met die video gedaan heeft. Of zij die alleen voor eigen gebruik nodig had of misschien als lesmateriaal heeft gebruikt? Ik heb echt geen idee. Ik vermoed op die vraag wel nooit antwoord te zullen krijgen.

 

Beoordeel hieronder het verhaal

Rating: 4.3333333333333 sterren
3 stemmen